Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βασουλα τυχερη εισαι με ολες τις αγορομανες δεν θα χρειαστει να αγορασεις τιποτα! χαχαχαχα

Ενταξει κι εγώ θα εχω της Ειρηνης ευτυχως...

Για το θηλαστρο εμενα το swing με βολεψε παρα πολυ, εβγαζα οσο και με το νοσοκομειακο σχεδον και εκανα κανα 20 λεπτο αν θυμαμαι καλα?

Τωρα δεν ξερω κανενα αλλο, μονο αυτο ειχα... και ενα νοσοκομειακο αλλα οχι της μεντελα για τον πρωτο καιρο...

το οτι δεν εβγαζες πολυ ομως, μηοως δεν ειναι θεμα θηλαστρου αλλα ανταποκρισης του στηθους?

Νομιζω και της AVENT einai kalo? Σιγουρα οχι νουκ παντως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είναι η ημέρα της Γης.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να διατηρήσουμε τον πλανητάκο μας καθαρό και ζωντανό, για να βρουν και τα παιδάκια μας κάπου να ζήσουν!

00019738.gif&ei=U9LPS77NGcmZONvSsJYL&sa=X&oi=image_landing_page_redirect&ct=legacy&usg=AFQjCNEaMqsvelLxdaRHxCtOe83yf35GUQ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κάτι άλλο!

Θα παραγγείλω μαγιο-πάνα σύντομα από εδώ:

http://www.babykind.co.uk/swimnappies.htm

Όποια ενδιαφέρεται ας μου πει χρώμα, μέγεθος και μοντέλο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Κάτι άλλο!

εγω!!!!

αλλα με τα νουμερα δεν βγαζω άκρη!!! το medium για πόσων μηνων λες να είναι?:confused:

edit=ακυρη η ερωτηση, ειδα τη λιστα κατω κατω...θα σε πω συντομα...ποτε θα κανεις την παραγγελία?

Εμείς γουστάρουμε φύση και θα προστατέψουμε τον πλανήτη με πολύ κοπριά!

Ασε που δεν κάνουμε κακά οπότε άχρηστη και η πάνα...

Καλημέρα!

Ααα και Λέγκω για την ερώτηση για τα παπούτσια, 42 φοράμε αλλά στα Merell πας κάνει και το 41 πέδιλο... Εεε ξέρεις λίγο δαχτυλάκι έξω και όλα καλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Μαρινάκι, κουράγιο! Εγώ θα συμφωνήσω με τη Σοφούκα ότι τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το Γωγο να βγάλει την πάνα του άμα το θέλει. Οπότε θα προσπαθούσα να τον πείσω -χωρίς υπερβολές και δράματα- ότι 1.το κρεβάτι του θα βρομάει αν το πασαλείβει με κακά και 2. θα έχουμε λιγότερο χρόνο για παιχνίδι, επειδή θα χρειάζεται να τα καθαρίζουμε.

Και δώσε εναλλακτικές για πασάλειμα...δαχτυλομπογιές, ζυμάρια, πλαστελίνες, χώματα, μαγειρική μαζί σου. Υπάρχουν και κάτι τέλεια χρώματα για τη μπανιέρα.

Κάτι άλλο!

Εγώ, εγώ αυτό

Yellow Sea creatures Swim Nappy μέγεθος large (9-12kg)

κι αυτά τα παπουτσάκια γίνεται?

Mary Jane Chocolate Suede Inch Blue soft leather baby shoes (size 6-12)

Thank you!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Για το τέλος της επόμενης εβδομάδας λέω τζενάκο!:)

ελιζάκι βάλε τα λινκ μην κάνουμε καμιά πατάτα...

εντιτ οκ τα βρηκα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Kι εγώ μαγιό, κι εγώ κι εγώ!!! Το πρασινούλι παρακαλώ σε medium!!! Είχε και κάτι άλλα ωραία αυτό το σάιτ, κατι μπαντανοσαλιαρίτσες, Τααααατη, περίμενε να τα βρω!

Κοριτσάκια, χθες πέρασα πολύ ωραία, δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο, στις κούνιες πήγαμε όλοι μαζί, αλλά είχε ωραίο καιρό ανοιξιάτικο, το κοριτσάκι μας είχε καλή διάθεση και δυο πεταχτά κοτσιδάκια, το μωρό χαρωπό...Γυρίσαμε σπίτι και κοιμήσαμε τον μικρό, μπανιάραμε τη Λήδα και παραγγείλαμε πίτσα....κι επειδή δεν ήθελε με τίποτα την κούνια της κοιμηθήκαμε αγκαλιά στον καναπέ και ήθελα να τη φάω έτσι όπως ήταν γλυκούλα, νυσταγμένη και μοσχοβολούσε....Αααααχ, με βάρεσε η άνοιξη κατακέφαλα, και άρχισα να αισιοδοξώ!!!! Θα πάρουμε και μαγιό, τι άλλο θέλουμε....

Τώρα όμως τα κεφάλια μέσα! Την Κυριακή έχω πάλι συνάντηση και δεν με παίρνει να είναι πάλι στο προφορικό!

Εγώ, εγώ αυτό

Yellow Sea creatures Swim Nappy μέγεθος large (9-12kg)

κι αυτά τα παπουτσάκια γίνεται?

Mary Jane Chocolate Suede Inch Blue soft leather baby shoes (size 6-12)

Thank you!

και εγω ειμαι ανάμεσα στο κίτρινο και στο λαχανί...

Τατι μπορώ να παρω και κανα δυο σαλιαρες απο εκει ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...