Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ζήσουν τα καινούρια ονόματα. Τα μωράκια σου είναι γλύκες. Να τις χαίρεσαι και να είναι πάντα ευτυχισμένες και υγιείς!

σε ευχαριστω!

και εσυ καλως ηρθες στην παρεα μας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Να ζήσεις Ελένηηηηηηηηηηη και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιάααααααααα!!!!παντου να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μία σοφόοοοοοοοοοοοοοος!!!!!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελενηκατ Green Fish Swim Nappy L

Myrto Green Fish Swim Nappy M

Eliza Yellow Sea creatures Swim Nappy L

Mary Jane Chocolate Suede Inch Blue soft leather baby shoes M

Jen Yellow Sea creatures Swim Nappy L

οκ αρα περιμενω το ντεπονακι και την ελιζα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αναστασάκι να σου ζήσουν οι νεοφώτιστες Ιωάννα και Ραφαέλα!!! Πάντα υγιείς και τυχερές να είναι!

Ελενίτσα γενεθλειάζεις? Να τα εκατοστήσεις γλυκια μου!

Ελίζα αυθημερόν βγήκατε από το νοσοκομείο? Τωρα πώς είναι ο Κωστής?

Εμείς ρε παιδιά δε λέμε να συνέλθουμε! Δεν ξέρω αν κοιμήθηκα καν ένα δύωρο γιατί ξελιγώθηκα στο βήχα! Δεν πάει άλλο πρέπει να πάω γιατρό το απόγευμα, είπα να αποφύγω τα φάρμακα αλλά έκλεισα 5 μέρες με φωνή που δε βγαίνει και τρελό βήχα! Το χειρότερο είναι όμως ότι δε βλέπω και βελτίωση στα παιδιά. Η μικρή εκεί χρού-χρού όλη την ώρα και δυσκολεύεται πάααρα πολύ να θηλάσει εδώ και τουλάχιτον 8 μέρες, ενώ ο Γιώργος έκλεισε 2 εβδομάδες με τρελό βήχα και πολύ μύξα! Μίλησα πάλι με την παιδίατρο σήμερα και ενώ με τρόμαξε μήπως τον γύρισε σε πνευμονία όταν της είπα ότι δεν έχει καθόλου πυρετό μου λέει δεν ανησυχούμε μόνο εισπνοές συνεχίζουμε! Δε μπορώ άλλο να τα βλέπω να ταλαιπωρούνται και 1η φορά την πίεσα εγω να τους γράψει αντιβίωση (να σημειώσω ότι ο μικρός παρόλο που είναι συνέχεια χαλια από Σεπτέμβρη δεν έχει πάρει καθόλου αντιβίωση) και ήταν κάθετη ότι για να γίνει αυτό πρέπει να κάνουμε γενικες αίματος και ακτινογραφία θώρακα αλλιώς δε συνταγογραφεί αντιβίωση! Απλά σκέφτομαι πρέπει να φτάσουμε στην πνευμονία και μετά να πάρει αντιβίωση? Τόσο κακό θα του έκανε? Στο μόνο που επέμενε ήταν να τον κρατήσω 10 μέρες σπίτι και να δούμε, αλλά αδυνατώ να το κάνω αυτό γιατί είμαι τελείως κομμάτια, ο γιωργάκης διανύει φάση τρέλας και δεν κρατιέται με τίποτα μέσα και ακόμα καλά-καλά δεν έκλεισε 2 εβδομάδες σταθμό να τον σταματήσω πάλι και ξανά από την αρχή προσαρμογή? Θα σκάσω, για πείτε μου τη γνώμη σας!

(Καραάσχετο είναι το ποστ μου εσείς κανονίζετε για ποτάκι κι εγώ στην κοσμάρα μου με τις αρρώστιες!:-(:-(:-()

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ θέλω να σας βγάλω για ποτάκι. Κανονίστε, βγάλτε γάλα, κάντε ότι μπορείτε, δε θέλω δικαιολογίες. Το λέω από τώρα για να προετοιμαστείτε!

Καθότι δύο φορές που δοκίμασα θήλαστρο βέλαξα μετά με την υπερπαραγωγή και τα κακά του βγαίνουν πράσινα με άπειρη βλένα μήπως θα μπορούσα να φέρω και το αξεσουάρ μου;:tongue:

Αφροδιτάκο μου, μίλησες με το σπίτι; Πως είναι η μικρούλα;

Τζενάκι μου πάλι δουλειά είσαι??? Δεν παίρνετε κανένα ρεπό τουλάχιστον?

Μαρινάκι, υπομονή... Εγώ λέω να κάνει ένα μήνα υπομονή και θα αρχίσετε τα μπάνια...

θα περάσουν όλα! Και μην πιέζεις για αντιβίωση...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

οκ αρα περιμενω το ντεπονακι και την ελιζα!

Σωστά και τα δικά μου!

Κόρες για πείτα καμιά γνώμη γιατί τα έχω δει όλα με τη Σοφία

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1544341&posted=1#post1544341

DPYUp2.png EYukp3.png

αχ βρε μαρινακι...περαστικα σας βρε κοριτσακι μου...αυτο για την αντιβιωση δεν ξερω να σε συμβουλεψω αλλα να σου πω οτι η Ιωαννα πηρε 2φορες κι αυτο γιατι ειχε ακροαστηκα και εκανε πυρετο(για να γλιτωσουμε τα χειροτερα....)... ο καθε γιατρος εχει την δικη του τακτικη...παντως να ξερεις οτι ειναι καθαρα θεμα οργανισμου και ποσο ευαισθητος ειναι...πχ.η ιωαννα με το παραμικρο αρρωσταινει ενω η ραφαελα την περναει παντα πολυ πιο ευκολα...και μιλαμε για δυο παιδια που ερχονται σε επαφη με τα ιδια ατομα και εκτιθονται στο ιδιο περιβαλλον...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Ελιζάκι αυτή η συμπεριφορά της μικρής μου θυμίζει έντονα τον Ιάσονα. Τι μπορείς να κάνεις εκτός από υπομονή; πραγματικά καταλαβαίνω την απελπισία σου αλλά να ξέρεις πως η Σόφι βρίσκεται σε μια φάση που μπορεί να τραβήξει λίγο αλλά θα περάσει σίγουρα! Το ότι πιπιλάει ίσως την ανακουφίζει γιατί βρίσκεται στη φάση που της βγαίνουν τα δοντάκια και έτσι με το πιπίλισμα ανακουφίζεται. Πιπίλα δεν της δίνεις;

Μαρινάκι μου εύχομαι γρήγορα περαστικά!

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100034_25/04/2010_398622 :)

Μαριλενα μου δεν σε πέτυχα γμτ στην παιδιαδρομη που χω τόσο καιρό να σε δω!

Μαρινάκι περαστικά και πάλι! Βρε Μαρίνα μου και αντιβίωση να πάρει πιστεύεις ότι θα σταματήσουν να αρρωσταίνουν; Εμένα ο θοδωρίκος στο νοσοκομείο έπαιρνε αναγκαστική αντιβίωση και μάλιστα δυνατή και παρόλ'αυτά μια χαρά την τσίμπησε το παιδάκι την ίωση και βάραγε για τρεις μέρες σαραντάρια. Πάντως και τον μικρό που δεν πήγαινες σταθμό πάλι η μικρή ήταν άρρωστη ή κάνω λάθος;

αχ βρε Ελιζάκι αυτή η συμπεριφορά της μικρής μου θυμίζει έντονα τον Ιάσονα. Τι μπορείς να κάνεις εκτός από υπομονή; πραγματικά καταλαβαίνω την απελπισία σου αλλά να ξέρεις πως η Σόφι βρίσκεται σε μια φάση που μπορεί να τραβήξει λίγο αλλά θα περάσει σίγουρα! Το ότι πιπιλάει ίσως την ανακουφίζει γιατί βρίσκεται στη φάση που της βγαίνουν τα δοντάκια και έτσι με το πιπίλισμα ανακουφίζεται. Πιπίλα δεν της δίνεις;

Εγώ να της δώσω...αυτή δεν τη θέλει. ούτε κανένα αγαπημένο παιχνίδι έχει...

DPYUp2.png EYukp3.png

Ελένη χρόνια πολλά!

Λοιπόν η μαμά μου τελικά έχει πάει μόνο Βαλένθια, δεν θυμόμουν καλά. Είπε ότι είναι αρκετά συμπαθητική πόλη, της άρεσε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και το μουσείο επιστημών και σύχρονης τέχνης που είχε πλανητάριο, αλλά η Βαρκελώνη έχει σίγουρα μεγαλύτερο τουριστικό ενδιαφέρον. Την Βαλένθια σε 2-3 μέρες το πολύ την έχεις δει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...