Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλέ με άγχωσες πρωί πρωί!

Μη φοβάσαι μην είσαι δειλή:tongue:

Τους βόλους καλέ τους θέλω για το παρτυ ονοματοδοσίας για τα δωράκια και καλά μπομπονιέρες που θα φτιάξω... θα πάω στο μαγαζί που είπε το σοφάκι, το είχα στα υπόψιν... έχω κι εγώ τους παιδικούς μου βόλους και τους αγαπάω πάρα πολύ και δεν θα αφήσω κανένα τσογλανάκι να μου τους φάει:cool:

Τονια μου, δεν ξέρω για το θυροειδή ξέρω πάντως σίγουρα ότι η κούραση επιρεάζει στάνταρ τα νεύρα!

Τάτι, στο τσαγομάγαζο ταχινοκέικ είχαμε φάει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Θέλω κουρκουμπίνια!!!!!!

Δεν έχω καμία ιστορία φρίκης να σας διηγηθώ, όλα κύλησαν ομαλά, ξυπνησε ο μικρός 3 φορές, μία για ξεμπούκωμα και 2 για φαί και η Λήδα ντύθηκε χωρίς αντιρρήσεις.

Αρα τι άλλο μπορεί να περιμένεις από τη ζωή!

Τώρα ετοιμάζομαι για επαγγελματικό ραντεβουδάκι μαζί με το σπόρο, όπου θα γίνω ρεζίλι των σκυλιώνε, γιατί δεν έχει ματαξαναγίνει, θα του εξηγήσω το σκηνικό προφορικά! Θεούλι μου, πότε θα το κάνω;;;;;

Πείτε μου, πως θα δώσω στο σούπερμαν να καταλάβει ότι δεν μένει καθόλου χρόνος όταν είσαι μόνη στο σπίτι με το μωρό, πρέπει να το θηλάσεις να το ηρεμήσεις να το κοιμήσεις και ξεσκατίσεις, να ετοιμάσεις το φαί για το άλλο, να το πάς και να το φέρεις από τον παιδικό σταθμό, να μαζέψεις το βομβαρδισμένο σπίτι από την προηγούμενη, να βγάλεις γάλα για την επόμενη κλπ,κλπ;;;

Δεν μπορεί να καταλάβει πως μέσα σ'όλα αυτά δεν κάθομαι καταχαρούμενη να φτιάξω και μια μακετούλα!

Δεν έχω νεύρα, την έχω ξεπεράσει αυτή τη φάση, έχω στενοχώρια σκέτη....

Πείτε μου, πως θα δώσω στο σούπερμαν να καταλάβει ότι δεν μένει καθόλου χρόνος όταν είσαι μόνη στο σπίτι με το μωρό, πρέπει να το θηλάσεις να το ηρεμήσεις να το κοιμήσεις και ξεσκατίσεις, να ετοιμάσεις το φαί για το άλλο, να το πάς και να το φέρεις από τον παιδικό σταθμό, να μαζέψεις το βομβαρδισμένο σπίτι από την προηγούμενη, να βγάλεις γάλα για την επόμενη κλπ,κλπ;;;

Ποτέ!!!

Με το Γιώργο έχεις πάντως και κάποιες ελπίδες

Ο δικός μου δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει ποτέ.

Ερχόταν μάλιστα ένα διάστημα από τη δουλειά και με ρωτούσε

"τι έκανες σήμερα?"

και ήταν σα να μου έλεγε... έκανες τίποτα ή άραζες!!!!

Οπότε πήρα κι εγώ την απόφαση να κάνω έναν πίνακα-λίστα με τα πράγματα που έχουν να γίνουν και να σημειώνω δίπλα ποιος τα κάνει...

για σκεφτείτε πιο όνομα είναι πιο συχνά γραμμένο...

899667.png226174.png

καλημερα!

ταλαιπωρες μανουλες καλη δυναμη!

Μαρινα δεν θελω να το σκεφτομαι το σκηνικο σας ...αλλα μου εκανε φοβερη εντυπωση 7 μηνων εκανε κακα στο γιογιο??αρα πολυ φυσιολογικο και τωρα να μην θελει αλλο τις πανες

Λεγκουλιν τελικα ονοματοδοσια?

εμεις εχουμε σχετικα ηρεμησει τα βραδια αλλα με το που ξυπναει την πιανει μια απιστευτη γκρινια και της φταινε τα παντα,να μην παω εγω τουαλετα ,να μην μαγειρεψω ,να μην βαλει αυτες τις καλτσες,να μην καθησουμε εκει ...της φταινε μεχρι και τα κλαματα της που την βρεχουν !!!ενω συνεχιζει να κλαιει ασταματητα...

και εγω ειμαι σε διλλημα sling ή pouch?

θα παρω σιγουρα και τον ergobaby αλλα για τις πρωτες ημερες τι ειναι πιο βολικο ?λεω να μην παρω το μαξιλαρακι γιατι θα ειναι αυγουστος και θελω κατι πιο δροσερο

η Στελλα λεει στο σαιτ οτι για θηλασμο βολευει περισσοτερο το σλινγκ

και οτι το pouch ειναι για μικρες διαδρομες μεχρι περιπτερο

Μυρτω και Λεγκω εσεις που το εχετε τι λετε?τα βαλατε απο ημερων και βολευε στον θηλασμο εξω?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Λέγκω πάρτυ ονοματοδοσίας? Γουατ ιζ ιτ?

Και πως σου ήρθαν οι βόλοι?

Πάντως στον Βόλο έχει κάαατι τσίπουρα, κάααααατι μεζέδες....

Η μεγάλη διαφορά σε σλινγ και παουτς για μας ήταν οτι με το 2ο την έβαζα κ στην πλάτη

γιατί το ένιωθα πιο σταθερό, ενώ με το σλινγκ όχι.

Όμως το σλινγκ μπορείς να το προσαρμόσεις όπως θέλεις σε ύψος, σε διάσταση, σε θέση κ είναι βολικό αυτό.

Την διαφορά στην απόσταση δεν την καταλαβαίνω να σου πω την αλήθεια, δεν ένιωσα οτι με κάποιο από τα 2 κουράστηκα περισσότερο.

Το ergobaby τι είναι, από που και πόσο?

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κουράγιο στις άυπνες! Ως μεγαλύτερη δευτερομαμά σας φέρνω καλά νέα. Η Σοφία έχει αρχίσει ψιλοσταθερά να κοιμάται καλύτερα από τη μέρα που χρόνισε. :D

Έκανα μια επίσκεψη εφ' όλης της ύλης στην ομοιοπαθητικό μου σήμερα, της είπα όλα τα παράπονα μου από τη ζωή και στάνιαρα.

Εγώ έχω και παουτς και σλινγκ και τα χρησιμοποιώ και τα 2 εξίσου. Η αλήθεια είναι ότι στο θηλασμό δεν βολεύτηκα ποτέ γιατί η Σοφία πιάνει και αφήνει πολλές φορές το βζ και τσαντίζεται όταν είναι στριμωγμένη εκεί μέσα. Πάντως το σλίνγκ σίγουρα είναι πιο καλό γι' αυτόν. Έχει και την ουρά να σκεπάζεσαι και δεν φαίνεται τίποτα.

Το πάουτς είναι πολύ μικρό και χωράει παντού όταν δεν το φοράς και τώρα που μεγάλωσε η Σοφία και θέλει 'κάτω' οπότε δεν την κουβαλάω συνέχεια με βολεύει πολύ.

Πάουτς και σλινγκ είναι ακριβώς το ίδιο ως προς το κουβάλημα

Έχω και μει-ται για τις μεγάλες βόλτες, αλλά μάλλον το ergo-baby είναι πιο απλό.

DPYUp2.png EYukp3.png

καλα εγω στην πλατη δεν θα το επιχειρησω εξαλλου το θελω για οταν ειναι νεογγενητο kυριως μετα θα εχω το ergobaby

γερακινα ειναι αυτο http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873 ακριβοτερο απο τα γνωστα αλλα αξιζει λενε τα κοριτσια

κάθεσαι, λύνεις το επάνω λουράκι και χαμηλώνεις το μωρό και θηλάζεις αμέριμνη...:tongue:

επειδή η μοίρα μου θέλει να κουβαλάω μεγάλα παιδιά:rolleyes: ο εργκος είναι ο μοναδικός που δεν με κόβει πουθενά γιατί και με το μειται αν και βολεύεται ο μικρός το ίδιο λίγο οι μακριές τιράντες με ενοχλούν ενώ αυτό κάνεις 2 κλακ και έφυγες

με το παουτς μπορούσα να κυκλοφορώ την Αννα μέχρι περίπου 4 μηνών μετά δεν ήθελε να χωθεί στο τσεπάκι με τπτ, και το μειται είναι πιο ξεκούραστο μεν αλλά ο έργκος είναι καλύτερος....

γνώμη μου πάντα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Αααα για τον θυροειδή που λέγατε...

Λοιπόν αν δεν είναι διορθωμένη η κατάσταση (δλδ αν δεν παίρνετε χάπι για υπερ- ή υπο-θυροειδισμό ή αν δεν είναι καλή η θεραπεία) τότε ναι φυσικά νεύρα πολλά νεύρα με τον ύπερ ενώ με τον ύπο έχεις νωθρότητα φοβερή (το 2ο το έχω ζήσει είναι ψιλοτραγικό)...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ααααα, άλλη μια σλινγκοσυζήτηση!

Λοιπόν, εγώ με το πάουτς τον πήγα στη Νέδα αλλά μου'φυγε ο ώμος. Επίσης τον θήλασα έχοντας τον μέσα στο πάουτς. Γενικά Ι LOVE POUCH αλλά για πεζοπορία δεν ενδείκνειται...Επειδή σε αντίθεση με την Τάτη εμένα το παιδί μου είναι μινιόν, το πάουτς το χρησιμοποιούσα μέχρι 1μιση χρόνων.

Εεεεε....που καταλήγουμε λοιπόν;;;;Δεν ξέρω! Μάλλον εργκομπέιμπι γιατί καλύπτει όλες τις ανάγκες και μπορεί να το φοράει και ο μπαμπάς...

τα νευρα μου!!!ε λοιπον τωρα εχει και λογο να γκρινιαζει και να κλαει!!

εριξε κατω οδοντογλυφιδες που πηρε απτο τραπεζι και μετα της πατησε και τραυματισε το ποδι της

δεν μπορει να το πατησει καθολου, ουτε να βαλει καλτσες ,παπουτσια να την βγαλω με το καροτσι εξω να ηρεμησει και αυτο που ευχομαι μην εχει μεινει ξυλακι μεσα δεν με αφηνει να το δω περιμενω τον δημ να ρθει και εχει και εφημερια σημερα,χριστε μου πως θα περασει αυτη η μερα ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...