Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα ομορφες... σήμερα εγχειρίζεται το αστεράκι της ivet για υποσπαδία, δεύτερη φορα κι αυτό... άντε να ξεμπερδέψει το μανάρι μου!

Καλά Τόνια κούκλος ο μικρός σου! Πότε θα τον δούμε από κοντά;;; Έχεις ματάρες ή μου φάνηκε κοπελια;:mrgreen:

Η αυπνία καλά κρατεί... Χάλια και το χθεσινό βράδυ... δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει, είναι δύο μέρες τώρα ο θοδωρής που κυρίως το βράδυ δεν την παλεύει καθόλου, κάθε μισή ώρα μας φωνάζιε κλαίγοντας. Λέτε κανας τελευταίος τραπεζίτης;

Απορία... υπάρχουν και μαμάδες που αλλάζουν μες στη νύχτα πάνες στα μωρά???? Τσ,τσ,τσ,τσ!:P

Ναι εγώ εχθες το βράδυ!!! Διαλέγεις και παίρνεις... ή δεν του αλλάζεις πάνα και μετά αλλάζεις πάνα ζιπουνάκι και φορμάκι ή απλά αλλάζεις πάνα... στην πρώτη σου ξυπνάει για τα καλά, στη δεύτερη μπορεί και να τη γλυτώσεις. Βασικά τον άλλαξα την ώρα που θήλαζε και δεν ξεσηκώθηκε, βέβαια δεν ήταν πολύ εύκολο.

Συμπεθέρα ξύπνησες;;; Έχουμε δουλειες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Καλύτερη η νύχτα σήμερα:)...αλλά εγώ γιατί νυστάζω τόοοοοοοσο πολύ?:roll:

γιατί μια χαρά είναι οι πάνες του λιντλ... Εγώ τις έχω βάλει στη μπέμπα αρκετές φορές... Απλά δε με πολυβολεύει να ψωνίζω από εκεί...
Στη Σοφία τις φοράω κι εγώ από όταν έφτασε το μέγεθος. Κρίμα που δεν βγάζουν και μικρές-μικρές γιατί τον 1ο μήνα τα 'κανε κάθε 1 ώρα. Οικονομική καταστροφή:mrgreen:

Βασικά, έχουμε κάνει ειδικό δρομολόγιο για το λιντλ και έχουμε ειδική λίστα: πάνες, χαρτομάντηλα, χαρτια τουαλέτας και κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σερβιέτες (ω ναι είναι πολύ καλές) και καπνιστό σολωμό!!:D

Τι περιμένετε? τραμ? τρόλεϋ? :tongue::tongue::tongue:

χαχαχα! Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ:lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Εεελα, ο φωτοκουβάς κάνει συντήρηση και δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες...μπουχουχου

εντιτ: τις είδα, τις είδα! Κούκλος ο Κωνσταντινούλης. Μεγάλωσε κι αυτό το ζουζουνάκι!

DPYUp2.png EYukp3.png

Ναι εγώ εχθες το βράδυ!!! Διαλέγεις και παίρνεις... ή δεν του αλλάζεις πάνα και μετά αλλάζεις πάνα ζιπουνάκι και φορμάκι ή απλά αλλάζεις πάνα... στην πρώτη σου ξυπνάει για τα καλά, στη δεύτερη μπορεί και να τη γλυτώσεις. Βασικά τον άλλαξα την ώρα που θήλαζε και δεν ξεσηκώθηκε, βέβαια δεν ήταν πολύ εύκολο.

Συμπεθέρα ξύπνησες;;; Έχουμε δουλειες!

Tι μίλαγα και εγώ χτες????? Ξύπνησε στις 3 το πρωί κατουρημένος!!! Οπότε, άλλαγμα και εμείς!! Γενικά μπορώ να πω ότι χτες, το βράδυ δεν ήταν καθόλου βαρετό...:rolleyes:

Αχ, αυτές οι σερβιέτες!!! Έχω μεγάλο πρόβλημα, με τα μικρά... δεν μπορώ να βρω της προκοπής... ουφ... (αυτά είναι προβλήματα...)

Καλά να πάει το χειρουργείο για το μικρούλι!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Α, τώρα θυμήθηκα τι πάθαμε τις προάλλες... Μου ήρθε η φαεινή ιδέα να τον αλλάξω μες στη νύχτα(3 το πρωί) γιατί είχε πιεί το άπειρο γάλα και την ώρα που του έβγαλα την πάνα στο κρεβάτι του στο σκοτάδι ακούω κάτι να τρέχει... κατουρούσε εκείνη την ώρα..... Όλο το κρεβάτι πήγε για πλύσιμο......:roll:

Τι περιμένετε? τραμ? τρόλεϋ? :tongue::tongue::tongue:

Χαχα, παίζουμε στοιχήματα ποιό θα ταβλιαστεί πρώτο! :)

Καλημερούδια, όλες καλά;;;;

Συνέχεια των ιστοριών κατουρήματος: χθες επέμενε η Λήδα να κοιμηθεί χωρίς πάνα, οπότε την άφησα...Φυσικά κατά τις τρεις που θήλασα το μωρό, πήγα να δω τι κάνει και είχε κατουρηθεί....Μήπως πρέπει όντως να την αφήνω χωρίς πάνα και να πηγαίνω κάποια στιγμή να την ξυπνάω για να τα κάνει;;;

μυρτω μια γνωστη μου καναν το εξης...

βαζαν το γιο τους χωρις πανα και γυρω στις 12-1 περιπου(πριν πανε αυτοι για υπνο δηλαδη..) το μισοξυπνουσαν το παιρναν αγκαλια και το εβαζαν στην τουαλετα να τα κανει και μετα το ξαναγυρνουσαν στο κρεβατι και συνεχιζε τον υπνο του ανενοχλητος...αν θες δοκιμασε το... μπορει να πιασει και σε εσας...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αυτό που λέει η Αναστασία κάντε. Αν δεν είναι έτοιμη θα κατουριέται παρόλα αυτά (στο Γιάννη το πάλευα 2 μήνες αυτό το πράγμα και άλλαζα κάθε μέρα σεντόνια), αν είναι έτοιμη, σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα το κόψει τελείως...

Eγώ πάντως αν τον ξυπνήσω, δεν πρόκειται να ξανακοιμηθεί ή θα μου βγάλει την πίστη ανάποδα,οπότε ούτε λόγος!!!!Όχι ότι έχει πρόβλημα,αλλά όταν αρχίσουμε αγωγή τουαλέτας θα έχουμε θέμα....:rolleyes::rolleyes:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Λογικά μέχρι να αρχίσετε την αγωγή τουαλέτας και ειδικά μέχρι να κόψετε τη βραδινή πάνα θα έχει μεγαλώσει αρκετά και θα τον σηκώνεις κοιμισμένο και θα τον επιστρέφεις κοιμισμένο...

Χαχα, παίζουμε στοιχήματα ποιό θα ταβλιαστεί πρώτο! :)

Καλημερούδια, όλες καλά;;;;

Συνέχεια των ιστοριών κατουρήματος: χθες επέμενε η Λήδα να κοιμηθεί χωρίς πάνα, οπότε την άφησα...Φυσικά κατά τις τρεις που θήλασα το μωρό, πήγα να δω τι κάνει και είχε κατουρηθεί....Μήπως πρέπει όντως να την αφήνω χωρίς πάνα και να πηγαίνω κάποια στιγμή να την ξυπνάω για να τα κάνει;;;

Μόνα τους στα κρεβάτια τους ε? Μπουχουχου

Αν επιμείνει να μην θέλει πάνα, μάλλον πρέπει να την αφήσεις και να τη σηκώνεις για κατούρημα μέσα στη νύχτα. Εγώ το βαριέμαι όλο αυτό, διάβασα και ότι δεν χρειαζετε γιατί το παιδί θα το κάνει μόνο του κάποια στιγμή -θα κρατιέται όλη τη νύχτα όπως εμείς- οπότε περιμένω και επιμένω στη βραδυνή πάνα:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Πάντως θα το δοκιμάσω αυτό που λέτε, γιατί η πάνα που της έβαλα κατά τις τρεις, το πρωί ήταν τελείως στεγνή. Άρα πιθανότατα μια φορά θα της αρκεί....για να δούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...