Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Θέλω βοήθεια για το ergo baby...όσες το πήρατε από που το πήρατε? απο το ecofamily? δεν μου αρέσει που έχει μόνο σε μαύρο εκει...

τον έχετε βρει κάπου αλλού σε άλλα χρώματα και ίσως και πιο οικονομικό? ψάχνω σε αγγλικά sites αλλα δεν βλέπω να αξίζει τον κόπο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εντοπισα μια κυστη (εκανα υπερηχο) στο δεξι βζ ....οκ ξερω δεν ειναι κατι κ θελει απλη παρακολουθηση, αλλα δεν ειχα ποτε θεμα με τετοια...καμια ομοιοπαθουσα;εστω για συμπαρασταση ....
Ανησύχησες κοριτσάκι μου; Αφού σου είπαν απλά παρακολούθηση δεν είναι κάτι, αν εχεις το νου σου... Όντως πως το πήρες είδηση;
καλε ολες για τα δευτερα τα θελετε? αχουου το χασαμε...

(εκτος τζεν που κι αυτη μικρουλακι εχει)

Τζουμ τριαλαρί λαρόμ... είσαι όργιο κοπελιάααααααααααααααααααααα

μη το σβήσεις!!!!!!!! βάλε το δικό μου όνομα εκεί αντί της Λενιώς :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εντάξ λοιπόν:tongue:

καλε τελειως πρεγκο μπρειν!!!!!!!!

αστα...τις προαλλες, εκανα το ολντ ταιμ κλασιικ, καλτσα στο ψυγειο...

:lol::lol::lol: Απόγινε η κατάσταση σου!

Η Φέλια μας που είναι αλήθεια;;; Ελπίζω να είναι όλα καλα και απλά να πήζει η κοπελουδίτσα...

Θέλω βοήθεια για το ergo baby...όσες το πήρατε από που το πήρατε? απο το ecofamily? δεν μου αρέσει που έχει μόνο σε μαύρο εκει...

Γιατί μικρό μου πόνι δεν έχει άλλα χρώματα; http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873 Διαλέγεις εκεί που λέει χρώμα και σου βγάζει τους αντίστοιχους μάρσιπους.

Ουου! Καλή βδομάδα κόρες!

Καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να σας προλάβω με τη φόρα που πήρατε!

Εγώ κορίτσια έχω πήξει, είναι το αδέρφι μου άρρωστο και ο άντρας της ταξίδι οπότε μοιραζόμαστε με τη μαμά μου τα παιδιά της. Το απόγευμα είχα πάει τον ανηψιο λόγο/εργοθεραπεία, τον έχωσα μετά στο αμάξι και άρχισα να τον ρωτάω τί έγινε με το κοτόπουλο (το οποίο κοτόπουλο μαγείρευε η κολλητή μου και με ρωτούσε στο τηλέφωνο πως να δέσει τη σάλτσα όσο εκείνος ήτανε μέσα με τη θεραπεύτρια)!!! Με κοίταζε ο δικός σου με ένα ύφος...

Επίσης η Σεμέλη παίρνει αντιβίωση γιατί έβγαλε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ εξόγκωμα στην πλάτη και είναι λέει επιμολυσμένη αμυχή. Τρεχαγυρευόπουλος... Τα ΄σκασα λοιπόν και στη δερματολόγο γιατί ενώ είναι στο τεβε εμείς δεν έχουμε αξιωθεί να ανανεώσουμε τα βιβλιάρια.

Πάω να σας διαβάσω όσο μπορώ κι επανέρχομαι...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

ευγενια κι εγω που κοιταξα δεν εχει μεγαλη διαφορα..παρτο απο το εκο φαμιλυ... κοιτα και στο αμαζον.de ebay.de αλλα και παλι 5-10 ευρω να εχει διαφορα, δεν υπαρχει λογος... εγω θα παργγειλω απο αμερικη αλλα θα μου τα φερουν, οποτε και υπαρχει καποια διαφορα τον εχω βρει και 70 ευρω...

α ! και καλο χειμωνα να εχουμε εδω φυσαει παααρα πολυ και εχει ψιλοκρυοοοοοοοοοοο

βγηκα για σουπερμαρκετ ανετη με μακο μπλουζακι η κυρια...

Αυριο εχω και το Β επιπεδου στειλε θετικα βαιμπς να ειναι ολα καλα πλιιιζ!

μουτς!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλά Γαλατούλι, γελάω ακόμα!!! Τα ξέχασες μωρέ τα μπεμπόνια μας;;;; :)

Τατιάνα, με ωθείς στον καταναλωτισμό....ορίστε λοιπόν, θέλω ένα καθισματάκι τυρκουάζ, οκ;;;

Ντουντου, κι εσύ ανοιξιάτικα γεννέθλια, ε;

Πάντως η Ελένη είναι ταύρος, μη με μπερδεύετε!

καλε ντου, ποσο ειανι η μαρινα και το λες ετσι? εχω να το δω και καιρο το κοριτσι...

Η δαναη ειναι ευτυχως καλυτερα, βεβαια της εχει μεινει κ ειναι ολιγον κωλοπαιδο, αλλα ελπιζω να περασει. ο μικρος κοιμηθηκε απο νωρις κ γω μπηκα να κανω μια δουλεια που ειχα, αλλα θα εσκαγα αν δεν σας ελεγα μια καλησπερα.

Αθηνουλι, ολα τελεια θα πανε!

Ντανσεμ περαστικα στη σεμελη κ στην αδερφη σου! καλα κουραγια κοπελια!

παω για τουφιτσες κ γω γιατι αδιαθετησα, ειμαι και απο τις 4 στο ποδι κ τα ΄χω παιξει.

σας φιλω!

Διαφημίσεις

ωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ στέλνω όλες μου τις θετικές σκέψεις στην κοιλίτσα σου Αθηνούλι!!!!!!

ενταξει, τα δικα μας βάιμπς περισσευουν! ηρθε ο επαγγελματιας! σματς-σμουτς!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...