Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκωωω πήρες βόλους;:tongue::tongue:

Δεν πρόκανα κοπελιάααα...:cool:

Πωπω μου κανε ένα καλό μισάωρο ουρλιάζοντας και κλαίγοντας ο θοδωράκης γιατί ήθελε πιπίλα:shock: και πήγαν στράφη όλα τα κουρκουμπίνια που έφαγα! Τώρα έχει ξαπλώσει αλλά είναι ζήτημα λεπτών να ξεσπάσει η δεύτερη υστερια... οκ τον ακουω ήρεμο έφυγααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα κουρκουμπίνια φέρνουν ύπνο? :D:D:D

μη μιλάτε για φαϊ, την τσίμπησα χτες την γαστρεντερίτιδά μου.

Εύη, βλακείες σου είπαν, να πας να κάνεις φασαρία, έπρεπε ήδη να τα είχες πάρει.

Χόρεψέ τους, το είπα γενικά για τον εργοδότη..Όποια έχει, τον ενημερώνει για να καταβάλλει τις μισές εισφορές. Οι ελεύθερες επαγγελματίες θα καταβάλλουν μόνες τους τις μισές εισφορές.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κ Ο Υ Ρ Κ Ο Υ Μ Π Ι Ν Ι Α Κ Ο Υ Ρ Κ Ο Υ Μ Π Ι Ν Ι Α! Μη τα φας ολα συναδελφισσα!!!!!!!! Και γω ξενυχτισμενο παιδακι ειμαι. Και πινω κ ενα νεροπλυμα ντεκαφεινε για να ανοιξει το ματι μου γιατι τις προηγουμενες που επινα κανονικο καφε παρατηρησα μεγαλη αναστατωση στο βλασταρι μου.

Εμενα εχουν σχεδιο εξοντωσης παντως γιατι ειναι συννενοημενα. Προχτες που κοιμηθηκε σχετικα καλα ο μικρος, ξυπναγε μονο για να φαει, η Δαναη ξυπβησε 30 φορες, παραμιλουσε, πεινουσε κ ολα τα σχετικα. Χτες η Δαναη ξεραθηκε κ ο μικρος αποφασισε να περασει αλμα κ ηταν ολη νυχτα συνδεδεμενος. Καοιμηθηκα απο τις 5 μεχρι τις 6 που χτυπησε το απονο ξυπνητηρι!

Μα πιπιλα? Και γιατι δεν του δινεις?

Κεφαλια μεσα παλι παρακαλω!!!

Όχι τα κουρκουμπίνια δεν είναι για να φέρουν ύπνο αλλά για να ενεργοποιήσουν τον ταλαίπωρο εγκέφαλο που με μία ώρα ύπνο τι να σου κάνει κι αυτός! Αφροοοο έλα όσο προλαβαίνεις! Μαύρη ταλαιπώρια κι εσύ έρμο ζωντανό εεε;

Και φυσικά τον έστειλα με τις πιτζάμες στο σχολείο και τα ρούχα του στην τσάντα... το νευρικό μου σύστημα δεν άντεχε άλλη διαπραγμάτευση!

Εντομεταξύ γίνεται ο απολυτος χαμός για να βάλω στον νικόλα ορό, κολύριο. Μιλάμε ουρλιάζει και κοπανιέται και ούτε με κεφαλοκλίδωμα δεν τον κάνω καλά. Πωπω στον θοδωρή δεν είχα τέτοιο ζόρι.

Απαλεψιες νικ εφυγααααααααα

καλέ με άγχωσες πρωί πρωί!

Μύξες, ορός, κουρκουμπίνια, πυτζάμες μπρρρρρ τι μας περιμένει μάνα μου...

Εμείς -ευτυχώς-δεν ξενυχτάμε, τώρα βέβαια θα σας πω τον Αύγουστο τι μας επιφυλάσσει η μοίρα μας με το νεογέννητο.

Ο Θοδωρής γιατί ξυπνάει?Θέλω να πω ξυπνούσε εξαπανεκαθεν που λένε? Ή τώρα με το σπόρι?

Η δικιά μας κυρία! Ξυπνάει κάποια στιγμή κατεβαίνει από το κρεβάτι της, έρχεται στο δικό μας και ξανακοιμάται.

Αλλά αθόρυβα! Κοιμόμαστε τα 2 μας, ξυπνάμε με τη σουσουράδα ανάμεσα.

Πως στην ευχή έρχεται χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι ανεξήγητο..

(κουρκουμπίνια αχχχχ τι μας κάνεις.......)

Σήμερα έχω την ακατανίκητη επιθυμία ν αγοράσω κάτι για το μπεμπέ στην κοιλιά.

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν Μαρία έκανα λάθος ως προς την ημερομηνία υποβολής της αίτησης μου.

Είναι του Μαρτίου του '09, ωστόσο μου είπαν ότι τώρα δουλεύουν τις αιτήσεις του Μαϊου του '08 και ότι η Αθήνα τους στέλνει χρήματα για τις επιστροφές του '06.

Με βάση αυτά τα δεδομένα θα περιμένω πολλά χρόνια...

αλλά να μας τα δώσουν άτοκα και να μας τα δώσουν και μετά από 5χρόνια...χμ

899667.png226174.png

Λοιπόν Μαρία έκανα λάθος ως προς την ημερομηνία υποβολής της αίτησης μου.

Είναι του Μαρτίου του '09, ωστόσο μου είπαν ότι τώρα δουλεύουν τις αιτήσεις του Μαϊου του '08 και ότι η Αθήνα τους στέλνει χρήματα για τις επιστροφές του '06.

Με βάση αυτά τα δεδομένα θα περιμένω πολλά χρόνια...

αλλά να μας τα δώσουν άτοκα και να μας τα δώσουν και μετά από 5χρόνια...χμ

ίσως φταίει ότι σας στέλνουν τα χρήματα από Αθήνα, γι'αυτο θα πάρει παραπάνω. Εδώ σίγουρα 1 με 1.5 χρόνο.

Εσύ ξέρεις δημ. υπηρεσία που δίνει λεφτά με τόκους???? εγώ όχι:tongue: όταν είναι να πάρουν χρήματα βέβαια, τα ζητούν έντοκα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα.

Αυτό δεν το καφέ au lait, το καφέ της συμφοράς είναι!!!!Πιάνεται η καρδιά μου κάθε που διαβάζω τις 'νυκτερινές ιστορίες' σας.Και μεις δεν είμαστε στην καλύτερη φάση μας,αλλά διαβάζω κ σας και τα δικά μου φαίνοντια ασήμαντα πταισματάκια.Πάντως,σας θαυμάζω,όλες!Για την υπομονή,για τον τρόπο που το αντιμετωπίζετε.Εμένα με καβαλάνε,δεν μπορώ να αντιδράσω με ψυχραιμία.:(:(.Γιατί ρε γμτ έχουν πειραχτεί τόσο πολύ τα νεύρα μου????Μήπως έχει πειραχτεί τπτ ο θυρεοειδής με την εγκυμοσύνη???Λέω εγώ τώρα...πάντα ήμουν λίγο νευρόσπασμα,αλλά τώρα έχει παραγίνει.Και το χειρότερο,φοβάμαι ότι έχω κάνει κακό και στο παιδί....:(:(πολύ νεύρο κ αυτό λέμε....

Μαρινάκι(((((((((( )))))))))!!!!!!Και συ σιγά σιγά συγκαταλέγεσαι στο βιβλίο των ηρώων!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Μια από τα ίδια χάλια Λέγκω! Το 2ωράκι ολάκερο το βράδυ αναρωτιέμαι αν το έφτιαξα! Ήμουν που ήμουν χάλια με τα χτεσινά (ευτυχώς τα χαλιά τα έχω ήδη βγάλει, δεν άντεχα να καθαρίζω ΚΑΙ χαλιά!) η μπουμπού χειροτέρεψε απίστευτα και έχει τρελό βήχα ενώ ψιλοπνίγεται! Η μύξα απίστευτη, 2 οτριζαλίν τη φορά χρησιμοποιώ! Τέσπα, θα περάσει κι αυτό. Μεσημέρι έχει και πάλι παιδίατρο, βαρέθηκα να τη βλέπω!

Με δουλεύεις ρε Τόνια? Πού την είδες την ψυχραιμία? Ο καλύτερος βέβαια είναι ο Χ. που μέσα στο γενικό χαμό αποθανάτισε τη στιγμή! Πρέπει να το δείτε αυτό σας λέω! Ο μικρός τίγκα στο θκατό και να γελλάει ενώ ποζάρει!!! Ορέ δεν πάμε καλά! Το πρωί εντομεταξύ έκανε κανονικότατα τα κακά στο γιογιό!

Λέγκω νομίζω πρέπει να το καθιερώσουμε όλες και να στέλνουμε με τις πυτζαμούλες! Και εμείς 3 ώρες κάνουμε να τον πείσουμε το πρωί, αφού διαλέξουμε μια μπλούζα για την οποία έχω εφεύρει ολόκληρη ιστορία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα...

σημερα καλυτερα αλλα σηκωθηκα 7.30 να ετοιμασω την Αννα γιατι ο μικ της φωναζε πουρνο πουρνο και ηθελα να αποφυγω τοιν 3ο παγκοσμιο. οκ τελικα την εστειλα σχεδον με τα ρουχα που ηθελα, τί και αν εβαλε ασχετο χρωμα καλτσες (γιατι ηθελε να βαλει τις καλτσες του ανδρεα, τί να κανω, η διαπραγματευση επιασε σε ασχετο χρωμα..), τί κιαν αναγκαστηκα να βγαλω από τα απλυτα ενα φουτερ που φορουσε στο προχθεσινό πικνικ και είναι μες την λασπη..:rolleyes:

ο μικρος κλασικα απαλεψιες ατελειωτες...

Λεγκω εχω κατι βολους κληρονομια απο τα ξαδερφακια μας μετα χαρας να σου τους δωσω αλλα πρεπει να μου υποσχεθεις οτι δεν θα τους φαεο ο θοδωρης και προπαντως δεν θα τους δωσει για φαι στον νικόλα...:tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ λοιπόν δεν παραπονιέμαι σήμερα γιατί η κυρία ξυπνούσε κάθε 1,5 ώρα... Και την έβαζα στο στήθος και δεν ήθελε να φάει... Οπότε την ακούμπαγα στο κρεβάτι, έβρισκε το δάχτυλο και ξανακοιμόταν...:shock::shock::shock: Γιατί ξυπνούσε λοιπόν??? Δεν μπορώ να καταλάβω...

Ο Αλέκος δεν μπορώ να πω, ετοιμάζεται το πρωί, αλλά το κλάμα κλάμα όταν τον αφήνω... Μου φαίνεται πολύ περίεργο που το πρωί έχω όλη την ώρα για μένα... Μπορώ να σας πω ότι σαστίζω και νιώθω τύψεις ότι κάτι δεν κάνω καλά... ΄Οταν γυρίσω στη δουλειά θα τρέχω και δε θα φτάνω αλλά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...