Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ κορίτσια τι θα κάνω???Έχω αρχίσει να τα παίζω πηγα πάλι μέσα που τον έβαλα για ύπνο και είχε ξεβρακωθεί και πάλι και κοιμόταν έτσι! Προς το παρόν τη γλιτώσαμε και τον έντυσα στον ύπνο του όμως δε μπορώ να περιμένω από πάνω από την κούνια πότε θα ξυπνήσει και να προλάβω να τον σηκώσω μην τα ξανακάνει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασούλα στείλε κανένα κομμάτι γιατί από το πρωί έχω τσακίσει τουλάχιστον 10 σοκολατάκια μπας και πάρω τα πάνω μου, αλλά τελικά μόνο η ζυγαριά θα πάρει τα πάνω της και πάλι!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

κερναω και εγω περπατοπιτα!!!:lol:

μολις περπατησε ,κουτσαινοντας βεβαια ..αλλα ετσι δεν εκανα ουτε οταν πρωτοπερπατησε απτη χαρα μου!!:lol:

:lol::lol::lol::lol: Νουμεροοοοο!

Αχ κορίτσια τι θα κάνω???Έχω αρχίσει να τα παίζω πηγα πάλι μέσα που τον έβαλα για ύπνο και είχε ξεβρακωθεί και πάλι και κοιμόταν έτσι! Προς το παρόν τη γλιτώσαμε και τον έντυσα στον ύπνο του όμως δε μπορώ να περιμένω από πάνω από την κούνια πότε θα ξυπνήσει και να προλάβω να τον σηκώσω μην τα ξανακάνει!

Αφού δεν θέλει την πάνα άφηνε τον να κοιμάται έτσι και βάζε του μετά... εγώ πριν κοιμηθεί ο θοδωρίκος του λέω αν θέλει τσισάκια να με φωνάξει αλλά ο γωγος είναι μικρούλης ακόμα. Τον έχεις ακόμα σε κούνια; Μήπως να τον βγάλεις για να μπορεί να σηκώνεται μόλις ξυπνάει. Επίσης όταν ο θοδωρίκος έκανε την επέμβαση μετά που βγήκαμε δεν έπρεπε να φοράει πάνα. Είχα πα΄ρει τα σελτεδάκια που έχουν για τους παπούδες μιας χρήσεις και τα είχα βάλει πάνω απ'τα σεντόνια. Δεν ξέρω αν είναι ότι πιο υγειινό αλλά είναι μία προσωρινή καλή λύση. Πόσες φορές την ημέρα κάνει κακά το παιδάκι; Έχει συγκεκριμένη ώρα;

Έχω να δηλωσω οτι παρόλο που ο μικρος (τροπος του λεγειν μικρος) δεν με αφηνει να κοιμηθω είναι απίστευτα γοητευτικός, παιχνιδιάρης και γελαστούλης! Και επίσης ανυπέρβλητα, υπεράνθρωπα, αδιανόητα όμορφος! Και ναι είμαι τελείως υποκειμενική! Κουκουβά! :tongue::tongue::tongue:Επίσης κόρες ετοιμαστείτε φροντίζω για την προίκα σας γιατί τα 6-9μ του μαδερ μας είναι ίσα ίσα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

πω ρε μαρινακι ζορι τραβας,

προς το παρον να ελεγχεις τα μεσημερια αν την βγαζει και να του την φορας χωρις να του λες τιποτα σαν να μην συμβαινει τιποτα

και αφου κατι πηγε στραβα μηπως να ξεκινουσατε απτην αρχη στο χαλαρο την εκπαιδευση ή να το αναβαλετε για λιγο μεχρι να το ξεχασει ?και μετα ξεκινατε με νεες βασεις

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κερνάω ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ

Κοπελιά σε νοιάζει αν είναι αυθυποβολή? Αρκεί που εσύ είσαι ανεβασμένη;)

Μπράβο για το περπάτημα, καλές βόλτες!

Δίκιο έχεις!

Λοιπόν, είμαι ενθουσιασμένη!

Το πρωί έβαλα τη Σοφία στο μέι τάι και πήγα σε ένα φανταστικό κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα, το "Περί θηλασμού" http://www.perithilasmou.gr/ Το σάιτ ακόμα είναι υπό κατασκευή, αλλά έχει φανταστικά πράγματα και οι ιδιοκτήτριες ειναι σύμβουλοι θηλασμού εθελόντριες. Πήρα 2 τέλεια σουτιέν, ένα πολύ άνετο και υποστηρικτικό και ένα πολύ σέξι (ούτε ήξερα ότι υπήρχαν και τέτοια), ένα υφασμάτινο καρεκλάκι που δένει σε καρέκλες για να κάθεται το μωρό στα εστιατόρια και έναν υπνόσακο από οργανικό βαμβάκι:D

Εγώ συνεχίζβ με τον πόνο μου!

Τον έχω ακόμα σε κούνια που όμως γίνεται κανονικό κρεβάτι αλλά επειδή κοιμάται ανήσυχα δεν έχω βγάλει ακόμα τα κάγκελα, αφήστε που εκεί τον αφήνουμε και κοιμάται μόνος του ενώ το κρεβάτι το βλέπει για παιχνίδι και ανεβοκατεβαίνει. Στο γιογιό δεν τον πιέζω καθόλου να κάτσει, τον βάζω κι αν δε θέλει σηκώνεται, συνήθως κάνει 1-2/ την ημέρα και τα έκανε σχεδόν πάντα στο γιογιό. Τελευταία ανακάλυψε να ανεβοκατεβάζει την πάνα-βρακάκι για παιχνίδι ειδικά όταν τον βάζουμε για ύπνο. Το κάνει σίγουρα για παιχνίδι και για να κόψει αντιδράσεις το βλέπω στο ύφος του, αλλά να τα πιάνει κιαι να τα πασαλοίφει παντού?Οπότε ούτε αυτά τα σεντόνια που λες Λέγκω θα έλυναν το πρόβλημα! π.χ. σήμερα το πρωί ξύπνησε προφανώς λίγο νωρίτερα, έβγαλε την πάνα τα έκανε στο κρεβάτι και άρχιζε να παίζει με αυτά!Καταλαβαίνει ότι τα κάνουμε στο γιογιό κλπ κλπ το λέμε συνέχεια αλλά τώρα τι κάνω στην πράξη! Δεν την παλεύω άλλο να πλένουμε σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα 2 φορές τη μέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρίνα, για να του αποσπάσεις την προσοχή και να βρει άλλο παιχνίδι, πηγαίνετε παρέα να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι για την τουαλέτα και βάλτον εκεί να κάτσει να κάνει τα κακά του! Σαν μεγάλος! παραμύθιασέ τον και με άλλα τέτοια, δώστου και ένα βιβλίο να διαβάζει όταν κάνει κακά και ίσως πιάσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις αγωνίστριες μανούλες!

Περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλικα.

Την Δευτέρα τελικά εγώ την πήγα στην παιδίατρο γιατί μου έκανε λίγο πυρετό ξανά. Είδε ότι το ένα αυτάκι της μάζεψε υγρό, εκριτική ρινίτιδα και βροχίτιδα μας είπε. Της έδωσε αντιβίωση, σιρόπι και σταγόνες για την μύτη. Αν μέχρι σήμερα δεν είχε σαφή βελτίωση (που ευτυχώς έχει) θα ξεκινούσαμε εισπνεόμενα με μασκούλα ουφφφφφφφφφ ευτυχώς το γλιτώσαμε και στο παρα τσαφ για ωτίτιδα είμασταν! Τι κρύωμα ήταν αυτό που άρπαξε το πουλάκι μου!

gerakina μου έχω ΠΗΤ 18/08 και θα γεννήσω στην Γενική Κλινική. Έχω πάλι κοριτσάκι, εσύ??? Έχεις καλή εγκυμοσύνη? Δουλεύεις?

marina28 πολλά κουράγια, τι να πω. Σίγουρα έχει πλήρη συνείδηση το τι κάνει αλλά το γιατί...δηλαδή και πάνα βρακάκι να του βάλεις πάλι το ίδιο θα κάνει. Μάλον πρέπει να παραμονεύεις να τον ντύνεις στον ύπνο του και προσοχή με σε πιάσει αυτός στον ύπνο!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Εγώ συνεχίζβ με τον πόνο μου!

Τον έχω ακόμα σε κούνια που όμως γίνεται κανονικό κρεβάτι αλλά επειδή κοιμάται ανήσυχα δεν έχω βγάλει ακόμα τα κάγκελα, αφήστε που εκεί τον αφήνουμε και κοιμάται μόνος του ενώ το κρεβάτι το βλέπει για παιχνίδι και ανεβοκατεβαίνει. Στο γιογιό δεν τον πιέζω καθόλου να κάτσει, τον βάζω κι αν δε θέλει σηκώνεται, συνήθως κάνει 1-2/ την ημέρα και τα έκανε σχεδόν πάντα στο γιογιό. Τελευταία ανακάλυψε να ανεβοκατεβάζει την πάνα-βρακάκι για παιχνίδι ειδικά όταν τον βάζουμε για ύπνο. Το κάνει σίγουρα για παιχνίδι και για να κόψει αντιδράσεις το βλέπω στο ύφος του, αλλά να τα πιάνει κιαι να τα πασαλοίφει παντού?Οπότε ούτε αυτά τα σεντόνια που λες Λέγκω θα έλυναν το πρόβλημα! π.χ. σήμερα το πρωί ξύπνησε προφανώς λίγο νωρίτερα, έβγαλε την πάνα τα έκανε στο κρεβάτι και άρχιζε να παίζει με αυτά!Καταλαβαίνει ότι τα κάνουμε στο γιογιό κλπ κλπ το λέμε συνέχεια αλλά τώρα τι κάνω στην πράξη! Δεν την παλεύω άλλο να πλένουμε σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα 2 φορές τη μέρα!

Βασικά κάνε κάτι και κάτι άλλο όχι τοσο σωστά παιδαγωγικό αλλά πρακτικό, σταμάτα για λίγο της πάνες βρακάκι ακι βάλε του τις απλές με τα αυτοκόλητα ΄οταν κοιμάται και την υπόλοιπη μέρα φόρα του βρακάκι ή πάνα βρακάκι ή τίποτα αλλά για το βράδυ άμα είναι βάζε τις κλασικές πάνες.:cool:

Μπου μπου περαστικά στο πλασματάκι σου!!!

Καλησπέρα!

Εγώ κορίτσια πιστεύω πως ό,τι και να του βάλει θα καταφέρνει να το βγάζει και θα πασαλείβει ανενόχλητος! Δεν το κάνει στον ύπνο του για να του φοράει στον ύπνο πάνα, ξυπνάει και μετά βγάζει την πάνα κλπ.

Μαρίνα, ίσως για ένα διάστημα να τον ξύπναγες λίιιγο πιο νωρίς, ώστε να προλάβεις να τον πας στην τουαλέτα; Αν έχει σταθερή ώρα που κοιμάται, ένα τεταρτάκι νωρίτερα το ξύπνημα ίσως να είναι λύση μέχρι να του περάσει η φάση! Απ' την άλλη, πάρε πλαστελίνες, βγάλ' τον να παίξει με χώματα, λάσπες κλπ, ίσως ικανοποιηθεί με αυτά τα ανακατέματα και αφήσει ήσυχα τα κακά... δεν ξέρω!

Πιστεύω πως θα μπορούσες και να το συζητήσεις ήρεμα μαζί του, όπως θα του έλεγες ότι δεν ζωγραφίζουμε πχ στον τοίχο ή δεν πετάμε το φαγητό στο πάτωμα, χωρίς να έχεις μεγάλες προσδοκίες, εξήγησέ του ότι η μαμά δεν μπορεί να καθαρίζει, η κούνια του θα βρομίσει πολύ, χωρίς να υπερβάλλεις, επανέλαβε την κουβέντα όποτε χρειαστεί και υπομονή, θα σταματήσει! Όπως όλα!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μπράβο ρε Σοφάκι σωστό αυτό με τα χώματα!

Καλά Γκαλατάκι πολύ γέλιο η Ρηνιώ, ξέχασα να σχολιάσω πριν!!! Τρελό κορίτσι!:D

Πάω να παλέψω με το εξώφυλλο μου μπας και το τελειώσουμε... σμουτς

Βασικά κάνε κάτι και κάτι άλλο όχι τοσο σωστά παιδαγωγικό αλλά πρακτικό, σταμάτα για λίγο της πάνες βρακάκι ακι βάλε του τις απλές με τα αυτοκόλητα ΄οταν κοιμάται και την υπόλοιπη μέρα φόρα του βρακάκι ή πάνα βρακάκι ή τίποτα αλλά για το βράδυ άμα είναι βάζε τις κλασικές πάνες.:cool:

Καλόοοο!!!!!! Αυτό θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ!

Σοφούκα και η δικιά σου ιδέα πολύ καλή! Το σκέφτηκα κι εγώ μήπως η πλαστελίνη του καλύψει μια ανάγκη για αυτή την αίσθηση!

Μπουμπού περαστικά στο πλασματάκι σου!

Φιλάκια καλό βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...