Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xronia polla!!!!!!

σε οσους γιορταζουν και οσοι εχετε δικους σας να τους χαιρεστε!!!!!!

παρτε και μερικες photos απο εμας!!!! :D:D:D

http://s869.photobucket.com/albums/ab254/d-s-n/?action=view&current=DSC02008.jpg

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ωωω!!τι τελειες οι φωτο στη θαλασσα!τα πεταξε ολα η μικρη μπεμπινα!!!!!:P:p:pτι αφρατα ποδαρακια και τι φοβερα γελια, πρεπει να περασατε πολυ ωραια!!!!:D:D:D

Χρονια Πολλα κ απο μενα!!!!!!!κ σας μερσω, καθως γιορταζουν οι γονεις μου !:tongue:

Αφρο περπατοπιτα κ καλα τρεχαλητα!!!!!:D

Ανασταζι με το καλο τα βαφτισια σας!!!!

μετα απο μια πολυ κουραστικη εβδομαδα, επιτελους καθομαι...σημερα τα φτυσαμε με τη μικρη αλλα περασαμε υπεροχα, εγω σχεδον αυπνη (ελαααααααα να μην παραπονιεμαι, εδω παντα υπαρχουν κ χειροτερα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

εκεινη παλι, μες την τρελη χαρα κ την ενεργεια, πηγαμε λοιπον για ψωνια κουζινικων ειδων, για φαγητο στη μαμα μου, για βολτα στο παρκο ναυαρινου, οπου ισως συμμετασχω σιγα σιγα κ δειλα δειλα στις συναντησεις για την παιδικη χαρα..για να δουμε, θα βρω χρονο;!

η ερατουλα συναντησε πιτσιρικια, καταβρωμιστηκε, γενικα περασε τελεια!αυριο θα παμε ή πικιωνη ή υμηττο ή στην παιδικη χαρα που μας ειπε η ελιζα....αναλογως τα κεφια!:rolleyes:

αλλα δεν κρατιεται η μικρη κανει σαν τρελη με τα αλλα παιδια (και με τα σκυλια:rolleyes:)

και ...ενα καλο νεο μεσα στη γενικοτερη μαυριλα της σκ@τ#κοινωνιας που ζουμε :αποφυλακιστηκε ο Μαριος Ζ.!!!!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλά ξέχασα τους μισούς που γιορτάζουν! Λεγκω να χαιρεσαι τον καλό σου!

Δέσποινα τι τέλεια που παίζει η Νεφέλη!! Α να κανονισουμε θάλασσα και με τον Στεφανάκο μου...ο οποίος έτσι και δει μηχανή, αυτοκίνητο, σκύλο, λεωφορείο πραγματικά σεληνιάζεται...

Αφροδίτη μπράβο στο πιτσιρίκι σου!!! Εμάς μας βλέπω να περπατάμε στα 30!!!:tongue:

Τελικά ντου έχει δίκιο για το ζάππειο...δεν είναι για μας...

Kαλησπέρα!

Απίθανη η μικρά στη θάλασσα! Και φοβερό γέλιο με τα δύο κάτω δοντάκια!

Αφροδίτη περπατόπιτα, ξέρεις εσύ! Για την κόρη δεν πειράζει που δεν σε ακούει, σφύρα αδιάφορα χεχε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!!

ds, τι κουκλίτσα είναι η μικρή σου!!! Άντε, να καλοκαιριάσει να αρχίσουμε τα μπάνια!!

Συμπεθέρα!!!!!!! Περπάτισε κιόλας ο μικρός???? Πω,πω.. στο μυαλό μου είναι ακόμα μωρό αυτό το παιδάκι!!!!!! Αντε, να σας δούμε φέτος το καλοκαίρι!!!!!! (βέβαια θα ανέβουμε μάλλον τέλη Ιούλη με αρχές Αυγούστου... δύσκολα εποχή για σας... ίσως λείπετε όλες για διακοπές...:()

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Εδώ έχει συννεφιά σημερα. Εν τω μεταξύ ψώνισα χτες από τη λαϊκή ένα πολύ όμορφο φουστανάκι, έχει κάποια πράγματα πολύ συμπαθητικά!

καλημερα!

χρονια πολλα στους Γιωργηδες να τους χαιροσαστε!

ντιες απιθανη η μικρη!ποσο εχει μεγαλωσει το θκατουλι φτου φτου

εγω χθες εκανα την β΄επιπεδου,ολα καλα με τον μπουλουκο μας

φευγοντας απτον ντοκ περασαμε να ταισουμε τα ζωακια στον εθνικο εξω απο το ζαππειο συναντησαμε τη λεγκω με τα λεγκοπουλακια και πηγαμε μαζι στη παιδιαδρομη ηταν ωραια δεν ειχε πολυ κοσμο και η στεφανια ζωγραφισε ενα γλαστρακι που περιμενουμε να ψηθει και να το παρουμε ,επαιξε με μουσικα οργανα ,ζωγραφισε και δεν ηθελε να φυγει

ειχε και συναυλια που δεν την ειδαμε γιατι λειπαμε απτο πρωι και δεν ειχε φαει ουτε κοιμηθει

και εδω η θεωρια οτι ο υπνος φερνει υπνο, επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα

ενω ξυπνησε πολυ πρωι και ηταν στο ποδι ολη μερα και κουρασμενη πηγε 12 να κοιμηθει!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κορίτσια! χαθήκαμε τελείως ε;

Τι διάβασαν τα μπιρμπιλωτά ματάκια μου; περπάτησε ο Άγγελος; ουάου! μπράβο σας! Μαρή πότε θα το βαφτίσετε το παιδί; θα πάρει δρόμο στην εκκλησία και θα το κυνηγάτε!:P:lol::lol:

Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες (κι είναι και πολλοί) Να τους χαιρόσαστε κορίτσια!!!:D

Ντι ες για άλλη μια φορά, είναι μια κούκλα η κόρη σου! φτου της! τι γλυκά χειλάκια!

Παιδιαδρομή λέμε να πάμε αύριο...

αυτά... α να σας πω και νέο: παράτησα το φύτεμα και είπα απεταξάμην στο FB :lol::lol::lol::lol::lol: Άρχισα γιόγκα κι επανατοποθετήθηκα ως άνθρωπος χαχαχαχα (εμ μου ήρθε το στούντιο απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου, τι να κάνω, το πήρα για σημάδι -πλάκα πλάκα εδώ είναι που λέει ο σοφός λαός "όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...)

αυτά...

Marle για να φανταστείς πόσο κολλημένη ημουν κι εγώ με τ σκάψιμο, φύτεμα, θέρισμα να σου πω ότι λίγο πριν γεννήσω άρχισω να ψήνω τον άντρα μου να μπει να μου θερίσει όσο θα είμαι στο μαιευτήριο για να μην πάει χαμένη η σοδιά!:shock::shock::shock:Αυτό δεν έγινε ποτέ, οπότε λίγο αφού γυρίσαμε με τη μπουμπού στο σπίτι μας ξεκόλλησα κι εγώ μια και καλή (ελπίζω!) από τη βλακειούλα!

Σήμερα περάσαμε χάλια, δεν ξέρω τι έχει γίνει το παιδί μου (το μεγάλο εννοώ) έχει μεταλλαχτεί και ο μόνος του στόχος είναι να μας εξοντώσει νομίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πωπω τί τραγωδία είναι αυτή πάει χάσαμε όλους τους γείτονες....:tongue::tongue::tongue:

Και εσύ βρε συνέταιρε Μαριλένα;;;; με ποιον θα θεριζωσπερνωοργωνω τώρα;;; Κάνε κράτει καλέ μέχρι το καλοκαίρι...:D

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπερα απο Κηφησιας..... τελεια να δουλευεις Σαββατο βραδυ μια ομορφια...

Με ξεκανε ο μικρος σημερα .... Εχω φτασει σε σημειο να λεω να ερθω στην δουλεια να ξαποστασει το κορμακι μου λιγο ...

Καλησπέρα σε ολες και σε ολους σας, λεγκωλάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου ειχα ξεχάσει οτι τον λενε γιώργο!!! τα πιτσιρίκια οκ ολα καλα??

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...