Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κσλησπερούδια!!!!!Τί κάνετε κοριτσάκια γλυκά?????Εμείς μια χαρά,έχουμε στρώσει,είμαστε μια χαρά παιδάκια!!!!(φτου,φτου,φτου...μου τα λεγε η Ελένη,περίμενε,θα στρώσει το παιδί..:D:D).Τί κάνουν τα μωράκια μας????Οι εγκυούλες μας????Μπορεί να ανέβουμε και μεις κανά Σ/Κ μέσα στο Δεκέμβρη Αθήνα,θα κανονίσουμε καμιά συναντησούλα,ε?????Φελινάκι,στις 5-6 γεννάς?????Στις 5 του Δεκέμβρη είμαι και γω γεννημένη..:D:D

Παλλαντινάκι,περαστικά στον αδελφό και στο σύντροφό σου...μακριά από σας μωλέ...

Πάω να κάνω μπάνιο το φουσκάκο και μπορεί να επανέλθω!!!!!!!Τσουςςςςςςςς(που λένε και οι Γερμανοί!!!!)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο ξινός τραχανάς περιέχει πρόβειο γιαούρτι, που στην ηλικία σας απ'όσο ξερω τρώτε. Ο γλυκός περιέχει γάλα, δεν ξέρω τι προέλευσης

thx!!

μπορει να το δοκιμασω και αυτο!!

σας ευχαριστω ολες....

νομιζω πως θα κανω διαφορες δοκιμες και θα σας πω...

το πρωτο που θα δοκιμασω να της δωσω ειναι κολοκυθα γιατι ετυχε και βρηκα σημερα!!!

θα σας πω τα αποτελεσματα!

παμε να μπανιαριστουμε!!!

φιλακια!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αυτο δεν το ξερω να σου πω...τη βρωμη τη δοκιμασε μια φορα και ξυνισε τοσο τα μουτρα της που την πεταξα....:tongue: μονο κεχρι και μουσλι τρωει, ή λογω δυσκοιλιοτητας το υπολοιπο μεσημεριανο. θα αρχισουμε και οσπρια απο αυριο..

λοιπον μου εστειλαν αυτο:http://www.crystalotherapy.gr/main/link_index.php?option=com_freeway&openfile=c2VydmljZXNfaW5mby5waHA=&service_id=117

ειχα διαβασει για το 'σπηλαιο' οτι ειναι στο κεντρο της αθηνας, αλλα δεν ξερω κανεναν να μου πει εντυπωσεις κτλ...φαινεται πολυ ενδιαφερον!

τραχανά!!!!!

καλησπέρα κι από εμάς!

ωραία η ιδέα της γλυκιάς κολοκύθας.

Με τι άλλα λαχανικά την μαγειρεύετε; Με πατάτα-καρότο-κολοκύθι πάει; Ή αντικαθιστά το κολοκυθάκι;

αντικαθιστα μάλλον το καρότο γιατι εχει πολυ καροτινη

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μόλις γυρίσαμε από τη μαμά μου... Η έξοδος του Σαββάτου... Αφήσαμε τον Αλέκο να κοιμηθεί αγκαλιά με τη γιαγιά!!!!!!!!

Αύριο έχει πρωινό ύπνο! Και κοιμηθήκαμε και το μεσημέρι! Ξεκούραση αυτό το σκ!

Σήμερα μάζεψα τα ρούχα της εγκυμοσύνης τα οποία έχω χιλιοβαρεθεί και έβγαλα τα χειμωνιάτικα... (μη με ρωτήσετε τι μου μπαίνει...)

Αυτά πάω να χαζέψω λίγο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!! Με λυπήθηκε σήμερα ο Μάνος και ενώ κοιμήθηκε από τις 7 και ξύπνησε στις 2:30, τελικά τον πήρα στο κρεβάτι μας και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 6:20! Οπότε ειμαστε ακμαιότατοι!!

Τρίπολη, Δεκέμβρη, νύχτα.......... ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ!!

Ελένη, μια χαρά θα σου κάνουν τα χειμωνιάτικα!Μην πτοείσαι!! ΚΑι αν δεν σου κάνουν, δες στο σαν μια καλή δικαιολογία για ψώνια! ;)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα....

παντα τις χανω τις ομορφες συναντησεις σας....

σημερα λεμε να ανεβουμε θησειο με τη μικρη , ελπιζω να δω καποια απο εσας ...

πολλα φιλιά

και καλη μας μερααααα

Μπράβο Ρόζι!!!!! Είδες κάνουν και κάποιο καλό τα νυχτερινά ξυπνήματα!!!!!!!

Εγώ σας έχω ερώτηση. Η τσουλουφίτσα βρίσκει το χέρι της και το πιπιλάει... Ναι και αρκετά συνειδητά! Τι να κάνω? Να δώσω πιπίλα? Τις σιχαίνομαι τις πιπίλες... Μυρτώ εσένα η Λήδα πότε ξεκίνησε το δάχτυλο? Πολύ θα ήθελα τη γνώμη σας....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα.......

elenikat γενικα απο οσο γνωριζω και απο τη δικια μου και απο της κουμπαρας μου τη μικρη, περνανε φασεις με το δαχτυλο, αλλα τελικα δεν το κανουν συνηθεια.....βεβαια δεν την περασαμε αυτη τη φαση τοσο μικρες, η κουμπαρα μου την περασανε γυρω στους 4 μηνες και εμεις γυρω στους 3.

η αληθεια ειναι πως επειδη και εγω ειχα πανικοβληθει στην αρχη, οποτε την εβλεπα της το εβγαζα το δαχτυλο ακομα και σημερα που το βαζει πολυ σπανια για να το δαγκωσει ομως (γιατι δεν εχουμε βγαλει και δοντια ακομα και την ενοχλουν τα ουλα της) της λεω οχι ή της το βγαζω με ωραιο τροπο.δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα......:(:(

παντως δεν το εχει συνηθισει ουτε το πιπιλαει ποτε!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Eλένη είναι φυσιολογικό στράδιο η επαφή με το χεράκι.... Εγώ είχα δώσει πιπίλα αλλά μου την εφτυνε στα μουτρα, εντελως συνειδητα, εβλεπες απο 2 μηνων παιδι να κανει βολή τρελού βεληνεκούς!

Μετά, τις ειχα βαλει αυτα τα γαντακια για το ξυσιμο, ε πιπιλούσε και πάνω απο αυτα, αλλα μαλλον δεν της αρεσε και πολυ η γευση και το παρατησε... ενταξει γενικως νομιζω πρεπει να το αφηνουμε να ικανοποιει αυτη την αναγκη, εμενα ο γιατρος μου το ειχε πει με πανικο τι θες να πιπιλαει το δαχτυλο μεχρι να μεγαλωσει??? με υφος...ε και τοτε ψαρωμενη ακολουθουσα τις οδηγιες...

Παντως αν το παιδι θελει να πιπιλισει θα βρει τροπο...θελω να πω δεν νομιζω οτι μπορεις/πρεπει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο...δεν ξε΄ρω παντως κι εγώ αν ημουν στη θεση σου τι θα σκεφτομουν να κάνω.

Η μικρη σας ειπα για το χουι που απεκτησε σε τετοια ηλικια...πιπιλούσε τρελα τα δαχτυλα και ετρωγε τα νυχια της!!! 2 χρονων παιδι!!! Με μανια συνεχεια τα δαχτυλα στο στομα οοολη την ωρα....ε το εκανε για 3-4 μηνες τώρα σταματησε...(πρεπει να βρω και το ψαλιδακι να αρχισω ξανα να της κοβω τα νυχια χαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Τελικά σήμερα πήγα και με είδε ο Χασ, ο μπέμπης είναι 3 κιλά, ο πλακούντας είναι σαν καινούργιος και έχει και μία περιτύλιξη, δηλαδή είμαστε κομπλέ :D

Και μάλλον έχουμε μέλλον ακόμα, άντε και θα τα προλάβω όλα....:)

Ρόζι σήμερα σουπερ λουξ, που θα πάει θα φτιάξει και αυτό...

Ελενάκι εμένα έβαζε όλη την γροθιά μέσα, και μετά της μάθανε την πιπίλα (την οποία και εκείνη έφτυνε συνέχεια αλλά με επιμονη όλα μαθαίνονται :mad:) αλλά δεν ξερω τί να σου πω εμείς τελικά την πιπίλα την κόψαμε σχετικά εύκολα, δεν ξέρω τι θα κάνω και εγώ στο επόμενο... τώρα φαντάζομαι ότι κάπως πρέπει να ικανοποιήσαει την ανάγκη της για πιπίλισμα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερες!

Σπιτι, σπιτι, σπιτι...

Ο μπαμπας κι η Αλεξανδρα εχουν βγει για περπατημα...

εγω μαγειρευω και κανω δουλειες! Τι ωραια που ειναι η κανονικη ζωη...

Ελενακι και μενα το εκανε σ'αυτην την ηλικια...και μετα το ξεχασε...Τωρα το θεμα της πιπιλας...υστερα απο το πιπιλιμα που εφαγα 20 μηνες....(κι εγω μισουσα τις πιπιλες...) στο δευτερο, οταν και αν θα το ξανασκεφτω ειναι η αληθεια...!

Καλημέρα κι από μένα! Εϊχε πολύ ωραία μέρα σήμερα ελπίζω να την εκμεταλλευτήκατε όλες δεόντως! Εμείς λίγα πράγματα αφού είμαι ακόμα σε περιορισμό. Εντομεταξύ το ανοσοποιητικό μου πρέπει να είναι σε κακά χάλια αφού πάλι τρέχει η μύτη μου και πονάει ο λαιμός μου! Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι λίγο για τη συνάντηση την άλλη Κυριακή...Έχουμε καιρό!

Τατιάνα ο μπεμπάκος δεν είναι βιαστικός ε?Καλύτερα θέλει να δώσει όλο το χρόνο στη μαμά του να τελειώσει με τις εκκρεμμότητές της!

Ελένη κι ο δικός μου πιπιλουσε με μανία το δάχτυλό του κάπου εκεί νομίζω στον 1ο -2ο μήνα. Δοκιμάσαμε και πιπίλα και γαντάκια, του έβγαζα και κάποιες φορές το δάχτυλο από το στόμα αλλά αυτός πάλι εκεί! Το σταμάτησα μόνος του όταν άρχισε να βγάζει δοντάκια 4 μηνών περίπου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...