Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ωωω!!τι τελειες οι φωτο στη θαλασσα!τα πεταξε ολα η μικρη μπεμπινα!!!!!:P:p:pτι αφρατα ποδαρακια και τι φοβερα γελια, πρεπει να περασατε πολυ ωραια!!!!:D:D:D

κα τα πλη κτι κες φωτογραφίες!!!

Δέσποινα τι τέλεια που παίζει η Νεφέλη!! Α να κανονισουμε θάλασσα και με τον Στεφανάκο μου...ο οποίος έτσι και δει μηχανή, αυτοκίνητο, σκύλο, λεωφορείο πραγματικά σεληνιάζεται...

Απίθανη η μικρά στη θάλασσα! Και φοβερό γέλιο με τα δύο κάτω δοντάκια!

ds, τι κουκλίτσα είναι η μικρή σου!!! Άντε, να καλοκαιριάσει να αρχίσουμε τα μπάνια!!

ντιες απιθανη η μικρη!ποσο εχει μεγαλωσει το θκατουλι φτου φτου

Ντι ες για άλλη μια φορά, είναι μια κούκλα η κόρη σου! φτου της! τι γλυκά χειλάκια!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!:):)

afro μπραβο σας!!! καλα τρεχαματα στο μπαμπα και στη μαμα!!!!!;);)

ελπιζω να περασατε καλα σημερα οσες βολταρατε!!!!:D

εμεις πηγαμε μεχρι το παρκο της γειτονιας για σημερα!!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλημέρα!!

χτες τολμώ να πω πως και ο Ιάσονας είχε φεστιβάλ γκρινίασης... τι να πω, φταίει το φεγγάρι, φταίνε οι πλανήτες και τα πιάνει όλα μαζί; Σήμερα πάλι είναι μια χαρούλα!τρέλα!

Δε σας είπα πάντως, έχω κι άλλα νέα (τα κρατάω να σας τα λέω σιγά-σιγά) ξεκίνησα επιτέλους πλέξιμο! καλά, είναι φοβερό braindead! καις κανονικά εγκεφαλικά κύταρα!

και με τον παιδικό κυλάνε τα πράγματα. στη Στέγη τελικά εντάξει με τα χαρτιά κτλ, τώρα περιμένω τον Ιούλιο να μου πουν αν θα τον πάρουν! Μακάρι κορίτσια γιατί απ'ότι είδα στους παιδικούς στα Πετράλωνα -εκτός του ότι είναι πολύ λίγοι, στα Άνω είναι μόνο δύο, άρα είναι πολλά τα παιδιά και θέλουν κι ένα κάρο χαρτούρα.

Διαφημίσεις

Re συ Τζενάκι τι πακετο ειναι αυτο? Κουραγιο κοπελια κ ευχομαι σε καλυτερες μερες!

Ντι ες ζηλεψα με τη θαλασσα, θελω κ γω!!! πολυ κουκλι η Νεφελη κ φαινεται να το απολαμβανει. Ειδικα εκεινεη που κανει ενα μορφασμο κ κοιταει την αμμο στο ποδι της εχει πολυ πλακα.

Εμεις τσιμπησαμε κατι παλι, η δαναη ειναι με πυρετο κ αδιαθεσια γενικοτερη. ευτυχως δεν γκρινιαζει, απλα ειναι "πεσμενη".κανει κ απο κανεναν εμετο, βηχει κ λιγακια... Αντιθετως ο Αγγελος ειναι σε υπερδιεγερση!ειτε μες στη τρελλη χαρα είτε στην απιστευτη γκρινιαση!

Ντου, η δαναη ειναι 16.5 κιλα κ 96 ποντους περιπου.

Δε θυμαμαι αλλα. Σας φιλω!

Μπααααα σε καλό μου ξέχασα να σχολιάσω το μούρλια νεφελάκι!!! κουκλίτσα και ναι όντως θέλω κι εγω θάλασσα! πότε φεύγει ο σύζυξ ντεπον;

Αντζικατ ναι εδώ θηλάζουμε, θηλάζαμε θα θηλάσουμε γενικότερα....όλοι χωράμε!

Μαριλένα οκ δεν το συζυτώ είσαι καντιντετ για το εξτριμ μεικοβερ!!!!

Περαστικά στην Δαναίτσα!!! Πακέτο! Μα δεν μπορεί να είναι 16.5 κιλά αφού η Άννα είναι πιο χοντρή από την Δανάη βρε συ.... και σε άλλη ζυγαριά (για να μην πετάτε σπόντες για την δική μου, νταξ :-P) πάλι άντε 15.5 να είναι...

και πως είναι 96 εκ και η Λήδα 95 εκ;;; χμχμχμ... μάλλον πρέπει να προσθέσεις πόντους και να κόψεις κανά κιλό κυρα αφρονταιτ....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ένα βιαστικό καληνύχτα κοριτσούδια είμαι κομμάτια....

Αντζικατ, εδώ είναι το καφέ, αύριο θα έχει πιο πολύ κόσμο!

Τάτη, υπαινίσσεσαι παραποίηση των στοιχείων εκ μέρους μου; Ε; Ε; Είναι ψηλό το κοριτσάκι μου βρε, εσείς δεν το'χετε πάρει χαμπάρι και το περνάτε για μπασμένο! :)

Γειά σας σουσουραδίτσες!

Επιστρέψαμε από την εκδρομή μας και περάσαμε πολύ ωραία!

Τσαλαβουτήσαμε στα παγωμένα νερά του Λεωνιδίου και φάγαμε όλα τα ψάρια της περιοχής! Ωραία ήταν, ξεσκάσαμε! \

Άντε στα επόμενα! Πάντως σας το ξαναλέω, κατά τον Μάιο-Ιούνιο πριν μαζευτεί ο πολύς ο κόσμος είναι τέλεια να κάνουμε καφέ ο λαιτ σκ στον Τυρό!

Ψηθείτε! Φτηνά, οικογενειακά και όμορφα!

Πάω να απλώσω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Να τη κι η άλλη βγήκε μην της θίξουμε την πριγκιπέσσα της... Βρε συ αφού η Δανάη είναι πιο ψιλή, πως να το κρύψωμεν άλλωστε;;; ή μήπως με γελούν τα μάτια μου;;;; τεσπα όπως θέτε είναι ίδες στο ύψος οκ, εγώ τί θέλω και ανακατώνομαι....:tongue::tongue::tongue:

Μπαι δε γουει πως πήγε το μιτινγκ;;;

Εμενα κοιμήθηκαν και τα 2 σε χρόνο ντετε πάντως, η Άννα είπε μαμά... και σε 2 δεύτερα άκουγα ροχαλητό... και πάω να αραξω να δω ότι κραιμ βλέπει ο Μικ... σας φιλώ, σματς!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας επιστρεψαμε κι εμεις απο την εκδομουλα, ωραια ηταν, φαγαμε τσιπουρα φρεσκια(οοοονειρο) και πηγαμε κι Αραχωβα και φαγαμε καπνιστο ψαρονεφρι(επισης οοονειρο)

οπως καταλαβαινετε αρχισε η ορεξη μου να εκτοξευεται...

Ειδαμε θαλασσα, ειδαμε βουνα,, πηγαμε και στο Αλσος στη φιλαδεφεια γυρνωντας, και τωρα μαζευτηκαμε...πιστευω να πεσει ξερη και η Ειρηνη γιατι εγώ ηδη κουτουλαω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαριλενακι απο το σκαψιμο καλυτερο το πλεξιμο!!!

ου σίγουρα δεν το συζητώ, σου μένει και κανένα κασκολάκι να το καμαρώνεις!

,Μαριλένα οκ δεν το συζυτώ είσαι καντιντετ για το εξτριμ μεικοβερ!!!!

:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σήμερα πήγαμε στην Παιδιαδρομή. ήταν πολύ ωραία! ο μικρός το διασκέδασε. από το ένα περίπτερο στο άλλο πήγαινε! καλά, περισσότερο έμεινε στου Παρεντς όπου η γλυκιά Άρια διασκέδαζε τα παιδάκια!

περαστικά στη Δανάη.

και αφού μιλάτε για μεγέθη να σας πω πως ο Ιάσονας είναι 14 κιλά και 100 εκατοστά (μπορεί και λίγο παραπάνω) Πάντως το ύψος το μετράμε όντας ξαπλωμένο το παιδί.

Να μπω κι εγώ στο κλαμπ σας τότε. Θηλάζω από όταν γέννησα, στην αρχή αποκλειστικά, μετά αφυδατωθήκαμε και έδωσα λίγο συμπλήρωμα και πλέον πάλι αποκλειστικά. Κάνουμε γεύματα των 120-140γρ την φορά και θηλάζουμε κάθε 1.5 ώρες. Η μαμά τα έχει παίξει και ο μικρός αφήνει το στήθος όντας πρησμένος από το ρούφηγμα! χαχα Ας ελπίσουμε να αντέξω να θηλάσω κανά εξάμηνο τουλάχιστον.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...