Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τί πέδιλα Ελένη για δείξε και σε μας!!!

Εσένα μικροποδαρού δεν θα σου δείξει τίποτα... βρίσκεις παντού δεν έχεις πρόβλημα:tongue:

Δεν είναι λίγο μελαγχολικά σήμερα; Εϊναι...

Έβγαλα 100μλ καλά είναι εεε;

Εχθές εμένα μου ξανάπεσε ο Νικολας απ'τον καναπε αυτή τη φορά... αλλά επειδή έπεσε στα μαλακά δεν έκλαψε αλλά συνέχισε να παλεύει... εγώ βέβαια τα χρειάστηκα γιατί μπήκα τρέχοντας και αντί να δω μωρό στον καναπε είδα μωρό στο πάτωμα. Νταξ είμαι απαράδεχτη το ξέρω...

Γεια σου Γερακινάκι πολυλογάδικο;

Η Τζενούλα μας που είναι και έχει χαθεί;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οπως διαβαζα στα γρηγορα αντι για " ο θυροηδης προκαλει νευρα?" καταλαβα " ο Θοδωρης προκαλει νευρα" αλλα αντι αλλων ......

:lol::lol::lol: Κι ο θοδωρής καλά τα πάει σ'αυτό τον τομέα!

Πάλι θα πήζεις; Τουλάχιστον σου πληρώνουν τίποτα ρε Τζενάκο ή αβαβά;

Ύπνος? Τι είναι αυτό? 3-4 και 6.30-8.30 για μενα χτες! Η μπουμπού είχε πάρα πολύ βήχα και της άλλαζα συνεχώς δωμάτιο μπας και βρω το κατάλληλο! Ο Γιώργος ακόμα ψιλοχάλια και με πολύ ανήσυχο ύπνο κοπανούσε συνεχώς στα κάγκελα της κούνιας και δοκίμασε όλες τις στάσεις ύπνου χωρίς ευτυχώς να ξυπνήσει κι εγώ έχω κολλήσει από τα παιδιά και δε μπορώ να καταπιώ εδώ και 2-3 μέρες, είπα να την παλέψω με τσαγάκι και μέλι αλλά χτες ένιωθα ότι κατάπινα καρφίτσες! Τι να πάρω που να είναι συμβατό με το θηλασμό (έχουμε και ένα θέμα με την πιθανή έλλειιψη ενζύμου)! Μέσα σε όλα με το που ξυπνάω βλέπω και πάλι επανάληψη θκατοκατάστασης στο δωμάτιο του Γωγούλη! Εντάξει πληρώνω την ανεγκέφαλη αντίδραση της προηγούμενης φοράς! Τώρα το μόνο που έκανα ήταν να τον βαλω με τις πυτζάμες στη μπανιέρα, να κλείσω την πόρτα του δωματίου του και να τον ετοιμάσω κανονικά για το σχολείο σαν να μην έγινε τίποτα (και η παιδίατρος αδιαφορία συνέστησε! Βέβαια για να τη βγάλω κι εγώ καθαρή μιας και είχε ξυπνήσει και η μπουμπού αποφάσισα να καλέσω τις μεγάλες δυνάμες (βλέπε μαμά) για έκτακτη ενίσχυση! Ανέλαβε το καθάρισμα και τώρα δεν ξέρω τι δώρο πρέπει να της κάνω για να εξιλεωθώ! Πάντως με βοήθησε πολύ γιατί υποκρίνομαι ότι δε συνέβη και στον εαυτό μου και δεν έχω θυμώσει ούτε καν τσατιστεί! ΑΠλά σκέφτομαι τι θα γίνει αν επαναληφθεί και πάλι!:|

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!

Κερνάω ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ

εγώ κάνω ανθοθεραπεία με τα ιάματα του Bach και εδώ και λίγες μέρες η διάθεσή μου έχει ανάβει πολύ! Τώρα αν είναι αυθυποβολή τι να πω, πάντως έχω κέφια.

Κοπελιά σε νοιάζει αν είναι αυθυποβολή? Αρκεί που εσύ είσαι ανεβασμένη;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα με το σκηνικό με τα θκατά πιστεύω δίκαια κερδίζεις το βραβείο της πιο βασανισμένης μάνας! Εύγε κορίτσι μου!:tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ εγώ θέλω περπατόπιτα... Μπράβο το Σοφάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά τρεξίματα λοιπόν! :)

h3tBNfT-v_M&feature=related

Μαρίνα τι να πω, υπομονή... μα τα κακά στο γιογιο δεν τα έκανε; τώρα τα κάνει στον ύπνο του και ξυπνάει χεσμένος;

καλημέρα!!!!!!! αν και μεσημέριασε :)

Καλές βόλτες στο Σοφάκι μας!!!!!!!!!!η περπατόπιτα μπορεί να γίνει τσιζκέηκ? :):)

Αχ, θέλω να δω τι θα λέει η Μαρίνα σε 2-3 χρόνια από τώρα..μεγάλη απορία το'χω!! :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αχ, θέλω να δω τι θα λέει η Μαρίνα σε 2-3 χρόνια από τώρα..μεγάλη απορία το'χω!! :lol:

Μαμα, παρατα με δεν βλεπεις ότι μιλαω στο τηλεφωνο!:tongue:

καλες βολτες στο Σοφακι!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Mπράβο στο Σοφάκι!!!

Εγω παντως με αυτα που λεει τωρα η Ειρηνη πεθαινω στα γελια...

Παιζει μονη της σκετσ και αλλαζει τη φωνη της...χαχααχα

ελεγε πριν λιγο "παλιατζη θες αυτο?" και αλλαζοντας μπασα φωνη "Ναι ευχαιτώ παα πολύ"

Γελιο δεν εχει? Μετα καπου ακουσε στην παιδικη χαρα

το καθολου πολιτικως ορθο τραγουδακι, παταω ενα κουμπι και βγαινει μια χοντρη και ελεγε

παταω ενα μπουμπί , γαίνει μια οντή

, εεεεεεεεμμμμ οχι γαινει ενας κοκολιλος (κροκοδειλος) και γελουσε πονηρα,,,,

χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!

Μπραβο στην σοφια καλες βολτες!!

τι θηλαστρο εχετε ?εγω τι να παρω ?ή να μην παρω καθολου ?το αλλο το ειχα χρειαστει 2 μονο φορες

ειχα το swing αλλα δεν εβγαζα πολυ και μου την εδινε που εκανα μια ωρα

χθες ηταν η πιο δραματικη μερα εβερ,πονουσε και εκλαιγε ολη μερα , δεν μπορουσε να κανει και κακα μιας και δεν μπορουσε να πατησει να στηριχθει

την πηγα μια βολτα με το καροτσι εκει ηρεμησε αλλα μετα παλι τα ιδια

σημερα εξακολουθει να μην το παταει αλλα τουλαχιστον δεν ποναει και εχει καλυτερη διαθεση

Ωστε η Αννουλα λουζεται μονη της ?μπραβο της!Αντες και στα δικα μας που αν κρατησει τοσο και μας εχω ακομα ενα χρονο μπροστα μου

Τατη οσο για την ψυχραιμια μου τελευταια με προδισει ,αν το παρακανει δεν εχω υπομονη υψωνω την φωνη μου και αυτο δυστυχως το μαθαινουν πολυ ευκολα , μετα το εκανε στον βατραχο της

Τζενουλα πηζεις γιαυτο χαθηκες?

α Λεγκω ειπες οτι τον πηρες 90 εσυ??απο το ecofamily το πηρες?μου δειχνεις ποιο πηρες γιατι δεν ειδα κατω απο 104

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...