Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωωωωωωω δεν είδα ακόμα φωτογραφίες αλλά θέλω πρώτα απόλα να ευχηθώ στον Ιασονάκο, χρόνια πολλά!!!! Σήμερα γιορτάζει!!!!

Λοιπόν χρόνια πολλά μαριλενάκο μου να τον χαίρεσαι τον μικρό πρίγκηπα σου!!!!:D

Αυτά τα ωραία, κατά τα άλλα έχω λίγο τις μαύρες μου και τώρα πάω βόλτα με την Άννα...

Σας φιλώ !

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

jen μπουχουχουυυυυυ

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

μέχρι να γίνει 7-8 μηνών ήμασταν και εμείς σε όλα χειρότερα και κυρίως στον ύπνο...επίσης να σημειώσω ότι απο 8 μηνών αποθηλάσαμε οπότε για την περίπτωση μας αυτό είχε μεγάλη σχέση με όλα τα άλλα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στον Ιασονάκο!

Φελίνι, ξεμαύρισε αμέσως! Τώρα! Δεν το δέχομαι αυτό!:tongue: Τι σου συνέβη; Μήπως κοιμήθηκες πολύ το βράδυ και βάρυνες;:rolleyes::rolleyes:

Καλώς την Κριστίνα! Καλά έκανες και ήρθες κι από δω! Όχι μόνο στις επάλξεις για συμβουλές, να χαλαρώσεις και λίγο με κανένα καφεδάκι!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χρονια πολλα στον ξανθο κουκλο!!Μαριλενα να τον χαιροσαστε και να τον δειτε οπως εκεινος επιθυμει!

καλως την Κριστινα!

Ελενη τι περασες βρε συ φανταζομαι το σκηνικο μια ομορφια

Τατη ελπιζω μετα την απολαυστικη βολτα να εισαι πιο χαρουμενη

εμεις γκρινιαση και σημερα απτο πρωι και συνεχιζει ακαθεκτη μεχρι να με βγαλει νοκ αουτ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ευχαριστώ πολύ πολύ γι το καλωσόρισμα ........χρόνια πολλά στον Ιάσωνα και από μας!!!!!!

Sofuka έχω πάρει φόρα ε?????????? Καλά να χαλαρώσω αλλά έχετε τραβηχτεί και εσείς βρε κορίτσια σπάνια σας βλέπω........

w3OKp3.png

Ελένη, εφιάλτης! Το έχω πολύ άγχος μη μου μείνει το αμάξι! (ξανάρχισα να οδηγώ, σας το είπα;:D) Και δεν είναι καθόλου απίθανο, είναι σακαράκα!

Κριστίνα, θα δεις αν μείνεις λίγο εδώ, ότι έχει θερίσει αϋπνία και ιώσεις τον πληθυσμό του καφέ! Οι περισσότερες κοπέλες τώρα αποκτήσανε τον δεύτερο απόγονο! Πού κουράγιο για συμβουλές! Εδώ, μαζευόμαστε να λέμε τον πόνο μας...:roll::P:p

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Να απαντήσω κ γω κατά το ''Ντιεσικό'' συστηματάκι!!!!!!!!

:D;)

μεγεια και για τον καινουριο διευθυντη, με τις υγιες σας..καλο κουραγιο!!!

anastasie τι ζουμπουρλουδικα μωρακια ειναι αυτα????:D:D:D και τα στεφανακια τελεια!!!!να σας ζησουν!!!:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑΚΟ!!!

ΚΡΙΣΤΙΝΑ καλωσήρθες!:)

Εμείς ξυπνάμε κατά τις 7:30-8. Φρουτόκρεμα τρώει κατά τις 10, αν και τώρα τελευταία τρώει μόνο 3-4 κουταλάκι και μετά τη φτύνει (άλλο και τούτο). Κατά τη 1:30 τρώει μεσημεριανό. Κοιμάται κάποια στιγμή για μεσημέρι, χοντρικά περίπου στις 2:30 αλλά συνήθως για 45 λεπτά, σπανιότερα για μιάμιση ώρα. Κρέμα απογευματινή τρώει στις 6 και κοιμάται για βράδυ κατά τις 8:30 - 9. Συνολικά θηλάζει καμιά δεκαριά φορές.
εμεις εχουμε απο υπνο προγραμμα το βραδυ πέφτει ξερός κατα τις 9 με 9.30 και ξυπνάει το πρωι κατα τις 8 πινει γαλα και ειτε κοιμαται μεχρι τις 10 (αν θελω να κοιμηθω και εγω τον αφηνω στο κρεβατι και ειτε κοιμαται ειτε παιζει κανα δίωρο) ειτε ξυπνάει και μετα κοιμαται για 2 ωρες το μεσημερι 1-3 περιπου και ξανα το βραδυ απο τις 8.30 ξεκινάμε ρουτινα με μπανάκι κλπ...φυσικα αν τυχει άσχημο βράδυ με δόντια κλπ ξυπνάει και κλαίει αλλά ευτυχως όχι συχνά...

τρώει το πρωί φρουτα 1/2 μπανανα, 1 αχλαδι, 1 μηλο κατα τις 10-11 μετα το μεσημερι τρώει παρα πολυ μεσημεριανο (κρεας, κολοκυθα, πατατα, φασολακια ή αρακα) μετα οταν ξυπνησει μπορει να φάει και από το φαγητό μου που τρωω μολις εχω γυρισει απο τη δουλεια, μετα το απογευμα πριν το απογευματινο τρωει καμια ρυζογκοφρετα, μετα το απογευματινο (φακες ή ρεβυθια με πατατα και καροτο) μετα αν ειμαστε εξω τρωει και μια μπανανα, μετα το βραδυ πριν τον υπνο γάλα και παλι γάλα το πρωί...

γενικά τρώει συνέχεια και κοιμάται καμιά 13-14 ώρες το 24ωρο...λέτε να είναι πολύ?:roll:

eliza τρωει φρουτα στο διαστημα 11.00 με 11.45, κοιμαται 13.00-15.00, μετα τρωει μεσημεριανο (λεμε τωρα....lol, για καμια ωρα παιδευόμαστε), το απογευματινο γυρω στις 19.30(αναμεσα στο μεσημεριανο και το απογευματινο ολο και κατι μασουλαει, λιγη μπανανα, λιγη ρυζογκοφρετα, κανενα κουλουρακι που φτιαχνω χωρις ζαχαρη ), μπανιο κατα τις 22.00 και υπνο κατα τις 23.00(ειμαστε νυχτοβιοι τυποι....;);)). το βραδυ ξυπναει γυρω στις 4-5 φορες, αυτην την περιοδο, θηλαζει και ξανακοιμαται. και την ημερα στο προγραμμα που σου εγραψα βαλε και 5-6 θηλάσμους

Να σας πω και το πρόγραμμα της Σοφίας:

Ξυπνάει μεταξύ 6 και 7 και θηλάζει μέχρι να σηκωθούμε κατά τις 8. Από τη στιγμή που θα σηκωθούμε-ντυθούμε λυσσάει μαμ-μαμ-μαμ μέχρι να φάει το φρούτο της συνήθως μεταξύ 9.30 και 10.00. Μέχρι πριν ~15 μέρες μετά το φρούτο έριχνε έναν υπνάκο 45'. Τώρα αντιστέκεται και την παίρνει ο ύπνος στο καρότσι που την πάνε βόλτα. Μεσημεριανό μεταξύ 1.00 και 2.00 και μετά κατά τις 3.00 πάλι ύπνο από 45' μέχρι 1,5 ώρα το πολύ. Γιαουρτάκι κατά τις 4.30-5.00 και θηλασμό πριν ή μετά αναλόγως τι ώρα γυρίζω. Αν είμαστε σπίτι θηλάζει 1-2 φορές ακόμα μέσα στο απόγευμα. Κατά τις 7.30 ξεκινάμε μπάνια κλπ κατα τις 8.30 ξεραίνεται θηλάζοντας. Από τη μέρα που χρόνισε:cool: ξυπνάει μόνο 1-2 φορές το βράδυ, αλλά αν η μία είναι γύρω στη 1.00 δυσκολεύεται πάρα πολύ να ξανακοιμηθεί και μας πάει 3 η ώρα. Αν είναι νωρίτερα ή αργότερα είναι καλύτερα:roll:

Βασικά επειδή αντιστέκεται στον πρωινό ύπνο προσπαθώ να της τον κόψω αλλά δεν είμαι σίγουρη...

DPYUp2.png EYukp3.png

αχ εγώ ξετρελαίνομαι όταν η Σοφία λέει μαμ μαμ γιατί συνήθως όταν το λέει σηκώνεται και χτυπάει παλαμάκια και μετά προσπαθεί να βάλει το κεφάλι της μέσα απ'την μπλούζα μου, έχει πολύ γέλιο, δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα!

εν τω μεταξύ σκεφτόμουν, τώρα που θα χρονίσει, γάλα φρέσκο να δώσω; Είναι σκόπιμο; Βέβαια εδώ δεν πίνει νερό, θα πιεί ξένο γάλα; Άλλωστε δεν σκοπεύω να αποθηλάσω σύντομα. Εσείς δίνετε (όσες θηλάζετε εννοώ); Κι αν ναι, τι; Κατσικίσιο; Αγελαδινό; Βιολογικό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...