Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

για τα τρια κατουρημένα κρεββάτια

δε μου βγαίνουν τα μαθηματικά...ένας ο Σοζ, δύο ο Νικόλας, τρία??? αν υποψιαστώ ότι ή εσύ ή ο Γ. κατουράτε το κρεβάτι σας .... :tongue::tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα...Δεν ξεκινήσαμε καλά τη μέρα βλέπω,ε????Πρέπει να συσπειρωθούμε,να αντιδράσουμε,να επαναστατήσουμε ρε γμτ....

Ας δώσουμε όμως μια θετική νότα στη μέρα!!!Αύριο μπαίνει ο Μάης,η άνοιξη στο αποκορύφωμα,το γλυκό καλοκαιράκι πλησιάζει,τί ωραία!!!!!!Να βρούμε πράγματα να 'πιανόμαστε', γιατί αλλιώς δεν θα τη βγάλουμε καθαρή,θα πάμε όλοι για το Δαφνί....:tongue::tongue:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

δε μου βγαίνουν τα μαθηματικά...ένας ο Σοζ, δύο ο Νικόλας, τρία??? αν υποψιαστώ ότι ή εσύ ή ο Γ. κατουράτε το κρεβάτι σας .... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρε Ντου, ζωγραφίζεις πρωί-πρωί!!!!!!!!!Κομμάτι!!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

:mrgreen:Δύο Νικόλας και ένα διπλό ο Θοδωρης πυο τον μετακόμισα κάποια στιγμή με το γιωργο κι εγώ πήγα σαλώνι μπας και κοιμηθεί κάπως γιατί πάλι καθε μιση ώρα, μία ώρα το πολύ ήταν στο ποδι... τρίτη μέρα ρε γμτ πως την παλεύει αυτό το πλάσμα χωρίς υπνο; Τι έχει πάθει δεν μπορώ να καταλάβω; Έχω μία υποψία ότι νοιωθεί μοναξια και θα βάλουμε στρωματάκι στο παιδικό και θα κοιμόμαστε για λίγο καιρό εναλλάξ...

Διαφημίσεις

Μερα.... ρε γμτ ο μικρος ξυπνει ανα 1 με 1.30 ωρα την νυχτα, τρωει λιγο και ξανακοιμαται ενω την ημερα τρωει ανα 3ωρο...

η αννα δεν ηθελε να παει σχολειο σημερα:?

εγω δεν ξερω για πιο λογο αλλα νιωθω ξεκουραστη σμρ...

οσο για τον ΔΝΤ εγω πιστευω ότι επονται και χειροτερα, τα μετρα θα γινουν και σκληροτερα του χρονου και του παραχρονου...

ηταν επομενο να συμβει αφου τα τελευταια 30 χρονια κανενας πολιτικος δεν εκανε κατι για αυτην την χωρα... μονο γεμιζαν τους λογαριασμους τους...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλημερα εγω χθες ζαλωθηκα αντρα και τεκνο και τρεχαμε στα εκτακτα στο ιασω τζενεραλ μας συναντησε ο γιατρος μου....

στραβοπατησε στο 5χ5 και τελικα , ουτε επεσε ουτε τον χτυπησαν και τελικα ειναι ασχημα τα νεα... μαλλον εχει ρηξη χιαστου και μηνισκου στο γονατο!!!!

σημερα εχουμε μαγνητικες κλπ... απο εβδομαδα φυσιοθεραπειες και δεν βλεπω να γλιτωνει την επεμβαση....

φιλω σας παω για δουλειες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωχχχ Αθηνουλε περαστικα στο Βαγγο!!

Μου θυμισες εμας! Τα ιδια περασαμε οταν ηταν ο Δημητρης 7 μηνων χτυπησε ο αντρας μου στο ποδοσφαιρο κ ηταν 3 μηνες με πατεριτσες κ φυσικοθεραπειες! Το ποδι του ειναι παρα πολυ ασχημα κ με το παραμικρο που θα συμβει τωρα (ενα απλο στραβοπατημα) παμε κατευθειαν για επεμβαση.... πολυ δυσκολα κ ασχημη περιοδος! Υπομονη τα εχω περασει κ σε καταλαβαινω απολυτα !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...