Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

Αθηνουλα γιαυτο χαθηκες χθες ?περαστικα του !και ο δημ εχει να κανει μια τετοια εγχ/ση το ειχε παθει παλια στο ποδοσφαιρο και τωρα εχει προβλημα

αχ ευγενια δυστυχως καθολου αντισυνταγματικο δεν ειναι, το συνταγμα λεει οταν καταργειται η θεση απολυεται ο μονιμος οποτε αυτοι θα καταργησουν θεσεις, ο παγκαλος το ειχε δηλωσει απτο φεβρουαριο

και πριν μια τριετια δεν ειμασταν στο δντ ,τωρα δεν μπορει να αυξηθει η ανεργια σε ιδιωτικο και δημοσιο ,να μειωνονται μισθοι και να ανεβαινουν οι τιμες των ακινητων και ενοικιων λογικα δες το ,πως θα το πληρωσει ο ανεργος και ο χαμηλομισθος?θα παει να βρει μια τρυπα να μεινει παρα να δινει 600 και 800 ενοικιο τοσο δεν θα ειναι οι μισθοι μας σε λιγο

στην αμερικη παντως αυτο εγινε ,κατασχεσεις ,πλειστηριασμοι ενας χαμος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ωχχχ Αθηνουλε περαστικα στο Βαγγο!!

Μου θυμισες εμας! Τα ιδια περασαμε οταν ηταν ο Δημητρης 7 μηνων χτυπησε ο αντρας μου στο ποδοσφαιρο κ ηταν 3 μηνες με πατεριτσες κ φυσικοθεραπειες! Το ποδι του ειναι παρα πολυ ασχημα κ με το παραμικρο που θα συμβει τωρα (ενα απλο στραβοπατημα) παμε κατευθειαν για επεμβαση.... πολυ δυσκολα κ ασχημη περιοδος! Υπομονη τα εχω περασει κ σε καταλαβαινω απολυτα !!

αx tzenoyla ta idia ua trabhjoyme ki emeiw... πηρα τις πατεριτσες και απο εβδομαδα ξεκιναει φυσιοθεραπειες...

αν ειναι μονο ρηξη χιαστου, ο ντοκ μας ειπε οτι πολλοι δεν την κανουν την εγχειρηση και στο επομενο που θα συμβει...το κανουν τοτε. εννοειται ομως οτι ποδοσφαιρο κομμενο...και ο ερμος ετσι για να αθλειται ηθελε μια φορα την εβδομαδα...δεν πηγαινα λεει κολυμβητηριο... γενικως ενταξει θα τα δουμε ολα ηρεμα αφου κανει τη μαγνητικη και περασει και το σοκ....

Ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσακια ενταξει ηθικον ακμαιον, υπαρχουν πολυ σοβαροτερα.... απλα θα εχω να νταντευω 2 μωρα τωρα!!!:mrgreen::mrgreen:

eNeap2.pngTSzHp3.png

οσο για αυτα που συζητατε για την κριση, δυστυχως κι εγω πολυ δυσκολα τα βλεπω, και νομιζω οτι αυτη τη φορα το θεμα δεν εχει φουσκωσει ανευ λογου....δεν υπαρχουν υπερβολες σε αυτα που ακουγονται και λεγονται πιθανοτατα να συμβουν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χάλια, χάλια, χάλια! Μήπως να πω ευτυχώς που με αυτά που μου συμβαίνουν έχω κλειστεί στο μικρόκοσμό μου με τις παλιοαρρώστιες και καμία διάθεση αλλά και κουράγιο δεν έχω να ασχοληθώ με τα οικονομικά προβλήματά μας??? Δεν μας έφτασε η παλιοβρογχιολίτιδα που φυσικά δε λέει να φύγει, τώρα έχουμε και γαστρεντερίτιδα! Από τις 4-8.30 δεν τον προφταίναμε το Γιωργάκο 5 φορές εμετό και 2-3 διάρροια! Με έχουν πάρει τα ζουμιά και δε μπορώ να πάρω τα πάνω μου με τίποτα όμως, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως έχει κάτι πιο σοβαρό το παιδάκι μου και τσιμπάει τα πάντα στο φτερό...

Γαλατούλα περαστικά και σε εσάς! Μακάρι να τη γλιτώσετε μόνο με φυσιοθεραπείες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αν αυτά τα 5χ5... περαστικά Αθηνούλα, ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανώδυνα...

Πάντως τώρα από μια άποψη είναι ευκαιρία να κάνετε την εγχείριση, πριν έρθει ο κούκλος.

Μαρίνα, μήπως πρέπει να κάνετε καμιά εξέταση αίματος?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χαλόου!

Κατ' αρχήν Αθηνά περαστικά στον καλό σου, πονάει αυτό ρε γμτ...

Με την κρίση δεν ξέρω τί να πω βρε παιδιά, τη μια λέω εντάξει δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια, τα φουσκώνουνε πάλι, την άλλη με πιάνει απελπισία και λέω θα πάρουμε τα βουνά...

Τουλάχιστον αν είναι να βγει κάτι καλό απ' αυτό, να αποκτήσουμε μια σχετική συνείδηση κράτος και πολίτες, το χρειαζόμαστε, ειδικά οι πρώτοι...

Τα δικά μας είναι ότι η μικρή οκ με τη μόλυνση, αλλά η αδερφή μου έχει πνευμομνία τελικά και έχει πακετωθεί. Τσίμπησε και η μαμά μου μια ίωση και τώρα έχω εδώ και τα 2 ανήψια μαζί με τη Σεμέλη και δεν μπορώ να σας περιγράψω τί γίνεται... Άσε που χθες γύρισα 2.30 τη νύχτα από τη δουλειά και οι αντοχές μου είναι ολίγον τί πεσμένες... Αυτά. γκρίνια στοπ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Α! Και όσες πάτε Lidl να δοκιμάσετε το κρασί Cimarosa το ροζέ - είναι πάαααρα πολύ ωραίο. (έχει 2.80 το μπουκάλι νομίζω) Και το λευκό επίσης καλό. Το κόκκινο κρασί δε μου αρέσει γενικώς, αλλά το έχω πάρει κι αυτό 1-2 φορές και οι φίλοι νομίζω το εκτίμησαν.

Εντιτ: Anastasie, τώρα είδα τις φωτό!!! Τί γλύκες, τι μπουμπούκες! Και ο μεγάλος, παπαπα, φοβερή φατσούλα! Να τα χαίρεσαι όλα πάντα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Kαλησπέρα!

Αθηνά, περαστικά στον άντρα σου! Αυτά τα 5χ5 έχουν σακατέψει πολύ κόσμο, λένε ότι είναι πολύ επικίνδυνα για ατυχήματα!

Βάσω, πρώτα έχουμε σειρά να απολυθούμε εμείς από τις Νομαρχίες που θα καταργηθούνε με τον Καλλιράτη, οπότε χαλάρωσε, έχεις λίγο καιρό ακόμα!:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Αθηνά, Ντάνσεμ και Μαρίνα περαστικά!

Για την κρίση θα συμφωνήσω με τη Βάσω ότι πρέπει να κάνουμε "στάση πληρωμών" στους δανειστές, να ορθοποδήσουμε λίγο.

Με πριζώσατε και πήγα στο lidl και πήρα πάνες, μια χαρά φαίνονται και στη μισή τιμή από τα πάμπερς!

Γειά σας!!

Γαλατ, περαστικά!!! Και ο δικός μου είχε ρήξη μηνίσκου. Και εγώ ήμουν έγκυος όταν έκανε το χειρουργείο... Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, απλώς μετά θέλει πολύ προσοχή...

Όσο για την κρίση, κορίτσια η λύση ειναι επαρχία, κατσικούλες, μαρουλάκια, πατατούλες και λοιπά ζαρζαβατικά!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Είπα να πω μια καληνύχτα μια και θα αράξω να διαβάσω λίγο... Ο Γιώργος ακόμα δουλεια... υποτίθεται ότι τον Απρίλη θα έστρωναν τα ωράριά του αλλά όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση.

Μαρινάκι ξαναμαναπεραστικά... στην παιδίατρο είπες αυτά που σκέφτεσαι;

Χόρεψέ τους, μ'αυτά και μ'αυτά θα κρεμίσουν ότι με τόσο κόπο έχτισα στην πρώτη μας συνάντηση πασάροντάς σου τον νικόλα :tongue: Θα σου λένε για δεύτερο και θα τρέχεις;)

Πέραν την πλάκας περαστικά στο αδέλφι σου και καλά ξεμπερδέματα με τα τρία!!!

Αθηνούλι περαστικά στον Βανζέλ. Ελπίζω να μη χρειαστεί τίποτα παραπάνω από φυσιοθεραπείες.

Δε μου λέτε κοπελιές, τι θα γίνει θα αποφασίσουμε σε ποιό πάρκο θα πάμε τη Κυριακή??? έχω πάρει και υλικά για σπανακόπιτα, αν δε ξέρω που να τη φέρω όμως, τι να το κάνω?? (σας δελέασα αρκετά? :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Δεν είπατε θα βλέπατε για Τατόι; Εγώ δεν πρόλαβα να πάρω τίποτα γμτ... τι θα φτιάξω μου λέτε; με ντοματούλα θα σας βγάλω... αύριο είναι και όλα κλειστα γιουργιαααααααα

Την κάνω... φιλώ σας μικρές μου τυρόπιτες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...