Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

με μια τσαντουλα ψυγειακι και κανα 2-3 παγοκυστες εισαι μια χαρα... εχω παρει και με 10 ευρω απο το σουπερμαρκετ και ηταν τελεια.

thx!!

Αυτός στα γράμματα είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος και σε όλα τα υπόλοιπα 3 μικρότερος!! Καμία λογική! Παιδί 5 χρονών και ξέρει να διαβάζει, να γράφει... ελληνικούς και αγγλικούς χαρακτήρες, ξέρει πολύ καλή πρόσθεση, αλλά κατα τ'άλλα κατουριέται πάνω του συνέχεια, το βράδυ φοράμε πάμπερ, πίνει το γάλα με μπιμπερό και δεν δέχεται και κουβέντα για το θέμα, είναι κολλημένος πάνω μου και ακόμα μου ζητάει να του φοράω τα παπούτσια, να τον ταίζω κτλ κτλ κτλ... Μυστήριο,ε?

πρεπει καπως να ισορροπει η κατασταση;):tongue:

γιατι σου λεει, και αυτος απο μεσα του, "αμα τα κανω ολα τελεια τι αλλο θα εχουν να περιμενουν απο μενα? ενω ετσι τους κραταω σε μια αγωνια!!!!" ;);):D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!! μαντέψτε τι δώρο μας έκανε χτες η Μαρίνα για την επέτειό μας!!!

είμαι σίγουρη ότι θα το βρείτε πάρα πολύ εύκολα :D:lol: :lol:

Θα πάει καμιά σας αύριο στο πάρκο Πικιώνη ή Ψυχικού???? Τάτη? Άφρο? Λέγκ?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μαρινάκι να χαίρεσαι τον Γωγουλίνο σου!!!

Eυάκι και τον δικό σου Γωγάκη!!!

Μυρτώ τον σουπερσούπερσούπερσούπερσούπερ μαν!

Λέγκ το πολύ μεγάλο σου αγόρι :D:D:D:D

(πείτε αν ξεχνάω κι άλλους, ένα μυαλό το'χω και μετά το χτεσινό, κουρκούτιανε εντελώς!!)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Χρόνια Πολλά στους Γιώργους!

Σούπερμαν να προσέχεις την οικογένειά σου και την ομορφούλα την γυναίκα σου!

Κωλέτσος! να χαρείς τώρα ό,τι μπορείς γιατί σε λίγα χρόνια θα σου βάλουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι!

Μαρινάκι να το χαίρεσαι το θκατουλιάρικο Γωγάκι σου!

Εύη κι εσύ! Χρόνια πολλά στο Γιωργάκι σου!

Και τώρα Ντου, επειδή είναι ακόμα νωρίς πες μας για το δώρο....

Κοιμήθηκε όλη νύχτα? Αποθήλασε??? Τι??

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα να χαιρόμαστε τα γιωργάκια μας...

Ευάκι και Μαρινάκι να χαίρεστε τους παίδαρούς σας!!!!!!!!!!!!!!

Ντουντούκι σας άφησε να κοιμηθείτε ολόκληρο βράδυ οι δυο σας και να ερωτοτροπήσετε με την ησυχία σας; ;)

Ροζαλίτα μου συμφωνώ με το Ντεπονάκι ότι θέλει ο άνθρωπος να ισορροπίσει την κατάσταση:D

Εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες 6,700 το βλαστάρι μου... έφτυσε αιμα ο γιατρός να τον ζυγήσει γιατί προσπαθούσε να φύγει, τρία άτομα τον κρατάγαμε για να τον μετρήσουμε:rolleyes:. Τελικά όντως μου φαίνεται πολύ πιο ζώρικος απ'τον Θοδωρή, δεν πίστευα ότι μπορούσα να το πω αυτό:tongue:

Σε κάποια φάση κύριος Βασίλης, ο ντοκτόρ μας, φάνηκε λίγο ανήσυχος και μου έκανε ερωτήσεις αν είναι πάντα σφιγμένος, αν κοιτάζει απ'την μία πλευρά μόνο και διάφορα άλλα. Άρχισε να τον βάζει να περπατήσει, να στηριχτεί, να μπουσουλήσει, του λύγιζε τις αρθρωσεις... στο τέλος μου είπε όλα φαίνονται μια χαρά. Του είπα είναι ζωηρός και πολύ τσίτας και μου λέει μια χαρα αφού δεν είναι παθολογικό πρόβλημα. Τάτι για τι πρόβλημα ακριβώς ανησύχησε μπορείς να καταλάβεις; Για νευρολογικό πρόβλημα;

Κωλέτσος! να χαρείς τώρα ό,τι μπορείς γιατί σε λίγα χρόνια θα σου βάλουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι!

Χτύπα κι άλλο μπορείς... όχι με ωμέγααααααα:lol::lol::lol:

Άντε καλέ ακόμα εδώ είσαι;;;

Καλημερααααααααα !!!!

Εδω στο καφε εχουμε κανει την ανατροπή και ..."Σπιτι χωρις Γιωργο, προκοπη δεν κανει!"

Μυρτω μου και Τρελεγκω να χαιρεστε τους ερωτες σας !!!

Μαρινάκι και Ευουλα να χαιρεστε τα παιδάκια σας !!!

Συγνωμη αν ξεχνω καποιον αλλον , Χρονια πολλά σε ολους του εορτάζοντες !!!

Πως ειστε κοριτσακια ?

Ελενηηηηηηηη ποτε εγινε το τσουλουφιδιο σχεδον 7 μηνων ???

Απαπα σκατογερνάω ....

Και τώρα Ντου, επειδή είναι ακόμα νωρίς πες μας για το δώρο....

Κοιμήθηκε όλη νύχτα?

αφού σας είπα ότι ήταν εύκολο :D:D:D Και μάλιστα μόνη της στο κρεβάτι! εγώ κοιμάμαι πρώτα στο δικό μας και στο πρώτο ξύπνημα μεταφέρομαι..Ξυπνάω δηλ πάντα στο παιδικό-διπλό κρεβάτι. Το πρωί ο Ν. μου λέει: "επ, τι κάνεις εσύ εδώ????" :lol: :lol:

Αποθήλασε???

καλά, αυτό δεν είναι δώρο, απότομα δεν γίνονται τέτοια πράγματα :) όχι ότι θέλω:tongue::tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Τάτι για τι πρόβλημα ακριβώς ανησύχησε μπορείς να καταλάβεις; Για νευρολογικό πρόβλημα;

νομίζω ναι, αλλά θα σου πει και η ντοτόρ! ψάχνουν για αφύσικες κινήσεις, κλπ. Αφού όλα καλά, ΟΛΑ καλά!!!:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

αφού σας είπα ότι ήταν εύκολο :D:D:D Και μάλιστα μόνη της στο κρεβάτι! εγώ κοιμάμαι πρώτα στο δικό μας και στο πρώτο ξύπνημα μεταφέρομαι..Ξυπνάω δηλ πάντα στο παιδικό-διπλό κρεβάτι. Το πρωί ο Ν. μου λέει: "επ, τι κάνεις εσύ εδώ????" :lol: :lol:

Μη μου πεις ότι σε πήρε χαμπάρι το πρωί.... Πάντως Απρίλιος είναι ακόμα... Η Άνοιξη έρχεται.... Τα λουλουδάκια ανθίζουν...

Εμένα γιατί δεν με έχει πιάσει η άνοιξη???? εεεε???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εμένα γιατί δεν με έχει πιάσει η άνοιξη???? εεεε???

Εχθές πότισα τον κήπο και καταλάθως κατέβρεξα δύο ακρίδες που βγάζανε κανονικότατα τα μάτια τους και φυσικά δεν πτοηθήκαν καθόλου συνεχίσανε ακαθεκτες... σκεφτόμουν αυτό ακριβως ότι εμένα η σεξουαλική μου ζωή είναι σαν αρκούδα σε χειμώνα... κοιμάααααααααααααααααααααααται:tongue:

Μπράβο στο Μαρινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε μπας και πάρουμε σειρά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...