Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χόρεψέ τους, μ'αυτά και μ'αυτά θα κρεμίσουν ότι με τόσο κόπο έχτισα στην πρώτη μας συνάντηση πασάροντάς σου τον νικόλα Θα σου λένε για δεύτερο και θα τρέχεις

Πέραν την πλάκας περαστικά στο αδέλφι σου και καλά ξεμπερδέματα με τα τρία!!!

Θενξ μωρέ, η αλήθεια είναι ότι θεωρώ τα παιδιά της αδερφής μου ιδιαίτερα ζόρικα, και γι' αυτό κιόλας είναι θέμα για μένα το να τα βγάλω πέρα. Αλλά, δεν λέω μεγάλη κουβέντα, γιατί θα μου λάχει κι εμένα κανένας Ντένις ο τρομερός και θα τρέχω...

Και μην ανησυχείς, έχεις βάλεις γερές βάσεις, νομίζω έρχεται η ώρα για το 2ο. Ταρατατάμ, ανακοίνωση, ε; Που το βλέπω γραμμένο και φρικάρω βέβαια, αλλά πιστεύω ότι φέτος θα πρέπει να μπει το νερό στ' αυλάκι, πόσο να τον τρενάρω και τον υπερπατέρα πια;;; (έκλεισα την Πέμπτη ραντεβού με νέο γυναικολόγο για πρώτη προ-προσέγγιση να φανταστείς...)

Ωχχχχ μανούλα μου...

Άαααντε καλό διάβασμα!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!

ειχαμε παιδιατρο σημερα και πολυ στα down μου ειμαι:(:(

η μικρη ειναι εκτος καμπυλων και μας εστειλε για εξετασεις:(:(

πολυ αγχωθηκα και στενοχωρηθηκα, και αν σκεφτειτε πως γενικα και απο μονη μου αγχωνομουν για το βαρος, υψος κτλ φανταστειτε τωρα....:(:(:(

παω να διαβασω την προηγουμενη σελιδα γιατι δεν την τελειωσα πριν, και επανερχομαι....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

marinaki περαστικα σας παλι, ελπιζω ολα καλα!!!!

dansem περαστικα στην αδερφουλα και καλη συνεχεια με το πιτσιρικομανι;);)

..και αντε γρηγορα στο γιατρο να παρεις τη σκυταλη γιατι η doo μας "εξαπατησε";):tongue: για απριλιο ειπε αλλα μετα το αφησε για μετα το καλοκαιρι λεει...lolololol

...αυτα.... ολες κοιμηθηκατε μαλλον!!!:rolleyes:

φιλακια

Είσαι ο άγγελος μου!!

γεια σας κοριτσια!!

ειχαμε παιδιατρο σημερα και πολυ στα down μου ειμαι:(:(

η μικρη ειναι εκτος καμπυλων και μας εστειλε για εξετασεις:(:(

πολυ αγχωθηκα και στενοχωρηθηκα, και αν σκεφτειτε πως γενικα και απο μονη μου αγχωνομουν για το βαρος, υψος κτλ φανταστειτε τωρα....:(:(:(

παω να διαβασω την προηγουμενη σελιδα γιατι δεν την τελειωσα πριν, και επανερχομαι....

Έλα βρε Δεσποινάκι μην αγώνεσαι μια χαρά φαίνεται η μικρή (ποια μιλάει)

δηλαδήσε ποια καμπυλη ειστε και πόσο σας μέτρησε?

παντως επειδη και εμεις εχουμε θέμα με το ύψος τον παρακολουθουμε μόνοι μας γιατί ο κάθε γιατρός τον μετρούσε άλλα ντ' αλλων!...μετρήστε την μόνοι σας!

Έλα βρε Δεσποινάκι μην αγώνεσαι μια χαρά φαίνεται η μικρή (ποια μιλάει)

δηλαδήσε ποια καμπυλη ειστε και πόσο σας μέτρησε?

παντως επειδη και εμεις εχουμε θέμα με το ύψος τον παρακολουθουμε μόνοι μας γιατί ο κάθε γιατρός τον μετρούσε άλλα ντ' αλλων!...μετρήστε την μόνοι σας!

τη μετραμε μωρε...στο υψος πανω κατω συμφωνουμε με την doc(εμεις 73 αυτη 71:rolleyes:) στο βαρος νομιζαμε πως ηταν πιο πανω...(την ειχαμε για 8,5-9 και μας την εβγαλε 8:( )

εσεις ποσο ειστε τωρα? καλυτερα απο τη φορα που ειχαμε βρεθει??

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Δεν πάμε πολύ καλά στο ύψος...ειμαστε στάσιμοι εδω και καιρό...κανουμε μέτρηση ακριβειας πλέον καθε 15 μερες μονοι μας για να εχουμε ενα σωστο ιστορικό όταν ξαναπάμε στην ενδοκρινολόγο...υψος ειμαστε 74,5 με πολύ ζόρι...βάρος ειναι καλύτερα περίπου 10 αλλά λογικό αφού χλαπακιάζει...το θέμα όμως του ύψους μας απασχολεί σοβαρα γιατι και οι ορμονικές δεν βγήκαν καλές...:roll:

Δεν πάμε πολύ καλά στο ύψος...ειμαστε στάσιμοι εδω και καιρό...κανουμε μέτρηση ακριβειας πλέον καθε 15 μερες μονοι μας για να εχουμε ενα σωστο ιστορικό όταν ξαναπάμε στην ενδοκρινολόγο...υψος ειμαστε 74,5 με πολύ ζόρι...βάρος ειναι καλύτερα περίπου 10 αλλά λογικό αφού χλαπακιάζει...το θέμα όμως του ύψους μας απασχολεί σοβαρα γιατι και οι ορμονικές δεν βγήκαν καλές...:roll:

και εμας η doc πιο πολυ για το υψος ανησυχησε, γιατι λεει ενταξει το βαρος σε σχεση και με το οτι περασαμε μια περιοδο μεταβασης στα μη αλεσμενα που δεν ετρωγε καλα, δικαιολογειται αλλα με το υψος ανησυχει πιο πολυ...:rolleyes:

μας εγραψε 1500 εξετασεις, το θησαυρακι μου θα μου το τρυπησουν.....:(:(:( και μετα αντε παλι αγχος για τα αποτελεσματα... και σκεψου οτι με την κατασταση που ειμαστε τωρα καλυτερα ειναι για εμας να υπαρχει καποιο προβλημα οχι σοβαρο βεβαια που να αντιμετωπιζεται, αλλιως αν δε βρουμε τιποτα θα κανουμε και αλλες εξετασεις μεχρι να δουμε τι φταιει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(:(:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

και εμας η doc πιο πολυ για το υψος ανησυχησε, γιατι λεει ενταξει το βαρος σε σχεση και με το οτι περασαμε μια περιοδο μεταβασης στα μη αλεσμενα που δεν ετρωγε καλα, δικαιολογειται αλλα με το υψος ανησυχει πιο πολυ...:rolleyes:

μας εγραψε 1500 εξετασεις, το θησαυρακι μου θα μου το τρυπησουν.....:(:(:( και μετα αντε παλι αγχος για τα αποτελεσματα... και σκεψου οτι με την κατασταση που ειμαστε τωρα καλυτερα ειναι για εμας να υπαρχει καποιο προβλημα οχι σοβαρο βεβαια που να αντιμετωπιζεται, αλλιως αν δε βρουμε τιποτα θα κανουμε και αλλες εξετασεις μεχρι να δουμε τι φταιει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(:(:(

καλά κάνετε και κάνετε εξετάσεις γιατι όσο πιο νωρίς τοσο καλύτερα...δεν ειναι τίποτα το τρύπημα, αιματος δεν σας εγραψε? ορμονικές? θυροειδη και άλλες για αυξητική ορμόνη έτσι? εμεις εχουμε θεμα εχουμε χαμηλη σωματομεδίνη που ειναι δείκτης ίσως για χαμηλή αυξητική ορμόνη και θα τον παρακολουθουμε μεχρι Σεπτέμβρη και θα κάνουμε πάλι εξέταση...ελπίζω μέχρι τότε να γίνει κανένα θαύμα...

και όλο αυτό το έψαξα μόνη μου γιατί οι άλλοι με λέγαν υπερβολική που ανησυχώ και θα ρίξει απότομα μπόι κλπ κλπ...την γνωστή καραμέλα..

παντως ειναι πολυ θετικό που θα τις κανετε τις εξετασεις τώρα γιατι ότι και να είναι να ξέρεις αντιμετωπίζετε νωρίτερα πολύ καλύτερα.;)

Επίσης πήγαμε σε μια πολυ καλη ενδοκρινολόγο στο τμήμα αυξησης και ανάπτυξης στο παίδων Α. Κυριακού η οποία μας έγραψε και όλες τις εξετάσεις που κάναμε. Εσάς σας τις έγραψε η παιδίατρος?

καλά κάνετε και κάνετε εξετάσεις γιατι όσο πιο νωρίς τοσο καλύτερα...δεν ειναι τίποτα το τρύπημα, αιματος δεν σας εγραψε? ορμονικές? θυροειδη και άλλες για αυξητική ορμόνη έτσι? εμεις εχουμε θεμα εχουμε χαμηλη σωματομεδίνη που ειναι δείκτης ίσως για χαμηλή αυξητική ορμόνη και θα τον παρακολουθουμε μεχρι Σεπτέμβρη και θα κάνουμε πάλι εξέταση...ελπίζω μέχρι τότε να γίνει κανένα θαύμα...

και όλο αυτό το έψαξα μόνη μου γιατί οι άλλοι με λέγαν υπερβολική που ανησυχώ και θα ρίξει απότομα μπόι κλπ κλπ...την γνωστή καραμέλα..

παντως ειναι πολυ θετικό που θα τις κανετε τις εξετασεις τώρα γιατι ότι και να είναι να ξέρεις αντιμετωπίζετε νωρίτερα πολύ καλύτερα.;)

για αρχη μας εγραψε αιματολογικες (σιδηρο,φεριτινη κτλ),ουρων, κοπρανων και εναν υπερηχο νεφρων και μας ειπε πως αν βγουν οκ αυτες τοτε παμε για ενδοκρινολογικες κτλ

εσεις που του παιρνετε αιμα του μικρου?? σε βιοιατρικη? κλαιει πολυ??:(:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

για αρχη μας εγραψε αιματολογικες (σιδηρο,φεριτινη κτλ),ουρων, κοπρανων και εναν υπερηχο νεφρων και μας ειπε πως αν βγουν οκ αυτες τοτε παμε για ενδοκρινολογικες κτλ

εσεις που του παιρνετε αιμα του μικρου?? σε βιοιατρικη? κλαιει πολυ??:(:(

στην Βιοιατρική Κηφισίας στους Αμπελόκηπους που ειναι ΦΟΒΕΡΟΙ επαγγελματίες. Είναι ότι καλύτερο έχουμε βρει και χαλάλι τον δρόμο που κάνουμε για να πάμε. Τώρα που μεγάλωσε κλαίει αρκετά ενω μικρός δεν χαμπάριαζε. Αλλά την τελευταία φορά βοήθησε πολυ που 2 μέρες πριν του εξηγούσα τι θα κάνουμε και του πίεζα το χέρι σαν να είχε λαστιχάκι για να καταλάβει γιατι με το λαστιχάκι την πιο προηγούμενη φορά είχε φρικάρει και κάναμε 2 ώρες τον καημένουλι...ενώ όταν του τα εξήγησα όλα την τελευταία φορά τελειώσαμε σε 5 λεπτά.:)

στην Βιοιατρική Κηφισίας στους Αμπελόκηπους που ειναι ΦΟΒΕΡΟΙ επαγγελματίες. Είναι ότι καλύτερο έχουμε βρει και χαλάλι τον δρόμο που κάνουμε για να πάμε. Τώρα που μεγάλωσε κλαίει αρκετά ενω μικρός δεν χαμπάριαζε. Αλλά την τελευταία φορά βοήθησε πολυ που 2 μέρες πριν του εξηγούσα τι θα κάνουμε και του πίεζα το χέρι σαν να είχε λαστιχάκι για να καταλάβει γιατι με το λαστιχάκι την πιο προηγούμενη φορά είχε φρικάρει και κάναμε 2 ώρες τον καημένουλι...ενώ όταν του τα εξήγησα όλα την τελευταία φορά τελειώσαμε σε 5 λεπτά.:)

καταλαβα...θα αρχισω και εγω να της κανω μαθηματα λοιπον:wink::wink:

αν και δε νομιζω πως θα καταλαβει και πολυ....;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

σε ευχαριστω πολυ βρε jen για τις πληροφοριες και για τη συζητηση βραδιατικα;);)

φιλια καληνυχτα!!!!!!

τίποτα...μην αγχώνεσαι χωρίς να έχετε κάνει ακόμη εξετάσεις...όλα καλά θα πάνε και θα γίνουμε στο τέλος ψηλοί και τρανοί! φιλιά!

Καλημέρα!

dsάκι όλα καλά να πάνε! Πάντως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στον μέσο όρο, υπάρχουν και μικρόσωμοι, υπάρχουν και θηρία.

Για να μην πονέσει, μπορείς να βάλεις ένα αυτοκόλλητο Emla Patch από το φαρμακείο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...