Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βασικά η δικιά μου το μαμ το λέει, όποτε μπαίνουμε στην κουζίνα, όποτε ανοίξουμε το ψυγείο, μόλις πάρει το μάτι της ψωμί...καμία σχέση με το θηλασμό:mrgreen:

Όσο για νερό τρελαίνεται!! Νεν-νεν-νεν-νεν. Πίνει άπειρο νερό. Ξεκίνησε να πίνει 4-5 μηνών από τη μπανιέρα της, σαν σκυλάκι:lol:

Εγώ της έχω δώσει να δοκιμάσει φρέσκο γάλα -αυτό που πίνω κι εγώ. Πίνει 2-3 γουλιές και μετά στοπ. Πιο πολύ το κάνω για να γνωρίσει τη γεύση, σαν παιχνίδι. Όχι σαν γεύμα.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα έκατσα και τελειώνω μια πιατάρα γεμιστά!!!!! Ωραία τα φτιάχνει η πεθερούκλα μου, εγώ γιατί δεν τα πετυχαίνω???

Η ζημιά στο τουτού ήταν ο θεμοστάτης και κόστισε 88 γιούρια...

Πάντως πρέπει όλοι να έχουμε οδική βοήθεια και τα τηλέφωνα εύκαιρα...

όλα καλά!

Ανασταζί είστε για χάζι! όλοι σας! Και όπως σου είπα μου έκανε τρομερή εντύπωση η πόζα των κοριτσιών! Ξέρουν τί γίνεται και έχουν στηθεί!!!!!!!

Κούκλες και ο Στρατούλης και δεν συζητώ για τη μαμά! Βρε μπας να κάνουμε και 3ο παιδί να ομορφύνουμε! Θα με ακούσει η Τάτη θα με βρίζει...

Χρόνια Πολλά στον Ιασωνάκο! Να ναι γερός και δυνατός, ο γλυκούλης! Μαριλένα να τον χαίρεσαι.

Και μια ερώτηση κρίσεως, πού θα βρούμε βελόνες και σύρματα για τα στεφάνια? Επίσης να πάρω χύτρα για να ετοιμάζω το φαγητό της τσουλούφας? Θα είναι πιο γρήγορο?

Παλαλντίνιο, αν θες δώστης για πλάκα φρέσκο γάλα έτσι για να έρχεται σε επαφή...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη νταξει τα 88 γιούρια δεν είναι πολλά αλλά η οδική σου κόστισε εξτρά ή είχες? Εγώ δεν έχω ιδέα αν έχουμε τρομάρα μου!

Η παιδίατρος της ανηψιάς μου (είναι μόλις 7 μηνών) της είπε να ξεκινήσει φρέσκο γάλα από τώρα και κρόκο αυγού! Θήλαζε μέχρι 5 μηνών, τώρα πίνει ξένο! Δεν είναι νωρίς για φρέσκο και αυγό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Είχα οδική... Την έχω πατήσει παλιότερα...

Μου κόστισε όμως μερικά κιλακια, γιατί πήγαινα στη Λέγκω, κάτι κουρκουμπινια από τον Τερκενλή και ένα τσουρέκι, και μόλις έφαγα τα τελευταία κουρκουνομπινάκια...

Άλλη ερώτηση... περνάει η τσουλόυφα κανένα άλμα και έχει αρχίσει γκρίνια??? Δεν μπορώ να την αφήσω κάτω. Μοιάζει σαν να μην τη χωράει ο τόπος. Δεν ξέρει τί θέλει...

Μα και αυτά τα μωρά... Αναποφάσιστα...

Διαφημίσεις

Επίσης να πάρω χύτρα για να ετοιμάζω το φαγητό της τσουλούφας? Θα είναι πιο γρήγορο?

Ναι, ναι και πάλι ναι! Μου είχαν κάνει δώρο στο γάμο το set quattro της fissler

Δεν έχω χρησιμοποιήσει κατσαρόλα περισσότερο από τη μικρή χύτρα του σετ. Ειμαι φαν!:) Σε 30-40 λεπτά έχεις ξεμπερδέψει. Εγω βάζω το χρονόμετρο να χτυπήσει και ξενοιάζω -αλλιώς θα είχα κάψει κατσαρόλες...:?

DPYUp2.png EYukp3.png

Μήπως είναι στη φάση που προσπαθεί να συρθεί, να μπουσουλήσει και δεν τα καταφέρνει και τσαντίζεται? Εγώ νόμιζα οτι το έκοψες ποδαράτο και έχασες κιλάκια! Χι,χι,χι!

Για πείτε και για τη δική μου απορία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα νομίζω ότι ειδικά αφού δεν θηλάζει είναι πολύ νωρίς για φρέσκο. Το γάλα είναι ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι της διατροφής.

Για το αυγό δεν ξέρω...νωρίς μου φαίνεται αλλά υπάρχουν παιδίατροι που το δίνουν αρκετά νωρίς

DPYUp2.png EYukp3.png

Τ

Επίσης να πάρω χύτρα για να ετοιμάζω το φαγητό της τσουλούφας? Θα είναι πιο γρήγορο?

εγώ αν και έχω χύτρα, το φαΐ της Σοφίας το κάνω σε κατσαρολάκι. Ψιλοκόβω τα λαχανικά και το κρέας και σε μισή ώρα είναι έτοιμο. Άντε, μπορεί το μοσχάρι να το αφήσω και 1 ώρα, αλλά αφού θα αλεστεί δεν είναι απαραίτητο να λιώνει.

Η παιδίατρος της ανηψιάς μου (είναι μόλις 7 μηνών) της είπε να ξεκινήσει φρέσκο γάλα από τώρα και κρόκο αυγού! Θήλαζε μέχρι 5 μηνών, τώρα πίνει ξένο! Δεν είναι νωρίς για φρέσκο και αυγό?

πολύ νωρίς είναι! κάπου διάβαζα αλλά δεν θυμάμαι πού ότι τα νεφρά του μωρού επιβαρύνονται με το φρέσκο όταν είναι τόσο μικρό, και το αυγό είναι αλλεργιογόνο.

Άλλη ερώτηση... περνάει η τσουλόυφα κανένα άλμα και έχει αρχίσει γκρίνια??? Δεν μπορώ να την αφήσω κάτω. Μοιάζει σαν να μην τη χωράει ο τόπος. Δεν ξέρει τί θέλει...

Μα και αυτά τα μωρά... Αναποφάσιστα...

Μήπως είναι στη φάση που προσπαθεί να συρθεί, να μπουσουλήσει και δεν τα καταφέρνει και τσαντίζεται?

αυτο θα έλεγα κι εγώ, και η Σοφία πρίν μπουσουλήσει ήταν όλο γκρίνια. Φυσικά μπορεί να είναι και δόντια

Διαφημίσεις

Ναι, ναι και πάλι ναι! Μου είχαν κάνει δώρο στο γάμο το set quattro της fissler

Δεν έχω χρησιμοποιήσει κατσαρόλα περισσότερο από τη μικρή χύτρα του σετ. Ειμαι φαν!:) Σε 30-40 λεπτά έχεις ξεμπερδέψει.

και γω αυτες εχω και εχω σωθει ,κανω τα παντα εκει μεχρι και τις φακες

δεν εχω υπομονη να περιμενω 2 ωρες τα κρεατα και τα οσπρια που αργουν να βρασουν στην κατσαρολα ασε που ξεγνοιαζεις απο το να το κοιτας καθε τρεις και λιγο αμα σωθηκε το νερο,οσο βαζεις τοσο μενει

βεβαια δεν ειναι η πιο υγιεινη λυση αλλα γλυτωνεις χρονο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Λενίτο, δόντια?

Ναι αλλά τολμώ να πω, με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται, ότι τις νύχτες είναι λίγο καλύτερα... Μπορεί δόντια... μπορεί η κρίση...

Κι εγώ νομίζω ότι φρέσκο γάλα είναι πολύ νωρίς και αυγό εύκολο για αλλεργίες... Βέβαια αν μπορούσα να διαλέξω θα διάλεγα μακράν φρέσκο από τις σκόνες.... Με αηδιάζουν δεν ξέρω...

Μαρινα πολυ νωρις για φρεσκο ,το φρεσκο κανει και αλλεργιες

οι περισσοτεροι λενε μετα τον χρονο,αλλα παλι μετα τον 1,5

για το αυγο εμας μας εχει πει μετα τους 11 μηνες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...