Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κοριτσια σας εστειλα με πμ φωτο...οποια δεν πηρε ας με ενημερωσει να της στειλω...

σου τα ειπα ηδη αλλα τα λεω και εδώ...ΤΕΛΕΙΕΣ!!! εχω κατασυγκινηθει με τις μικρές σου και τον μικρό!!!

και ο κωστής της μαμα μια άπαιχτος!!!

να σας ζήσουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη, daf, ds, jen και όποια άλλη με χρονιάρικο, πως είναι το ημερίσιο πρόγραμμα των παιδιών σας? τι ώρες τρώνε? τι ώρες και πόσο κοιμούνται (τη μέρα, τη νύχτα αφήστε την καλύτερα)

Αφροδίτη, πως τα πας με το συγχρονισμό των προγραμματων των 2 παιδιών?

εμεις εχουμε απο υπνο προγραμμα το βραδυ πέφτει ξερός κατα τις 9 με 9.30 και ξυπνάει το πρωι κατα τις 8 πινει γαλα και ειτε κοιμαται μεχρι τις 10 (αν θελω να κοιμηθω και εγω τον αφηνω στο κρεβατι και ειτε κοιμαται ειτε παιζει κανα δίωρο) ειτε ξυπνάει και μετα κοιμαται για 2 ωρες το μεσημερι 1-3 περιπου και ξανα το βραδυ απο τις 8.30 ξεκινάμε ρουτινα με μπανάκι κλπ...φυσικα αν τυχει άσχημο βράδυ με δόντια κλπ ξυπνάει και κλαίει αλλά ευτυχως όχι συχνά...

τρώει το πρωί φρουτα 1/2 μπανανα, 1 αχλαδι, 1 μηλο κατα τις 10-11 μετα το μεσημερι τρώει παρα πολυ μεσημεριανο (κρεας, κολοκυθα, πατατα, φασολακια ή αρακα) μετα οταν ξυπνησει μπορει να φάει και από το φαγητό μου που τρωω μολις εχω γυρισει απο τη δουλεια, μετα το απογευμα πριν το απογευματινο τρωει καμια ρυζογκοφρετα, μετα το απογευματινο (φακες ή ρεβυθια με πατατα και καροτο) μετα αν ειμαστε εξω τρωει και μια μπανανα, μετα το βραδυ πριν τον υπνο γάλα και παλι γάλα το πρωί...

γενικά τρώει συνέχεια και κοιμάται καμιά 13-14 ώρες το 24ωρο...λέτε να είναι πολύ?:roll:

Αφροδίτη, daf, ds, jen και όποια άλλη με χρονιάρικο, πως είναι το ημερίσιο πρόγραμμα των παιδιών σας? τι ώρες τρώνε? τι ώρες και πόσο κοιμούνται (τη μέρα, τη νύχτα αφήστε την καλύτερα)

Αφροδίτη, πως τα πας με το συγχρονισμό των προγραμματων των 2 παιδιών?

Εμείς ξυπνάμε κατά τις 7:30-8. Φρουτόκρεμα τρώει κατά τις 10, αν και τώρα τελευταία τρώει μόνο 3-4 κουταλάκι και μετά τη φτύνει (άλλο και τούτο). Κατά τη 1:30 τρώει μεσημεριανό. Κοιμάται κάποια στιγμή για μεσημέρι, χοντρικά περίπου στις 2:30 αλλά συνήθως για 45 λεπτά, σπανιότερα για μιάμιση ώρα. Κρέμα απογευματινή τρώει στις 6 και κοιμάται για βράδυ κατά τις 8:30 - 9. Συνολικά θηλάζει καμιά δεκαριά φορές.

κοριτσια σας εστειλα με πμ φωτο...οποια δεν πηρε ας με ενημερωσει να της στειλω...

φτου φτου κουκλίτσες, να είστε πάντα καλά!

Μάμα μία και σεις ομορφοοικογένεια!

Αναστασία, τι παιδάκια είναι αυτά!! Η μία ειδικά έχει το τέλειο μαγουλάκι!!! Για ρούφηγμα!!! Και τα ρούχα τους καταπληκτικά!! Και τα στεφανάκια!! Ο μεγάλος μεγάλωσε πολύ!! Μοιάζει στον μπαμπά,ε? Να σου ζήσουν!! Με υγεία τα καινούρια ονόματα!!Α, και να συμπληρώσω ότι είσαι πολύ κούκλα!! Δεν θυμάμαι αν είχα ξαναδεί φωτογραφία σου!! Τα κοριτσάκια σου μοιάζουν!

Ελένη, πακέτο!!!!!! Ελπίζω να μην σας στοιχίσει και ο κούκος αηδόνι η ζημιά!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Μπορείτε να μου πείτε τι θα κάνω με τον μικρό που στο σπίτι το μόνο που τρώει είναι μακαρόνια και πατάτες, γάλα και γιαούρτι, άντε και καμιά σούπα ή φακή στα μεγάλα κέφια? Από τώρα τρέμω στην ιδέα της άδειας τον Αύγουστο που θα κλείσει ο παιδικός? Τι θα τρώει???? ΟΕΟ??????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μια χαρά μεγάλωσε ο Κωνσταντινούλης!!!!! ολόκληρο παιδάκι!!!!!

Καλά Τόνια κούκλος ο μικρός σου! Πότε θα τον δούμε από κοντά;;; Έχεις ματάρες ή μου φάνηκε κοπελια;:mrgreen:

τονια πολυ γλυκας ο κωνσταντινουλης σου!

και ο κωστής της μαμα μια άπαιχτος!!!

Μάμα μία και σεις ομορφοοικογένεια!

Τόνια, ξέχασα να σχολιάσω τον κούκλο μαγουλίνο σου!! Και κοιλίτσα πεταχτή, σαν του Μάνου μου!!! Γλύκας!!!!!

Να απαντήσω κ γω κατά το ''Ντιεσικό'' συστηματάκι!!!!!!!!

Ευχαριστούμε για τα γλυκά σας λόγια!!!!!!!!!

Μας ήρθε καινούργιος Δ/ντης στη δουλειά και είναι ζόρικος,έχω ξενερώσει τα μάλα....:|:neutral:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Τόνια κι εμάς μια από τα ίδια, τρομερές αλλαγές στη δουλειά! Ποιός ξέρεις τι θα γίνει όταν γυρίσω! Κράτα γερα!

Ροζαλίτα κι εμένα το τι ναζι μου κάνει ο μικρός στο σπίτι για το φαγητό δε φαντάζεσαι! Αλήθεια ο Μάνος σου τι διαστάσεις (λες και είναι έπιπλο το παιδί, καλέ έχω ξεχάσει να εκφράζομαι!!!) έχει?

Κορίτσια βγάζω γύρω από τη θηλαια άλω κάτι άσπρα μικρά σπυράκια που όταν τα σπάω έχουν κάτι υγρό, έχω και στα δύο στήθη! Τι να είναι αυτό έχετε ιδέα? Παίζει να είναι από το θήλαστρο? ΤΟ χρησιμοποιώ όμως μόνο μία φορά την ημέρα και το αποστειρώνω πριν τη χρήση!:roll:

mGKop3.png60Jvp3.png

Άστα να πάνε Μαρινάκι...

Γι'αυτά τα σπυράκια δεν έχω ιδέα τί μπορεί να είναι...Σε πονάνε καθόλου?

Αχου,Αναστασάκι,τί γλυκά μαγουλοανθρωπάκια είναι αυτά??????Τέλεια,κουκλιά!!!!!Και τα ρουχαλάκια,και τα στεφανάκια,και η διακόσμηση,αλλά κ οι γονείς!!!!Πολύ όμορφη οικογένεια!!!!Πάντα χαρούμενα και καλότυχα να ναι τα παιδάκια σου!!!!!!Μου φαίνεται πως σε σένα μοιάζουν,ιδίως ο Στρατούλης και η Ραφαέλα (η πιο μαγουλίτσα είναι η μεγάλη ή λάθος τα έχω στο νου??)

Ξέχασα...καλή επιτυχία στον μικρούλη με την επέμβαση.Να πάνε όλα καλά και να είναι η τελευταία.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γλυκά μου κορίτσια καλημέρα καιρό τώρα συμμετέχω στο forum και μέχρι την μετακόμιση του cafe παρακολουθούσα και το ωραίο παρεάκι σας. Είπα να μοιραστώ και εγώ τον καφεδάκο μου μαζί σας. Να συγχαρώ τις μανούλες για τις νέες εγκυμοσύνες και να ευχηθώ τα καλύτερα (το με "έναν πόνο" είναι παραμύθι όπως το έχουμε δει όλες :D).... ε ελπίζω να μπορέσω να πιάσω και εγώ το νήμα και να παρακολουθήσω τις συζητήσεις σας....

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...