Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατα τα άλλα? καλά? εγώ παιδιά ειμαι σουπερ οργανωτική,.., τα ειχα ετοιμασει ολα κανα 2 μηνο πριν... και τον χρονο που απεμενε τρεχαμε σε μαγαζια, φτιαχναμε το δωματιο, ω ναι ακομα κι αυτο το ειχα κανει με την κοιλουμπα κολλουσα μπορντουρες...μπουαχαχαχα και δεν κοιμηθηκε ποτε εκει!

Πλακα πλακα ολο το λεω και το ξεχναω αφου εστρωσε σχετικα ο υπνος της να την κοιμιζω εκει...

Το ραδιο σε εμενα δεν παιζει!

τι άλλο? και η μικρη ακουει πολυ λιλιπούπολη κλπ...καλή η ιδέα να τα κατεβάζω και να τα φτιάξω σε σιντι για το αυτοκινητο..βρε ντου στείλε κανα λινκι μιας και το εχεις το θεμα...μουτς!!!!(φανταστικη φιλεναδα)

Μυρτούλι ξερεις αν το λαπουπε παιζεται ακόμα, και αν το ροντβαιλερ είναι καλό? θελω να δω ενα θεατράκι...

Τι είχες δει εσυ? και να σε πω...η δουλεια σου ειναι κατα βαση σκηνογράφος? Στα βραβεια που πηγα ενας αρχιτεκτονας το κερδισε της σκηνογραφιας...αντε και στα δικά σου!!!!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για να καταλάβω αυτη η συνταγή δεν έχει καθόλου ζάχαρη? Και πως γίνονται γλυκά τα μπισκότα? ή δεν είναι? :rolleyes:

(με βάζετε τώρα σε πειρασμό)

γινονται γλυκα λόγω της μπανανας και σταφιδας....ειναι οντως χωρις ζαχαρη.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ουααααααααααααααααααααααααααααααα

Εϊμαι απελπισμένη... Τα πόδια μου εχουν γίνει τούμπανο και τα δάκτυλα είναι σαν λουκανικάκια... Όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δλδ (καταραμένη προγεστερόνη σε μισώ...) αλλά τώρα είναι χειμώνας και 2ον τί παπούτσι θα μου μπει οεο αυτές τις ημέρες που θα πάρω τους δρόμους;;;; (με βλέπω με τα allstar του Μικ....) Αύριο έχω γιατρό... άντε να δούμε τί θα μου πει....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

πειτε βρε κοριτσια διαφορες λυσεις για απογευματινη κρεμα....εκτος απο ρυζι,κεχρι, γιαουρτι....

thx ;)

Μμμ θηλασμός;;;;

Γιατί θέλεις κι άλλη ποικιλία;;;; εγώ δεν εδινα τπτ μέχρι που μπήκε το γιαούρτι στην ζωή μας... και επειδή η άννα το χλαπάκιαζε (τα βιολογικά όλυμπος ή πριμα νατουρα, ή κατσικίσιο, όχι παιδικό) δεν σκέφτηκα να της αλλάξω το μενου...

Άσε ντιες μην ψάχνεις την ποικιλία όσο μπορείς, γιατί εκεί στα 2 που θα έχει προτιμήσεις η σουσουράδα θα λες τί καλά που ήταν τότε που δεν μίλαγε...

Αλλά αν θες μπορείς να τις δίνεις και μούσλι (δεν είναι αλλεργική, ε;) όταν κλείσετε τον 10ο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέρα και καληνύχτα!

Τα παιδιά σήμερα με έχουν βγάλει νοκ άουτ!! Πάω να ξαπλώσω γιατί πονάει μέση, πόδια, χέρι, κεφάλι..γενικώς σέρνομαι...και έρχεται και Σαββ'ριακο... Θεέ μου, δώσε μου υπομονή..!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Ένα έχω να πω:

Σήμερα περάσαμε τέλεια και επιτέλους κατάφερα να πω δυο κουβέντες παραπάνω με τις κοπέλες.:D Καϋμό το είχα. Ο Κωστής μέχρι τώρα με είχε περιορίσει στο χαίρεται και αντίο:mad:

Η Ελένη είναι φτου-φτου και σε πολύ καλή φόρμα και η Τσουλουφίτσα της η

σκέτη γλύκα.

Η Ερατώ είναι φοβερά ήσυχο μωράκι και καθόταν ωραία και καλά στην αγκαλιά της (ανήλικης:tongue:) μαμάς της

Ο Ιάσονας έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια χαρά μικρός κύριος. Κρίμα που δεν το βγάλαμε καμιά φωτογραφία με τα γκομενάκια:tongue:

Για τη Λέγκω δεν θα πω τίποτα. Τα λόγια είναι περιττά

Ροζαλιτα καλή ξεκούραση! Ματς!

Στα βρωμομπισκότα κι εγώ ελαιόλαδο έβαλα και τη 2η φορά αντί μπανάνας έβαλα μήλο. Οπότε έγιναν βρωμομηλοπιτάκια;) Ειναι λίγο λιγότερο γλυκα και σ' εμας αρεσαν περισσότερο. Ήμουνα σε πειρασμό να βάλω σοκολάτα αντί σταφίδες αλλά αντιστάθηκα

Επεξεργάστηκαν by Eliza
ααα ωραία μόνη μου μιλάω.....

DPYUp2.png EYukp3.png

Το ανηλικο σας καλησπεριζει:tongue: παει μου την κολλησατε τη ρετσινια, αχχχ ο,τι και να κανω (να βαφτω;;να βαλω τακουνι;;;να σας φερω φωτοτυπια ταυτοτητας;; ) ολα εις ματην!

κι εγω χαρηκα πολυ που τα ειπαμε περισσοτερο και που γνωρισα την ελενη και την κυρια τσουλουφου, η οποια ειναι μια ολοστρογγυλη γλυκια μπισκοτοκρεμα!!!:D:D:D-μιας και πιασατε παλι τη βρωμομπισκοτοσυζητηση......

επισης εχουμε κοινους γνωστους με τη μαμα της!

λεγκω οκ, ναι, εχεις κοιλια, αλλα γεννας σε 2 μηνες!!ναι;:tongue:

με τη marle παλι δεν τα ειπαμε, εφτασα κι εγω αργα....ελπιζω την επομενη φορα Ιασωνος επιτρεποντος !:D

η ερατω με τη σοφια ειχαν πλακα, τα ειπανε λιγακι και πιαναν τα χερακια τους, γλυκες!!επισης η ερατω πηγε να την κλωτσησει στο κεφαλι απο τον ενθουσιασμο της οταν ηρθε η ωρα του μαμ...:rolleyes: και μιας κ λεω μαμ...9 κιλα πηγε το θρεφταρι μου:mrgreen: ο μπαμπας της ρωταγε σημερα τον παιδιατρο αν πρεπει να της κανουμε διαιτα (καλαααααα πεθαααναααααα:tongue::tongue::lol::lol::lol::lol: )

και ευρεθη λυση για τη δυσκοιλιοτητα, γκαντ σειβ χριστοπουλο!:χυμος σταφυλιου, ξερα δαμασκηνα κ συκα πολτοποιημενα.:)

πειτε βρε κοριτσια διαφορες λυσεις για απογευματινη κρεμα....εκτος απο ρυζι,κεχρι, γιαουρτι....

thx ;)

Για απογευματινο του δινω όσπρια (φακες ή ρεβύθια) με λαχανικά (πατατα, καροτο, μελιτζάνα, γλυκοπατατα ή ότι αλλο τύχει -ρεβυθια με μελιτζανα είναι μιαμ!)

καλησπερα κοριτσακια μου!

γεια σου ανηλικο! :lol:

να γινω παλι κουραστικη?τι ωραια που ειστε κοντα και συναντιεστε....

κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........

σνιφ...σνιφ....

αχ τι ωραια που ειναι να κοιμουνται τα παιδια...!

τζεν δεν του πεφτουν βαρια τα οσπρια για απογευματινο?

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου!

γεια σου ανηλικο! :lol:

να γινω παλι κουραστικη?τι ωραια που ειστε κοντα και συναντιεστε....

κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........

σνιφ...σνιφ....

αχ τι ωραια που ειναι να κοιμουνται τα παιδια...!

τζεν δεν της πεφτουν βαρια τα οσπρια για απογευματινο?

Δεν του πέφτουν βαρια αφου αυτο το τρώει στις 6 περίπου και κοιμάται μετά τις 9...και δεν βαζω τρελή ποσότητα, 1 με 1,5 κουταλι φακη οταν ειναι αβραστη ή 1 φλ του καφε ρεβύθια. Θα μπορούσα φυσικά να το βαλω και μεσημερι και να βαλω το κρεας απογευμα αλλα το ίδιο ειναι. ή θα μπορούσα και μόνο λαχανικά. Επειδή έχουμε αλλεργια δεν μπορώ τίποτα σε γαλακτοκομικό, τραχανά κλπ.

Επειδη ειχαμε και θεμα με αναιμια και παίρνουμε σίδηρο και έτσι έχουμε και μια δυσκοιλιοτητα, τα όσπρια ειναι πολύ καλή πηγή φυτικών ινών που βοηθούν στο έντερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...