Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εύη όλα αυτά τα σιντί (καθώς και άλλα παιδικά) υπάρχουν για να τα κατεβάσεις σε rapidshare! έχω κατεβάσει μπόλικα, αλλά όλα περιμένουν καρτερικά στο δεσκτοπ στο σπίτι, να γίνουν κάποτε σιντί :) Μόνο τον τεμπέλη δράκο ακούμε συνεχώς! (το τέρας της κυκλοφορίας!!!)

Το ξέρω. Και με τον καλό μου για αυτό τρωγόμαστε!

(με θεωρεί σπάταλη)

αλλά μ'αρέσει να πηγαίνο στο δισκοπωλείο, να ψάχνω (έχει άλλη γοητεία νομίζω)

και να έχω καμια φορά και το original.

Τα περισσότερα τα έχουμε κι εμείς κατεβασμένα.

Απλώς από παλιότερα είχα τη συνήθεια να κατεβάζω ένα cd,

να το ακούω και αν μου άρεσε πήγαινα και το αγόραζα!

Τώρα σχετικά με το ότι περιμένουν να γίνουν cd.

Εμείς έχουμε κάνει το εξής,

έχουμε ένα xpc συνδεδεμένο με την τηλεόραση και τον ενισχυτή,

και είναι και οι 3 (xpc, ο δικός μου και του άντρα μου) υπολογιστές σε δίκτυο, οπότε τα ανοίγω από 'κει και τα ακούμε.

Δεν τα κάνουμε ποτέ cd.

Ετοιμάζουμε cd μόνο τα τραγούδια που αρέσουν στο Γιώργο

για να τα έχουμε στο αυτοκίνητο.

(Γιατί εκεί δεν υπάρχει εκσυχγχρονισμός!!!)

Επεξεργάστηκαν by evi_mik

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα μου αρέσει να τα αγοράζω τα cds... Χθες πήρα το Όνειρο του Νέστωρα και τη Ντενεκεδούπολη..

όσο για την Πγιότητα, αποφέυγω τα ζουζούνια και λοιπά γιατί ξέρω ότι θα κολλήσει απίστευτα... Η συντροφιά του Νέστωρα πάντως (το 1ο cd) πολύ του άρεσε... Και ο Δράκος επίσης...

Τεσπά, πάω να ετοιμαστώ γιατί θα αργήσω...

Φιλάκια σε όσες δεν δω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εμένα ο δικός μου έμαθε τα τραγούδια από τους Mazoo στον παιδικό!

Μπήκα ένα μεσημέρι μέσα για να τον πάρω και γινόταν τρελός χαμός από τραγούδια και χορούς.

Ακούω τα τραγούδια!!! Καλέ λέω τι ακούτε!

Και μου λέει το Χριστινάκι μας,

"βρε μαμά δεν μπορούμε να ακούμε όλο ποιότητα..."

Ευτυχώς προτιμάει να τραγουδάει το Ένα το χελιδόνι!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Τώρα σχετικά με το ότι περιμένουν να γίνουν cd.

Εμείς έχουμε κάνει το εξής,

έχουμε ένα xpc συνδεδεμένο με την τηλεόραση και τον ενισχυτή,

και είναι και οι 3 (xpc, ο δικός μου και του άντρα μου) υπολογιστές σε δίκτυο, οπότε τα ανοίγω από 'κει και τα ακούμε.

Δεν τα κάνουμε ποτέ cd.

κι εμείς κάτι τέτοιο έχουμε...

εντωμεταξύ του έβαλα το ραδιόφωνο του Ιάσονα κι έμεινε στήλη, ούτε κουνιόταν, ούτε τίποτα, άκουγε καλά καλά και μου ζήτησε αγκαλιά. Δεν ξέρω του'ρθε ξαφνικό... και να πεις πως δεν ακούμε μουσική... δεν ξέρω άκουσε τα παιδάκια και σου λέει που είναι; βέβαια αφού το'κλεισα με ρωτάει συνέχεια "τραγούδι πουντο; τραγούδι βάλε!"

καλημεραααααααααααααααααααααααααα!!!!

πως ειστε?????

εμεις κοιμηθηκαμε καλα σημερα!!!!!!!:D:D:D:D:Dμπραβο μας!!!!!

εβαζα το babyradio πριν κανενα μηνα και εκανε συχνες διακοπες...το εφτιαξαν???ειναι οκ?

λοιπον το πηρα αποφαση να μειωσω το θηλαστρο.......θα παρω και τη συμβουλο σημερα!

ποια παπάκια??????? μυρτώώώώώώ ξέρεις με τι έχει κολλήσει η Μαρίνα??????? δε θα το πιστέψεις!!!!! με τη Βουγιουκλάκη!!!!!!!! Συνέχεια μου ζητάει το "νιάου" (νιάου βρε γατούλα) και το "τικ-τακ" (από το χτυποκάρδια στο θρανίο). ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!

καλα φοβερη, δεν το συζητω!!!

ελπιζω να περνατε καλα οι εξοδουχες!!!!!!:D:D:D:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Η Στεφανια τραγουδακια σε σιντι θελει να ακουει αλλα δεν δειχνει κανενα ενδιαφερον για παραμυθια (σε σιντι εννοω).τα δικα σας ακουνε παραμυθια ?

Κοίτα! Το ακούει δεν σημαίνει ότι κάθεται προσηλωμένος και παρακολουθεί,

ακούει και παίζει ταυτόχρονα με τ' αυτοκινητάκια του και σχολιάζει αυτά που το κάνουν εντύπωση.

Όταν κάτι δεν του αρέσει, σου λέει "Δεν θέλω αυτό" και το καταλαβαίνει από την αρχή αν είναι αυτό που θέλει.

899667.png226174.png

δεν ξερω η Τατι τι παγκοσμια απαυτος θα'ναι

αλλα εγω ειμαι η πρωτη παγκοσμια που δεν θα φτιαξει τα βρωμομπισκοτα !

βλεπω ολες τα εχετε /θα τα φτιαξει-ξετε

Όχι, όχι πίστεψέ με δεν είσαι η μόνη...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κάθε απόγευμα που έδινα στο Γώγο γλυκοπατάτα δεν είχα φωτίσει να βάλω ποτέ λάδι! Φαίνεται η ακαμάτρα παιδί μου! Το πολύ-πολύ να έβραζα μαζί και μήλο και να τα άλεθα!

Πώς περάσατε στη βόλτα?Ζουλεύω έχει τέλειο καιρό έξω, κι εγώ μέχρι τη βέράντα και πίσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμείς γυρίσαμε από τη βόλτα. Τα κορίτσια τα είδα για λίγο. Ο Ιάσονας έφαγε το τοστάκι του και μετά βέβαια δεν καθότανε, ήθελε κούνιες. Οπότε ίσα που πρόλαβα και ήπια έναν μικρό ελληνικό και είπα δυο κουβέντες -κυριολεκτικά- και είδα και τα όμορφα ζουζουνάκια νέας εσοδείας! Κούκλες! Η τουλουφίτσα είναι πολύ γλυκιά και ο Ιάσονας την συμπάθησε πολύ -συνέχεια μου λέει που είναι το μωράκι- αφού βέβαια ταρακούνησε το καροτσάκι της και την ξύπνησε.Η Ελένη μια χαρά κούκλα έχει αδυνατίσει, η Λέγκω μας έχει στρογγυλέψει κι η κοιλίτσα της είναι μια γλύκα, το μικρό ανήλικο Νταφάκι είναι καρακουκλάρα και η Ερατώ επίσης και η Ελίζα έχει γλυκάνει κι έχει ηρεμήσει πολύ! Καλά για τη Σοφία έχω να πω ότι είναι φοβερή! Γέλαγε συνέχεια! Φτου φτου φτου σε όλα τα κοριτσάκια μας!

Μόλις γύρισα κι εγώ! Πήγα και από το γραφείο!

Λοιπόν ένα έχω να πω, ο Ιάσωνας ήταν άξιος καβαλιέρος με τα 3 κορίτσια! ΤΡΟΜΕΡΟΣ! Και θέλει ένα αδερφάκι! Του άρεσε η τσουλουφίτσα πολύ!

Επίσης το ανήλικο είναι όντως ανήλικο και δεν υπερβάλει η Λέγκω! Η οποία μάλιστα τώρα καταλαβαίνεις ότι έχει μωρό στην κοιλιά!!!!!!!

Η Σοφία κούκλα, ματάρες και γέλια πολλά! Και η Ερατώ όμως τα ίδια! Πολύ κούκλες! Μαριλενάκι δεν σε προλάβαμε στις κούνιες, την επόμενη φορά θα φέρουμε παρέα για τον Ιάσωνα!

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

βρε κοριτσάκια μου η συνταγή με τα βρωμομπίσκοτα που είναι; είναι μήπως τα μπισκότα με ταχίνι; Και το λάδι μπαίνει αντί για ταχίνι; και το γάλα; αντί ποιου συστατικού; :confused::confused:

Μαριλενάκι τσάκω τη!

Banana Oatmeal Cookies

Ingredients:

2 cups rolled oats

2/3 cup almonds

1 teaspoon baking powder

1/4 teaspoon sea salt

1/2 teaspoon ground cinnamon

1/4 teaspoon ground nutmeg

1 1/2 cups mashed banana (about 3 bananas)

1/4 cup coconut oil

1 teaspoon pure vanilla extract

3/4 cup raisins

Directions:

Preheat oven to 175 degrees. Lightly oil a cookie sheet. Grind oats and almonds to a coarse powder in food processor or blender. Pour them into a large mixing bowl. Stir in baking powder, salt, cinnamon, and nutmeg. In separate bowl or in food processor, beat together bananas, oil, and vanilla until smooth and creamy. Add banana mixture and raisins to oat mixture. Mix well. Drop cookie dough by tablespoons onto prepared baking sheet. Bake for 13 to 16 minutes, or until bottoms are golden brown.

Variation: Carob or chocolate chips can be substituted for raisins if desired.

Α, το nutmeg είναι μοσχοκάρυδο. Εγώ δεν είχα και δεν έβαλα, αλλά μιά χαρά έγιναν. Και στα παιδάκια αρέσουν πολύ!

στην εβαλα όπως τα εγραφε η Χλόη. Εγω εβαλα μοσχοκάρυδο, και ελαιόλαδο...πιστευω οτι ενα πιο ελαφρυ λαδι θα ηταν καλυτερο, αλλα δεν ειχα αλλο λαδι...

επισης για να γινουν γκολντεν μπραουν απο κατω εμενα μου πηρε κανα 20λεπτο...μαλλον θελει 180 βαθμους....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...