Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαμαμία αν νομιζεις οτι δεν προκειται να σκαρφαλωσει μην τα βγαλεις...

εγω της εχω διπλα μια πολυθρονα οποτε και να γυρισει δεν πεφτει... γενικως ομως δεν εχει πεσει ποτε....μια φορα παραλιγο αλλα την προλαβα....

Σοφιααααα λακωνιζουμε???

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας γυρίσαμε κι εμείς από την κολλητή μας, την παιδίατρο εννοώ την οποία βλέπω πιο συχνά πια από την καλύτερή μου φίλη! 1 στις 15 έχουμε καταντήσει! Η μικρή συνεχίζει την αφαγία της και τελικά μου είπε να την αφήσω άλλη μια εβδομάδα (αν την παλέψω) προσπαθώντας να μην την πιέζω να φάει, π.χ. να την προσπαθώ 20-25' κι αν δεν φάει την αφήνω και ξαναδοκιμάζω μετά από 2,5 ώρες, παίζει δηλαδή και από τη συνεχή μου προσπάθεια να φάει να φέρνω το αντίθετο αποτέλεσμα αν και πιστεύει ότι είναι παλλινδρόμηση όπως κι εγώ! Έτσι κι αλλιώς αν δε δουμε βελτίωση στην εβδομάδα θα ξεκινήσει epadoren γιατί με είδε που προσπάθησα να τη θηλάσω και έσκασε στο κλάμα!

Εγώ πάντως πήρα και για τα δύο αυτές τις κούνιες που γίνονται κρεβάτια και παρόλο που ο Γώγος είχε ξεκινήσει προσπάθεια να δραπετεύσει πριν κάποιους μήνες, του εξήγησα ότι δεν πρέπει να το κάνει και ηρέμησε! Τελευταία βέβαια τον ακούω το βράδυ που κοπανιέται δεξιά και αριστερά, όμως φοβάμαι ότι αν βγάλω τα κάγκελα θα περιφέρεται και θα με σκάει οπότε αυτή δεν είναι η καλυτερή μου φάση για τέτοιες αλλαγές!

Καληνύχτα σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα από κιλά πως είναι η μικρή; Η παλινδρόμιση τι σχέση έχει με την αφαγία;

Σοφούκι μου γιατί είσαι λακωνική τι έγινε;

Το ντουντούκι που έχει εξαφανιστεί;;;

Λαμπρινάκι ξέχασα να σχολιάσω τη μικρή σου... είναι πολύ κουκλί λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το στεφάνι σας ήταν εξαιρετικό, όχι βεβαια όσο το δικό μου:tongue:

Αρχίζω και απαπολώ τις εποχές που ο γιώργος γύρναγε στις 7, όσο πάει το ανεβάζει... σήμερα ήρθε στις 9 ενώ την κυριακή στις 4 το ξημέρωμα... και τώρα ροχαλίζει ενώ ο θοδωράκης πάλι όχι... γρρρρρρρρρρρρρ

Κριστινάκο, πέρσι τον Απρίλη είχα πάει Βελιγράδι και εντυπωσιάστικα... είναι υπέροχο!!!!!!!!!!! Θέλω οπωσδήποτε να ξαναπάω κάποια στιγμή (αρκεί να μην με ξαναπιάσει οξία αμυγδαλίτιδα και κόψιμο... γίνεται;)Και πρώτη φορά είδα τόσες ωραίες γυναίκες μαζεμενες σε ένα μέρος! :cool:

καλημερα και χρονια πολλα στις γενεθλιαζουσες σημερα μυρτω και ροζι!οτι επιθυμειτε κοριτσια!

αληθεια περασατε ωραι χθες?

Mεθαύριο!! Μην βιάζεσαι να μας μεγαλώσεις!!!:tongue:

Που είναι αυτές οι φωτογραφίες Αφροδίτη????? Οεεο????:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!Τί ομορφιά,τί πράσινο!!!Υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Αθήνα????Α,ρε Ντου,πού πας κ τα ξετρυπώνεις????????Φαίνεται φανταστικά!!!!Η Άννα με τα γυαλιά κ τα 2 ρολόγια όλα τα λεφτά,ο Θοδωρίκος με την ανέμελη κόμη, η Δανάη που τραμπαλίζεται, οι μαμάδες α λα Αφροδίτη του Μποτιτσέλι με τα στεφάνια στα μαλλιά,πάρα πολύ όμορφες!!!Το νινάκι με το τσιμπιδάκι ποιο είναι???Και το αγοράκι με τη Δανάη πάνω στο δέντρο????

Αλήθεια,η Ντου πού είναι???Γιατί απείχε από τη συνάντηση???Και η Θεοδώρα,η Φέλια????Τί κάνουν αυ΄τες οι ψυχές???

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα από κιλά πως είναι η μικρή; Η παλινδρόμιση τι σχέση έχει με την αφαγία;

Σοφούκι μου γιατί είσαι λακωνική τι έγινε;

Το ντουντούκι που έχει εξαφανιστεί;;;

Λαμπρινάκι ξέχασα να σχολιάσω τη μικρή σου... είναι πολύ κουκλί λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το στεφάνι σας ήταν εξαιρετικό, όχι βεβαια όσο το δικό μου:tongue:

Αρχίζω και απαπολώ τις εποχές που ο γιώργος γύρναγε στις 7, όσο πάει το ανεβάζει... σήμερα ήρθε στις 9 ενώ την κυριακή στις 4 το ξημέρωμα... και τώρα ροχαλίζει ενώ ο θοδωράκης πάλι όχι... γρρρρρρρρρρρρρ

Κριστινάκο, πέρσι τον Απρίλη είχα πάει Βελιγράδι και εντυπωσιάστικα... είναι υπέροχο!!!!!!!!!!! Θέλω οπωσδήποτε να ξαναπάω κάποια στιγμή (αρκεί να μην με ξαναπιάσει οξία αμυγδαλίτιδα και κόψιμο... γίνεται;)Και πρώτη φορά είδα τόσες ωραίες γυναίκες μαζεμενες σε ένα μέρος! :cool:

Ότι είδες εκεί εγώ καμία σχέση..........μαυροτσούκαλο κοντή (για τα εκεί δεδομένα) :) είμαι πιο προς ανατολίτικο ας πούμε ..... πάντα είχα μια διαφορά με τα παιδιά εκεί. Όταν είχες παει Βελιγράδι σας διάβαζα το θυμάμαι αν και φαντάζομαι ότι λόγω ασθένειας δεν θα μπορούσατε να δείτε πολλά πράγματα. Έχει περίεργη ομορφιά το Βελιγράδι κάπως μελαγχολική νοσταλγική....αποφεύγω να πηγαίνω γιατί στεναχωριέμαι πολύ με τις καταστάσεις που ζουν έχω και λίγους συγγενείς εκεί που πραγματικά απορώ πως τα βγάζουν πέρα αλλά και ταυτόχρονα δεν χάνουν το πνεύμα τους.

w3OKp3.png

Ωραίες οι φώτο αν και εγώ θα πρέπει να διαβάσω πολύ για να καταλάβω ποιος είναι ποιος και τίνος το παιδί. Μια φορά είναι όλα τους κουκλιά αλλά και οι μανούλες δεν πανε πίσω....

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...