Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

Δεν είπατε θα βλέπατε για Τατόι; Εγώ δεν πρόλαβα να πάρω τίποτα γμτ... τι θα φτιάξω μου λέτε; με ντοματούλα θα σας βγάλω... αύριο είναι και όλα κλειστα γιουργιαααααααα

Την κάνω... φιλώ σας μικρές μου τυρόπιτες

Εσυ καλα το καταλαβες απο χτες, εγω που ξυπνησα σημερα κ εκανα λιστα για το τι θελουμε απο εξω κ στελνω τον καλο μου αρχικα στο φουρνο κ γυρισεμε αδεια χερια... Ουτε γαλα για το παιδι δεν εχουμε....

Οσο για αυριο, θα παει το ντελιβερι συννεφο. Πικ νικ με πιτογυρο θα κάνουμε!

ξερει καμια σας πως θα παμε στο Τατόι ή θα ψαχνομαστε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μπαίνω ίσα να ευχηθώ καλό μήνα σε όλες σας..... galat εύχομαι να ξεπεράσετε το θέμα με φυσιοθεραπείες και σύντομα. Ds εύχομαι να βρεις την άκρη με το θέμα σας γρήγορα χωρίς να ταλαιπωρηθείτε - εμείς τον Ιούλιο θα κάνουμε εξετάσεις για να ξέρουμε τι μας γίνεται κυρίως με ενδιαφέρει ο θυρεοειδής μιας και η ίδια έχω Hashimoto και τα αυτοάνοσα είναι κληρονομικά (στο βάρος είμαστε στην καμπύλη 25 και στο ύψος 50 αλλά τουχάχιστον είναι σταθερή από 6 μηνών δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα να είναι παραπάνω αλλά ......... τουλάχιστον τρωει καλά.). εμείς είμαστε Στύρα έχουμε κανονίσει ωραία κατάσταση εδώ (νοίκιασα ενα σπίτι για ενα χρόνο σε πολύ καλή τιμή) η μικρή είναι ενθουσιασμένη την αφήνω παραλία έχει και ενα café οπότε μπορώ να πιω το καφεδάκι μου ήσυχα για κάποια ώρα..... αναρωτιέμαι πόση ενέργεια χωράει μέσα σε ενα τόσο μικρό κορμάκι ??? εχθές με έβγαλε νοκ αουτ...... και σήμερα συνεχίζει ακάθεκτη....

w3OKp3.png

Καλημέρα...Καλή Πρωτομαγιά!

Το βράδυ θα γράψω οδηγίες για Τατόι... που ελπίζω να βρω την ξαδέρφη μου δλδ γιατί τηλεφωνιόμαστε 3 μέρες τώρα και δεν βρισκόμαστε...:rolleyes:

Σας φιλώ σταυρωτά τώρα γιατί πάω να συμμαζέψω τώρα που βγήκε η λαίλαπα άννα...:tongue:

αλλά πριν φύγω να ευχηθώ στον Βάγγο, στην Μαρίνα περαστικά...

οσο για την νεφέλη, ντιεσάκι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πρόβλημα, σας έχω πει για το ανίψι μου που είναι 9 χρ 24 κιλα;;;;:tongue: το πιο αδύνατο παιδί του σχολείου!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Το πρωί πήγα αναγνωριστική στο Τατόι!!!!!!!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε

Εκτός από πιτόγυρα να φέρετε και λουλούδια, γιατί κάτι χαμομήλια είχε μόνο και μπόλικο γκαζόν :D:D:D

Ο χώρος είναι πάρα πολύ όμορφός, ειδυλλιακός, ιδανικός για πεζοπορία, ποδήλατα, κυνηγητό, κρυφτό, μπάλα. Έχει 4-5 τραπεζάκια πικνικ, τα οποία στις 9 το πρωί που πήγαμε τα είχαν ήδη πιάσει και έστηναν τις ψησταριές!!!

Θέλει προσοχή στα μικρά πιτσιρίκια, γιατί έχει και μερικούς γκρεμούς (μονοπατάκια κατηφορικά κλπ), αλλά γενικά θα ευχαριστηθούν τρέξιμο.

Έχουμε και μια άλλη εναλλακτική: τη ταβέρνα Λεωνίδας, θα τη δείτε πηγαίνοντας προς το Τατόι, με τεράστια δική του παιδική χαρά. Απλά το λέω, για όσους πεινάσουν :D

Πήγαμε και στο πανηγύρι στη Ν.Φιλαδέλφεια, πήρα βρακιά για τη Μαρίνα και καθημερινά σορτσάκια-tshirt ωραιότατα!! 4 βρακιά 5 ευρώ! αυτά είναι (mothercare, πάνω από 20 ευρώ :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,καλό μήνα!!!!!!!!

Σημαδιακή η φετινή Πρωτομαγιά,ποτέ άλλοτε τόσο επίκαιρο το νόημά της...να δούμε τί θα γενούμε....

Ντουντούκι,πλήρης οργάνωση βλέπω!!!!Πήγες αναγνωριστική,ανάρτησες και ντοκουμέντα!!!!!Θεά!!!!Σούπερ η σκηνή με το Μαρινάκι που μαζεύει χαμόμηλα!!!!!!!Φιλιά στα τσουπωτά μαγουλάκια!!!Και μπράβο για το μποικοταζ στα μαδερκερίστικα που μας τον πιάνουν κανονικά.Μια χαρά είναι τα μπουτίκ-παζάρι βρακιά!!!!!

Χόρεψέτους περαστικά στην αδερφούλα σου και καλά κουράγια με τα τσιπιρίκια.Ζόρικα,ε?????:|:|

Ντιεσάκι,μην αγχώνεσαι,μωρέ,άσε να γίνουν οι εξετάσεις και βλέπεις,μπορεί να είναι κάτι που αντιμετωπίζεται εύκολα ή μπορεί να μην είναι και τίποτα,να αντιστραφεί κάποια στιγμή.Και,όπως λέει και η Παλλάντιν,υπάρχουν και μικρόσωμοι άνθρωποι,δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι έχουν και κάτι..

Μαρινάκι μουουοουουουου......περαστικά και σε σας....τί να πω ρε γμτ...θαυμάζω τα κουράγια σας....πολύ το σκέφτομαι για το δεύτερο....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Doo για βάλε κανα γοογλε μαπ για τατόι για να έχουμε έναν μπούσουλα...

Λαμπρινή, για δάγκωμα η μωρουλινίτσα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

http://www.communitywalk.com/elamazigr/map/283969#00049^of

Από Εθνική: στη γέφυρα του Ολ. χωριού στρίβετε προς Θρακομακεδόνες.

Βγαίνετε στη έξοδο για Αχαρναί (είναι η δεύτερη έξοδος).Στο φανάρι κάνετε δεξιά. Αυτή είναι η Τατοϊου. Το πέρνετε όλο ευθεία, όπως πάει οδρόμος, περνάτε το αεροδρόμιο, το Πεντελικό, ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΤΕ για Βαρυμπόμπη, συνεχίζετε ευθεία. Στο τέλος του δρόμου στρίβετε αριστερά και επίσης ακολουθείτε τον δρόμο. Μόλις περάσετε την ταβέρνα Θέα, Άγιος Μερκούριος ΙΙ, έχετε κανά χιλιομετράκι ακόμα και φτάσατε. Θα δείτε άνοιγμα στο αριστερό σας χέρι. Πιθανώς να έχω πάει από νωρίς εκεί, οπότε κοιτάτε και για παρκαρισμένο μπλε πόλο!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ντου, σκια εχει να φανταστω, ε? Αυτο θα πει οργανωση!!! Το Μαρινάκι ειναι κουκλι! Ειχε πολυ κοσμο σήμερα?

Τι κανετε κοριτσακια? Καλο μηνα! Ελπιζω να περασατε καλα, εμεις εχουμε σαπισει ολη μερα σπιτι, οχι μεσα ομως, ειμαστε στη ταρατσα, εχει σουπερ καιρο.

Να πω τα καθυστερημενα μου χρονια πολλα στον Ιασονακο, Μαριλενακι να τον χαιρεσαι!

Αναστασια, και Μαμα μια δεν τις προλαβα τις φωτογραφιες σας... Μπου χου χου...

Λοιπον τι ωρα λεμε για αυριο?

Λαμπρινουλα το μωρουλινιο ειναι αυτο????? Κουκλι και ειναι ειστε ιδιες!!!! Εμεις στεφανι δεν θα φτιαξουμε γιατι θα ωχρια μπροστα στο δικό σου!

Ωωωωωωω δεν είδα ακόμα φωτογραφίες αλλά θέλω πρώτα απόλα να ευχηθώ στον Ιασονάκο, χρόνια πολλά!!!! Σήμερα γιορτάζει!!!!

Λοιπόν χρόνια πολλά μαριλενάκο μου να τον χαίρεσαι τον μικρό πρίγκηπα σου!!!!:D

Xρόνια πολλά στον ψηλό πρίγκηπα Ιασονάκο!!!!!Να τον χαίρεστε Μαριλένα μου!!!!!!
Χρόνια πολλά στον ξανθούλη σας Μαριλένα! Να τον χαίρεστε!
Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στον Ιασονάκο!

Χρονια πολλα στον ξανθο κουκλο!!Μαριλενα να τον χαιροσαστε και να τον δειτε οπως εκεινος επιθυμει!
χρονια πολλα στον ομορφο ξανθουλη ιασωνα μας!

μαριλενα να τον χαιρεσαι!

........χρόνια πολλά στον Ιάσωνα και από μας!!!!!!
Χρόνια πολλά στον Ιάσονα!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑΚΟ!!!
Χρόνια Πολλά στον Ιασωνάκο! Να ναι γερός και δυνατός, ο γλυκούλης! Μαριλένα να τον χαίρεσαι.
Χρόνια πολλά καθυστερημένα στον Ιασωνάκο... Μαριλένα μου να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται το αστεράκι σου!
χρονια πολλα και απο μενα στον ιασωνακο (αν και καθυστερημενα:oops::oops::oops::oops::oops::oops: )

να τον χαιρεστε marle και να ειναι παντα καλα!!!!!:D

επίσης χρόνια πολλά στον Ιασωνίτο για χτες!!!
Να πω τα καθυστερημενα μου χρονια πολλα στον Ιασονακο, Μαριλενακι να τον χαιρεσαι!

Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!!!!:):):) Καλή Πρωτομαγιά και καλό Καλοκαίρι!

Κριστίνα καλώς ήρθες στο παρεάκι!

Καλά οι φωτο από τις κουκλίτσες σας Ντουντούκα και Λαμπρινή σκίζουν! να τις χαίρεστε!

Α! και να περάσετε πολύ όμορφα αύριο...

σορυ για το μεγάλο ποστ, είπα να ευχαριστήσω με τη γνωστή παραδοσιακή μέθοδο:D

Ντου, σκια εχει να φανταστω, ε? Αυτο θα πει οργανωση!!! Το Μαρινάκι ειναι κουκλι! Ειχε πολυ κοσμο σήμερα?

Γινόταν της μουρλής!! 9.30 φύγαμε από εκεί, και είχαν αρχίσει να γεμίζουν και το δίπλα οικόπεδο. Μέχρι και πρόσκοποι κατεφθασαν με πούλμαν!

Σκιές έχει πάρα πολλές.

Λαμπρινή, αυτό είναι κουκλάκι!!!!!!!! τι ωραίο στεφάνι που έφτιαξε!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...