Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε Λενιώ, την Τρίτη δεν ήταν;;;;Α.....όχι.....σήμερα είναι 26!

Χρόνια πολλά, βρε! Να σε χαίρεται η ωραία σου οικογένεια, να σε χαιρόμαστε κι εμείς....το θετικό πνεύμα της παρέας μας!

Διαφημίσεις

Ελενάκι! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλέ! Πολύχρονη κι ευτυχισμένη, να χαίρεσαι τα πιτσιρίκια σου και να σε χαίρονται κι αυτά! Άντε κι ο μπαμπάς:D

γκαλάτ ερώτηση: το καθισματάκι που πήρες πόσο μεγάλο είναι κλειστό?και πόσο το πήρες είπαμε?

DPYUp2.png EYukp3.png

Μαριλένα, μου αρέσει πολύ η καινούρια Μαριλένα!!! τι πλέκεις??? ελπίζω όχι κάτι μάλλινο :P

καλέ τι να πλέκω; μία καλή μία ανάποδη είμαι ακόμη χαχαχα:D:D:D

Μαριλένα, που είναι αυτό το κέντρο γίογκα, στο δρόμο σου; Μήπως να γίνουμε συμμαθήτριες;;;Και μετά να μου μάθεις και πλέξιμο και να περιφερόμαστε με ζεν χαμόγελα;;;Δεν είναι κακή ιδέα!

πολύ καλή ιδέα ιντιντ! είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου και το μάθημα είναι πολύ πριβέ. στο πρώτο ήμουν εγώ και άλλος ένας πιο προχωρημένος. όπως καταλαβαίνεις είχα τη δασκάλα συνεχώς από πάνω μου :D

Εμείς ναι κάναμε χτες (επιτέλους) τα πρώτα μας βηματάκια!!!:P

Μπράβο σας!!!! καλές βόλτες!

Για ύψος δεν μιλάω γιατί εγώ τον μετράω όρθιο και απορώ πώς τους ξαπλώνετε... Αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 96 (???) και κιλά 14,5.

Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! να είσαι χαρούμενη και πάντα γελαστή!!!!:D:D:D:D

τώρα να σου πω εγώ πως τον μετράω. τον ξαπλώνω και του λέω να τεντωθεί. Μετράω πρώτα από το κεφάλι ως τη μέση και μετά από τη μέση στα πόδια. Έχω και τη βοήθεια του Μάρκου βέβαια

Ααα πήγαμε κι εμείς στην παιδιαδρομη παρασκευή και σάββατο... σαν χώρος δεν μ'άρεσε γιατί ηταν μέσα στο κτίριο είχε πολύ ζέστη και ήταν λίγο αποπνικτικά αλλά ο θοδωρίκος ζωγράφισε, έκανε θεατρικό παιχνίδι, έκανε ποδήλατο, σκαρφάλωσε... νομίζω πέρασε πολύ ωραία!

H Κωνσταντία μου είπε να μου δείξεις φωτο με μπέμπη στο πολυθρονάκι!!!!:P

και επειδη οτι θυμαμαι χαιρομαι.... μαριλενα παρατησες τα σκαψιματα και τα οργωματα??????? απιστευτο!!!! χαχαχαχαχα! :)

:D:D:D Αναστασάκι μου να σου ζήσουν οι νεοφώτιστες!!!!

Ααα δεν σας είπα ο Αλέκος πάει συνάμενος κουνάμενος στο σχολείο!!!!!

Και μου ανακοινώνει "Δεν θα κλαίω μαμά!"

Μπράβο στον Αλεκούκο!!!!

άντε το'βγαλα κι εγώ το σεντονάκι μου!

Διαφημίσεις

Κόρες και ειδικά Ελίζαααααααα για ελέξτε μεγέθη γιατί δεν με αφηνει το πισι να γυρισω τόσες σελ πίσω μου σπάει τα νεύρα...

Ελενηκατ Green Fish Swim Nappy L

Myrto Green Fish Swim Nappy M

Eliza Yellow Sea creatures Swim Nappy L

Mary Jane Chocolate Suede Inch Blue soft leather baby shoes M

Jen Yellow Sea creatures Swim Nappy L

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Να σας ζήσουν τα καινούρια ονόματα. Τα μωράκια σου είναι γλύκες. Να τις χαίρεσαι και να είναι πάντα ευτυχισμένες και υγιείς!

mU4Ep3.png

Να ζήσεις Ελένηηηηηηηηηηη και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιάααααααααα!!!!

παντου να σκορπίζεις της γνώσης το φωωωωωωωωωως και όλοι να λένε να μία σοφόοοοοοοοοοοοοοος!!!!!

και όπως λέει και η Άννα στο τέλος

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! κλαπκλαπκλαπ!!!

Φιλούρες κοπελιά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...