Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

τώρα που σχεδόν βράδιαξε... και ναι φίλες και φίλοι πήγα για μια δουλειά και... την έκανα! Την σήμερον ημέραν αυτό είναι αξιοπερίεργο... Θα παραγγείλω μετά τα μαγιώ κλπκλπ

Κατά τα άλλα τα παιδιά μου διανύουν ανησυχητική περίοδο υπνηλίας οπότε και περιμένω πότε θα μου επιστραφεί όλο αυτό και με τόκο!!!!:roll:

Ααα αντιπρόταση φωτιά αν θέλετε κάτι συντηρητικό και συμμαζεμένο για την πρωτομαγιά μπορούμε να πάμε και δίπλα από την παιδική χαρά πικιώνη έχει πάρκο μεγάλο με άπλετο χώρο να κάνουμε πικνικ...ναιναι είναι εκεί που βρήκανε εκείνη την διαμελισμένη...:mrgreen:

Γκάλατ έεεεεεεεεετσι η παράδοση του καφέ θέλει ένα και ένα εκτός αν σε λένε Λέγκω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εεεεεεετσι εεετσι να κραταμε τις παραδοσεις! χαχαχαχαχα ωραια ειναι εκει στο παρκο στο πικιωνη...

Επισης για αλλη μια φορα φελίνιο, διαπιστωσα τι καταπληκτικη ειναι η Σουκα, μεχρι και το φακο του ματιου μετρησε... και εχει και πλακα...

Φοβερη.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αντε ρε αθηνουλα κ το σκεφτομουν χτες βραδυ, οτι θα μας κανεις καμια ανατροπη!!! Μπραβο που πηγαν ολα καλα, μπραβο που ειναι κ αγορι κ χαιρεται κ ο Βαγγος!

Όσο μεγαλώνει ο Άγγελος χειροτερεύει :wink: Έχει πιο πολλά κεκτημένα να υπερασπιστεί. ΟΥΦ!!! Κι ο Κωστής τα ίδια. Υπομονή...

θελω να ελ΄πιζω οτι ειναι παροδικο κ οτι εχει να κενει με την αρρωστια της. Δεν θα αντεξω να περασουμε παλι τα ιδια εκει που ειχαμε ηρεμισει... Δε θελω τεριμπλ θρι....

μΙα χαρα μου φαινεται η προταση της φελινιους. Τι το ηθελες ομως κ το ελεγες για την διαμελισμενη? Φανταζομαι σκηνικο να ερχεται πισω ο θοδωρης με κανενα ποδι στο χερι κ να λεει "τι ειναι?"

Τι το ηθελες ομως κ το ελεγες για την διαμελισμενη? Φανταζομαι σκηνικο να ερχεται πισω ο θοδωρης με κανενα ποδι στο χερι κ να λεει "τι ειναι?"

χαχαχαχαχαχαχ

περα απο αυτο, απλα εκει βγαζουν πολλοι και τα σκυλακια τους βολτα, να εχουμε κουβερτες κλπ.... θελει λιγο προσοχη τι θα βρει ο Θοδωρης.! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μυρτώ θα σε βάλω με το Χαβιέ να βλέπετε Ψινάκη!

το παραδέχομαι, έχω κι εγώ μια αρρώστια με κάτι τέτοια... το τι χρυσό κουφέτο έχω δει δε λέγεται!:roll::tongue:

Και ναι λοιόν εχουμε την μεγάλη ανατροπη!!! τοσο μεγάλη που την ειδα κατευθειαν! χαχαχαχα

ΕΙΝΑΙ Α Γ Ο Ρ Ι !!!!!!!!

Μπράβοοοοοοο! καλά η τρίχα κάγκελο λέμε!

Α! και γι'αυτή τη διαμελισμένη που λέτε, ήταν γειτόνισά μου στο Χολαργό. Όταν το έμαθα σοκαρίστικα!

Διαφημίσεις

Ωραίο το δασάκι... Να πάμε!

Για Κυριακή λέμε εεε? Πάντως πέρσυ είχαμε πάει στο αττικό πάρκο (με τα ζώα τέλος πάντων) πρωτομαγιά και γινόταν πανίκουρας...

Ντι ες να ρθεις κι εσύ, έχω το παγουρίνο! Τα οποία παρεπιπτόντως σήμερα που πήγα στο mall, έχουν κατακλήσει όλα τα μαγαζιά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ου ου, τέλεια!

Πρόσεχε Αθηνά, ο τυπάκος σας είναι αντρεπτικός από τα γεννοφάσκια του!!!! :):) Τί καλά, και μπράβο που είναι και όλα τα υπόλοιπα καλά, μην ξεχνάμε και τα σημαντικά, ε;

Μαριλένα, Χολαργό; Είμαστε γειτονάκια δηλαδής;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ποια διαμελισμένη??:?:???::? πάντως το παρκάκι ειναι τέλειο...οταν χαθηκαμε και δεν σας βρίσκαμε εκει ειχαμε πάει :D

Αθηνά με το καλό το αγόρι σου!!!! :)

εμείς δεν ξερω ακόμη τι θα κανουμε...κανονιστε εσεις και αν τα καταφέρουμε θα έρθουμε.

Διαφημίσεις

φυσικά και θα φτιάξουμε στεφάνια :tongue:

εκεί είναι τιγκα στις μαργαρίτες, παπαρούνες και λοιπά ανοιξιατικα...!:D

οσο για σκυλάκια, έχει, αλλά γενικά θυμάμαι η αννα και πριν ένα χρόνο ενθουσιαζόταν δεν φοβόταν.... και εν πάσει περιπτώσει είναι και η παιδική χαρά δίπλα

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αθηνά με το καλό το αγόρι σου!!!!

εμείς δεν ξερω ακόμη τι θα κανουμε...

Χα χαχα... Σε πρώτη ανάγνωση νόμιζα ότι είσαι κι εσύ έγκυος και το έχασα!!!

Πσσστ, και πάλι ευχαριστώ για το μέηλ, το έσωσα για όταν έρθει η ώρα..

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Α, όσο για τρας τιβι που λέτε, αδυνατώ να δω ελληνική τρας αλλά έχω εντρυφήσει στην ιταλική τρας που είναι δυνατή και αυτή, μην νομίζετε... Το τι ριαλιτιταλεντκλπκλπ έχω δει δεν περιγράφεται... Και γκρικ αιντολ είδα μερικά δοκιμαστικά απο περιέργεια γιατί ο κοντοπουλος ήταν 3 χρονια μεγαλύτερος μου στο σχολείο και τον ήξερα, γέρασε τςτςτς ενώ εγώ είμαι φρεσκαδούρα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Χα χαχα... Σε πρώτη ανάγνωση νόμιζα ότι είσαι κι εσύ έγκυος και το έχασα!!!

Πσσστ, και πάλι ευχαριστώ για το μέηλ, το έσωσα για όταν έρθει η ώρα..

φτου φτου ειδα την λέξη εγκυος μαζι με το όνομα μου και τρόμαξα!:D

τίποτα αντε με το καλό!;)

Αθηνουλα ο κυριος δεν ηθελε να μας κανει αποκαλυψεις ειναι σεμνο παιδι

οπως σου πα και στο τηλ εγω επεσα μεσα 100% :rolleyes:\

τωρα με τις περικοπες και τις απολυσεις εγω θα επιβιωσω θα λεω τον καφε ή μηπως να διαβαζω αυγα?:lol:

ποιος θα μου πει πως θα βγαλω βαφη απο βερνικι παπουτσιων στη φορμα της στεφανιας το πηρε και πασαλειψε τα παντα

καλε πειτε για ποια μερα μιλατε για πικ νικ?σαβ ή κυρ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...