Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ελιζα ουτε η Ερατω ειχε αγαπημενο παιχνιδι, βεβαια εχει πιπιλα...αλλα την εχει καταβρει με μια κουβερτα, ειναι φετιχ πλεον, δεν κοιμαται χωρις!την κραταει ΠΑΝΤΑ(στο θηλασμο, το νανουρισμα κ τον υπνο)!κ μια που κανει επιτελους λιγο διαλειμμα με τα δοντια, μια που της αλλαξαμε δωματιο, κοιμαται σε γενικες γραμμες πολυ καλα πια....για δες λοιπον κ το θεμα της κουβερτας/πανακι...

κοριτσια εντοπισα μια κυστη (εκανα υπερηχο) στο δεξι βζ ....οκ ξερω δεν ειναι κατι κ θελει απλη παρακολουθηση, αλλα δεν ειχα ποτε θεμα με τετοια...καμια ομοιοπαθουσα;εστω για συμπαρασταση ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Μαρινάκι.....τί τραβάς βρε κοριτσάκι...πολύ σε σκέφτομαι,και σε και το Τζενάκι..πολλά ζόρια ρε γμτ..τί να πω,μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω, στέλνω διαδικτυακά θετικά μηνύματα και κουράγιο μωλέ...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

γκαλάτ ερώτηση: το καθισματάκι που πήρες πόσο μεγάλο είναι κλειστό?και πόσο το πήρες είπαμε?

το καθισματακι 29Χ24χ7 εκ einai polu μικρουλι, επισης με εσωσε στην εκδρομη γιατι η μικρη δεν μπορουσε να κατεβει(οπως θα εκανε ανα 2 λεπτο) και καθοταν ηρεμη...

το πηρα 33,5 με μεταφορικα απο εμπει αλλα μπορεις να δεις και αμαζον, εχει και πιο φθηνα σε αλλα σχεδια. first years ειναι η μαρκα.

Ελενιτο!!!! Χρρρρρρρρρρονια πολλα!!!! Πολυχρονη να σε χαιρομαστε!!!!

Ευγενια καλες στρατες στον μικρουλη σας!!!

να σας ρωτησω γιατι θελετε αυτα τα μαγιουδακια και οχι τα κανονικα? για να μην μπαινει νερο στα πιπάκια?

eNeap2.pngTSzHp3.png

να σας ρωτησω γιατι θελετε αυτα τα μαγιουδακια και οχι τα κανονικα? για να μην μπαινει νερο στα πιπάκια?

εγώ το θέλω για να μην αφήσουμε τα ίχνη μας στην παραλία :P

Νταφάκι και μένα ο Στέφανος έγινε αυτοκόλλητος στον ύπνο με μια χνουδωτή κουβέρτα με την οποία έχει μεγάλο έρωτα...το καλοκαίρι όμως τι κάνουμε?

http://www.amazon.co.uk/First-Years-Winnie-Pooh-Booster/dp/B000FCUOLS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&qid=1272281921&sr=1-3

εχει κι αλλα πιο φθηνα πχ

eliza to εβαλε και η αμαζον πιο φθηνα... τα μεταφορικα ειναι 4,5 λιρες γενικα ανα παραγγελία και 0,5 ανα κιλο, οποτε αν θες δες μην χρειαζεσαι και τιποτα αλλο...εχει και πολυ φθηνα βιβλια παιδικα...και γενικως τα παντα. μονο νομιζω ρουχα παπουτσια και καρεκλακια αυτοκινητου για μικρα δεν μπορεις να παρεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat, σαν αυτό δεν είναι?

http://www.babykind.co.uk/highchair.htm

το μαγιώ εγώ το θέλω κυρίως για έξω. Τον Κωστή τον είχα μέσα γυμνό και έξω με την πάνα.

εντιτ: α! οκ το είδα. Ξέρει καμιά για αυτό που έβαλα? Έψαχνα κάτι για να το πάρω μαζί με αεροπλάνο, αλλιώς έχω της φισερ-πραις

Νταφάκι και μένα ο Στέφανος έγινε αυτοκόλλητος στον ύπνο με μια χνουδωτή κουβέρτα με την οποία έχει μεγάλο έρωτα...το καλοκαίρι όμως τι κάνουμε?
Τα αφήνουμε να τα βγάλουν πέρα μόνα τους!

DPYUp2.png EYukp3.png

εγώ το θέλω για να μην αφήσουμε τα ίχνη μας στην παραλία :P

εννοεις κακα? δεν κανουν....

ασε και εμενα με μια γατα χνουδωτη, θα ειναι πολυ ζεστη το καλοκαιρι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λενιτο, πολυχρονη γλυκιά μου, να σε χαιρεται η υπεροχη οικογενεια σου, να σε χαιρομαστε και μεις! Ποτε ειπαμε το ποτακι?

Αναστασία, σουπερ οι φωτο! Ειναι κ οι δυο ζουμερες μπουμπουκίτσες και δεν μου φαινεται να εχουν ποολυ μεγαλη διαφορα πια. Ισως αν ηταν στην ιδια φωτο να φαινοταν βεβαια...

Νταφακι, ιδεα δεν εχω, αλλα ευχομαι να μην ειναι απολυτως τιποτα. Και παρακολουθηση να χρειαζεται δεν τρεχει μωρε. Το επιασες με το χερι ή τυχαια εκανες υπερηχο?

Ελιζα, το μονο που εχω να σου πω, ειναι οτι σε νιωθω....

Διαφημίσεις

εγω λεω φετος να της παρω κατι μπικινακια με 8 ευρω που εχω βρει, και ενα απο κατω για να αλλαζω εξω να μην ειναι με το βρεγμενο...ε κι αν το κατουρησει, θα εχει στεγνωσει το αλλο χαχαχαχαχα ξερω κι εγω???

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...