Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλώς την Άντζικατ! Να σου ζήσει! Υπομονή και επιμονή και όλα θα τα καταφέρεις...

Λοιπόν ερώτηση για όσες έχουν πάει στην Ισπανία. Έχει πάει καμία στη Βαλένθια? Έχω το εξής δίλημμα. Έχει συνέδριο ο Χαβιέ τον Οκτώβριο και είπα να πάμε κι εμείς κάποιες μέρες... Αλλά οι πτήσεις δεν πολύ βολέυουν γιατί δεν έχει απευθείας και κάτι απίστευτες αναμονές κτλ.... Να το κάψω και να πάμε Βαρκελώνη που δεν έχουμε πάει και να έρθει εκεί ο Χαβιέ μετά το συνέδριο?

Ή να κυνηγήσω τη Βαλένθια και να πάω Μαδρίτη ή Βαρκελώνη και να νοικιάσω αυτοκίνητο???

Εεεεε????

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες, αν και καθυστερημένα!

ds, τέλειες οι φωτογραφίες!

Μπράβο και στον Αγγελάκο που περπατάει!!! Γρήγορο παιδί!!

Εμείς κάναμε την επέμβαση για τα αυτάκια του Κωστή την Παρασκευή. Τελικά,όχι μόνο τραβήξαμε το υγρό, αλλά βάλαμε και σωληνακια και βγάλαμε και τα κρεατάκια. Ο φουκαράς ήταν μέσα στη μύξα και το φλέμα μήηνες τώρα. Ελπίζω ότι τώρα θα ησυχασουμε.

Ελένη για Βαλένσια δεν ξέρω αλλά αύριο το απόγευμα θα είμαι στη γειτονιά σου. Η ΩΡΛ μας είναι στο εμπορικό δίπλα στον ΑΒ και θα της πάμε τον Κωστή κατά τις 6

DPYUp2.png EYukp3.png

Ντι ες ζηλεψα με τη θαλασσα, θελω κ γω!!! πολυ κουκλι η Νεφελη κ φαινεται να το απολαμβανει. Ειδικα εκεινεη που κανει ενα μορφασμο κ κοιταει την αμμο στο ποδι της εχει πολυ πλακα.

thx!!:D

ηταν οντως πολυ ωραια η θαλασσιτσα, στην αρχη της βαλαμε μονο τα ποδαρακια αλλα δεν κρατιοτανε με τιποτα οποτε την αφησαμε να κατσει και να βραχει(για λιγο βεβαια γιατι φυσαγε και λιγακι οποτε...:rolleyes:)

Να μπω κι εγώ στο κλαμπ σας τότε. Θηλάζω από όταν γέννησα, στην αρχή αποκλειστικά, μετά αφυδατωθήκαμε και έδωσα λίγο συμπλήρωμα και πλέον πάλι αποκλειστικά. Κάνουμε γεύματα των 120-140γρ την φορά και θηλάζουμε κάθε 1.5 ώρες. Η μαμά τα έχει παίξει και ο μικρός αφήνει το στήθος όντας πρησμένος από το ρούφηγμα! χαχα Ας ελπίσουμε να αντέξω να θηλάσω κανά εξάμηνο τουλάχιστον.

γεια σου angicat!! να σου ζησει το μωρακι σου και καλως ηρθες στο καφε μας!!!!!!!!

καλη συνεχεια με το θηλασμο και αν θες καμια βοηθεια μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις, ειδικα οι πιο εμπειρες μαμαδες σιγουρα θα εχουν μια λυση!!!!!;);)

ds, τέλειες οι φωτογραφίες!

Εμείς κάναμε την επέμβαση για τα αυτάκια του Κωστή την Παρασκευή. Τελικά,όχι μόνο τραβήξαμε το υγρό, αλλά βάλαμε και σωληνακια και βγάλαμε και τα κρεατάκια. Ο φουκαράς ήταν μέσα στη μύξα και το φλέμα μήηνες τώρα. Ελπίζω ότι τώρα θα ησυχασουμε.

thx!!!:D

περαστικα σας και ολα ροδινα απο δω και περα ευχομαι!!!!:D:D

καληνυχτα σας, γλυκες μανουλες!!!!:):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τι να πω τώρα εγώ?

Καλημέρα???

Καλησπέρα???

Άντε καλή εβδομάδα.

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές. Καθυστερημένα το ξέρω αλλά δεν προλαβαίνω...

Χρόνια Πολλά έστω και καθυστερημένα λοιπόν στους Γιώργηδες κορίτσια.

Να τους χαίρεστε.

Κάτι ύψη πήρε το μάτι μου... στο γρήγορο διάβασμα που έκανα...

κι εμείς εκεί παίζουμε, ο george είναι 95εκ. και 15κιλά

899667.png226174.png

καλημερα κοριτσια!

ολα πηγαν καλα με την βαφτιση!περασαμε τελεια!μονο που δεν ευχαριστηθηκα τοσο την βουτια τους αλλα ευτυχως υπαρχουν και τα βιντεο...οι μικρουλες κλαψαν ελαχιστα μονο στην βουτια και οταν τις ντυναμε...φωτο θα βαλω μαλλον αυριο που θα τις παρουμε!

αυτα τα δικα μας νεα!

τελικα μονο ο δικος μου ειναι κοντουλης!....εμεις ειμαστε 90 εκατοστα (τον μετραω βεβαια ορθιο και μπορει να χανουμε κανα ποντο ετσι...) και 14 κιλα....

ντι ες οντως τελειες οι φωτο!ζουν

σας αφηνω γιατι γκρινιαζουν...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ευη τι ωρες ειναι αυτες παιδι μου? ΕΙστε ολοι καλα?

Αντε Ε΅λίζα, ελπιζω να ξεμπερδεψατε με αυτο το θεμα πια κ να εχτε τα σουπερ-ντουπερ βιονικα αυτια (κ μυτη, γιατι οχι)!

Περαστικά στην Δαναίτσα!!! Πακέτο! Μα δεν μπορεί να είναι 16.5 κιλά αφού η Άννα είναι πιο χοντρή από την Δανάη βρε συ.... και σε άλλη ζυγαριά (για να μην πετάτε σπόντες για την δική μου, νταξ :-P) πάλι άντε 15.5 να είναι...

και πως είναι 96 εκ και η Λήδα 95 εκ;;; χμχμχμ... μάλλον πρέπει να προσθέσεις πόντους και να κόψεις κανά κιλό κυρα αφρονταιτ....

Την ληδα μην την βλεπεις ετσι, αμα ξεδιπλωθει θα φτασει δυο μετρα (ατακα αλα Χατζηχρηστου στης κακομοίρας). Τετοια θελω να μου λες, γιατι αμα δειχνει η ζυγαρια μου παραπανω την Δαναη, θα δειχνει κ μενα! Κοιτα που δεν ημουν χοντρη κ τζαμπα εσκαγα τοσο καιρο!:tongue:

και αφού μιλάτε για μεγέθη να σας πω πως ο Ιάσονας είναι 14 κιλά και 100 εκατοστά (μπορεί και λίγο παραπάνω) Πάντως το ύψος το μετράμε όντας ξαπλωμένο το παιδί.

εγω ορθια την μετρησα κ στο περιπου για να ειμαι ειλικρινης γιατι δεν ηθελε να στηθει... Αλλα θες να ηταν κ 2 ποντους παραπανω? Ο Τζέισον ομως παιδαρας! Εχουμε κ τοσο καιρο να τον δουμε! Σκάστου ενα σβουρηχτο στο μαγουλάκι απο μενα μαριλένα!

ΑΝτζικατ, να σου ζησει το μωρακι σου! Αν το θελεις φυσικα κ θα καταφερεις να θηλασεις κ 6 ή/και παραπανω. Αμα μπλεξεις με μας παντως, το εξαμηνακι το εχεις στανταρ!

Σας ειπα οτι νυσταζω???? Η Δαναη λογω πυρετου κοιμηθηκε απο τις 9.30 αλλα στις 4 ξυπνησε κ απο τοτε παραμενει ξυπνια. Ευτυχως δεν γκρινιαζει κ μαλιστα προσπαθουσε να κανει ησυχια για να κοιμηθουμε, αλλα ηταν στο κρεβατι μας κ στιφογυρνουσε ολη την ωρα κ φυσικα δεν επαιζε να κοιμηθω. Τουλάχιστον δειχνει να της περνάει! Τωρα τα εχω αφησει κ τα δυο στη Νελα κ ο Θεος βοηθός...

Αναστασία να σας ζησουν οι κοπελάρες σας! Να ειναι γερες και τυχερες και να σας δινουν παντα χαρες! Αχ, θελουμε φωτογραφιες με την ευκαιρία σου. Αντε τωρα να τις μαθουμε με τα ονόματά τους κ να συνδυαζουμε ποια ειναι η μικρη κ ποια η μεγάλη!

Ανασταζί, καλοφώτιστες οι μικρές σου!!!

καλημέρα κόζμε!!!

Μυρτώώώώώώ΄, το Σάββατο στο Μήλα,Ζάχαρη,Κανέλα είδα ένα αγοράκι, φτυστός η Λήδα!!!! :lol:

Ντιεσάκι, κουκλίτσα η Νεφελη στις φώτος!! δεν κρύωσε από το νερό?

Ελενίτο, θα προτιμούσα κάπου που να μην έχει τόση αναμονή στα αεροδρόμια, δηλ. Βαρκελώνη...αλλά όπου και να πάτε, ωραία θα είναι, ακόμα κι αν νοικιάσετε αυτοκίνητο!!!

Μαριλένα, μου αρέσει πολύ η καινούρια Μαριλένα!!! τι πλέκεις??? ελπίζω όχι κάτι μάλλινο :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Καλά, τι χαζή που είμαι, ξέχασα να σχολιάσω το κουκλάκι Νεφελάκι! Φτου φτου τέλεια είναι!

Άντζικατ να χαίρεσαι το μωρό σου, ό,τι θέλεις να ρωτήσεις εδώ είμαστε.

Να ζήσουν οι νεοφώτιστες Ιωάννα και Ραφαέλα!

Για Βαλένθια θα ρωτήσω τη μαμά μου, έχει πάει και στα 2, και θα επανέλθω

Α, τώρα που λέτε για θηλασμό, εγώ που η Σοφία έγινε 1 έτους σχεδόν και θεωρώ ότι ειναι πολύ νωρίς για αποθηλασμό είμαι καλά, ε;

Afrodite, πιδι μ γι αυτο στο ειπα κιεγω, για να δεις με αλλο ματι και τα κιλα σου... Να οργανωσω ζυγισμα σπιτι μου που ειναι πολυ φρεντλυ η ζυγαρια μου;;;;:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα, η Αννα εχασε το σχολικο γιατι ηταν στην τουαλετα...

Ελενη, βαλενθια δεν εχω παει, αλλα σιγουρα θα ειναι ωραια απλα μηπως να κατσετε Βαρκελωνη αυτην την φορα και αλλη φορα κανετε τον γυρο της Ισπανιας;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

για μένα είναι, γιατί τους επόμενους 3-4 μήνες η ανάπτυξη είναι πολύ έντονη, τα ερεθίσματα πολύ περισσότερα...Βέβαια, αν το πάει κάποιος έτσι, ποτέ δε θα είναι κατάλληλο το έδαφος για αποθηλασμό :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Την ληδα μην την βλεπεις ετσι, αμα ξεδιπλωθει θα φτασει δυο μετρα (ατακα αλα Χατζηχρηστου στης κακομοίρας).

Αυτό, αυτό δεν είχατε καταλάβει τόσο καιρό! Μπράβο βρε Άφρω!!!

Πάντως να σας πω κάτι, πέρα απ'το ότι όλα τα παιδάκια της ρίχνουν μισό κεφάλι, 3 κιλά λιγότερο απ'όλα τα συνομήλικα δεν είναι πολύ;.....ουφ, δεν μπορώ, όλο λέω θα ξεαγχωθώ αλλά δεν τα καταφέρνω...

Κι εμείς περάσαμε καλά, δεν απομακρυνθήκαμε απ'τη γειτονιά μας αλλά ήμασταν από καφέ σε φαί ξανά σε καφέ, παιδική χαρά κλπ, κλπ...Το μωρό ήταν σχεδόν όλη μέρα ξύπνιο, κοίταγε και γέλαγε και το βράδυ το έπιασε μια κρίση κλάματος άλλο πράγμα! Το ξεθεώσαμε!

Το ''μίτινγκ'' πήγε καλά αλλά λίγο πριν μου'ρθει ο σκηνοθέτης γινοταν της μουρλοκακομοίρας στο σπίτι, κλαίγανε και τα δύο, υστερία και κακό, τρεχαμε πανικόβλητοι κι εγώ κι ο σούπερμαν!!!!

Αναστασία, να σου ζήσουν, είναι κουκλίτσες!!!

Ντιες πολύ λαχταριστές οι φωτο σου!!!

Μαριλένα, που είναι αυτό το κέντρο γίογκα, στο δρόμο σου; Μήπως να γίνουμε συμμαθήτριες;;;Και μετά να μου μάθεις και πλέξιμο και να περιφερόμαστε με ζεν χαμόγελα;;;Δεν είναι κακή ιδέα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...