Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα από μια βασανισμένη μάνα...

η Άννα σήμερα έσπασε ρεκορ σε εφιάλτες και αλαμπουρνέζικα μες την νύχτα, ο δε μικρός ξυπνούσε ανα 1 με 1 1.30 ώρα... τελεια έ;;;

Δεν έχω να πω τπτ περί ταμείων αφού είμαι πανασχετη...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Βολτάρετε όλες και εξαφανιστήκατε???

Μα που είστε? Εγώ έκανα το λάθος και πήγα στο μεγάλο πάρκο και παρά τις συμφωνίες που έκανα με τον Αλέκο άρχισε να ροβολάει παντού με αποτέλεσμα να έχω τσάντα και καρότσι παρατημένα κάπου και μπέμπα στο σλινγκ να κυνηγάω! Πλάκα είχε γυμναστική τσάμπα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εντάξει σήμερα νιώθω όπως η Λέγκω χτες το πρωί και χειρότερα! Έριξα δυο στον κώλο του Γώγου γιατί για 4η φορά αυτές τις μέρες τα μεσημέρια ξεγυμνώνεται τελείως και συνήθως ρίχνει και ένα κατούρημα στην κούνια, σήμερα έχεσε βπαντού, τα έπιασε και πασάλειψε κυριολεκτικά τα πάντα και στο τέλος τα έφαγε! Είμαι εκτός εαυτού!:-(:-(:-(Δεν ξέρω αν είναι ζήλεια για τη μπέμπα, αντίδραση που επέστρεψε στο σταθμό, τα "απαίσια" δύο (γιατί γενικά κάθε δευτερόλεπτο κάνει και μια βλακεία) ή αντίδραση για να μου δείξει ότι δε θέλει άλλο την πάνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Όλα μαζί ίσως??? Υπομονή Μαρίνα! Προσπάθησε να του μιλάς και να του εξηγείς σε ήρεμες στιγμές. Και μην του κάνεις θέμα με το κατούρημα και το χε&$^μο, αν είστε σε φάση να κόβετε την πάνα....

Wax on, wax off!

Διαφημίσεις

Λες δηλαδή να μην έπρεπε καν να του πω ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό, αλλά να κάνει τα κακά και τα τσίσα μόνο στο γιογιό? Να τον αφήνω τσίτσιδο??? Δεν προλαβαίνω να αλλάζω σεντόνια και να στεγνώνει το στρώμα πια! Λέω να πάρω βρακάκια, έτσι κι αλλιώς τα ατυχήματα τα έχουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μην τον πιέζεις με την πάνα... Το κάθε παιδί έχει την ώρα του. Αν δεν είναι έτοιμος δεν πρόκειται να μάθει. Εγώ θα έλεγα για αρχή να τον βάζεις στην τουαλέτα για να εξοικειώνεται κάποιες ώρες της ημέρας, π.χ. πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Και έτσι μπορεί να κάνει τα κακά του στην τουαλέτα για αρχή...

Μετά προς το καλοκαιράκι βγάλτου τις πάνες και κάνε μια δοκιμή για 1 βδομάδα. Αν δεις ότι παίρνει μπρος καλώς, αν όχι ξαναβάζεις πάνες.

Είναι μικρούλης ακόμα παντως. Ούτε 2....

Έχει πιει καμιά σας άγριο τριαντάφυλλο ρόφημα? Γιατί πήρα από το Καρπενήσι καιέφτιαξα τώρα και είναι σαν να πίνω βραστό νερό... Κάτι έκανα λάθος???

Δεν θα είναι ακριβώς στο μισό, γιατί αφορά μόνο το 50% του κλάδου της ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, όχι επικουρικά κλπ. Αλλά και πάλι, πάσα μείωση δεκτή :)

εγώ σε λίγες μέρες θα πάρω πίσω τις εισφορές για το διάστημα 3/4/08, που ψηφίστηκε ο νόμος, μέχρι 4/12/08, που έκλεισε χρόνο η μαρίνα. Την αίτηση την έκανα φλεβάρη του 09 (μου δίνουν δηλ τα λεφτά, άτοκα, μετά από 1 χρόνο και 3-4μήνες)...

Συμπέρασμα: στο επόμενο παιδί κυνηγάμε τον εργοδότη να μην καταβάλλει όλο το ποσό της εισφοράς.

Έχω κάνει κι εγώ αυτή την αίτηση για να πάρω κάποια (λίγα γιατί είναι μέχρι τις 21/08/08)

και την έχω κάνει κάπου στον Ιούνιο του '08

γιατί δε μου έχουν επιστρέψει ακόμη τίποτα?

Όταν πήγα να ασφαλίσω τη μικρή και ρώτησα μου είπαν ότι θα πάρει ακόμη μερικά χρόνια...

μήπως πρέπει να πάω στο ΤΣΜΕΔΕ και να κάνω καμιά φασαρία????

Μόλις τα πάρεις βρε Μαράκι πέσμου...

899667.png226174.png

Ελένη το θέμα είναι ότι τα κακά του τα κάνει από 7 μηνών στο γιογιό, χωρίς πίεση και χωρίς να είχα σκοπό να του κόψω την πάνα νωρίς! Ακόμα δεν τον έχω αφήσει χωρίς την πάνα! Τελευταία κάνει και τα τσίσα στο γιογιό! Εξάλλου μόνος του ξεγυμνώνεται τελείως κάθε μεσημέρι και βγάζει την πάνα χωρίς να την έχει λερώσει καν!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!!

Μαρίνα, Λέγκω, Τατιάνα......και λοιπές ηρωίδες μάνες....κουράγιο!

Δεν ξέρω πότε θα κα-πότε θα κάνει ξαστεριά, γι αυτό καλά κουράγια λέμεεε!!

Μπουμπου τι κάνεις? Είσαι κι εσύ έγκυος?!! Κοίτα σύμπτωση, κ τα 2 παιδιά μας μαζί..

Στο άλλο καφέ?Εγώ καλέ αυτό δεν προλαβαίνω θα μπω κ σε άλλο? :P

Όλα καλά? Που θα γεννήσεις?Πότε έχεις ΠΗΤ? Άντε να πάμε παρέα αν είναι.

Εύη και Ευγενία καλά ξεμπερδέματα με τα σπίτια.

Και όσες πάρετε λεφτά σε καλή μεριά.

Λέγκω έλα μια αγκαλίτσα!

Ωραία, τώρα πάρκαρε σε κάποιον τα παιδιά κ πέσε για ύπνο

κ δώσε ρητή εντολή να σε ξυπνήσουν ΜΟΝΟ για να θηλάσεις.

Ή μάλλον, κοιμήσου τσιτσιδι κ άσε το μικρό α βρει το στόχο του. :D

καλέ γκαλατακι τι σε έπιασε κ αγοράζεις μανιωδώς?

καλό βράδυ κορίτσια

(ωραίες φωτο, είπα?)

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Ουουουουουυ καημέραααα

Λοιπόν βρήκα τη λύση όταν δεν υπάρχει ελπίδα να κλείσεις μάτι το βράδυ... πρώτον, δεν πιέζουμε καταστάσεις το αφήνουμε να κυλήηηηηησει, δεύτερον φτιάχνουμε έναν πενταπλό ελληνικό όταν η κατάσταση είναι στο απροχώρητο, τρίτον έχουμε αγοράσει μισό κιλό κουρκουμπίνια απ'την προηγούμενη (Αφροδιτάκι προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις) και τα γονατίζουμε σταδιακά και τέταρτον βάζουμε ραδιοφωνάκι να ακούγετε και κάποιος άλλος ξύπνιος μαζί με μας για συμπαράσταση.:tongue:

Τις μύξες μου μέσα... δεν την παλέψε ο νικολάκος όλο το βράδυ και στα μεσοδιαστήματα που τις πάλεψε (ελάχιστα) δεν την πάλεψε ο θοδωράκος με βηχα:rolleyes:

Τατάκι μου, πως είσαι σήμερα γλυκούλα μου;

Μαρινάκο μάλλον δεν την παλεύει με την πάνα για να τις βγάζει μόνος του... βέβαια δεν είναι και σίγουρο αλλά κάνε μια δοκιμή και θα σε πήσει. Πάντως για καλό και για κακό δεν βγάζεις τα χαλιά αν έχεις άλλωστε ο καιρός είναι σούπερ.

Γεια σου γερακινάκι μπαμπουσκάκι όμορφο:cool:

Τώρα κακαρίζει το σκατό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...