Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ελάτε τώρα, ούτε εγώ τον αλλάζω τη νύχτα! Πάμε ομαδικά για το βραβείο! Μα είναι δυνατόν να τον ξυπνήσω ενώ κοιμάται μακάρια; Θα βάλουμε τα χεράκια μας να βγάλουμε τα ματάκια μας;;;

Αυτό είναι, για τα παιδιά μας το κάνουμε, όχι γιατί σκεφτόμαστε ότι θα ξαγρυπνήσουμε και οι ίδιες! Χι,χι,χι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πού 'σαι Λέγκ... τελευταία φορά συνήθως αλλάζω τη μπουμπού στις 12 το βράδυ όπου και τη θηλάζω κοιμισμένη και μετά, κατά τις 8.30 το πρωί αφού στο ενδιάμεσο γεύμα συνήθως κοιμάται κι εγώ μαζί της δηλαδή! Ποιά είναι λοιπόν η χειρότερη μάνα οέο??? Εμένα βέβαια δεν ξεχειλίζει σε αντίθεση με το Γωγούλη που στην ηλικία της αλλά ακόμα και τώρα κάποιες φορές γίνεται μούλια!

Ρε κοπελιά εσύ όμως έχεις το παιδί σκάνδαλο που θηλάζει μια φορά μόνο ενδιάμεσα:tongue:... εμένα τρώει το καταπέτασμα όλο το βράδυ... κάποια στιγμή κατουριέται πατόκορφα...

Αυτό είναι, για τα παιδιά μας το κάνουμε, όχι γιατί σκεφτόμαστε ότι θα ξαγρυπνήσουμε και οι ίδιες! Χι,χι,χι!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χορεψέ τους την κυριακή θέλω να αφήσεις για λίγο στο σπίτι την οικολογική συνείδηση και να μου μάθεις να πλέκω τα κλαδια...

Ααα εχθές είδαμε τέλεια ταινία... δυο στα δύο έχουμε αυτή την εβδομαδα! Είδαμε μία βραζιλιάνικη http://www.imdb.com/title/tt0857355/ Πολύ τρυφερή ταινία να την δείτε άμα μπορέσετε!!! Και παρόλο που το θέμα είναι ζώρικο μια και αναφέρεται στη χούντα στη βραζιλία, στους διωχμούς κλπ δεν έχει ψυχοπλάκωμα καθόλου.

μπορούμε μέσα από το σχοινί να στερεώσουμε φυλλαράκια και κοτσάνια! (ελπίζω να μην είπα κοτσάνα :P )

Πρέπει πάντως να πάμε κάπου με λουλούδια. Θα προσπαθήσω να κάνω μια βόλτα προς το Τατόι, να δω από κοντά το μέρος, μη πάμε κάπου και δεν το ευχαριστηθούμε. Η Τάτη είπε για το πάρκο δίπλα στο Πικιώνη, αν δεν απατώμαι, το οποίο πρέπει να είναι σκέτο πάρκο με λουλούδια. Εκτός κι αν πάμε στο Πικιώνη, πεταχτούμε δίπλα για λουλούδια, και κάνουμε τη συναρμολόγηση πάλι πίσω στο Πικιώνη. Άρα παίζουμε σε αυτά τα δύο έτσι??? Τατόι, Πικιώνη.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Ααα εχθές είδαμε τέλεια ταινία... δυο στα δύο έχουμε αυτή την εβδομαδα! Είδαμε μία βραζιλιάνικη http://www.imdb.com/title/tt0857355/ Πολύ τρυφερή ταινία να την δείτε άμα μπορέσετε!!! Και παρόλο που το θέμα είναι ζώρικο μια και αναφέρεται στη χούντα στη βραζιλία, στους διωχμούς κλπ δεν έχει ψυχοπλάκωμα καθόλου.

Kαλημέρα!

Η άλλη που είδες ποια είναι? αχ τις ξεχνάω...

Καλημερααααααα !

Τι κανετε ?

Παρτε με και μενα στην εκδρομη σας ! Ξερω να πλεκω στεφανια , να φτιαχνω κολιεδακια μαργαριτας και να φτιαχνω στεφάνια με βεργα απο δεντρο , κλωστή και λουλουδια !!!!

Αναστασακι να σου ζησουν οι κουκλάρες σου !!!! Καλοφωτιστες !!!

Ελενακι μου χρονια πολλα και καλα !!!

Αθηναααααααααααααααααα με το καλο ο παιδαρος !!!

Περαστικά και στην Ερατουλα !!!

Αυτα θυμαμαι συγχωρεστε με ...

τι λες βρε λεγκω... πας καλα που εισαι αχρηστη μανα????

τα μωρα δεν τα ξυπναμε για να τα αλλαξουμε. αυτο ειναι κανονας...

εγω απο τις 9 το βραδυ τα ξανααλλαζω το πρωι οτι ωρα ξυπνησουν για τα καλα και δεν ξανακοιμηθουν...παντα μετα τις 7-8 το πρωι δηλαδη....

τωρα για το στεφανι που λετε....η μαμα μου εκανε χωρις σιδερο και σκοινι...εκοβε παπαρουνες με ολο το κλαδι τους τις εβαζε λιγες λιγες σαν μπουκετακια και τυλιγε τον κορμο τους σταδιακα με μια κλωστη... γινοταν πολυ ομορφο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

τι λες βρε λεγκω... πας καλα που εισαι αχρηστη μανα????

τα μωρα δεν τα ξυπναμε για να τα αλλαξουμε. αυτο ειναι κανονας...

εγω απο τις 9 το βραδυ τα ξανααλλαζω το πρωι οτι ωρα ξυπνησουν για τα καλα και δεν ξανακοιμηθουν...παντα μετα τις 7-8 το πρωι δηλαδη....

εννοείται!!!!!

αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ!

Καλημέρα!

Σέξι βράδυ κι εμείς! Η Σοφία αφού μου έβγαλε την πίστη για να κοιμηθεί, ξύπνησε στη 1 και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να την ξεκολλήσω από το βζ. Και να πεις ότι τα ευχαριστιόταν...το 'πιανε, το αφηνε, στριφογύριζε, εκλαιγε μολις το άφηνε (λες και της το 'παιρνα εγώ) κάθε τόσο μου πατούσε και μια δαγκωνια...Κατά τις 4 έπεσε ξερή. Και φυσικά σηκώθηκε ο Κωστής και ήρθε. Μια και η μικρή είχε κοιμηθεί τον πήγα στο κρεβάτι του και ξάπλωσα λίγο μαζί του,γιατί και οι 4 στο διπλό:? - ευτυχώς αυτός κοιμήθηκε εύκολα. Και από τις 6.30 η Σοφία ξανάρχισε το ίδιο τροπάρι.

Αντε να σκάσουν αυτά τα βρωμοδόντια . ΟΥΦ!!!

Οσο για το άλλαγμα, εγώ την αλλάζω τελευταία φορά ~8 πριν ξεκινήσει διαδικασία ύπνου και ξανά το πρωί 7.30 -8 -8.30, ότι ώρα σηκωθούμε. Και που 'σαι Λέγκω ΤΡΩΕΙ το βράδυ. 800 κιλά πάνα βγαζω το πρωί.:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Βασικά δεν θα μου έμπαινε συνειδησιακό πρόβλημα γιατί δεν τον αλλάζω το βράδυ (για πια με περάσατε; χοχο) αλλά ένας προβληματισμός μου μπαίνει όταν ζιπουνάκι και φορμάκι είναι μούσκεμα... κάθε φορά το συζητάμε αρκετά με το γιωργάκη αν πρέπει να τον αλλάξουμε ή όχι αλλά πάντα νικάει το γονεϊκό φίλτρο και του βάζουμε στεγνά ρουχαλάκια:tongue:

Ελιζάκι σου χει τεντώσει το κορμάκι και σένα το σοφάκι εεε; Γράφε γράφε στο ενοχικό ημερολόγιο θα γεμίσουμε τεύχη:mrgreen:

Μην το παινευτώ έχω εντελώς χαζοχαρούμενα παιδια... το τι γέλιο και κακάρισμα ρίχνει ο νικόλας όταν του μιλάνε... κουκουβάααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...