Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

επισης εχω να πω πως εχασα 5 κιλακια.....:) αντε να δουμε, γιατι τιποτα δεν ειναι ακομα!!!!;)

Μπράβο βρε Ντιεσάκι!!!!!Καλή συνέχεια!!!!Εγώ 2 βδομάδες μ'αυτά τα Herbal life,και με γυμναστήριο, όχι μόνο δεν έχασα ,αλλά με δείχνει και 300γρ,παραπάνω η ζυγαριά.Περίμενα και περίοδο βέβαια,αλλά όπως και να χει....:(:( έχω ψιλοαπογοητευτεί με τα σκ@τοκιλά......:(

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνά!! Μπράβο!!!! Και μένα στο Μάνο ο καλός μου ήταν όλο "καλά να είναι και ότι να είναι", άλλά μόλις μας είπαν ότι είναι και αυτό αγόρι μετά έλεγε... "καλά θα ήταν να ήταν κοριτσάκι, αλλά εντάξει... δεν πειράζει" :lol: :lol: :lol: Τώρα βέβαια είναι η καλύτερή του ο Μάνος γιατί είναι πολύ της μπάλας, καμία σχέση με τον Γιάννη που είναι των γραμμάτων, οπότε το όνειρό του να κάνει γιό παίχτη του Παναθηναικού ίσως πάρει σάρκα και οστά...(λέμε τώρα...)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

γκαλατ με το καλο ο γιος!:D

τι ανατριχιαστικα ηταν αυτα με τη διαμελισμενη καλε;πως σας ηρθε;μπρρρ!!!!:eek:

ερωτηση:η ερατω επεσε και δεν μπορουσε να στηριξει το χερακι καθολου, πονουσε κ εκλαιγε, πηραμε παιδιατρο κ ειπε οτι αφου το κουναει δεν κανουμε τιποτα για την ωρα(εγω βεβαια εδωσα ομοιοπαθητικο) να ειναι θλαση;ποτε περναει;να ανησυχω πολυ η λιγο;πειτε τιποτα γιατι φρικαρα σημερα , πρωτη φορα δεν της περναει χτυπημα αμεσως.....:(:roll:

ερωτηση:η ερατω επεσε και δεν μπορουσε να στηριξει το χερακι καθολου, πονουσε κ εκλαιγε, πηραμε παιδιατρο κ ειπε οτι αφου το κουναει δεν κανουμε τιποτα για την ωρα(εγω βεβαια εδωσα ομοιοπαθητικο) να ειναι θλαση;ποτε περναει;να ανησυχω πολυ η λιγο;πειτε τιποτα γιατι φρικαρα σημερα , πρωτη φορα δεν της περναει χτυπημα αμεσως.....:(:roll:

Aκόμα δεν το χρησιμοποιεί το χεράκι? Τι εννοείς δεν μπορούσε να το στηρίξει?

Διαφημίσεις

Nταφάκι, περαστικά! δεν μπορεί να το στηρίξει δηλαδή να το κρατήσει ψηλά; Είναι σαν να κρέμεται; Αν δεις και συνεχίζεται αυτό ή δείχνει να πονάει ακόμα, καλύτερα να το δει και ορθοπαιδικός στο παίδων! Μακάρι βέβαια να αρχίσει να το κουνάει κανονικά!

Μυρτώ, δώσε συντεταγμένες και χάρτη για το χωριό!

(εγώ πάντως δεν κατάλαβα... πού περνάμε τις μαργαρίτες; Στη βελόνα; και πού τις στερεώνουμε; Στο τέλος τις μαδάμε κιόλας ή όχι;:roll:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Παίρνουμε βελόνα και κλωστή.

Περνάμε τη βελόνα στη κλωστή.

Κόβουμε μαργαρίτες χωρίς το κοτσάνι τους.

Περνάμε τις μαργαρίτες μία μία στη βελόνα (τις τρυπάμε στο κέντρο)

Τις τραβάμε προς τα πίσω στο τέλος της κλωστής.

Όταν περαστούν πολλές μαργαρίτες, μέχρι που να φτάνουν στη βελόνα, αφαιρούμε την βελόνα και εννώνουμε τις 2 άκρες της κλωστής.

Έτσι έχουμε ένα στεφάνι.

Καλό είναι να έχουμε μετρήσει την περίμετρο του κεφαλιού που θέλουμε να τοποθετήσουμε το στεφάνι για να μην γίνει τελικά κολιέ...:roll:

Επίσης καλό είναι να μην μαδηθούν οι μαργαρίτες...:rolleyes:

Ήμουν κατανοητή?:D:wink:

Μετά από τις πολύτιμές πληροφορίες μου:cool:, νομίζω ότι πρέπει να αποσυρθώ στα ενδότερα, κοινώς να πάω να την κουτρουμπέσω κύριε Κουτρουμπέση μου!:tongue:

Καληνύχτα!:D

Daf, ελπίζω να είναι μια χαρούλα η Ερατώ αύριο!

οχι οχι, το κουναει, δεν μπορουσε να στηριχτει ηθελα να γραψω αλλα εχω χαζεψει λιγο. πχ μπουσουλητο με την καμια ή να στηριχτει για να σηκωθει, υπεφερε......

το σηκωνε ψηλα αλλα προτιμουσε να το εχει 'μαζεμενο' και να μην το πολυχρησιμοποιει, επιανε ομως αντικειμενα, εφαγε κανονικα, τωρα που με φωναξε να θηλασει τη βρηκα καθιστη χωρις να κλαιει....θλαση μαλλον ειναι, ε;ποτε περναει; (τι ρωταω κ εγω, αλλα να...τα παιξα μωρε...:()

Διαφημίσεις

οχι, ενταξει, αν της εβγαινε ωμος θα φαινοταν το χερακι κρεμασμενο, ασε που θα εκλαιγε μεχρι τωρα που μιλαμε...

αχ ............θα δουμε και αυριο πως παει, σας ευχαριστω παντως......!καληνυχτα μανουλιτσες!:)

Kαληνύχτα Νταφάκι! Πάντως στην Ευτυχία που είχε βγει στην κλείδωση του αγκώνα, δεν της πόναγε συνέχεια, πόναγε μόνο όταν το σήκωνε ψηλά, οπότε απέφευγε να το σηκώσει. Τελικά την πήγα στο παίδων και την ώρα που εξηγούσα στους ορθοπεδικούς τι είχε γίνει, ο ένας της έπιασε τον αγκώνα, δεν πρόλαβα να δω καλά καλά να κάνει κάποια κίνηση και είχε κάνει ανάταξη!

Περαστικά!

Το φαγητό μου έγινε, την πέφτω κι εγώ για ύπνο γιατί αύριο θα κοιμάμαι όρθια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...