Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μπράβο Ρόζι!!!!! Είδες κάνουν και κάποιο καλό τα νυχτερινά ξυπνήματα!!!!!!!

Εγώ σας έχω ερώτηση. Η τσουλουφίτσα βρίσκει το χέρι της και το πιπιλάει... Ναι και αρκετά συνειδητά! Τι να κάνω? Να δώσω πιπίλα? Τις σιχαίνομαι τις πιπίλες... Μυρτώ εσένα η Λήδα πότε ξεκίνησε το δάχτυλο? Πολύ θα ήθελα τη γνώμη σας....

ελενη και μενα η μια απο τις δυο ειχε ξεκινησει να το κανει εδω και κανα μηνα...τωρα τελευταια δεν το πολυκανει ομως....βασικα δεν πιπιλαει το δαχτυλο αλλα την παλαμη...πιπιλα δεν εχω δωσει ακομα...ενας λογος ειναι μην ζηλεψει και ο στρατος γιατι την εκοψε λιγο πριν γεννηθουνε...

ΑΥΤΑ!:P

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας όμορφες!

Γαλατούλα, σε τι βραβεία πήγες; Να ξέρετε όταν πάρω το όσκαρ θα σας το αφιερώσω, :)

Πάντως όχι, κυρίως ως αρχιτέκτονας δουλεύω, μακάρι να ήταν το αντίστροφο αλλά δεν βγαίνει και οικονομικά!

Ελένη σχετικά με την πιπίλα, εγώ της έδινα από τότε που σαράντισε. Με πολύ επιμονή από μέρος μου, κάποια στιγμή την πήρε. Στον 3ο-4ο μήνα όμως ανακάλυψε ότι μπορεί να την πετάει και άρχισε να πιπιλάει το δακτυλο της. Το οποίο δάκτυλο το αναζητούσε από νεογέννητο. Ε, από τότε που ανακάλυψε το δάκτυλο, άρχισε να κοιμάται και σερί τα βράδια. Πάντως την πιπίλα δεν μπορούσα να της την επιβάλλω, την πεταγε με τη μία. Προφανώς το πιπίλισμα του δακτύλου είναι πολύ πιο δύσκολο να το κόψεις....Η Λήδα είπε προχθες στη γιαγιά της-μέσες άκρες-''η μαμά είπε να μη πιπιλάω συνέχεια αλλά εμένα μ'αρέσει!''....

Εεεεεπ Μυρτουλι σε πετυχα...

Τι κανετε;;;

Ετσι ειπε το Ληδακι;;;;

Πωπω...σημερα μου κακοανηκε που καθησα ολη μερα σπιτι και δν εχω τι να κανω...πως να διαχειριστώ το χρονο...Εκανα δουλειες...και τωρα χαζευω με την Αλεξανδρα που σιδερωνει (!)

Έτσι το καημένο, έκανε παράπονα στη γιαγιά...:(

Γιατί δεν πήγαινες καμιά βολτίτσα τόσο ωραία μέρα;

Χθες πήγαμε βόλτα στο Καβούρι, μαζί με τη μαμά μου και η Λήδα ήταν πανευτυχής!

Ελπίζω η Αλεξάνδρα να σιδερώνει τα κανονικά σας ρούχα αντί να χαζολογάει!

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώωωωω!

Περάσαμε ένα σκ με μποολικη χολιστερίνη. Εχθές είχαμε ψησιματα στον ένα μαρτυροκουμπάρο μας με πολλά φιλαράκια και είδαμε και ταινία σε προτζέκτορα και σήμερα είχαμε ψήσιμο στον άλλο μαρτυροκουμπάρο μας με χορούς και πανηγύρια :) Νομίζω ότι με τόσο που έφαγα θα είμαι τεσσερα κιλά πάνω. Σας μιλάω για κτυνωδία:rolleyes:

Και η βόλτα της παρασκευής ήταν τέλεια... πολύ το χάρηκα το καφεδάκι μας! Είναι κούκλες και οι τρεις οι μικρές απίστευτα φατσόνια σας λέω! Βέβαια είχαν και φοβερό καβαλιέρο που όμως κάποια στιγμή αφού αιτήθηκε να κατέβουν να περπατήσουν αλλά προκοπή δεν είδε την έκανε με το Μαριλενάκι για κούνιες:cool:

Θοδωρίνι, την Κυριακή θα σε δούμε ή παίζει και νωρίτερα;

Εγώ τι θα κάνω που το παιδί μου νέκρωσε πριν λίγο στον ύπνο;;; Θα βρυκολακιάσει το βράδυ.

Τάτι, έτσι όπως έχει καλοβολευτεί ο κύριος, βλέπω να είσαι παρούσα σ'αυτό το ύποπτο που έχεις αρχές δεκέμβρη:tongue:

Αααα και Τόνια εννοείται πως όταν έρθεις θα κανονίσουμε συνάντηση... μας ξέφυγες την προηγούμενη αλλά όχι και τώρα

Μπράβο Ρόζι!!!!! Είδες κάνουν και κάποιο καλό τα νυχτερινά ξυπνήματα!!!!!!!

Εγώ σας έχω ερώτηση. Η τσουλουφίτσα βρίσκει το χέρι της και το πιπιλάει... Ναι και αρκετά συνειδητά! Τι να κάνω? Να δώσω πιπίλα? Τις σιχαίνομαι τις πιπίλες... Μυρτώ εσένα η Λήδα πότε ξεκίνησε το δάχτυλο? Πολύ θα ήθελα τη γνώμη σας....

O Μάνος άρχισε το πιπίλισμα του δακτύλου νωρίς και εκεί που είχα αγχωθεί να μην του γίνει συνήθεια έβγαλε δόντια και προφανώς τον ενοχλούσε στο δάχτυλο και το έκοψε... Έκανε βέβαια και μια βδομάδα να κοιμηθεί καλά, γιατί ήταν ο τρόπος που νανουριζόταν...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

αψουουυυ!!

τι κανετε??εγω καλυτερα η στεφανια βραχνιασμενη

παρολαυτα κι εμεις ειμασταν απο την παρασκευη με τραπεζωματα

πανω που λεω θα ξεκινησω διαιτα με κολαζουν

Ελενη εμενα δεν πηρε ποτε πιπιλα,ουτε την ηθελε αλλα κι εγω δεν ηθελα να την μαθει ,

αλλα οπως λεει και η θεοδωρα στο επομενο δεν θα ειμαι τοσο αρνητικη μαλλον το αντιθετο !

εκανε το στηθος πιπιλα και αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορω να ξεμυτισω απτο σπιτι βραδυ και επισης να αποθηλασω

Μαμα μια ακομα δεν με εχω συγχωρησει που δειλιασα να σου μιλησω στην εκθεση οταν ερθεις εννοειται πως θα σε δουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Κουβέντα για πιπίλες βλέπω...

Εγώ δεν έδωσα πιπίλα σε κανένα... Ο πρώτος έβαζε το δάχτυλο μέχρι 2 ετών όπου αποφάσισε να το κόψει εντελώς μόνος του και το έκανε μέσα σε 2 εβδομάδες, τον έβλεπα που όταν ήταν να κοιμηθεί και πήγαινε να βάλει το χέρι στο στόμα, το θυμόταν και άρχιζε να χαϊδεύει το μαξιλάρι για να το κρατάει απασχολημένο φαίνεται:lol::lol: Αλλά μιλάμε για τρελά ψυχαναγκαστικό παιδί, οπότε μάλλον είναι εξαίρεση!

Ο δεύτερος έβαζε κι αυτός το δάχτυλο, δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα τον άφησα να κάνει ό,τι ήθελε και όποιος του έλεγε αργότερα που μεγάλωσε τίποτα, είχε να κάνει μαζί μου:evil: Όταν πήγε νηπιαγωγείο, το κουβεντιάσαμε και του είπαμε να προσπαθήσει να το περιορίσει τη μέρα, ειδικά στο σχολείο και συμφωνούσε κι αυτός. Δεν του ήταν και πολύ εύκολο, αλλά στο σχολείο δεν ξεχνιόταν και δεν το έβαζε καθόλου. Στο σπίτι προσπαθούσαμε να τον έχουμε απασχολημένο, γιατί το έβαζε κυρίως όταν βαριότανε. Την επόμενη χρονιά, στην πρώτη, άρχισε να προσπαθεί να το κόψει και στον ύπνο και σε μερικούς μήνες το κατάφερε, χωρίς δράματα, με κουβέντα και σεβασμό στους ρυθμούς του. (Τα δόντια του είναι ίσια, αλλά και να μην ήτανε, υπάρχουν και οι ορθοδοντικοί, επίσης, το δάχτυλό του δεν έχει πάθει καμία ατροφία).

Ο τρίτος δεν έβαλε ποτέ δάχτυλο!:shock:

Η μικρή, έβαζε δάχτυλο στην αρχή, όσο της έδινα και συμπλήρωμα. Μετά τον επαναγαλακτισμό έκοψε τελείως το δάχτυλο (είχε τη ζωντανή πιπίλα!):rolleyes::rolleyes::cool:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

γεια σας κοπελιες!!

τωρα γυρισαμε και εμεις!!! ειχαμε παει βολτουλα!!!

απο οτι ειδα αλλαξαν τον τοπο της συγκεντρωσουλας για την αλλη κυριακη!!!

τελος παντων αυριο θα δωσω στη μικρη κολοκυθα μαλλον που λεγαμε, γιατι σημερα ειμασταν εξω και ειπα να μην κανω πειραματα....;):Dθα σας πω αντυπωσεις.κανενα λαχανικο να τη βρασω μαζι για καλυτερα γευστικα αποτελεσματα εχετε να προτεινετε ή να την κανω σκετη??

επισης στην τελευταια λαχανικοκοτοσουπα που της εφτιαξα της εβαλα και λιγο αρακα και της αρεσε πολυ!!:D:D

φιλια προς το παρον!!!!

ps. τα της "πιπιλοσυζητησης" τα ειπα πιο πανω!!!!

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα!

Τι ωραία μέρα σήμερα! Κάναμε ωραία βολτούλα το πρωί και φαγητό στον αδερφό του καλού μου μετά. Τέλεια περάσαμε! Ο Κωστής ξεσάλωσε και νομίζω ότι είναι η πρώτη μέρα μετά από ποοοοοοοοοοοοοοοοολύ καιρό που δεν γκρινιαξε καθόλου:cool::D

Επίσης, η Σοφία κάνει παλαμάκια!!!!!! Κουκουβάααααα

μονο για τις σταφιδες με τη βρωμη δεν πηρα απαντηση...ξερει καμια

αν τα βραζω μαζι???

Μουλιάζουμε τις σταφίδες, χρησιμοποιούμε το νερό για να βράσουμε τη βρώμη και αλέθουμε τις μουλιασμένες σταφίδες μαζί με τη βρώμη;)

Ελένη, ο Κωστής πιπιλούσε το δάχτυλό του για περίπου 1 μήνα, μετά σταμάτησε μόνος του. Πιπίλα δεν ήθελε ποτέ. Η Σοφία πιπιλάει τη γλώσσα της:shock:

Ααααχ! Δουλειά αύριο! Βασικά χαίρομαι αλλά ένα ψιλοάγχος το έχω δεν μπορώ να πω:roll:

DPYUp2.png EYukp3.png

κι η ερατω εχει πιπιλα:-(:rolleyes:.....ηταν 3 εβδομαδων οταν αρχισε να μην καθεται στο στηθος μετα το θηλασμο και να χτυπιεται κ καταλαβα οτι ηθελε να πιπιλισει....με τη ροη που ειχα ομως (ως κ τον 4ο μηνα) ηταν αδυνατο ...ετσι μεχρι 2 μηνων οταν ηθελε πιπιλισμα της εβαζα το μικρο μου δαχτυλακι και το πιπιλουσε....κι επειτα πηρε πιπιλα. δεν ηθελα καθολου, γιατι δεν μου αρεσουν τα μωρα/παιδια με μια πιπιλα συνεχως στο στομα, το θεωρω ασχημο. αλλα ευτυχως εχει μεινει για τον υπνο και μονο κ πολυ σπανια αν κλαιει στο αυτοκινητο. συνηθως δεν την παιρνω καν μαζι μου. οποτε θελω να πιστευω οτι θα την κοψει ευκολα.

το δαχτυλο της το πιπιλαει πολυ λιγο, το εκανε περιπου 4 μηνων και νομιζα οτι θα το προτιμησει αλλα δεν της πολυαρεσε....

ντιεσουλα αυτοσχεδιασε βρε με τη χορτοσουπα, βαλε εκτος απο τα κλασικα, μανιταρια, φινοκιο, λιγο σελινο, κουνουπιδι, γλυκοπατατα κτλ κτλ....βαλε απ'ολα τα χρωματα;)

κι εμεις σημερα ολη μερα βολτα, ξεκινησαμε το μεσημερι και γυρισαμε στις 7 ...εφτιαξα κινοα -μιας κ δεν το τρωει η ερατω:rolleyes:- με μανιταρια κ φαγαμε, ηρθε κ ο πεθερος μου.....αυτα!

ελιζα κι η ερατω πιπιλαει τη γλωσσα της ...πολυυυ αστειο!!!!

Μουλιάζουμε τις σταφίδες, χρησιμοποιούμε το νερό για να βράσουμε τη βρώμη και αλέθουμε τις μουλιασμένες σταφίδες μαζί με τη βρώμη;)

thx!!!!!:D:D

ντιεσουλα αυτοσχεδιασε βρε με τη χορτοσουπα, βαλε εκτος απο τα κλασικα, μανιταρια, φινοκιο, λιγο σελινο, κουνουπιδι, γλυκοπατατα κτλ κτλ....βαλε απ'ολα τα χρωματα;)

thx!!:D

γενικα βαζω οτι εχω στο σπιτι...και μπροκολο της βαζω, και κρεμμυδακι ντοματα,γλυκοπατατα απλα επειδη αυτος που παω με τα βιολογικα ειναι σχετικα μικρο μαγαζακι, δεν εχει πολλη ποικιλια και καμια φορα αν δεν τα βλεπεις μπροστα σου ολα, κολλαει το μυαλο για το τι αλλο μπορεις να βαλεις...παντως σε ευχαριστω που μου ανοιγεις τους οριζοντες.....;):lol::lol::lol: και που ξερεις μπορει μια μερα να καταργησω και εγω τη tv........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:(λεμε τωρα;))

παντως αυτο που ρωτησα για την κολοκυθα ειναι αν της την κανω για απογευματινο που δε θελω να της πεσει βαρυ(ως τωρα τρωει το ρυζι για απογευμα)τι αλλο θα μπορουσα να βαλω(ενα λαχανικο) που κανει καλο συνδιασμο με αυτην.;):D

ασχετο αλλα, τι ειναι το κινοα?? το googlara και βρηκα οτι εινια δημητριακα αλλα πως το χρησιμοποιεις??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...