Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Αφού έμεινα χθες με το αυτοκίνητο με τα 2 παιδιά μέσα, τον Αλέκο να λέει συνέχεια θέλω να πάω στο Θοδωρή και τη μπέμπα να κλαίει, τελικά το πήρα από το συνεργείο σήμερα... Θερμοστάτης... Ευτυχώς χθες μόλις είχε επιστρέψει ο Χαβιέ από ταξίδι και ήρθε και μας μάζεψε μαζί με το γερανό!

Ο Αλέκος ξυπνάει τη νύχτα και ζητάει τσίσια! Του βγάζω την πάνα, τον βάζω στην τουαλέτα και του την ξαναβάζω μετά... νταξ, όχι πάντα αλλά γενικώς το κάνει... Πάντως εκεί κατά τις 12 με 1 αν τα ξυπνάτε είναι καλά (λέει η σοφή γιαγιά)! Και χθες μου έκανε τη χάρη η τσουλουφίτσα και κοιμήθηκε 1 με 5 συνεχόμενα! Μεγαλεία!!!!!!!

Τελικά δεν χρεωκοπήσαμε??? Πήγα χθες στη δουλειά το πρωί και μου κάναν την καρδιά περιβόλι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Τονια, μην τις βγαλεις, να τις δω απο το σπιτι!!!

Μόνα τους στα κρεβάτια τους ε? Μπουχουχου

:mrgreen:

μπου χου χου και απο μένα!!!!

Νυσταζωωωωω. Τουαχιστον η Δαναη κοιμαται συνεχομενα για τριτη συνεχομενη νυχτα. Ο 'Αγγελος, αφηστε τα, δινει ρεσιταλ καθε βραδυ κ όχι μονο!

Κατα τα αλλα δουλεια...

Αφροδίτη, daf, ds, jen και όποια άλλη με χρονιάρικο, πως είναι το ημερίσιο πρόγραμμα των παιδιών σας? τι ώρες τρώνε? τι ώρες και πόσο κοιμούνται (τη μέρα, τη νύχτα αφήστε την καλύτερα)

Αφροδίτη, πως τα πας με το συγχρονισμό των προγραμματων των 2 παιδιών?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία τί γλυκά φραουλόπουλα είναι αυτά!!! Μού άρεσε πάαααρα πολύ η φώτο που φαίνονται και τα 3! Όμως και η μαμά μια κουκλα!

Σας αφήνω γιατί η μικρή έχει τρελή γκρίνια!

mGKop3.png60Jvp3.png

πω πω Αναστασία μου τι κουκλιά είναι αυτά; μου έφτιαξες τη μέρα μου! Να σου ζήσουν κορίτσι μου, είστε μια πολύ όμορφη οικογένεια!:D:D:D:D

Καλημερούδια κοριτσόπουλα!

Στη Σοφία τις φοράω κι εγώ από όταν έφτασε το μέγεθος. Κρίμα που δεν βγάζουν και μικρές-μικρές γιατί τον 1ο μήνα τα 'κανε κάθε 1 ώρα. Οικονομική καταστροφή:mrgreen:

...και οικολογική!

Καλή επιτυχία για τον μικρούλη που εγχειρίζεται!

καλε σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

τζεν και σενα για το πμ σου!

οι φωτο αυτες ειναι πριν την βαπτιση...

ο στρατος δεν πολυκαθοταν στις φωτο γι αυτο και η μοναδικη που ειναι τα τρια τους ειναι αυτη... :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Βρε Ελένη τι έπαθες κι εσύ βρε κορίτσι μου; θαυμάζω την υπομονή σου!

Αφροδιτούλι βλέπω χρονίζει σε λίγο ο μικρούλης ε; πω πω πως πέρασε έτσι ο καιρός! Θα'χουμε γενέθλια σε λίγο!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

ds, για Κυριακή λέγαμε μέχρι τώρα, ουχί Σάββατο.

ααα επειδη λεγατε στην αρχη για πρωτομαγια!

κυριακη εμεις λιγο δυσκολο αλλα βλεπουμε!!!;)

Καλημέρα ομορφες... σήμερα εγχειρίζεται το αστεράκι της ivet για υποσπαδία, δεύτερη φορα κι αυτό... άντε να ξεμπερδέψει το μανάρι μου!

αντε ολα καλα να πανε για το ζουζουνακι!!!

(αν και δεν ξερω τι ειναι αυτο για το οποιο χειρουργειται, ελπιζω οχι κατι σοβαρο:rolleyes:)

Αφροδίτη, daf, ds, jen και όποια άλλη με χρονιάρικο, πως είναι το ημερίσιο πρόγραμμα των παιδιών σας? τι ώρες τρώνε? τι ώρες και πόσο κοιμούνται (τη μέρα, τη νύχτα αφήστε την καλύτερα)

Αφροδίτη, πως τα πας με το συγχρονισμό των προγραμματων των 2 παιδιών?

eliza τρωει φρουτα στο διαστημα 11.00 με 11.45, κοιμαται 13.00-15.00, μετα τρωει μεσημεριανο (λεμε τωρα....lol, για καμια ωρα παιδευόμαστε), το απογευματινο γυρω στις 19.30(αναμεσα στο μεσημεριανο και το απογευματινο ολο και κατι μασουλαει, λιγη μπανανα, λιγη ρυζογκοφρετα, κανενα κουλουρακι που φτιαχνω χωρις ζαχαρη ), μπανιο κατα τις 22.00 και υπνο κατα τις 23.00(ειμαστε νυχτοβιοι τυποι....;);)). το βραδυ ξυπναει γυρω στις 4-5 φορες, αυτην την περιοδο, θηλαζει και ξανακοιμαται. και την ημερα στο προγραμμα που σου εγραψα βαλε και 5-6 θηλάσμους

μιας και κανετε και συζητηση για πανες να πω πως και εμεις περναμε του lidl για αρκετους μηνες, αλλα καποια στιγμη ειχα συνεχεια "ατυχηματα"και ετσι το γυρισαμε στα pampers εδω και κανενα τριμηνο!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αναστασάκι είναι για φάγωμα τα κουκλάκια σου!

ds thanks!

όσο για τις πάνες -το ξέχασα πριν- η εμπειρία μου λέει ότι το θέμα των ατυχημάτων είναι συνδυασμός του σχήματος της πάνας με το σχήμα του παιδιού (κοινώς της εφαρμογής) και όχι τόσο της απορροφητικότητας της πάνας. Οπότε ό,τι βλεύεται ο καθένας

και αν θέλουμε να πάμε οικονομικότερα ξαναδοκιμάζουμε κατά διαστήματα τις πιο φθηνές:wink:

DPYUp2.png EYukp3.png

και καπνιστό σολωμό!!:D

δοκίμασα τις προάλλες σε σπίτι τον κανπιστο σολωμό του λιντλ και επαθα τρέλα θελω να αγορασω ολο τον μαγαζι να τρωω καθε μερα...αλλα ο Νικος μου λέει οτι δεν ειναι ποιοτικά κλπ κλπ και δειλιάζω να πάρω...για πες την γνώμη σου...

και εμείς παιρνουμε χαρτια υγειας μόνο...λέτε να τιμήσουμε και τα πάμπερς? ειναι απορροφητικά χωρίς διαρροές?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...