Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κριστινα εμεις λεμε ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν καναμε την τρελα να αγορασουμε σπιτι

που σκεφτομασταν,θα ειχαμε να πληρωνουμε καθε μηνα μια τεραστια δοση και αν μας μειωθουν που θα μειωθουν κι αλλο οι μισθοι και με την ακριβεια που ολο ανεβαινει ο φπα ,δεν θα μπορουσαμε να ανταπεξελθουμε

τα σπιτια λενε οντως οτι σε 2 χρονια θα πεσουν κατακορυφα οι τιμες γαιτι θα αναγκαστουν αν πληρωσουν τον φορο οι κατασκευαστες οποτε θα αρχισουν να τα ξεπουλανε ,αυτο για μας μακαρι να γινει μα το ειχαν ξεφτυλισει ηταν απλησιαστα

και οσο για την οικονομια της ελλαδας δεν τους ενδιαφερει καθολου αυτο που θελουν να εξασφαλισουν να παρουν τα χρηματα τους πισω τιποτα αλλο

ο τοτε πρωθυπουργος της αργεντινης εφυγε απο την πορτα μια τουαλετας

ειχε ξεσηκωθει ο λαος τον βλεπω τον γιωργακη να τον κρεμανε στο συνταγμα οι ιδιο οι ψηφοφοροι του

Και εγώ λεω ευτυχώς που έχουμε το κεραμίδι μας γιατί ο σύζυγος δουλεύει σε αντικείμενο με ημερομηνία λήξης (προβλέπεται μέλλον για τα επόμενα δυο χρόνια) 23 χρόνια τώρα και λεω στα 45 τι θα βρεί εκεί έξω αν μη τι άλλο έχουμε το σπίτι και για φαί βλέπουμε. Και πες εμείς τα βολέψαμε στα παιδιά μας τι αφήνουμε.......ουφ πάλι γέμισα το μυαλό με μαύρες σκέψεις και δεν θέλω. Κάπως έτσι μαυρίζει το τοπίο και δεν βλέπω πια ειδήσεις..... σαν την στρουθοκάμηλο λες και αν δεν δω δεν θα γίνουν..... ο Γιωργάκης καλά θα κάνει να αφήσει το ποδήλατο (δεν το κατέχει και όλας) γιατί αν τον πάρουν στο κυνήγι την έβαψε

w3OKp3.png

ελενη τα επιδοματα μας τα κοψαν 10%,τις υπερωριες απο 60 ωρες σε 40 και του χρονου τελειως

σημερα εμαθα απο τις ειδησεις για τον 13-14 μισθο αυτο που με καιει με τις απολυσεις τιποτα ακομα θα μας ερθει κατακουτελα

σε εσας τι γινεται??

ποιές απολύσεις?? μόνιμη δεν είσαι? :?

σε ταμείο δεν είσαι αν θυμάμαι? αυτα δεν ειναι ΝΠΔΔ?

παντως χιλιες φορες να δηλωναμε πτωχευση θα γλυτωναμε το χρεος θα περνουσαμε καποια χρονια πολυ ζορικα αλλα μετα θα φτιαχναμε μια καλυτερη οικονομια για τα παιδια μας τωρα θα χρωσταμε εφ΄ορου ζωης και τα παιδια μας επισης και θα ζησουμε δραματικες στιγμες που ουτε φανταζομαστε

οπως στην περιπτωση της αργεντινης που πεταξαν εξω το δντ και ειπαν για το χρεος θα σας δωσουμε το 10 % αυτο εχουμε και αν σας αρεσει

μετα απο λιγα χρονια ορθοποδησαν ξανα

Βάσω όχι απλά ζόρικα αλλά μάλλον ΔΕΝ θα τα περνούσαμε καθόλου...άσε και εγώ ειμαι καμμένη και εχουμε προβληματιστεί πολύ αλλά το παίζουμε γενναίοι και είμαστε απο τους τρελούς που αγοράζουμε σπίτι (τρομάρα μας)...:roll: για να δούμε τι θα μας ξημερώσει λοιπόν....αν μεινουμε άστεγοι σας το λέω θα σας φορτωθώ! :mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ποιές απολύσεις?? μόνιμη δεν είσαι? :?

σε ταμείο δεν είσαι αν θυμάμαι? αυτα δεν ειναι ΝΠΔΔ?

ναι μονιμη ειμαι αλλα ζητουν απολυσεις 230.000 οποτε για πρωτη φαση θα απολυθουν οι αοριστου,οι ιδιωτικοποιησεις των δεκο και μετα θα ακολουθησουν μονιμοι με την καταργηση ή συγχωνευση οργανισμων (το συνταγμα τους καλυπτει βλεπεις ο δημοσιος απολυεται μονο αν κατργηθει η θεση )

τα ταμεια το λεγαν ηδη απο παλια οτι θα συγχωνευθουν για να παραμεινουν 3

τωρα τι εχουν στο μυαλο τους ενας θεος το ξερει

εγω παντως νιωθω μεγαλη ανασφαλεια

για το σπιτι σε κανα 2 χρονια θα δειτε πως ειναι τα πραγματα και αν ειναι ετσι οπως τα λενε και πεσουν οι τιμες θα τους το δωσετε να φυγει το χρεος και θα παρετε ενα αλλο με χαμηλοτερη τιμη.

Εννοειται πως ,αν οντως γινει η πτωση των ακινητων που αναμενεται ,το πιο πιθανο σεναριο ειναι ολοι οσοι ειναι χρεωμενοι με τεραστια δανεια για ενα σπιτι 300.000 πχ οταν η αξια του θα πεσει στα 200 ή 150 θα το δωσουν για να παρουν ενα αλλο με τη χαμηλοτερη τιμη και μικροτερο δανειο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

αχ εγώ ξετρελαίνομαι όταν η Σοφία λέει μαμ μαμ γιατί συνήθως όταν το λέει σηκώνεται και χτυπάει παλαμάκια και μετά προσπαθεί να βάλει το κεφάλι της μέσα απ'την μπλούζα μου, έχει πολύ γέλιο, δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα!

εγώ την έχω και σε φωτογραφία κιόλας, να θηλάζει μέσα από τη μπλούζα :D:D:D

εν τω μεταξύ σκεφτόμουν, τώρα που θα χρονίσει, γάλα φρέσκο να δώσω; Είναι σκόπιμο; Βέβαια εδώ δεν πίνει νερό, θα πιεί ξένο γάλα; Άλλωστε δεν σκοπεύω να αποθηλάσω σύντομα. Εσείς δίνετε (όσες θηλάζετε εννοώ); Κι αν ναι, τι; Κατσικίσιο; Αγελαδινό; Βιολογικό;

Δεν είναι απαραίτητο...υπάρχουν τόσες άλλες πηγές ασβεστίου, τόσα πράγματα που μπορεί να φάει...

Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει τίποτα από αυτά και μεταξύ μας, έχω ξενοιάσει κιόλας από τον βραχνά του να αγοράζω συχνά γάλα, να το ζεσταίνω, κλπκλπ.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Και μια ερώτηση κρίσεως, πού θα βρούμε βελόνες και σύρματα για τα στεφάνια?

σπάγγο βρήκα στο σούπερμάρκετ, σύρμα θα μου φέρει ο σύζυγος, μου μένει μια βελόνα-σακοράφα.

Επίσης να πάρω χύτρα για να ετοιμάζω το φαγητό της τσουλούφας? Θα είναι πιο γρήγορο?

.

Να πάρεις χύτρα και να ετοιμάζεις το φαγητό όλων!!! εμένα μου έλυσε τα χέρια, το κοκκινιστό γίνεται σε μισή ώρα και είναι λουκούμι, όπως και όλα τα άλλα φαγητά.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Η παιδίατρος της ανηψιάς μου (είναι μόλις 7 μηνών) της είπε να ξεκινήσει φρέσκο γάλα από τώρα και κρόκο αυγού! Θήλαζε μέχρι 5 μηνών, τώρα πίνει ξένο! Δεν είναι νωρίς για φρέσκο και αυγό?

να της υπογράψει χαρτί ότι δε θα πάθει τίποτα το παιδί και μετά να τα δώσει..γιατί τόση ανευθυνότητα?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημέρα δεν είπα, άρχισα με τη μία τα κατεβατά!!

επίσης χρόνια πολλά στον Ιασωνίτο για χτες!!!

είδα και φωτό διδύμων, Ανασταζί είστε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια!! όλοι!! να σου ζήσουν!!!!

πάρτε και το ανέκδοτο της εποχής:

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

Ένας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα...

Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας μασκοφορεμένος, του

κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει:

"Τα λεφτά σου και γρήγορα"...

"Μα τι λές;" αντιδράει ο κύριος, "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο

Τάδε Ταδόπουλος, Βουλευτής και πρώην Υπουργός!!!"...

"Ε, τότε", λέει ο μασκοφορεμένος, "τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα"!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!

Πολύ καλό το ανέκδοτο!!

Όσο για τη χύτρα, δεν έχω και δεν ξέρω. Αλλά μάλλον λένε ότι δεν είναι και τόσο υγιεινό επειδή ανεβάζει πολύ ψηλές θερμοκρασίες για να μαγειρέψει γρήγορα.

Εμείς καλά... άλλο ένα μη βαρετό βράδυ... έτσι, σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

ναι μονιμη ειμαι αλλα ζητουν απολυσεις 230.000 οποτε για πρωτη φαση θα απολυθουν οι αοριστου,οι ιδιωτικοποιησεις των δεκο και μετα θα ακολουθησουν μονιμοι με την καταργηση ή συγχωνευση οργανισμων (το συνταγμα τους καλυπτει βλεπεις ο δημοσιος απολυεται μονο αν κατργηθει η θεση )

τα ταμεια το λεγαν ηδη απο παλια οτι θα συγχωνευθουν για να παραμεινουν 3

τωρα τι εχουν στο μυαλο τους ενας θεος το ξερει

εγω παντως νιωθω μεγαλη ανασφαλεια

για το σπιτι σε κανα 2 χρονια θα δειτε πως ειναι τα πραγματα και αν ειναι ετσι οπως τα λενε και πεσουν οι τιμες θα τους το δωσετε να φυγει το χρεος και θα παρετε ενα αλλο με χαμηλοτερη τιμη.

Εννοειται πως ,αν οντως γινει η πτωση των ακινητων που αναμενεται ,το πιο πιθανο σεναριο ειναι ολοι οσοι ειναι χρεωμενοι με τεραστια δανεια για ενα σπιτι 300.000 πχ οταν η αξια του θα πεσει στα 200 ή 150 θα το δωσουν για να παρουν ενα αλλο με τη χαμηλοτερη τιμη και μικροτερο δανειο

Βάσω το ότι θα πέσουν το ακούμε εδώ και μια τριετία και εγώ δεν έχω να δει να πέφτουν στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν...οπότε βασταω μικρό καλάθι για το μέλλον...

αλλά είχα ακούσει οτι είναι αντισυνταγματικό να απολυθούν μόνιμοι και ότι οι αορίστου είναι το ίδιο με τους τακτικούς...

και εγώ νιώθω τρελή ανασφάλεια αλλά είπαμε να ρισκάρουμε...εξάλλου πλέον το νοίκι με την δόση του δανείου δεν έχει και τόοοοσση μεγάλη διαφορά πλέον.

αχ τι μέλλον μας περιμένει οεοεο??:rolleyes:

Αυτό είναι το καλό με την ολη κατάσταση ότι είσαι ετοιμη να μπεις και να γκρινιάξεις για άλλο ένα άυπνο βράδυ για τα τρια κατουρημένα κρεββάτια κλπ και ακους ξανα τα μέτρα στο ράδιο... αυτό ήταν ξεχνάς όλο τον μικροκοσμό σου και φουντώνεις ξανα μανα αλλά για κάτι πιο γενικό... τους κεραταδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!

Εγω θα προσπαθήσω να βγάλω γάλα αν τα καταφέρω θα κατέβω αύριο αν όχι θα κατέβει ο γιώργος... αν αύριο δεν γίνει χαμός δεν ξέρω πότε θα γίνει!!! Καλημέρα

XLX62JqIgh8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...