Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

και τι διαφορά έχει αυτός από τους "κοινούς" μάρσιπους που κυκλοφορούν στα μαγαζιά?

Η λογική του είναι η ίδια με του σληνγκ δηλαδή ο πωπός του παιδιού πιο χαμηλά απ'τα γόνατα, ποτέ το παιδί μην κοιτάζει μπροστά κλπ Φτιάχτηκε στηριζόμενος στους υφασμάτινους μάρσιπους.

Το πάρτυ ονοματοδοσίας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απλά αφορμή να περάσουμε καλά και τα παιδιά και εμέις Ας πούμε ότι θα είναι ένα είδος πολιτικής βάφτισης όπως είναι και ο πολιτικός γάμος;) Βέβαια η ονοματοδοσία έχει γίνει ήδη αλλά δεν πειράζει... Τους βόλους και τις σβούρες τις θέλω για τα δωράκια που θα μοιράσουμε στο τέλος.

Πωπω πρέπει να πόνεσε... κάνε κουράγιο Βασούλη, δεν νομίζω να έχει μείνει ξυλάκι γιατί θα το βλεπες αρα σε λίγο θα συνέλθει θα την φορτώσεις και θα πάτε κούνιες να περάσει πιο όμορφα και γρήγορα η μέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A, ρε Βασούλι....περαστικά σας....

Ρε σεις, 105? το εργκο?????Κομματάκι τσιμπημένο το βρίσκω....όσο για το θυρεοειδή,θα το ψάξω, γιατί κάτι παίζει να χει αλλάξει ....

Εγώ 90 το είχα πάρει... μπας και κοιτάς αυτό που είναι με οικολογικό ύφασμα; Είναι για πόση χρήση το θες... εγώ και στο θοδωρή και στο νικόλα δεν χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου καρότσι ιγατί δεν βόλευε με τα λεωφορία... παντού με τον μάρσιπο άρα απ'τους πρώτους μήνες του θοδωρίκου την έκανα την απόσβεση. Τώρα αν θες για μια φορά στις τόσες φαντάζομαι δεν συμφέρει:cool:

Αααα βάσω τώρα που σε βρήκα!

Λοιπόν υπομονή με την μικρή στεφανία που ακολουθεί τα ίχνη της δικιάς μου ταλιμπάνισσας (σικ!)... δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν φωνάζουν έτσι, το μόνο όσο διατηρείς την δική σου ψυχραιμία και ηρεμία τόσο τα πράγματα είναι καλύτερα για όλους...περαστικά στη φακίρισσα!

Για τα μαλλιά ήθελα να ου πω βασικά εμείς από πέρσι (δλδ λίγο πριν πατήσει τα 2) μέχρι και τώρα είχαμε πρόβλημα στο λούσιμο, και την έπλενα μόνο όταν η κατάσταση έφτανε στο απροχώρητο. Είναι φάση και περνάει γιατί είναι 2 εβδομάδες που η κυρία άννα λούζεται μόνη της περικαλώ (καλά με βοήθεια του μπαμπά) αλλά χωρίς κλάμματα, χωρίς φωνές και βγαίνει μες την τρελή χαρά από το μπάνιο... δεν νομίζω να το έχουμε ξεπεράσει τελείως αλλά πάντως έχουμε σημαντική πρόοδο... γενικά σε αρκετά πράγματα βλέπω κάποια πρόοδο τώρα που θα πατήσουμε τα 3 σε λίγο καιρο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

όσο για τον έργκο, ναι είναι ακριβός αλλά όντως αξίζει τα λεφτάκια του, μακάρι να τον είχα ανακαλύψει στην άννα...σουπερ είναι, σήμερα είχα τον μικρό έριξε κάτι ύπνους όταν τον σκέπασα με την κουκούλα...και εγώ γυρνούσα αμέριμνη χωρίς καμία ενόχληση στην μέση-πλάτη κλπ κλπ (ο μικρός 2 μήνες πριν ήταν 7 κιλά, καταλαβαίνετε ...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

γερακίνα είναι πιθανό αν πρόκειται για την αρχή της θεραπείας, δλδ αν τώρα ξεκίνησες να το παίρνεις ναι, είναι πιθανό, αλλά σε 1 μήνα θα τοχει συνηθίσει ο οργανισμός...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Το πάρτυ ονοματοδοσίας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απλά αφορμή να περάσουμε καλά και τα παιδιά και εμέις Ας πούμε ότι θα είναι ένα είδος πολιτικής βάφτισης όπως είναι και ο πολιτικός γάμος;) Βέβαια η ονοματοδοσία έχει γίνει ήδη αλλά δεν πειράζει... Τους βόλους και τις σβούρες τις θέλω για τα δωράκια που θα μοιράσουμε στο τέλος.

Κι εμείς κάτι τέτοιο είχαμε στο νου μας για τα παιδιά, αλλά ακόμα δε έχουμε αξιωθεί. Επιπλέον, είχαμε σκοπό να ορίσουμε και νονούς. Θα το κάνουμε κάποια στιγμή:)

DPYUp2.png EYukp3.png

καλησπέρα!

μάμα μία να τον δεις τον θυρεοειδή πάραυτα, είναι πολύ ύπουλος.

εγώ κάνω ανθοθεραπεία με τα ιάματα του Bach και εδώ και λίγες μέρες η διάθεσή μου έχει ανάβει πολύ! Τώρα αν είναι αυθυποβολή τι να πω, πάντως έχω κέφια.

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε σχετικα ηρεμησει τα βραδια αλλα με το που ξυπναει την πιανει μια απιστευτη γκρινια και της φταινε τα παντα,να μην παω εγω τουαλετα ,να μην μαγειρεψω ,να μην βαλει αυτες τις καλτσες,να μην καθησουμε εκει ...της φταινε μεχρι και τα κλαματα της που την βρεχουν !!!ενω συνεχιζει να κλαιει ασταματητα...

:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν είναι καταπληκτικό αυτό; Το ίδιο κάνει και η Ευτυχία με τα δάκρυα που τη βρέχουν, τσαντίζεται απίστευτα και κλαίει ακόμα πιο γοερά!:rolleyes:

Ωραίο φαίνεται αυτό το έργκο... Λέτε να κάνω πέμπτο για να το δοκιμάσω κι αυτό; Πάντως εγώ στους μικρούς μήνες δεν είχα καταφέρει να θηλάσω σε σλινγκ, πάντα θήλαζα χύμα, χωρίς τίποτα, που σημαίνει ότι δεν μπορούσα να θηλάσω περπατώντας και μου την έδινε. Τελικά το κατάφερα με το σλινγκ όταν η μικρή ήταν ενός έτους και μπορώ να πω ήταν καταπληκτική εμπειρία να περπατάω σε εκδρομή και η μικρή να θηλάζει, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσω! Όσο ήταν μικρή με βόλεψε μια χαρά το σλινγκ, μετά το μέι τάι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που το πρωί έχω όλη την ώρα για μένα... Μπορώ να σας πω ότι σαστίζω και νιώθω τύψεις ότι κάτι δεν κάνω καλά... ΄Οταν γυρίσω στη δουλειά θα τρέχω και δε θα φτάνω αλλά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μυρτώ μόλις κορνάρω κατέβα!!!

Πώς ρε κοπελιά όλη την ώρα για σένα, αφού έχεις και την τσουλουφ? Πότε επιστρέφεις δουλειά? Κοίτα να το απολαύσεις όσο μπορείς τώρα!

Βάσω δεν ξέρω αν θυμάσαι πόοοοσες σελίδες είχαμε αφιερώσει μόλις γέννησα για να αποφασίσω αν θα πάρω sling ή pouch! Τελικά κατέληξα στο 1ο, κι ενώ τις πρώτες μέρες σκέφτηκα έκανα βλακεία, τώρα όχι απλά δεν το μετανιώνω αλλά με έχει καταβολέψει! Ειδικά στο θηλασμό που στο Γιώργο ούτε να διανοηθώ να θηλάσω δημόσια (ακόμα και στο αυτοκίνητο το σκεφτόμουνα) με το μαγικό σλινγκ να με καλύπτει και χωρίς να έχω το μωρό μέσα σε αυτό (γιατί αυτό θέλει κάποια δεξιότητα που δεν κατέω!!!) έχω θηλάσει μέχρι και σε γεμάτη καφετέρια! Σήμερα δε έδωσε ρέστα το σλινγκ που πέρασα από τη δουλειά μου και μετά παιδίατρο! Σε όλους άρεσε πολύ!

Τα νέα μας? Η μπουμπού την τσίμπησε τελικά τη βρογχιολίτιδα! Προς το παρών ήπια και θα την παλέψουμε με κάτι εισπνοές και 2 μέρες soldesanil! Σιγά που θα τη γλιτώναμε! Επισης, από βάρος μόλις 500γρ. μέσα στο μήνα και απ΄ότι είπε η doc οφείλεται στο ότι δεν έχει περάσει και λίγα αλλά και πάλι καλά τη βρισκει κι ας είναι 5 κιλάκια με το ζόρι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...