Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

οκ κριστινα σε ευχαριστω ειδα στα mothercare 1.40x0.80 και λες θα χωραει μεχρι 5 ε?αν χωραει τοτε οντως αξιζει

το κακό είναι ότι τα κάγκελα δεν ανεβαίνουν και κατεβαίνουν εύκολα (όπως στις περισσότερες κούνιες) για να βάλεις πχ το μωρό πιο κάτω πρέπει να διαλύσεις το κρεβάτι και να το συναρμολογήσεις ξανά αλλάζοντας τη θέση του στρώματος (έχει τρεις θέσεις) μόνο αυτό. Όταν δηλ μεγάλωσε η μικρή και μπορούσε να βγει από το κάγκελο κατέβασα μια θέση το στρώμα και αργότερα αφαίρεσα τελείως τα κάγκελα και κατέβασα το στρώμα ακόμα πιο κάτω είναι περίπου στο ύψος 30-40 πόντους νομίζω 30 οπότε δεν κινδυνεύει αν πέσει ..........

ε στους 143 χωράω και εγώ που είμαι 163.....οπότε ολα οκ... ε πόσο ύψος να πάρει ενα παιδί 5 χρονών...

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν λεω για το μηκος το πλατος με ανησυχει, η στεφανια τωρα κοιμαται μαζι μου σε ενα ημιδιπλο πλατος 1.40 και βλεπω θελει χωρο να απλωνεται γιατι στριφογυρναει και κοιμαται συχνα διαγωνια ή οριζοντια

αυτο με τα καγκελα σιγουρα θα το κοιταξω γιατι η προηγουμενη που ειχα ειχε αυτο το προβλημα μαλιστα ηταν τελειως σταθερα και μια θεση κατω χαμηλα ,ευτυχως δεν την χρησιμοποιησε πολυ την εβαλα διπλα μου οταν αρχισε να βαραινει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπεραααα

Εγραψα ενα κατεβατο το πρωι αλλα επειδη αργω να το γραψω με πετάει και το χανω :( Γιαττιιιι ?

Περιμενουμε φωτο απο την εκδρομηηηη !

Μαμαμια εισαι μια γλυυυυκα και ο Κων/νος μεγαλωσε τοοσο πολυ ! Καλα η φωτο στη θαλασσα που παει να πιασει τον ηλιο ειναι για καρτ ποσταλ ! Πολυ σας χαρηκα !!!

Αναστασάκι μου το χω λογοδοσμένο το κοριτσάκι μου με το κρητικοπουλατσι της Κατερίνας μας . Να μου φιλησεις τα γλυκοπαιδακια σου .

Αφροδιτάκι θυμηθηκα περισυ τετοιες μερες που περιμεναμε να γεννησεις .. πωπω περναει ο καιρος εφτασαν τα πρωτα γενεθλια του Αγγελου και τα δευτερα τα δικά μας!!!

ΤρεΛέγκω μουυ ! Αυτο με το κοπανημα στις πορτες γμτ και γω ακομα πολλες φορες δεν υπολογιζω καλα ....

Αθηνουλι πως ειστε ? Περαστικά του Βαγγ!!

Κριστίνα πολυ χαιρομαι που σε βλεπω εδω και ηθελα να σου πω μπράβο σου για την πολυτιμη βοηθεια που προσφέρεις τοσο καιρο . Ακουραστη και παντα στις επαλξεις!!

Βασσουλι την κουνια της Στεφανιας τι θα την κανεις ? Ακριβως τα ιδια και η φακη οποτε εγω θα της παρω κατευθειαν μεγαλο κρεβάτι . Ακομα στο στρωμα κοιμαται..ντροπη μου .

Δεν ξερω παντως ποια παιδια κοιμουνται μεχρι 5 χρονων σε αυτες τις κουνιες ...

γεια σας!

πήρα κι εγώ αυτό το μαγιώ-πάνα που παραγγείλατε, πολύ όμορφο είναι!

Κριστίνα τι εννοείς τυραννικό καθεστώς; Δεν γενήθηκες εδώ;

όχι ήρθα 14χρονών γεννήθηκα Σερβία (επι κουμουνισμού.....)

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Λαμπρινή πριν πατήσεις υποβολή πάντα Ctrl+A και Ctrl + C για να τα κρατάει στη μνήμη ώστε και να χαθούν να κάνεις απλά επικόλληση

Κριστίνα δεν θα το φανταζόμουν ποτέ, τα ελληνικά σου είναι τέλεια!

Παλλαντινάκι σ΄ευχαριστώωω ! Ουκ ολιγες φορες την εχω πατησει αλλα μυαλο πουυυ ..

Εχουμε και μεις τετοιο μαγιουδακι για την πισινα αλλα στην θαλασσα απο περισυ της φοραω κανονικό μαγιο .

Τι κανει η μικρουλενια σου ?

λαμπρουκω!!τι κανετε?το μωρουλινιο εγινε φακη τωρα ?βρε αφηστε τα παρατσουκλια αφου εχει ονομα το παιδι πλεον και μαλιστα πολυ ωραιο!

την κουνια την εδωσα την ειχα δανειστει απο συγγενη μου η οποια δεν περιμενμε να πσαει για 3 μωρο αλλα της εσκασε μυτη

αυτο λες και εσυ?και στα κρεβατακια που κοιταξα εβλεπα 70-80 και μου φαινονταν πολυ μικρα ,μολις γυρισουν πλευρο δεν πεφτουν?:?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Bασουλα κι εγώ 70χ140 στρωμα εχω στην κουνια που γινεται κρεβατακι... η Ειρηνη τωρα χωραει ανετα μια χαρα.... ενταξει βεβαια δεν στριφογυριζει καθετως πολυ αλλα μια χαρα την περνει το φαρδος... κι εγω εχω ξαπλωσει διπλα της πολλες φορες...

Να κανονισουμε συναντηση να ερθεις να το δεις κι απο κοντα!

Εμενα εβγαιαν τελειως τα καγκελα και σου εδιναν ξεχωριστα τα πλαινα ξυλα(τραβερσες) και μια χαρα κανονικο κρεβατακι ειναι...

Εγω θα ελεγα μια τετοια κουνια -κρεβατι για το μωρο, και ενα κονονικο κρεβατι για τη Στεφανια... ετσι θα το εχεις για 3-4 χρονια τουλαχιστον για το μωρο...

Εγω την ειχα παρει απο bebe-jou ειναι αρκετα μινιμαλ τα επιπλακια τους δεν μου αρεσαν οι αλλαες που εβλεπα με σχεδιακια κλπ....

Εγω σκεφτομαι πως θα την ξεβολεψω την Ειρηνη που της αρεσει τοσο το κρεβατακι της...μαλλον στο παρκοκρεβατο θα την βγαλει ο μπομπος για κανα χρονο....

και επισης εμενα ειναι μικρο το παιδικο, αντε να δω πως θα χωρεσει κουνια και μονο κρεβατι αργοτερα...μαλλον για 2 μονα που μπαινει το ενα κατω απο το αλλο συρταρωτα το βλεπω...(τις κουκετες τις φοβαμαι- ειδικα με Ειρηνη που ειναι ταλιμπαν)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γυρνανε ανετα πλευρο μην ανησυχεις...και προσαρμοζονται γενικως αναλογα το κρεβατι...

έτσι είναι και το δικό μου κρεβατάκι .........και ναι όταν είναι στο δικό μου κρεβάτι έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά....

w3OKp3.png

Λαμπρουκωωωω αντε να σε βλεπουμε και πιο συχνα στο καφε μας!

Οσο για τα καγκελα και εμενα σταθερα ειναι... δεν ξερω αν ειναι πρακτικα γιατι κι εγώ δεν την χρησιμοποιησα ως κουνια (τα ασιδερωτα ομως μια χαρα την εβγαζαν εκει) ειναι τα καλυτερα απο θεμα ασφαλειας ομως.

Οσο για τη θεση του στρωματος ειχε 3 θεσεις, την πρωτη χρησιμοποιεις λιγο στην αρχη και μετα το βαζεις κατω κατω να μην συναρμολογεις και συνεχεια...

κι εμενα 350 εκανε θαρρω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λε Βασσουλα , τωρα θυμηθηκα την εχουμε ξανακανει αυτη τη συζητητηση αλλου ..ειπα και γω τι ντεζαβου ειναι αυτο ? χαχαχα

Γμτ δεν ειμαστε κοντα να σας την εδινα την κουνια με παρα πολυ καλο στρωμα πιστοποιημένο που καθεται και δεν ξερω που να το βαλουμε .

Εγω αν ημουνα στη θεση σας θα αγοραζα την φτηνη απο το ΙΚΕΑ και οταν ο μικρος γινει 18 μηνων κατευθειαν σε κρεβατάκι κανονικο . Τα μεταβατικά κρεβάτια 80 εκ πλατος τα βρισκω εντελως πεταμενα λεφτα .

Ειναι βεβαια παντα και θεμα παιδιου , εγω δεν ειχα υπομονή να ξεροσταλιάζω πανω απο την κουνια .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...