Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χμμ...το αύριο το έγραφα εχθές το βράδυ..οποτε σήμερα θα ανηφορίσουμε. Αν η Σοφία δεν είναι καλά, δεν θα την κουβαλήσουμε μαζί, οπότε θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω τρέχοντας. Αλλιώς, αν μπορείτε κι εσείς τα λέμε.

Η ιγμορίτιδα συνήθως κάνει πονοκέφαλο. Παραπονιέται ο Αλέκος? Ο παιδίατρος τι λέει?

Όχι δεν παραπονιέται για πονοκέφαλο... Η παιδίατρος είπε αν συνεχίσει να πάμε για ακτινογραφία. Λέει και για τα κρεατάκια βέβαια αλλά ότι μετά φεύγουν...Οπότε δεν ασχολούμαστε με αυτά προς το παρόν.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι οπως παμε με τις μετρησεις θα βγαλουμε τα τεκνα μας 90-60-90!!! χαχαχα

οχι βρε λενιω ακτινογραφία στον αλεκούκο, τί εφταιξε το παιδι... ο παιδίατρος τί λέει που τον εξέτασε;;;; αν τον πιέσεις στα ιγμόρεια θα πρέπει να πονέσει αν έχει ιγμορίτιδα, και θα γκρίνιαζε πολύ.. πάρα πολύ...πυρετό δεν έχει γιατί να έχει ιγμορίτιδα;;; και εν πάσει περιπτώσει το καλοκαίρι θα ξεπλυθούν όλα αυτά...

άσε που η μύξα του όσες φορές τον είδα είναι άσπρη, όχι πράσινη

εντιτ οκ τωρα διάβασα...αστον ήσυχο, αφού δεν παραπονιέται, άντε έφτασε το καλοκαιράκι τώρα...

και επι τη ευκαιρία

μαγιοοοοοοο κανείιιιιιιιιιιιιιιις άλλοοοοοοοοοοοοοοοος;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Kαλημέρα!!!Καλή βδομάδα!!!

Αναστασάκι,να ζήσουν οι νεοφώτιστες.Φωτό δεν είδα ακόμα,το απόγευμα από το σπίτι και θα ακολουθήσουν σχόλια!!!!

Ντιεσάκι,γλύκα το Νεφελάκι παρά θιν αλός!!!!όλα τα λεφτά είναι αυτές οι φωτό των παιδιών σε επαφή με τη φύση.Θα ανεβάσω κ γω καμιά καινούργια,μιας κ έχω πολύ καιρό.

Ελίζα περαστικά στο Κωστάκη και στο Σοφάκι.Εύχομαι να γλιτώσει το παιδάκι μια και καλή!!!

Τζενάκι,καλές στράτες!!!!!Είδες που 'παραπονιόσουν' την προηγούμενη βδομάδα??Ιδού ο Στεφανάκος σου φύλαγε τη σαρπράιζ!!!

Ελένη (-κατ),γενεθλιάζεσαι σήμερα ή λέω βλακείες?????Κάτι τέτοιο μου φαίνεται πήρε κάπου το μάτι μου.....Αν ναι, άπειρες ευχές για πολλά καλά χρόνια,γεμάτα αγάπη,χαρές και υγεία,πολλήηηηηηη υγεία!!!!!!

Α, όσο για το ταξίδι, Βαλένθια δεν έχω πάει,αλλά ψηφίζω δαγκωτό Βαρκελώνη.Όλα τα λεφτά, εγώ τρελάθηκα,θα πήγαινα πάλι με τα χίλια!!!!!

Από κιλά και ύψος, ο Κων/νος είναι 90 πόντους και περίπου 13,5 κιλά,καλά πρέπει να είναι,αν και έχει μια μπυροκοιλιά, πολύ γέλιο!!!!!Πρώτα πάει η κοιλιά και μετά ο υπόλοιπος!!!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Καλά Αναστασή για φάγωμα οι μικρές σου... όταν βάλεις τις λοιπές φωτό βάλε κι απ'τον Στρατούλη!

Εγώ ακόμα έχω απορεία τι πράμα είναι αυτό με το όργωμα και το θέρισμα... άμα θέτε δεν έρχεστε να φτιάξετε τον κήπο μου;;;

Μερσι!!!

Τα μαγιώ πάνες τα πλένουμε? Ή έχουν καμιά σούπερ ντούπερ ιδιότητα και δεν λερώνουν???

Τι εννοάς καλε; Πάντως δεν συνηθήζουν να κάνουν κακα στη θάλασσα... άρα απλά τα πλένεις όπως πλένεις τα υπόλοιπα μαγιο.

Ααα Ευγενακο καλή αρχή βρε!!!!!!!!!!!! Άντε φύγατε κι εσείς:D Τσουπ τσουπ τον τελευταίο μήνα πήραν φορα πολλά παιδάκια μας!

Διαφημίσεις

Βριέμαι να δουλέψω....κι έχω μπόλικη δουλειά...πειράζει?

Moi aussi!!!!!!!

Πειράζει????

Ααα δεν σας είπα ο Αλέκος πάει συνάμενος κουνάμενος στο σχολείο!!!!!

Και μου ανακοινώνει "Δεν θα κλαίω μαμά!"

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Moi aussi!!!!!!!

Πειράζει????

Ααα δεν σας είπα ο Αλέκος πάει συνάμενος κουνάμενος στο σχολείο!!!!!

Και μου ανακοινώνει "Δεν θα κλαίω μαμά!"

Αυτό λέγεται προσαρμογή εξπρές!! Μπράβο του!

Αναστασάκι δες εδώ για τα μαγιώ

http://www.babykind.co.uk/swimnappies.htm#imsevimseswim

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...