Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μμμ θηλασμός;;;;

Γιατί θέλεις κι άλλη ποικιλία;;;; εγώ δεν εδινα τπτ μέχρι που μπήκε το γιαούρτι στην ζωή μας... και επειδή η άννα το χλαπάκιαζε (τα βιολογικά όλυμπος ή πριμα νατουρα, ή κατσικίσιο, όχι παιδικό) δεν σκέφτηκα να της αλλάξω το μενου...

Άσε ντιες μην ψάχνεις την ποικιλία όσο μπορείς, γιατί εκεί στα 2 που θα έχει προτιμήσεις η σουσουράδα θα λες τί καλά που ήταν τότε που δεν μίλαγε...

Αλλά αν θες μπορείς να τις δίνεις και μούσλι (δεν είναι αλλεργική, ε;) όταν κλείσετε τον 10ο...

Για απογευματινο του δινω όσπρια (φακες ή ρεβύθια) με λαχανικά (πατατα, καροτο, μελιτζάνα, γλυκοπατατα ή ότι αλλο τύχει -ρεβυθια με μελιτζανα είναι μιαμ!)

felinidoc ουσιαστικα απο την αρχη που ξεκινησαμε στερεες, παντα με τη συμφωνη γνωμη της συμβουλου θηλασμου, ειχαμε κατι στο απογευματινο της και δεν νομιζω πως τωρα που ειναι 9 μηνων ειναι καλο να της προσφερω μονο το στηθος ετσι ξαφνικα.

προς το παρον της δινω ρυζι γλασσε βιολογικο το οποιο κανω εγω κρεμα με ή χωρις μητρικο γαλα. ηθελα να της βαλω και κατι ακομα γιατι μου φενεται πολυ το ρυζι καθε μερα.....της εκανα κεχρι, δε το τρωει, της εδωσα γιαουρτακι κατσικισιο βιολογικο σκετο και με φρουτακι μεσα, δεν το τρωει....

jen θα δοκιμασω κατι απο αυτα που προτεινεις να δω...με τη συμβουλο που μιλησα σημερα μου ειπε και για κολοκυθα,εχει δωσει καμια σας??

αααα της εχω προσπαθησει και βρωμη αλλα ουτε να τη μυρισει.......

...9 κιλα πηγε το θρεφταρι μου:mrgreen: ο μπαμπας της ρωταγε σημερα τον παιδιατρο αν πρεπει να της κανουμε διαιτα (καλαααααα πεθαααναααααα:tongue::tongue::lol::lol::lol::lol: )

και ευρεθη λυση για τη δυσκοιλιοτητα, γκαντ σειβ χριστοπουλο!:χυμος σταφυλιου, ξερα δαμασκηνα κ συκα πολτοποιημενα.:)

αχ σας ζηλευω...με την καλη εννοια παντα!!!!!μακαρι να σκεφτομασταν και εμεις (εστω και στην πλακα) πως χρειαζεται διαιτα η μικρη.:(:(;)

αντε μπραβο να μην ταλαιπωρειται αλλο η μικρη με τη δυσκοιλιοτητα μωρε!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοείται κολοκυθα κόκκινη τρώμε ανελλιπώς καθε μερα με το μεσημεριανο κρεας και αρακα και πατατουλα....και αν έχουμε καθαρίσει κολοκύθα!!! την κοβουμε κομμάτια την καθαριζουμε την βαζουμε σε μεριδες στην καταψυξη και καθε μερα βγαζω ενα κομμάτι. Αν παρεις μεγάλες απο λαική (βιολογική) σου κρατάει κανένα μήνα. Είναι πολύ γλυκιά και παρα πολύ θρεπτική

http://www.wholesomebabyfood.com/pumpkin-babyfood-recipes.htm

Xα ρόζι, πλάκα έχεις...

Σήμερα η Άννα ξύπνησε 7 αλλά εγώ σηκώθηκα 9.15!!!! Ναναι καλά ο σύζυξ...

Ντιεσάκι μου σόρυ, έχεςι δίκιο, εγώ σκέφτομαι πολλές φορές με την δική μου παράμετρο. Η άννα καταβρόχθιζε τα πάντα, πρόβλημα με βάρους είχαμε γιατί τον πρώτο χρόνο είμασταν μονιμως εκτός καμπύλης αλλά από πάνω...Δεν κατάλαβα ότι δεν τα έτρωγε νόμιζα ότι τα έτρωγε και ήθελες και άλλη ποικιλία... Μπορείς να ανακατεύεις και ρύζι που τρώει με κάτι άλλο, μειώνοντας τις ποσότητες του ρυζιού σταδιακά, μέχρι να συνηθίσει την νέα γεύση.

Να σου πω, το μούσλι αλεσμένο (βρώμη σκέτη θα σου την πέταγα και εγώ στην μούρη) με σταφίδες που γλυκίζουν και κανά φρουτάκι είναι ωραίο. Δεν χρειάζεται να φάει πολύ αμέσως, σιγά σιγά...

Και γενικά αν δεν θες δημητριακά, κάνε καμιά κρέμα με αβοκάντο, κολοκύθα, γλυκοπάτάτα ή κανενα μιξ...

Κοιτα και στην www.kellymom.com

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εννοείται κολοκυθα κόκκινη τρώμε ανελλιπώς καθε μερα με το μεσημεριανο κρεας και αρακα και πατατουλα....και αν έχουμε καθαρίσει κολοκύθα!!! την κοβουμε κομμάτια την καθαριζουμε την βαζουμε σε μεριδες στην καταψυξη και καθε μερα βγαζω ενα κομμάτι. Αν παρεις μεγάλες απο λαική (βιολογική) σου κρατάει κανένα μήνα. Είναι πολύ γλυκιά και παρα πολύ θρεπτική

http://www.wholesomebabyfood.com/pumpkin-babyfood-recipes.htm

αα ωραια!!!για να καταλαβω,απο οτι μου ειπε και η συμβουλος τη βραζω οπως θα εβραζα μια πατατα...ετσι δεν ειναι?????:confused:

Ντιεσάκι μου σόρυ, έχεςι δίκιο, εγώ σκέφτομαι πολλές φορές με την δική μου παράμετρο. Η άννα καταβρόχθιζε τα πάντα, πρόβλημα με βάρους είχαμε γιατί τον πρώτο χρόνο είμασταν μονιμως εκτός καμπύλης αλλά από πάνω...Δεν κατάλαβα ότι δεν τα έτρωγε νόμιζα ότι τα έτρωγε και ήθελες και άλλη ποικιλία... Μπορείς να ανακατεύεις και ρύζι που τρώει με κάτι άλλο, μειώνοντας τις ποσότητες του ρυζιού σταδιακά, μέχρι να συνηθίσει την νέα γεύση.

Να σου πω, το μούσλι αλεσμένο (βρώμη σκέτη θα σου την πέταγα και εγώ στην μούρη) με σταφίδες που γλυκίζουν και κανά φρουτάκι είναι ωραίο. Δεν χρειάζεται να φάει πολύ αμέσως, σιγά σιγά...

Και γενικά αν δεν θες δημητριακά, κάνε καμιά κρέμα με αβοκάντο, κολοκύθα, γλυκοπάτάτα ή κανενα μιξ...

Κοιτα και στην www.kellymom.com

τις σταφιδες στη βρωμη πως τις βαζω, μαζι οταν το βραζω???

το αβοκαντο δεν της αρεσει...(τι περιεργο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

thx για τις συμβουλες σας σιγουρα θα προσπαθησω κατι απο ολα ή και ολα.....;);)

καλημερα ειπα? δεν ειπα....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!!:D

Είσαι ο άγγελος μου!!

αα ωραια!!!για να καταλαβω,απο οτι μου ειπε και η συμβουλος τη βραζω οπως θα εβραζα μια πατατα...ετσι δεν ειναι?????:confused:

ναι οτι κανεις και με τα άλλα λαχανικά...εγώ τα κανω όλα μαζι στον παιδικό ατμομαγειρα ΒΕΑΒΑ που ειναι φανταστική ευκολία.

ds μπορεις να παρει μπειμπι μουσλι εχει μεσα χυμο μηλου και σταφιδες ολα αλεσμενα ψιλα ψιλα ...η δικια μου ξετρελαθηκε γιατι ειναι ελαφρως γλυκο. επισης δεν εχει ζαχαρη ουτε γαλα κ το βρισκεις τα βιολογικα.

ναι οτι κανεις και με τα άλλα λαχανικά...εγώ τα κανω όλα μαζι στον παιδικό ατμομαγειρα ΒΕΑΒΑ που ειναι φανταστική ευκολία.

THX:)

ds μπορεις να παρει μπειμπι μουσλι εχει μεσα χυμο μηλου και σταφιδες ολα αλεσμενα ψιλα ψιλα ...η δικια μου ξετρελαθηκε γιατι ειναι ελαφρως γλυκο. επισης δεν εχει ζαχαρη ουτε γαλα κ το βρισκεις τα βιολογικα.

μπορεις να μου πεις την εταιρια που το βγαζει και ακριβως τι γραφει απο εξω, γιατι αυτος που πηγαινω με τα βιολογικα δεν το εχει και αμα ειναι να του ακριβως ποιο ειναι??

αυτο το βραζω οπως τη βρωμη??

thx!

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Παααααλι δεν καταφερνω να σας διαβασωωωωωωω!!! Μπουχουχουχου!!!!

Πως περαστε χθες;;;

Μυρτουλιιιιιιι Αχ ολο δεν σε προλαβαινωωωωω!!!

Λεγκοπουλακι μου αγαπημενο...τι κανειςςς;;;

Αφροδιτακι οοοοχι δεν ειμουν εγω στον Περισσο...ειμουν καπου μεταξυ Καλων Τεχνων και Πλακας εκεινη τη μερα!!!

Σημερααααα, μπραβο μου, καταφερα να ανοιξω τις βαλιτσες!!! Λοιπον: εγω δουλευω το επομενο Σαββατο Κυριακη δεν δουλευω, και το Σκ 5-6 δεν δουλευω, κανονιστειτε γιατι μετα παω Τριπολη...

Οντως Μυρτω η ταινια ειναι απο τ'αλωνια στα σαλονια...Ειναι μια ερωτικη ιστορια που ειχει και λιγο στοιχεια θριλερ, και οι πρωταγωνιστες ειναι και ζωγραφοι και ο ενας ειναι απο την Αρκαδια ενω η αλλη ειναι ελληινδα του Παρισιου κοσμικη ζωγραφα...Αστα!!! Το θεμα ειναι οτι τα γυρισματα στην Αρκαδια ειναι σε κατι υπεροχα μεν μερη, παγωμενα δε στα οποια θα δουλεψουμε και νυχτα...δηλαδη 10-12 ωρες σε 1200 υψομετρο Δεκεμβρη μηνα...Σε κατι τετοια ειναι που σιχτιριζω την ωρα και την στιγμη...Οταν ειμουν πανω στη γεφυρα στο Παρισι ειναι η αληθεια οτι δεν σιχτιριζα και πολυ!!!!

Ααααχ τι αλλα;;;

πειτε βρε κοριτσια διαφορες λυσεις για απογευματινη κρεμα....εκτος απο ρυζι,κεχρι, γιαουρτι....

thx ;)

τραχανά!!!!!

καλησπέρα κι από εμάς!

ωραία η ιδέα της γλυκιάς κολοκύθας.

Με τι άλλα λαχανικά την μαγειρεύετε; Με πατάτα-καρότο-κολοκύθι πάει; Ή αντικαθιστά το κολοκυθάκι;

holle-bio babymuesli, 250 γρ. βραζεις 4-5 κουταλιες με καμποσο νερο να γινει κρεμουλα!

thx:):)

τραχανά!!!!!

με τον τραχανα τι παιζει??? δεν εχει γαλα?? και ποιον παιρνουμε τον ξινο??

Είσαι ο άγγελος μου!!

Θοδωρίιιιιιιιιιιιιιιινι πρέπει να είναι σούπερ η ταινία αλλά λίγο μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ κρύωσα....

Αυτήν την Κυριακή που μας έρχεται έχει παρεντοσυνάντηση, δουλεύεις;;;

Το ΣΚ 5-6 ελπίζω να σας δω στο μαιευτήριο γιατί δεν αντέχω άλλο....

Φιλααααααακια

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

με τον τραχανα τι παιζει??? δεν εχει γαλα?? και ποιον παιρνουμε τον ξινο??

ο ξινός τραχανάς περιέχει πρόβειο γιαούρτι, που στην ηλικία σας απ'όσο ξερω τρώτε. Ο γλυκός περιέχει γάλα, δεν ξέρω τι προέλευσης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...