Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, τονια οι φωτο ειναι αψογες! Τις ειδα χτες αλλα δεν ειχα κουραγιο να γραψω εκεινη την ωρα! Ο Κωσταντινουλης μεγαλωσε πολυ! Φτου φτου σκορδα, ειστε ολη η οικογενεια γλύκες!

Λεγκω, κ γω τον Αγγελο καταμελανιασμενο τον εχω, τον κοπανω συνεχεια μες στη νυχτα, συνηθως στα καγκελα της κουνιας.

Βαριεμαι να δουλεψω σημερα, αλλα πρεπει να παρω μπρος... Κια εχω σπαστει τοσο πολυ. Δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με ολα αυτα που γινονται, αλλα ενταξει, ανεχομαι τις μειωσεις κ ολα τα σχετικα σε μας, αλλα σε ανθρωπους που παίρνουν 300 κ 400 ευρω συνταξη, ακομα ακομα κ αυτους που παίρνουν 700 ευρω μισθο, πως τους κοβεις τα δωρα ρε παιδια???? ποσο θα κερδισει το κρατος απο αυτα τα λεφτα?

Αφροδίτη,όπως τα λες...δεν γίνεται να εξισώνει τις μειώσεις.Δεν μπορεί να έχει την ίδια μείωση ένας που παίρνει 5.000(και είναι πολλοί αυτοί,δυστυχώς:twisted::twisted:)και ένας που παίρνει 1000,π.χ.Άσε που κόβοντας τους μισθούς,θα παγώσει η αγορά, θα μειωθούν οι εργοδοτικές εισφορές και θα γυρίσει μπουμερανγκ..τι σκ@τά θα καταφέρουν,δεν ξέρω...ένα πάγωμα μισθών,θα το δεχόμουν,όπως επίσης και ένα αντίστοιχο πάγωμα οφειλών..όλος ο κόσμος χρωστάει δάνεια και έχει υπολογίσει τις πληρωμές του βάσει του τότε εισοδήματος του..τώρα,τί????ακόμα και αυτοί που ήταν σε καλή μοίρα,θα δυσκολευτούν σοβαρά..άστα,βράστα....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλά είσαι... Αδικία σε όλο της το μεγαλείο!!!!! Κι εγώ για τους συνταξιούχους δεν το καταλαβαίνω...

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει προοπτική, πρόγραμμα κάτι... Μέχρι πόσο, μέχρι πότε και μετά τί θα γίνει?? Πειραματισμούς στα κεφάλια μας....

Καλά κοιτάω εγώ για δουλειά έξω.. Και το είπα στο Χαβιέ αν μου κάτσει θα πάρω τα παιδιά και θα πάω μόνη στην αρχή και βλέπουμε μετά...

Καλήμέρα! Κι εμάς το βράδυ μας ήταν σούπερ... 4-6 η μπέμπα ρεσιτάλ... Μέχρι που άρχισε να φτερνίζεται και τώρα είναι και αυτή συναχωμένη μαζί με τον Αλέκο!

Ανοιξιάτικο κρύωμα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας:)(επιτρέπεται να χαμογελάμε έτσι ???? ή είναι και αυτό στα "μέτρα".........)

κορίτσια πολύ μου αρέσει το γεγονός ότι κάνετε παρέα εκτός διαδικτύου ...... μπράβο είμαι σίγουρη ότι περνάτε κούκλα.....

mamma mia πολύ όμορφες οι φωτο σας

λέγκω έχεις πολύ πλάκα μου αρέσουν οι περιγραφές σου

όσο για τις επίμαχες συζητήσεις περί μέτρων και λοιπά δηλώνω ανήμπορη να παρακολουθήσω και για άλλη μια φορά αισθάνομαι ότι η λέξη δημοκρατία είναι μόνο για τους τύπους χωρίς κανένα ουσιαστικό νόημα στην παρούσα φάση. Γεννήθηκα σε κράτος με τυραννικό καθεστώς και γαλουχήθηκα με την ιδέα ο ένας υποφέρει για το το ευρύτερο καλό (μετά μεγάλωσα και είδα και την πραγματική διάσταση του “ευρύτερο καλό” που δεν ήταν τόσο ευρύτερο αλλά συμπυκνωμένο στους ιθύνοντες........ ) τώρα πρέπει να χωνέψω ότι δεν υπάρχει πουθενά σωτηρία. Παντού κυβερνάει το χρήμα είναι απόλυτη η κυριαρχία του και όλα τα υπόλοιπα είναι ουτοπίες.... δεν μου ταιριάζει αυτό είμαι ρομαντικός άνθρωπος αλλά τα τελευταία γεγονότα με τσακίζουν.... και με ξεπερνούν.

w3OKp3.png

καλημερα!

εμεις χθες αργησαμε να ξυπνησουμε (τι πρωτοτυπο!) και αφου χασαμε το τατοι ειπαμε να παμε στο αττικο παρκο

ηταν ωραια αλλα επειδη ηταν μεσημερι ειχε πολλη ζεστη και ηλιο και τα περισσοτερα ζωακια επαιρναν το μεσημεριανο του υπνακο

οσες θελετε να πατε να πατε μετα απο 2 βδομαδες που θα φερουν και δελφινια ,εχουν κανει ενα ωραιο δελφιναριο και εννοειται οχι μεσημερι!

Την πρωτομαγια πηγα σε μια φιλη μου που εχει ενα σκυλακι και η στεφανια ξετρελλαθηκε μαζι του αυτο την εγλυφε ολη την ωρα κια αυτη να καθεται κατω και να το αγκαλιαζει και να γελαει οταν φυγαμε επαθε καταθλιψη

αραγε πως θα ηταν η ζωη μου με 2 παιδια και ενα σκυλακι ?σκεφτομαι να της παρω ενα ζωακι αφου τα αγαπαει τοσο πολυ αλλα το σκυλακι ποιος θα το πηγαινει πρωι -βραδυ εξω?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Καλά τα περάσατε στο Τατόι ε? Τελικά ποιές και ποιοί? Βάλτε φωτογραφίες να ζηλέψουμε.

Εμείς κάναμε εκδρομή το Σάββατο στην Αναβυσσο και δεν ήμασταν για μακρυά, οπότε πήγαμε Πικιώνη:tongue:

Την Παρασκευή το βράδυ, η Σοφία κοιμήθηκε 10.00-7.00 το πρωί σερί:shock::shock::shock:

Εννοείται ότι εγώ ξύπνησα στις 5 και περίμενα. Εννοείται ότι δεν το ξανάκανε:mrgreen:

για τα μέτρα.....:|:|:mad:

DPYUp2.png EYukp3.png

Βασούλα δυσκολη θα ειναι... ειχαμε χρονια σκυλακι(η μαμα μου εχει και τωρα του αδερφου μου που εκανε μωρο και της το πασαρε)

ειναι ακριβως σαν παιδακι, φαγητο, εμβολια γιατροι βολτες εκαπιδευση τουαλετας και επισης πολυ πιο δυσκολο να το αφησεις καπου για καποιο ταξιδι πχ...

Παντως ειναι τετοια η αγαπη που σου δινουν ειναι ο,τι καλυτερο για ενα παιδακι ελλα εδω στην πολη ειναι πολυ δυσκολο...

Καλημερα και με γεια μας τα μετρα... τον πατερα μου που περνει 800 ευρω συνταξη μετα απο χροοοοοοοονια στην οικοδομη, και χωρις καμια εκπτωση οταν τους τα εσκαγε λυπαμαι καιτ γενικα τους χαμηλοσυνταξιουχους...

Το εξωτερικο το σκεφτομαι κι εγω συχνα και το λεω στον Βαγγ...ειναι το δανειο που μας κραταει εδω και η ανασφαλεια αν θα βρει δουλεια μετα ξανα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

θελω την βοηθεια σας για να παρω κρεβατακι της στεφανιας και κουνια στο μωρο

εσας τι σας εχει βολεψει?δεν ξερω να παρω μια κουνια που να γινεται κρεβατι ή μια απλη (τη φθηνη του ικεα ) να βολευτω τωρα και μετα ξεχωριστο κρεβατι?

την εχει παρει καποια την κουνια που γινεται μετα κρεβατι?σε τι διασταση?λενε οτι ειναι εως 5 χρονων με πλατος 70 ειναι δυνατον να χωραει μετα τα 2??

για τη στεφανια κοιταξα τα εχουν σε πλατος 80 δεν ειναι πολυ μικρα?

Τατη θυμαμαι που ειχες παρει κανονικο μεγεθος για την αννα για να κοιμασαι και εσυ απο που το πηρες?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

θελω την βοηθεια σας για να παρω κρεβατακι της στεφανιας και κουνια στο μωρο

εσας τι σας εχει βολεψει?δεν ξερω να παρω μια κουνια που να γινεται κρεβατι ή μια απλη (τη φθηνη του ικεα ) να βολευτω τωρα και μετα ξεχωριστο κρεβατι?

την εχει παρει καποια την κουνια που γινεται μετα κρεβατι?σε τι διασταση?λενε οτι ειναι εως 5 χρονων με πλατος 70 ειναι δυνατον να χωραει μετα τα 2??

για τη στεφανια κοιταξα τα εχουν σε πλατος 80 δεν ειναι πολυ μικρα?

Τατη θυμαμαι που ειχες παρει κανονικο μεγεθος για την αννα για να κοιμασαι και εσυ απο που το πηρες?

εμένα με βόλεψε η κούνια σε extra large. Δηλ. Αφαιρείς τα κάγκελα και γίνεται ένα μικρό κρεβάτι χωράει σίγουρα μέχρι 5 ετών χωράω και εγώ δίπλα της αν γίνω σαν ς τελικό..... οπότε θα της αλλάξω το δωμάτιο μια και καλή ......έκανε 350€ (χώρια το στρώμα) δεν το θεώρησα τρελή τιμή για τα χρόνια χρήσης :)

w3OKp3.png

δηλ τι ακριβως μεγεθος ειναι?νομιζω μεχρι 80 ειδα

Μετράω τον χώρο εκεί που μπαίνει το στρώμα είναι 1,43μάκροςΧ 0,83φάρδος (είναι σαν κρεβατάκι με κάγκελα δηλ. όχι κούνια...)

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...