Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

γαλατουλα αυτο με το συστημα το συρταρωτο εχει και μια ξαδερφη μου που εχει πολυ μικρο δωματιο γιατι ξερεις αργοτερα θα θες και 2 γραφεια να χωρεσεις και το χει βολευτει πολυ δεν ειναι ιδιαιτερα ψηλο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λαμπρινή η Σοφία μου το Σαββατο γίνεται ενός έτους!

είναι ένα χαρούμενο αλλά ταυτόχρονα φωνακλάδικο και τσαμπουκαλεμένο παιδάκι!

Αχουυυ ναι μωλε η Ταυρινα μας την ειχα ξεχάσει !!!

Μπράβο της ετσι να ειναι παντα στη ζωη της :D

Ειδες Βασσουλι ? Αχ μωλε ποτε θα σας δω ? Φετος δεν προβλεπεται καθολου Αθηνα ... Θα κατεβουμε με τη φακη στο χωριο στις αρχες Ιουνιου . Δεν ερχεστε και σεις καμια βολτα Βασσουλι ???

Διαφημίσεις

Λοιπον το μονο κρεβατι σιγουρα ειναι πιο ανετο, αλλα η κουνια-κρεβατι δεν ειναι πεταμενα λεφτα, γιατι μια κουνια την χρειαζεσαι, αρα μπορεις να παρεις αυτη και αν δεν σου κατσει ως κρεβατακι(που δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το μονο) απλα τη χρισιμοποιεις μονο ως κουνια για οσο καιρο χρειαστει... στο ικεα εχει απο 70 ευρω που μετατρεπονται σε κρεβατι , στο μαδερκεαρ απο 260...

αλλα και 350 -400 να δωσεις απο τη στιγμη που ολο και καποιες καλοχεριες σε χρηματα θα εχεις πιστευω κανεις ααααανετα αποσβεση...

στρωματακι ειχα παρει ενα γερμανικο zolner 150 ευρω πιστοποιημενο και με καλυμα που βγαινει αλλα αυτο καλυτερα απο νετ θα βρεις πιο φθηνα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γιατι ο ερωτας δεν αντεχει παραπάνω μακρια απο την κορη του και αφετέρου θα ανεβει η κουνιάδα μου οικογενειακως στις 23....

Για φετος δεν ειχαμε σκοπο να κατεβουμε διακοπες και θα ανεβαινε η μαμα μου τωρα το Μαιο . Ομως εχει ακομα καποια προβληματα με το ποδι της οποτε δεν θα ρθει γιαυτο και θα πεταχτουμε εμεις για λιγο .

Η αδερφή μου που πηγαν Σαβ/κο χωριο , χτες βουτηξε και ηταν καλα μου ειπε !

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Λοιπόν Βάσω η Άννα ελάχιστα την τίμησε την κούνια της (μια μικρή 60χ120 μαδερ) αλλά στο μονό κρεβάτι καταβολέυτηκε... και τώρα την κούνια την χρησιμοποιεί ο μικρός τον οποίο θα μετακομήσω σε κανονικό όταν γίνει 18μ περίπου... και η Άννα θα ανέβει στα υψηλά μιας και το κρεβάτι της γίνεται κουκέτα... βέβαια αν έχουμε λεφτά να την πάρουμε την κουκέτα γιατί με τα νέα μέτρα χ^%$^ και πέρνα...

Κρεβάτι πήρα από τα www.lifetime-furniture.com

τα οποία είναι υπέροχα αλλά πολύ τσιμπημένα...

και είναι κανονικότατο κρεβατι 90χ200, μπορεί να το εχει και μέχρι να γίνει 18!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Να πω ότι στο τατόι περάσαμε υπέροχα αλλά εγώ εβγαλα πολύ λίγες φωτογραφίες θα τις πετάξω στον φωτοκουβά και θα σας τις βάλω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κριστίνα δεν θα το φανταζόμουν ποτέ, τα ελληνικά σου είναι τέλεια!

Θα συμφωνήσω κ θα επαυξήσω.Πολύ καλά ελληνικά και πολύ σωστά γραμμένα!!!!

Για την κουνιο-συζήτηση.Και γω σε κούνια που γίνεται κρεβάτι τον έχω, ίσως κ πιο στενό από 80εκ.φάρδος,με τα κάγκελα σηκωμένα ακόμα,λλά άρχισε να τα πηδάει οπότε σκέφτομαι να τα βγάλω κ να το έχω σαν κρεβατάκι.Αλλά έτσι που στριφογυρίζει αυτός,θα έχουμε ατυχήματα.Κάθε πρωί,με το κεφάλι προς τα κάτω τον βρίσκω :tongue::tongue::tongue:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...