Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λαμπρινή και dooo τι τέλειες φωτογραφίες!!!

Εν τω μεταξύ η Μαρίνα μια χαρά κανονική σε βάρος φαίνεται, δεν την λες γεμάτη!

Εμείς πήγαμε στο Ελατοχώρι Πιερίας και φάγαμε κάτι σουβλάκια φανταστικά μέσα στο δάσος, η Σοφία μπουσουλούσε στο χώμα και ήθελε να φάει τα πεσμένα φύλλα, ωραία ήταν! Ήταν κι ένα κοριτσάκι σχεδόν 3 χρονών που της έλεγε "γιατί δεν μιλάς;" και "άντε σήκω να περπατήσουμε"

Καλό μήνααααα!

Ξεκινάω κατ' αρχήν με τα εντελώς καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Ιάσονα! (Αργώ αλλά τα πιάνω...) Χρόνια πολλά λοιπόν και καλά! Marle να τον χαίρεσαι!

Επίσης, Ds -και Jen- τσέκαρα το βιβλιάριο της Σεμέλης και σας παραθέτω:

1 έτους - 8kgr & 69 cm

16μηνών+25ημερών - 9950gr & 74,5cm

3 1/2 χρονών - 14kgr - 93cm

Έχω και όλα τα ενδιάμεσα στάδια, αλλά έβαλα αυτά που νομίζω είναι πιο κοντά σε εσάς και το πιο πρόσφατο...

Επίσης να σας πω ότι εγώ μπήκα στο γυμνάσιο 27 κιλά, και βγήκα 29!!! Σε πάρτυ του γυμνασίου αποκριάτικο ντύθηκα πανκ (κλασσικά) φορώντας τζιν διαλυμένο της 1ης δημοτικού!!! Μου ήταν κοντό μεν, αλλά μου έκανε... Κοινώς καταλαβαίνετε για πόοοοσο αργή ανάπτυξη μιλάμε. Τελικά ψήλωσα στο λύκειο μαζί με τα αγόρια και έφτασα το δυσθεώρητο 1,68 που είμαι τώρα!!!

Εννοείται ότι εφόσον ο γιατρός λέει να το ψάξετε, καλά κάνετε και το ψάχνετε. Αυτά τα γράφω απλά για να πω ότι οι άνθρωποι βγαίνουμε σε λογιών λογιών μεγέθη, και οι ρυθμοί ανάπτυξης διαφέρουν. Εμάς ο γιατρός μας είπε ότι οι καμπύλες απλά δείχνουν την πορεία του μέσου όρου, αλλά ο καθένας σε κάτι είναι εξαίρεση... Όπως το ένα παιδί βγάζει νωρίς δόντια, το άλλο αργεί να περπατήσει κλπ.κλπ. Αυτό που τους ανησυχεί πραγματικά είναι όταν σταματάει π.χ. να ψηλώνει ένα παιδί και μόνο παχαίνει ή το αντίθετο....

Εμείς τον πιάσαμε σήμερα τον Μάη, ωραίο βγήκε το στεφάνι αν και μικρό γιατί πήγαμε εδώ κοντά σε μια αλάνα και τα είχε κόψει όλα ο δήμος, βρήκαμε λίγα λουλουδάκια μόνο και το κάναμε σεμνό...

Μμμμ, ωραίο ακούγεται το Τατόι! Καλά να περάσετε!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Επίσης, Ds -και Jen- τσέκαρα το βιβλιάριο της Σεμέλης και σας παραθέτω:

1 έτους - 8kgr & 69 cm

16μηνών+25ημερών - 9950gr & 74,5cm

3 1/2 χρονών - 14kgr - 93cm

Έχω και όλα τα ενδιάμεσα στάδια, αλλά έβαλα αυτά που νομίζω είναι πιο κοντά σε εσάς και το πιο πρόσφατο...

Επίσης να σας πω ότι εγώ μπήκα στο γυμνάσιο 27 κιλά, και βγήκα 29!!! Σε πάρτυ του γυμνασίου αποκριάτικο ντύθηκα πανκ (κλασσικά) φορώντας τζιν διαλυμένο της 1ης δημοτικού!!! Μου ήταν κοντό μεν, αλλά μου έκανε... Κοινώς καταλαβαίνετε για πόοοοσο αργή ανάπτυξη μιλάμε. Τελικά ψήλωσα στο λύκειο μαζί με τα αγόρια και έφτασα το δυσθεώρητο 1,68 που είμαι τώρα!!!

Εννοείται ότι εφόσον ο γιατρός λέει να το ψάξετε, καλά κάνετε και το ψάχνετε. Αυτά τα γράφω απλά για να πω ότι οι άνθρωποι βγαίνουμε σε λογιών λογιών μεγέθη, και οι ρυθμοί ανάπτυξης διαφέρουν. Εμάς ο γιατρός μας είπε ότι οι καμπύλες απλά δείχνουν την πορεία του μέσου όρου, αλλά ο καθένας σε κάτι είναι εξαίρεση... Όπως το ένα παιδί βγάζει νωρίς δόντια, το άλλο αργεί να περπατήσει κλπ.κλπ. Αυτό που τους ανησυχεί πραγματικά είναι όταν σταματάει π.χ. να ψηλώνει ένα παιδί και μόνο παχαίνει ή το αντίθετο....

Χόρεψε τους πολύ ελπιδοφόρο το ποστ σου! Τώρα πόσο είναι η Σεμέλη? Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε κοντούλα όταν την είδα. Τα πήρε μαζεμένα?

Και εγώ πιστεύω ό,τι γράφεις εκτός και αν έχεις κάνει εξετάσεις και μια ορμόνη που συνδέεται με την ανάπτυξη βγει πολύ πολύ χαμηλή, όπως σε εμάς, οπότε εκεί ανησυχείς λιγάκι περισσότερο. Μακάρι όμως να προκύψει στο τέλος οτι έφταιγε κάποιος άλλος περιστασιακός παράγων για αυτήν την τιμή και δεν είναι κάτι διαρκές...αλλά δεν παύει να με τρώει η αγωνία μέχρι να το δούμε αυτό σε λίγους μήνες.

Καλά να περάσετε αύριο, εμείς τελικά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουμε γιατι προέκυψε κάτι της τελευταίας στιγμής. Πολύ ήθελα να δω το Τατόι, δεν έχω πάει ποτέ.

Τζενάκι και Δέσποινα διάβαζα κι εγώ τα χτεσινά σας ποστ, πόσο σας καταλαβαίνω αφού είπαμε έχω 2 στα 2 κακόφαγα! Ο γιος μου σε ένα χρόνο δεν έχει καταφέρει να πάρει καν 2 κιλά, από ύψος είναι στο μέσο όρο αλλά στο βάρος δεν τα πάμε και εμείς καλά! Σκεφτομουνα κι εγώ αυτό που μου έγραφε η Λέγκω ότι θα πρέπει να εξηγήσω τις ανησυχίες μου στη γιατρό και έχει πολύ δίκιο, θα τη δω Δευτέρα ή Τρίτη και νομίζω θα της ζητήσω να κάνουμε και εξετάσεις να δούμε μήπως συμβαίνει κάτι. Ήλπιζα ότι το 2ο θα ήταν πιο καλόφαγο αλλά έφαγα ήττα κι από εκεί! Σήμερα ειδικά με το που πλησιάζει στο στήθος σκάει στο κλάμα, οπότε έβγαλα τα περισσότερα γεύματα και έκανε κυριολεκτικά 1 ώρα για να πιει 120 μλ! Αναρωτιέμαι πόσο σωστό ειναι που ζεσταίνω και ξαναζεσταίνω το γάλα μέχρι να καταφέρει να πιει! Πφφφ! Θα τα πούμε και γι αυτό με την παιδίατρο και δε ξέρω τι θα γίνει τελικά αλλά έτσι αδυνατώ να συνεχίσουμε! Γκρίνιαξα και σήμερα πρώτη μέρα του μήνα και το βλέπω να πηγαινει κι αυτός χάλια! Κλαψ ούτε κι εμείς θα έρθουμε αύριο μας πέφτει αρκετά μακρυά γιατί δε φημίζομαι και ως η καλυτερη και με καλό προσανατολισμό οδηγός! Πάντως ζούλεψα τις φώτο απο τις κουκλίτσες τις παρέες, πόσο φαίνεται ότι απολαμβάνουν τη φύση! Καλά να περάσετε οι υπόλοιπες αύριο και περιμένουμε φώτο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Χόρεψε τους πολύ ελπιδοφόρο το ποστ σου! Τώρα πόσο είναι η Σεμέλη? Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε κοντούλα όταν την είδα. Τα πήρε μαζεμένα?

Μπα, εγώ τα ίδια τη βγάζω, ίσως 'κανα-δυο πόντους παραπάνω πλέον, περιμένω να δω πόσο θα την βγάλει ο γιατρός. Είναι 3 και 10 μηνών τώρα.

κτός και αν έχεις κάνει εξετάσεις και μια ορμόνη που συνδέεται με την ανάπτυξη βγει πολύ πολύ χαμηλή, όπως σε εμάς, οπότε εκεί ανησυχείς λιγάκι περισσότερο. Μακάρι όμως να προκύψει στο τέλος οτι έφταιγε κάποιος άλλος περιστασιακός παράγων για αυτήν την τιμή και δεν είναι κάτι διαρκές...αλλά δεν παύει να με τρώει η αγωνία μέχρι να το δούμε αυτό σε λίγους μήνες.

Κάτι σαν αυτό που λες είχε ο βαφτιστήρας της αδερφής μου και κάνει ενέσεις αυξητικής ορμόνης προκειμένου να αναπτυχθεί σωστά. Το βρήκαν αρκετά νωρίς γιατί η μαμά του είναι παιδίατρος, και έχει πολύ καλή εξέλιξη. Τώρα πια πάει γυμνάσιο και, αν και δεν είναι ψηλός, δεν είναι καν "ο κοντός της τάξης" ή κάτι τέτοιο. Η ένδειξη πάντως ήταν ότι σταμάτησε να ψηλώνει, και ό,τι έτρωγε το έπαιρνε σε βάρος. Πάντως ακόμα και αυτή η παιδίατρος (η μαμά του δηλαδή) που το έχει ψάξει πολύ-πολύ το θέμα, το ίδιο μου είπε για τη Σεμέλη, ότι εφόσον ύψος και βάρος πάνε μαζί να μην ανησυχώ κι ας ακολουθούν πιο αργό ρυθμό από άλλα παιδιά.

Μαρίνα κουράγιο μωρέ, τί να πω. Αν θυμάμαι όμως καλά τα βλέπει συχνά-πυκνά η γιατρός, οπότε μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο για την υγεία τους, όσο για την δική σου ψυχική ηρεμία και ισορροπία μ' όλο αυτό το παίδεμα... Μίλα με τη γιατρό και ψάξτε μαζί για λύσεις που να μπορούν να σε διευκολύνουν/ηρεμήσουν, είτε αυτό είναι εξετάσεις ή ό,τιδήποτε άλλο αποφασίσετε.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλησπερα!

εμεις δυστηχως δεν πηγαμε πουθενα...χθες ειχε πυρετο ο Στρατουλης και ειναι και τα τρια με μυξουλες οποτε ειπαμε να μην το διακινδυνεψουμε...

τι ομορφα κοριτσακια ειναι αυτα!!!!

καλα λαμπρινη ειχα πολυ καιρο να δω φωτο της χριστιαννας.... εχει γινει πολυ κουκλα! ειδικα στην πρωτη φωτο που κοιταει χαμηλα και χαμογελαει!.....τι ομορφα ματια και τι ομορφο χαμογελο!μηπως να συμπεθερεψουμε ή την εχεις ταμενη??? :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Xronia polla στον Ιασωνάκο καταρχήν (τελευταία και καταϊδρωμένη)

ΟΙ πρωτομαγιατικες κουκλίτσες τρέλα!!!

ντασεμ κι εμενα με ξε-αγχωσες, η μικρη μου ηταν 75 εκ στο χρονο, και 86 2 ετων. της κανουν ακομα ρουχα για 18 μηνων και καπως μου φαινεται... αλλα ενταξει η σχεση βαρους υψους ειναι καλη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

σας ευχαριστω ολες βρε κοριτσια για τα καλα σας λογια:)

Για να μην πονέσει, μπορείς να βάλεις ένα αυτοκόλλητο Emla Patch από το φαρμακείο

τι ειναι αυτο το αυτοκολλητο palladin?????

ΚΡΙΣΤΙΝΑ ελπιζω και με εσας ολα να βγουν οκ τον ιουλιο!!:)

dansem πολυ ανακουφιστικά τα μηνυματακια σου οντως!! ελπιζω να πανε ολα καλα!

marina υπομονη και εσυ ...παντως ειναι η αληθεια πως αν εχεις κακοφαγα παιδια δεν το γλυτωνεις το κατοχικο συνδρομο δυστυχως:(:(:( (για μενα μιλαω φυσικα, αλλα νομιζω πως αυτη η αγωνια να τρωει πολυ ή οσο χρειαζεται κτλ προκυπτει απο το οτι δεν τρωει καλα τελικα, νομιζω δηλαδη πως δε θα ηθελα να μπουκωνω συνεχεια το παιδι μου αν ετρωγε καλα και ειμασταν και οκ με τις καμπυλες....:rolleyes::rolleyes:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds είναι ένα αυτοκόλλητο που περιέχει μικρή δόση τοπικού αναισθητικού, εμείς το χρησιμοποιήσαμε όταν κάναμε εμβόλιο (η παιδίατρος το πρότεινε). Είναι ακριβούτσικο όμως, τα 2 αυτοκόλλητα αν θυμάμαι καλά 5 ευρώ. Το κολλάς στο μπουτάκι του μωρού και σε εκείνο το σημείο γίνεται το εμβόλιο και δεν πονάει το τρύπημα

Διαφημίσεις

ds είναι ένα αυτοκόλλητο που περιέχει μικρή δόση τοπικού αναισθητικού, εμείς το χρησιμοποιήσαμε όταν κάναμε εμβόλιο (η παιδίατρος το πρότεινε). Είναι ακριβούτσικο όμως, τα 2 αυτοκόλλητα αν θυμάμαι καλά 5 ευρώ. Το κολλάς στο μπουτάκι του μωρού και σε εκείνο το σημείο γίνεται το εμβόλιο και δεν πονάει το τρύπημα

καλημερα!!!!!!:)

ααα ωραια θα παω να της το παρω!!!! η γνωστη παιδιατρος ;) το προτεινε???

να ρωτησω και κατι αλλο βρε κοριτσια... ακομα φτιαχνω ξεχωριστο φαγητο για τη νεφελη γιατι δεν ηθελα ακομα να της δωσω αλατι, αλλα και γιατι στα δικα μας φαγητα δε χρησιμοποιω βιολογικα προιοντα, μηπως θα επρεπε να αρχισω να της δινω κανονικο φαι???:rolleyes::rolleyes:

εχτες της εδωσα και δοκιμασε 2-3 φασολακια απο τα δικα μας και εδειξε να της αρεσει πολυ, ομως δεν ειναι νωρις για αλατι???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ναι, η γνωστή!

αλλά πρέπει να το κολλήσεις περίπου 45 λεπτά πριν αν θυμάμαι καλά.

Μπορείς να μαγειρεύεις κανονικά αλλά χωρίς αλάτι-πιπέρι, να βγάζεις πρώτα μια μερίδα για το μωρό, στη συνέχεια να προσθέτεις αλάτι-πιπέρι, να πάρει ακόμα λίγη βράση και μετά να το κλείνεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το λάδι, να βάζεις στο μωρό ωμό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...