Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου βρε Σοφούκα με τα ωραία σου!

Λοιπόν η τσουλούφο έχει να κάνει κακά από το Σάββατο... Να κάνω κάτι? Την έχει στουμπώσει το φρούτο μάλλον και δεν ξέρει πώς να τον βγάλει... Και το αβοκάντο δεν έκανε και πολλά Άφρο!

Πώς ρε κοπελιά όλη την ώρα για σένα, αφού έχεις και την τσουλουφ? Πότε επιστρέφεις δουλειά? Κοίτα να το απολαύσεις όσο μπορείς τώρα!

Χα! η τσουλούφ είναι με την Ελένη, η οποία θα την κρατάει... Λέω να γυρίσω 1η Ιουνίου και να διακόψω την ισόχρονη και να παίρνω 1 ή 2 μέρες τη βδομάδα για να βολέψω και τις άλλες δουλειές!

Αφρούλα το απόγευμα είδα καινούργια σχέδια πέδιλα Merrel!!!!!! πολύ ωραία! 80 γιούρια. Πρέπει να προλάβουμε τα 41!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αν βάλεις διαβολάκο??? Για μελάνι?

Λέω κι εγώ τι να βάλει το παιδί να το κάνει χειρότερα! Αντέεεε τι σου κάνει η αυπνία!!! Πάντως καλά το σκέφτεσαι για να παίρνεις 1,2 μέρες την εβδομάδα και να κάνεις και τις άλλες δουλειές γιατί αλλιώς με 2 παιδιά...δε σε βλέπω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

εγώ κάνω ανθοθεραπεία με τα ιάματα του Bach και εδώ και λίγες μέρες η διάθεσή μου έχει ανάβει πολύ! Τώρα αν είναι αυθυποβολή τι να πω, πάντως έχω κέφια.

ενδιαφέρον! για δώσε λεπτομέρειες τι παίρνεις από όλα? ποιος σου ειπε τι να παιρνεις και πότε? ή απλα δοκιμάζεις μόνη σου?

εμενα παντως το sleep remedy με έχει σωσει απο τρελες αυπνίες λόγω υπερέντασης...και την μητέρα μου το ίδιο...

γεια σας κοπελιες!!!!!:D

εμεις εδω κοιμομαστε και τρωμε σχετικα καλυτερα!!:)

εγω εχω πεσει στην πεινα 1,5 εβδομαδα τωρα, (με μια εξαιρεση την κυριακη;)) , εκοψα τα πολλα-πολλα και εχασα και 2-3 κιλακια,(οχι οτι φαινονται ιδιαιτερα, αλλα συνεχιζουμε και βλεπουμε;))

vassoula περαστικα σας!!!!

marinaki τελεια ειστε απο βαρος, μην ανησυχεις!!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα κορες!

Κανει πολυ νυστα σημερα, ειχαι και καργα συννεφια (εδω στα ΒΠ τουλάχιστον), οποτε δεν ανοιγει το ματι με τιποτα.

Λοιπόν η τσουλούφο έχει να κάνει κακά από το Σάββατο... Να κάνω κάτι? Την έχει στουμπώσει το φρούτο μάλλον και δεν ξέρει πώς να τον βγάλει... Και το αβοκάντο δεν έκανε και πολλά Άφρο!

Αφρούλα το απόγευμα είδα καινούργια σχέδια πέδιλα Merrel!!!!!! πολύ ωραία! 80 γιούρια. Πρέπει να προλάβουμε τα 41!

Λεγε που τα ειδες κ κανονισε ποια μερα θα παμε για ψωνια!

Εχεις δωσει μηλο στη τσουλουφο ή μονο αχλαδι αβοκαντο? Γιατι το μηλο στουπωνει. Νερακι να βαζεις στη κρεμουλα μπολικο ή να της δινεις να πινει συχνα.

φιλω σας!

Καλημέρα!!!!!!

Αφροδιτάκι σε καταλαβαίνω με τη νύστα, κι εγώ νυστάζω πολύ και δεν ξύπνησα στις 6...

Τα παπούτσια τα είδα εδώ στο Shooz απέναντι από το σπίτι μου που είχα πάρει και τα άλλα. Αυτό είναι ανοιχτό και όλα τα απογεύματα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

ενδιαφέρον! για δώσε λεπτομέρειες τι παίρνεις από όλα? ποιος σου ειπε τι να παιρνεις και πότε? ή απλα δοκιμάζεις μόνη σου?

εμενα παντως το sleep remedy με έχει σωσει απο τρελες αυπνίες λόγω υπερέντασης...και την μητέρα μου το ίδιο...

Καλημέρα πέρα για πέρα!

πήρα λίγες μέρες το rescue remedy με τις οδηγίες που έγραφε πάνω η συσκευασία. Μετά αγόρασα ένα βιβλίο "Θεράπευσε τον εαυτό σου με τα άνθη του Bach" και διάλεξα τρία άνθη που με αντιπροσωπεύουν συναισθηματικά (hornbeam, oak, wild oat) και απευθύνθηκα σε φαρμακοποιό που ασχολείται με αυτά και μου έφτιαξε το μείγμα (8 έουρος) και αυτή μου είπε να παίρνω 4 φορές τη μέρα από 4 σταγόνες πάνω στη γλώσσα

Καλημέρα κοριτσάκια... έχει μπουκώσει εντελώς και το δικό μου το μωρό, έβγαλα και θήλαστρο σε φόρα γιατί με το μπούκωμα τρώει λιγότερο άρα ευκαιρία για αποθήκευση (την έκλεψα την ιδέα απ'τη σοφή συμπεθέρα μου:tongue:)

Για μπααααστα κυρα Λένη γιατί θα πάρετε 41;;; 42 δεν φοράτε;;; Μόνο εγώ φοράω 42; Καλή ιδέα με το διαβολάκο, δεν θέλει όμως ξέβγαλμα;

Και πρέπει να φτιάξω και το πικ απ που τυχαία ανακάλυψα το σάββατο που καθάριζα ότι του έχουν βγάλει τα μάτια και το βγάλανε κι απ'την πρίζα για να μην το πάρω χαμπάρι...αλητεία πατέρας και γιος;;; :rolleyes:

Γεια σου Σοφούκα, με τα ωραία σου!!! Μέγα ντιτζει μας έλειψες :D:D:D

Το ότι έχω παρατημένο τον μικρό στο σαλόνι κι εγώ κάθομαι στο γραφείο και σας διαβάζω δεν πειράζει, ε;;;;;; Οκ το ήξερα ότι θα με υποστηρίξετε...

Απλά την έχει καταβρεί στο χαλάκι του, παίρνει ένα παιχνίδι, το αφήνει παίρνει άλλο, χτες έκατσε καμιά ώρα εκεί συνεχόμενα... και κάνει πλέον σοβαρές προσπάθειες να γυρίσει από ανάσκελα μπρούμυτα γιατί βάζει πόδι κάτω και σπρώχνει...γυρνάει στο πλάι και είναι ζήτημα ημερών να ολοκληρώσει...:rolleyes:

Λοιπόν γενικά είμαστε καλά αν λύναμε και το πρόβλημα του βραδυνού ύπνου (ή μάλλον της βραδυνής αυπνίας) θα ήμουν κομπλέ!

Τί πέδιλα Ελένη για δείξε και σε μας!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα κ απο μενα τι κανετε?

Εγω πηζωωω απιστευτα στο γραφειο ως συνηθως κ δεν προλαβαινω να μπω καθολου να μιλησουμε... Θ αδουλευω κ ΣΚ δραμααα

Οπως διαβαζα στα γρηγορα αντι για " ο θυροηδης προκαλει νευρα?" καταλαβα " ο Θοδωρης προκαλει νευρα" αλλα αντι αλλων ......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...