Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαριλένα, Χολαργό; Είμαστε γειτονάκια δηλαδής;

όχι δε μένω πια Χολαργό. Εκεί είναι το πατρικό μου. εγώ μένω κέντρο:)

Α! τώρα που το θυμήθηκα! Ντιεσόπουλό μου, το τηλέφωνο αυτουνού με την κεραλοιφή υπάρχει πάνω στο βαζάκι στο αυτοκόλλητο. Παίρνεις και παραγγέλνεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MMMMμμμμ δεν είναι άσχημο το πάρκο που λέτε!!!

Βρήκα και δουλειά στη Μαρίνα, θα τη βάλω να μου μαζεύει λουλούδια :P Ψαλίδια, σπάγγους, σύρμα μη ξεχάσετε! (ούτε κι εγώ έχω ξαναφτιάξει στεφάνι, θα αυτοσχεδιάσουμε :tongue: )

Άρα λοιπόνε έχουμε και λέμε: Κυριακή στο πάρκο Χ(θα το σιγουρέψουμε στη συνέχεια αυτό) για να πιάσουμε τον Μάη, 11+, πικνικ εξοπλισμός απαραίτητος.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

η παραγγελια έχει διαμορφωθει ως εξης....

Jen Yellow Sea creatures Swim Nappy L

Ελενηκατ Green Fish Swim Nappy L

Sack'n Seat Portable Baby Highchair lime

Myrto Green Fish Swim Nappy M

Sack'n Seat Portable Baby Highchair blue

ds Pink Flowers Swim Nappy L

Eliza Yellow Sea creatures Swim Nappy L

Mary Jane Chocolate Suede Inch Blue soft leather baby shoes M

Sack'n Seat Portable Baby Highchair red

felinidoc Turquoise Fish Swim Nappy L

Sea animal blue Swim Nappy XL

Sack'n Seat Portable Baby Highchair orange

Inch Blue shoes - Monster Blue L

Invoice Total(Ex VAT):183.96

Vat Total:10.96

ναι ναι το ομολογω ζήλεψα το καθισματάκι...

οποτε να παραγγειλω ή να περιμένω μηπως σας πιάσει και άλλη καταναλωτική μανια;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Και ναι λοιόν εχουμε την μεγάλη ανατροπη!!! τοσο μεγάλη που την ειδα κατευθειαν! χαχαχαχα

ΕΙΝΑΙ Α Γ Ο Ρ Ι !!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα... με τις υγείες σου και σένα κοπελιά!!! 50% σωστή λοιπόν, τι κερδίζω;:tongue: Πωπω πολύ αγορομάνι αυτή η νέα φουρνιά λέμε!!!:D Μια χαρά λοιπόν το πλασματάκι μας εεε; Τέλεια!

Γκάλατ έεεεεεεεεετσι η παράδοση του καφέ θέλει ένα και ένα εκτός αν σε λένε Λέγκω....

Νια νια νια νιανιαααααα... υπάρχει κι η Σοφούκα με τρία μη ξεχνιέσαι κοπελιάααα

μΙα χαρα μου φαινεται η προταση της φελινιους. Τι το ηθελες ομως κ το ελεγες για την διαμελισμενη? Φανταζομαι σκηνικο να ερχεται πισω ο θοδωρης με κανενα ποδι στο χερι κ να λεει "τι ειναι?"

:lol::lol: Απαπαπαπα... τι λέτε καλύτερα να διερευνήσετε την πρόταση φωτιά της ντουντουκας;

νταξ παραγγειλα!
Πάλι καλά γιατί οριακά ήμουν να παραγγείλω κι εγώ τίποτα... να σας χέσω με παρασέρνετε στον βούρκο του υπερκαταναλωτισμού:mrgreen:

ποια ειναι η προταση φωτια της ντουντουκας;;;;

οσο για την διαμελισμενη, την μαζεψανε, το πολυ πολυ ναχει μεινει κανενα δαχτυλακι, πως κανεις ετσι για τοσο λιγο;;;:mrgreen: νταξ κρυο το ξερω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α! τώρα που το θυμήθηκα! Ντιεσόπουλό μου, το τηλέφωνο αυτουνού με την κεραλοιφή υπάρχει πάνω στο βαζάκι στο αυτοκόλλητο. Παίρνεις και παραγγέλνεις.

εχει φυγει το αυτοκολλητακι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

galataki με το καλο ο μπεμπακος σας!!!!:D

τελικα για πρωτομαγια παιζει για αττικο ή λετε να πατε πικιωνη???

επισης εχω να πω πως εχασα 5 κιλακια.....:) αντε να δουμε, γιατι τιποτα δεν ειναι ακομα!!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τελικά καταλήξατε Φιλοθέη; Εσείς, τα σκυλιά και το πνεύμα της διαμελισμένης;;;; (καλά, εντάξει, ζηλεύω το παραδέχομαι!)

Λοιπόν, είμαι η μοναδική ξύπνια στο σπίτι, ο σούπερμαν ήδη κοιμάται, το μωρό επίσης, η Λήδα έμεινε στη γιαγιά και τον παπού....

Διαφημίσεις

galat με το καλό ο μπέμπης λοιπόν!

ds μπράβο για τα κιλά!

Εν τω μεταξύ, άσχετο, αλλά η Σοφία δεν πίνει καθόλου μα καθόλου νερό. Περίεργο δεν είναι; Κάνει σαν να μην της αρέσει η γεύση του και το φτύνει. Ελπίζω το καλοκαίρι να αρχίσει να πίνει λίγο.

http://www.elamazi.gr/%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%8C%CE%B9/

Μια άλλη πρόταση (άφρο και τζένη πρέπει να την τσεκάρουμε επειγόντως).

Ιδου η προταση φωτια της ντου... της λείπουν κάποια χέρια και πόδια αλλά συνεχίζει να είναι καλή πρόταση (η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα απ'την τατοκρυάδα:tongue:)

Εγώ ακόμα κοιμήζω... ο θοδωρης μουρμουράει κι ο νικολας ματσουλάει το βυζί μου...

Λοιπόν, μια και δεν θα είμαι να σας δώσω τα φώτα μου, χεχε....Θα πάρετε σύρμα, χοντρό σχοινί, κανονικό σχοινί και μια μεγάλη βελόνα. Θα κόψετε πολλές, πολλές μαργαρίτες μεγάλες και θα τις κάνετε γιρλάντα, θα τις περνάτε δηλαδή στο σχοινί με τη βελόνα. Θα φτιάξετε ένα στεφάνι με σύρμα, θα το τυλίξετε με το χοντρό σχοινί και μετά με την γιρλάντα από μαργαρίτες. Μετά θα κόψετε ότι άλλα λουλουδάκια γουστάρετε και θα τα κοτσάρετε επιμελώς ατημέλητα....Άντε, να δω και φωτό παρακαλώ!!!! (η ζήλεια συνεχίζεται, αλλά αν δεν πάω στο χωριό ποιός τον ακούει τον φάδερ....)

μυρτω με εστειλες τωρα..................... καλα εγω ακομα δεν καταλαβα πως κανουμε την γιρλαντα....

αντιπροταση φωτια κουβαλιομαστε ολες στο χωριο της μυρτους να μας φτιαξει τα στεφανια χαχαχα (μην με παρεξηγητε γελαω μονη μου με τα αστεια μου) αλλα να δω την φάτσα της μυρτως όταν δει μπροστά της όλη την παλιοπαρέα κι ας πεθάαααααααααααααααααανωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ντου στη Μυρτώ!!!

Ευχαριστώ και παλι για τις ευχες σας, και ναι ντανσεμακι το πιο σημαντικο ειναι που ειναι ολα καλα...ειχα πολυ αγχος περισσοτερο κι απο την πρωτη εγκυμοσυνη, γιατι κλωτσαει πολυ λιγοτερο απο την Ειρηνη.... ουφ παει κι αυτο!

Φιλω σας παω να αναλαβω Ειρηνη μιας και παιζει η ομαδα του Βαγγου τσαμπιονσλιγκ(τοτε μονο ευτυχως ασχολειται με το σπορ μονο σε μεγαλες διοργανωσεις) και λεω να τον αφησω να το απολαυσει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...