Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέεεεερα!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές, θα του τις μεταφέρω!

Πρώην συμπεθέρα να τον χαίρεσαι κι εσύ! Να είναι καλά και οι δύο και να τηλεφωνιόμαστε να τους βρίζουμε!

Ευάκι και Μαρίνα να τα χαίρεστε! Και τις Φέλιας δε γιορτάζει; Αλήθεια, που είναι η Φέλια;;;

Ανοιξη....εμένα με έχει πιάσει! Αισθάνομαι πολύ καλύτερα την άνοιξη, άμα αρχίσουν να μυρίζουν οι νερατζιές βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι! Αντε, Λενιώ, έρχονται και τα γεννέθλια μας! Πότε είναι τα δικά σου είπαμε;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mπονζουρ και απο εδω... βγαζω κιεγω γαλα γιατι και το δικο μου ειναι μπουκωμενο το θκατο!

χρονια πολλα σε απανταχου γιωργηδες να μας ζησουν μικροι και μεγαλοι!

μπραβο και στην μαρινα!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μη μου πεις ότι σε πήρε χαμπάρι το πρωί.... Πάντως Απρίλιος είναι ακόμα... Η Άνοιξη έρχεται.... Τα λουλουδάκια ανθίζουν...

Εμένα γιατί δεν με έχει πιάσει η άνοιξη???? εεεε???

πρέπει να με πήρε χαμπάρι και νωρίτερα, γιατί έφαγε κάτι κλωτσιές για να σταματήσει να ροχαλίζει...θυμηθήκαμε τις παλιές καλές εποχές :lol: :lol:

άλλωστε................εμείς είμαστε πρωινοί τύποι.......... με πιανς..... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλά, δεν τρέφω φρούδες ελπίδες ότι το ίδιο θα συμβεί και σήμερα :lol: :lol: :lol:

Πλάκα θα έχει πάντως, να το πήρε απόφαση :lol:

Στην ερώτηση μου για αυριανή παιδική χαρά (ή όποια άλλη πρόταση) θα με απαντήσετε ε ε ε?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Και κανονίστε πότε θέτε Αττικό Πάρκο. Νεξτ γουικεντ?

Υπάρχει και η πρόταση για μονοήμερη εκδρομή στον Λάδωνα (αυτή μπορεί να γίνει και Πρωτομαγιά, αλλά και πιο μετά, όταν πιάσουν οι ζέστες..κάτω από τα πλατάνια και στο ποτάμι θα δροσιστούμε).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Στην ερώτηση μου για αυριανή παιδική χαρά (ή όποια άλλη πρόταση) θα με απαντήσετε ε ε ε?

Χμμ το σάββατο πάντα είναι λίγο ζόρικο γιατί πρέπει να κάνουμε άπειρα πράγματα αρα εμείς μάλλον δεν παίζει. Πάντως σήμερα το απόγευμα και ίσως και κυριακή θα πάμε στο Ζάππειο στην Παιδιαδρομη... ψηθείτε

φιλια... έφυγαααααα

Διαφημίσεις

Εγώ 5...

Αύριο παρουσιάζουν το ερευνητικό στο οποίο δούλευε ο σουπερμαν, οπότε το απόγευμα θα είμαι εκεί, μπορεί να βγούμε και το βράδυ, ουάου! (α, και για να απαντήσω στη Μαρίνα γιατί το ξέχασα, ναι βγάζω γάλα περιστασιακά, έχει πιει δύο φορές από μπουκάλι ο μικρός, νιέμα προμπλέμα!)....

Άρα το Σάββατο πρωί ίσως θα μπορούσα να έρθω σε καμιά παιδική χαρά, αν προχωρήσω σήμερα με τη δουλειά...

Υπάρχουν και οι εκδηλώσεις στο Ζάππειο. Είναι μόνο το απόγευμα;

άκυρο για μας το αυριανό, είδα ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι οι δύο τελευταίες παραστάσεις του Μήλα Ζαχαρη Κανέλα, οπότε έκλεισα για Σαββατο πρωί (μιας και τη Κυριακή θα βολτάρουμε παραλιακά, αφού ψηφίσουμε στις εκλογές του ΤΕΕ στο ΣΕΦ).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

A, δείτε κι αυτό: http://www.greekscapes.gr/index.php

Αυτό είναι το ερευνητικό του σούπερμαν, έχει ενδιαφέρον ακόμα και για όσους δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο....

Πολύ ενδιαφέρον!!! Να τον χαίρεσαι!

Χρόνια πολλά και στους λοιπούς Γιώργηδες και Γεωργίες!

Τι παίζει στο ζάππειο για πείτε και μένα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...