Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλα στους Γιώργηδες! Παω να ζαλωθω τη μικρη να παμε mall na παρω κανα δωρο σοτν πατερα μου που ειναι επισης Γιωργος...

I hate family gifts! δεν εχω ιδεα τι θα παρω, τα ιδια και τα ιδια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρόνια πολλα στους Γιώργηδες! Παω να ζαλωθω τη μικρη να παμε mall na παρω κανα δωρο σοτν πατερα μου που ειναι επισης Γιωργος...

I hate family gifts! δεν εχω ιδεα τι θα παρω, τα ιδια και τα ιδια....

α και εμεις θα πάμε μόλλι το απόγευμα για δώρο στον πατέρα μου!!!:D:D:D:D

και για ένα κάρο άλλα δώρα επίσης...

ειλικρινά γκερλς, μέσα σε ένα μισάωρο, το σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμά μας γέμισε όσο δε πάει άλλο! τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα κοπλειες τι κανετε?

Χρονια πολλα στους Γιωργους κ στις Γεωργιες πολυχρονοι να ειναι κ να τους χαιρομαστε!

Εγω εδω πολυ δουλεια πηξιμο κ αγις ο Θεος.

Για ΣΚ δεν ειμαι μεσα για τιποτα δουλευω απο Σαββατο βραδυ μεχρι Κυριακη απογευμα (αν πανε καλα τα πραγματα ισως καταφερω να παω ξηεμρωματα Κυριακης να κοιμηθω 3-4 ωριτσες). Αυτα τα ωραια απο εμας!

Καλημέρα, χρόνια πολλά στους Γιώργους!! Γιορτάζει και ο καλός μου σήμερα!

Dooo το ίδιο σύστημα με τον ύπνο ακολουθούμε κι εμείς εδώ και λίγο καιρό, μας έδωσε την ιδέα η αγαπημένη παιδίατρος, και βολευόμαστε ακόμα καλύτερα έτσι.

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελιες!

χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα!

αυτη την κυριακη εχουμε την βαφτιση των κοριτσιων και ολη την εβδομαδα τρεχουμε για τις τελευταιες λεπτομερειες....

φιλακια πολλα! θα τα πουμε αναλυτικοτερα απο δευτερα που θα μπει καθε κατεργαρης στον παγκο του....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Παλαντινάκι να χαίρεσαι κι εσύ το αίσθημα σου!

Αναστασία έφτασε η μεγάλη μέρα; Άντε Δευτέρα με φωτο εντάξει; Θα κλέψουν την παράσταση οι τσαπερδόνες σου...

Ντουντούκι θέλω πολύ να πάμε αττικο πάρκο... κανονίζουμε άμα είναι το άλλο σκ...

Ντουντούκι θέλω πολύ να πάμε αττικο πάρκο... κανονίζουμε άμα είναι το άλλο σκ...

κάθε πρωϊ που θα μπαίνω θα σου το κάνω κουότ μη το ξεχάσεις :tongue::tongue:

μαζί θα προσελκύσουμε πολυ κόζμο έχω φίλιΝγκ. Θα πάρουμε και το Σοφούκι και τα 4 παπιά του.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες!!!!

Λέγκω,Μυρτώ και Παλλάντιν,να χαίρεστε τα έτερα, να είστε καλά και πάντα αγαπημένοι!!!!!

Μαρινάκι,Εύη,Φέλια να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας!!!!!

Και όλοι οι υπόλοιποι να χαιρόμαστε μπαμπάδες,αδέλφια κλπ που γιορτάζουν!!!!

Αναστασάκι,με το καλό η βάφτιση!!!!Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη βουτιά,εεε??????

Πολύ ενδιαφέρον το ερευνητικό του σούπερμαν Μυρτώ...Ήθελα κγω ατα νιάτα μου να ασχοληθώ με το αρχαιολογικό τοπίο,αλλά τα όνειρά μου ναυάγησαν...δεν πειράζει, μπορεί μελλοντικά να μου ρθει καμιά αναλαμπή...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ο Γωγούλης μου σας ευχαριστεί πολύ για τα χρόνια πολλά και ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας τα καλύτερα για τους Γιώργηδες της Φέλιας, της Εϋης, της Λέγκω, της Μυρτούς, του Παλαντινίου και όλων των υπολοίπων, αφού απ΄ό,τι κατάλαβα όλοι έχουν και από κάποιον! Τα τηλέφωνα χτυπούν για ευχές και εγώ είμαι από χθες σε αφωνία αφού δε βγαίνει γκιχ, κόλλησα από τα ανθρωπάκια μου! Καλύτερα βαριέμαι και τα πολλά τηλεφωνήματα και νυστάζω, ας απαντάει ο Χ.!!!

ΑΝαστασάκι με το καλό η βάφτισή σας αύριο! Οπωσδήποτε φώτο! Θα είναι 2 οι κολυμπήθρες ή θα βαφτιστεί πρώτα η μία και μετά η άλλη? (Απορίες που έχω μεσημεριάτικα...)

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσαρες!

Χρονια πολλα στα βλασταρια σας, Μαρινα, Ευη και φελια! να τα καμαρωνεται και να κουκουβαγιαζεστε καθε μερα!

Λεγκω, κουμπαρα και Παλλαντινιο να χαιρεστυε τους ερωτες. γκαλατουλα χρονια πολλα για τον μπαμπα σου κ σε μενα χρονια πολλα για την αδερφη μου!

Το μεσημερι ηρθε το πρωτο πακετο ντελορ (δεμα απο την πεθερα) κ κοντεψα να σκασω στο φαι. Εστειλε μουσακαδες, κεικ κ κεφτεδακια. τωρα περιμενω το δευτερο πακετο -συνοδευομενο απο τον μπαμπα μου αυτη τη φορα- κ ολο κ καμια πιτουλα θα εφτιαξε η μανα μου! οπως καταλαβαινεται παμε για ρεκορ. Και δυστυχως η ζυγαρια μου δεν ειναι σαν της τατιανας, ειναι ειλικρινης....:tongue:

Ντου, τη Δαναη υποσχομαι να τη ζυγισω κ να την μετρησω συντομα. εχω πολυ καιρο να το κανω. Παντως τελευταια φορα ηταν 15 κιλα, υψος δε θυμαμαι.

Ψιτ, ο γιος μου περπαταει! Οποτε καλες μας στρατες. αντε μπας κ σωσουμε τη μεση μας, αν κ δεν το βλεπω γιατι αυτες τις μερες εχει απιστευτη υπερεντεση κ δεν-ξερω-τι-του-φταιει κ κανει κατι τιναγματα ενω τον εχουμε αγκλαλια, οποτε με ποναει ολο μου το κορμι! Για να κουκουβαγιαστω ομως κ λιγο, σας λεω οτι εχει απιστευτη πλακα οπως σηκωνει τα χερια ψηλα για να κρατησει ισορροπια κ περπαταει. και πως καμαρωνει στο τελος,αμα φτασει τον στοχο!!!

Τελος να σας πω οτι η κορη μου δεν με ακουει καθολου! Με γραφει πατωκορφως, πλαγιως κ οριζοντιως. Μου ερχεται να τη πλακωσω στις φαπες!

Επισης εγω για συναντησεις δεν ειμαι μεσα αυτο το Σκ μιας κ θα εχω εδω τον νταντι μου! Μου τις χρωστατε ομως!

Σας φιλω γλυκα!

Χρόνια πολλά σε Γιώργους και Γεωργίες! Να χαίρεστε όλες παιδιά, συντρόφους, γονείς και αδέρφια!!!

Σας διάβαζα και ήταν διάφορα που ήθελα να σχολιάσω, τα ξέχασα όλα τώρα... Τες παν, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο Λάδωνας ίσως σας πέφτει λίγο μακριούτσικα για μονοήμερη, θα σας κουράσει ο δρόμος - 3 πηγαινε και 3 έλα. Με μια διανυκτερευση θα ήταν πολύ πιο κουλ!

Σήμερα παντρεύτηκε η πιο πιο παλιά μου φίλη (από 3 χρονών) που είναι πλέον στον 9ο και κάναμε μετά ένα ωραιότατο γαμήλιο/προγεννητικό πικ-νικ στον Υμηττό. Μάζεψα ήλιο, συγκινήθηκα κιόλας, τέλεια ήτανε. Βριστήκαμε βέβαια και με το Δήμαρχο, δεν ξέρω πως τη βλέπουνε έτσι με την εξουσία οι άνθρωποι, τσιφλίκι το δημαρχείο κανονικό...

Αυτά. Μα τί ωραίος καιρός, όλο έξω θέλω να είμαι!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...