Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αααααα, για τη Βαλένθια....

Δεν μου πολυάρεσε Λενιώ, είναι και πολύ μικρή και επαρχιακή, δεν νομίζω ότι αξίζει να περάσεις πολλές μέρες, εκτός και αν ήταν Μάρτιος που έχουν τις ''φάγιας'' και γίνεται χαμός....Εγώ, φυσικά δεν είμαι αντικειμενική, θα πήγαινα Βαρκελώνη. Πάντως δεν είναι μακριά, 3 ώρες νομίζω με το αυτοκίνητο, κάτι τέτοιο....Εκτός και αν πάτε, νοικιάσετε αυτοκίνητο και κάνετε εκδρομές, Ταραγώνα, κόστα δοράδα κλπ, και μείνετε μερικές μέρες μετά το συνέδριο στη Βαρκελώνη, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αναστασάκι να σου ζήσουν τα ζουμπουρλούδικά σου!!

Το Σοφάκι μου αρρώστησε... ανέβασε πυρετό 38 εχθές το βράδυ. Και το πρωί καλά κρατούσε ακόμα....κατά τα άλλα δεν έχει κάτι εκτός από μύξες, πολλές μυξες...

Μαριλένα, που είναι αυτό το κέντρο γίογκα, στο δρόμο σου; Μήπως να γίνουμε συμμαθήτριες;;;Και μετά να μου μάθεις και πλέξιμο και να περιφερόμαστε με ζεν χαμόγελα;;;Δεν είναι κακή ιδέα!

:D:D

Αα! Ο Κωστής ~1μ και 14+ κιλά

DPYUp2.png EYukp3.png

Αναστασί τί όμορφες φωτογραφίες !

Να ζήσουν οι νεοφώτιστες!

Παλλαντινιο απάντησες ήδη στο ερωτημα σου, ο θηλασμός σταματά όταν ένας ή και οι 2 δεν θέλουν να συνεχίσει ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρααααα... ρε δεν σας προλαβαίνω λέμε!

Μαριλενακι απο το σκαψιμο καλυτερο το πλεξιμο!!!

Να στείλω καταρχήν ένα υπερφιλί στο Τζενάκι μας που τραβάει λούκι!!!

Καλησπέρα σε ολες και σε ολους σας, λεγκωλάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου ειχα ξεχάσει οτι τον λενε γιώργο!!! τα πιτσιρίκια οκ ολα καλα??

Να στείλω καταδεύτερον στο Βικάκι και να ευχηθώ χρόνια πολλά στον παίδαρό της και η επέμβαση να είναι η τελευταία. Είστε στην τελική ευθεία μωρό, άντε και θα ξεμπερδέψετε αυτή τη φορα!!! (κι εμείς ελπίζω το σεπτέμβρη)

Ελιζάκι μου, ταλαιπωρήθηκε πολύ ο Κωστάκης; Πόνεσε; Τώρα όλα καλά; Τουλαχιστον να ξεμπερδέψει το μωρό... πως και βγάλατε αμυγδαλές; Ήταν στο πρόγραμμα;

Μαριλένα οκ δεν το συζυτώ είσαι καντιντετ για το εξτριμ μεικοβερ!!!!

Τι είπε η θεαααα;;;;;;:lol: Κάντε ρε παιδια μια μετάφραση!

Συγνώμη το παίδι μου είναι ο πιο ζουμπας ή ιδέα μου είναι; Μπορεί να μην είναι ψηλός αλλά έχει υψηλό ψυχικό κόσμο... οοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Αναστασάκι μεγεια τα ονοματάκια σας... δεν πρόλαβα να δω φωτό, τώρα θα τις δω και θα ακολουθήσει σχολιασμός.

Καλά ντεπονάκι μουρλια η μικρή σου... πολύ ζήλεψα θαλασσίτσα... καθώς και εκδρομές Γκαλατούλας και ρεμαλοσυνονόματης!

Πάντως να σας πω κάτι, πέρα απ'το ότι όλα τα παιδάκια της ρίχνουν μισό κεφάλι, 3 κιλά λιγότερο απ'όλα τα συνομήλικα δεν είναι πολύ;.....ουφ, δεν μπορώ, όλο λέω θα ξεαγχωθώ αλλά δεν τα καταφέρνω...

Aφού δεν αγχώνομαι εγώ που είναι το πιο χοντρό θα αγχωθείς εσύ που είναι το πιο αδύνατο;;; Χελλόου, ερθ κολινγκ μυρτώωωωωωωωωωωωωωωωω

εντάξει με πείσατε το βράδυ θα ξαπλώσω την Άννα και θα την μετρήσω...

εντιτ και θα την βγάλω πιο ψηλή έτσι για να μάθετε! :-P :-P :-P

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Ελιζάκι μου, ταλαιπωρήθηκε πολύ ο Κωστάκης; Πόνεσε; Τώρα όλα καλά; Τουλαχιστον να ξεμπερδέψει το μωρό... πως και βγάλατε αμυγδαλές; Ήταν στο πρόγραμμα;

Κρεατάκια καλέ, όχι αμυγδαλές:-P Μας είχε πει βλέποντας -εκ των έσω- και κάνοντας. Αφού λοιπόν 'ρουφήξανε' όλη τη μύξα και τα είδε αποφάσισε πως έπρεπε να βγουν...δεν πολυχρησιμευουν ετσι κι αλλιώς.

Ο Κωστής ήταν πολύ συνεργάσιμος. Βέβαια όταν βγήκε από το χειρουργείο και για κανα 3ωρο έκλαιγε και ήταν πολύ ταραγμένος ο καϋμενούλης. Μετά οκ. Έφαγε και το παγωτάκι του και στάνιαρε:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλα ενα ενα τα βλέπω...Ελιζάκι περαστικά!

Παντως απο μαρτυρίες που έχω διαβάσει μάλλον θα ξεμπερδέψετε επιτέλους και θα έχετε και ένα παιδί που ακούει πλέον...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Καλημέρα!

Ελίζα περαστικά στον Κωστή!

Αναστασία να σου ζήσουν οι κουκλίτσες σου! Ειναι για ζούληγμα!

Εμείς ναι κάναμε χτες (επιτέλους) τα πρώτα μας βηματάκια!!!:P

Λέγκω και εμείς δεν είμαστε πρώτο μπόι...πρώτοι από το τέλος για την ακρίβεια :P

Διαφημίσεις

λεγκω και τζεν μας φαγαν λαχανο τα κοριτσια ε?

ευχαριστω για τις ευχες σας!

θα σας βαλω κι αλλες φωτο αλλη μερα οταν τις περασουμε στον υπολογιστη...

αυτες ηταν απο το φαγητο μετα την βαπτιση...

τζεν καλα περπατηματα....

καλα ρε κοριτσια ακομα αρρωσταινουν τα καυμενα τα παιδακια....αντε πια....μαιος κοντευει....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέραααα!!!!!!!

Περαστικά στον Κωστή και στο Σοφάκι! Αύριο αν ξεμπερδέψετε και είναι καλά και η Σοφία πάρε τηλέφωνο μήπως πάμε κούνιες! Εγώ έχω τζιμ και τελειώνω στις 7 οπότε νομίζω βολεύει.... Πλάκα πλάκα μήπως να παώ κι εγώ στην ορυλά σου να δει τον Αλέκο να μου πει για την πράσινη μύξα που τρέχει εδώ και 3 μήνες??? Υποπτεύονται ιγμορίτιδα αλλά λένε ότι η ακτινογραφία μπορεί και να μην το δείξει...

Να ζήσουν οι κούκλες οι νεωφώτιστες! Ανασταζί να σας ζήσουν! Κούκλες και οι δύο! Και όντως η Ιουάννα (έτσι λέει ο Αλέκος τη δασκάλα του...) είναι μεγαλύτερη!

Για ύψος δεν μιλάω γιατί εγώ τον μετράω όρθιο και απορώ πώς τους ξαπλώνετε... Αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 96 (???) και κιλά 14,5.

Μυρτώ όταν μεγαλώσει η Λήδα και δεν θα παχαίνει θα σου θυμίζω τις ανησυχίες σου...

Ήθελα και άλλα να πω αλλά ξεχνάω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Aναστασίααααααααααα μου εφτιαξες τη μερα...τι κουκλακια ειναι αυτα???????????????

Πανεμορφες, εχουν φατσουλα για τρελα φιλάκια!!!! Φτου φτου φτου!!!!

Οσο για υψος ας μην μιλαμε καλυτερα....μαλλον εγω εχω τα πρωτια απο το τελος!

Η Ειρηνη πρεπει να ειναι 13,5 (τελευται φορα την ειχα ζυγισει 12,5 πριν 3-4 μηνες αλλα τωρα δειχνει 13,5! και 89 πόντους.....παντως η αναλογια βαρους υψους ειναι τζαστ, αρα δεν ειναι χοντρη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέραααα!!!!!!!

Περαστικά στον Κωστή και στο Σοφάκι! Αύριο αν ξεμπερδέψετε και είναι καλά και η Σοφία πάρε τηλέφωνο μήπως πάμε κούνιες! Εγώ έχω τζιμ και τελειώνω στις 7 οπότε νομίζω βολεύει.... Πλάκα πλάκα μήπως να παώ κι εγώ στην ορυλά σου να δει τον Αλέκο να μου πει για την πράσινη μύξα που τρέχει εδώ και 3 μήνες??? Υποπτεύονται ιγμορίτιδα αλλά λένε ότι η ακτινογραφία μπορεί και να μην το δείξει...

Χμμ...το αύριο το έγραφα εχθές το βράδυ..οποτε σήμερα θα ανηφορίσουμε. Αν η Σοφία δεν είναι καλά, δεν θα την κουβαλήσουμε μαζί, οπότε θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω τρέχοντας. Αλλιώς, αν μπορείτε κι εσείς τα λέμε.

Η ιγμορίτιδα συνήθως κάνει πονοκέφαλο. Παραπονιέται ο Αλέκος? Ο παιδίατρος τι λέει?

DPYUp2.png EYukp3.png

Αααααααααααα κρεατακια... ότι να ναι διαβάζω... και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί βγάλατε τις αμυγδαλές :tongue:

Τα ιγμόρια πιο μετά δεν σχηματίζονται στα παιδιά;

Ααα πήγαμε κι εμείς στην παιδιαδρομη παρασκευή και σάββατο... σαν χώρος δεν μ'άρεσε γιατί ηταν μέσα στο κτίριο είχε πολύ ζέστη και ήταν λίγο αποπνικτικά αλλά ο θοδωρίκος ζωγράφισε, έκανε θεατρικό παιχνίδι, έκανε ποδήλατο, σκαρφάλωσε... νομίζω πέρασε πολύ ωραία!

Εχθές ήταν τέλεια, φάγαμε έξω μετά ήπιαμε καφεδάκι με φιλαράκια μετά το βράδυ ήρθαν καμια δεκαριά φίλοι και φάγαμε και περάσαμε τέλεια!!!!!!!!!!! Ωραία είναι αυτά τα απρογραμμάτιστα!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...