Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλενάκι μου γλυκό εσύ:D

εντιτ: όσον αφορά τις προετοιμασίες, επαφύομαι στο γεγονός ότι τις 4 ημέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο ο Μικ προλαβαίνει να τα πλύνει και να τα σιδερώσει όλα! Πως με βρίσκετε;;;;

Κοπελιά θέλω να ξέρεις ότι είσαι το πρότυπό μου:lol::lol: Βέβαια ας μη το μάθει ο υπόλοιπος αντρικός πληθυσμός (βλ. Γ, Γ και Σ) αυτό γιατί βλέπω να διοργανώνουν κίνημα υποστήριξης του Μικέλε και να μαζεύουν υπογραφές στα μετρό για να καταθέσουν στη ιταλική πρεσβεία!:lol:

Βασωωωω κράτα γερά... είσαι το τελευταίο μας κάστρο!!!:cool:

Εγώ να ρωτήσω κάτι κρετίνικο (ρώτησα και την Τάτι αλλά δεν πήρα την σωστή απάντηση) τα μπεμπέ ρουχαλάκια που τα είχα πλύνει πριν τα μαζέψω με ένα σιδέρωμα δεν είναι εντάξει;;; Τώρα θα μου πεις στο χέρι θα τα πλύνεις αλλά να μην ρωτήσω η ακαμάτρα;

Ουουουου!!!Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αλλά ακόμα κι εγώ θα τα έπλενα!!!

Και η λύση βέβαια της Τατιάνας είναι εξαιρετική και τατιανική!!!

Σας ζηλεύω, σας ζηλεύω, σας ζηλεύω!!!Θέλω καφεδάκι, αλλά δεν προλαβαίνω να την κοπανίσω....

εγω ειμαι η πρωτη παγκοσμια που δεν θα φτιαξει τα βρωμομπισκοτα !

βλεπω ολες τα εχετε /θα τα φτιαξει-ξετε

Κι εγώ μαζί σου!

Αν και με τόσα που έχω ακούσει

ψήνομαι κάθε φορά που διαβάζω για κάποια που τα έφτιαξε...

αλλά ακόμη αντιστέκομαι σθεναρά!!!

899667.png226174.png

Επίσης, πρέπει να ομολογήσω ότι δίπλα στο σπίτι έχουμε ένα εξαιρετικό ζαχαροπλαστείο!!

Εκπληκτικά αλμυρά, φρέσκα τσουρέκια, ένα υπέροχο κέικ μήλου (απ'ότι λένε οι άλλοι!)

οπότε αρκούμαι σε αυτό!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Ρε πρωήν συμπεθέρα, είμαστε πολύ ασορτί σε άβαταρ και τικεράκια, ώρες-ώρες νομίζω ότι απαντάω στον εαυτό μου!!!

εισαι νουμερο!!!

Άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε... κρύο;;;

και συ επισης!!!

Κοπελιά θέλω να ξέρεις ότι είσαι το πρότυπό μου:lol::lol: Βέβαια ας μη το μάθει ο υπόλοιπος αντρικός πληθυσμός (βλ. Γ, Γ και Σ) αυτό γιατί βλέπω να διοργανώνουν κίνημα υποστήριξης του Μικέλε και να μαζεύουν υπογραφές στα μετρό για να καταθέσουν στη ιταλική πρεσβεία!:lol:

Τατι, ήδη ο Σακης δε θα με αφηνει να κανω παρεα μαζι σου.... :-P

καλημερα

Στο σπιτι μου γινεται της βοσνιας,ελπιζω να τα φτιαξουν καλα τουλαχιστον! Κατα τα αλλα ειμαστε καλα!

Ελενη κ οποια αλλη μπορει, οπωσδηποτε θα βρεθουμε την αλλη βδομαδα, οτι καιρο κ να εχει! Θελω να δω τσουλουφιτσα λεμε!!!!!!!

ευη λατρευω μαλαμα !

Κι εμένα μου αρέσει!

και εχθές ακούγαμε τον Αγησίλαγο, σε αφήγηση του Καφετζόπουλου

και τραγουδάει και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Μάλαμας και ο Μπακιρτζής.

Το είχαμε δει την άνοιξη στους δρόμους του κρασιού στο κτήμα Γεροβασιλείου.

Τότε δεν του τράβηξε το ενδιαφέρον, εχθές όμως του άρεσε πολύ!!

Η πλάκα η μεγάλη ήταν όταν άκουσε το Μπακιρτζή!

899667.png226174.png

Εύη όλα αυτά τα σιντί (καθώς και άλλα παιδικά) υπάρχουν για να τα κατεβάσεις σε rapidshare! έχω κατεβάσει μπόλικα, αλλά όλα περιμένουν καρτερικά στο δεσκτοπ στο σπίτι, να γίνουν κάποτε σιντί :) Μόνο τον τεμπέλη δράκο ακούμε συνεχώς! (το τέρας της κυκλοφορίας!!!)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Dooo! Τέλειο το ραδιόφωνο.

Θα το καθιερώσουμε κι εμείς!

Δεν είναι απίστευτο????? επαναλαμβάνει και τραγουδάκια, όπως το κανονικό ραδιόφωνο, να συνηθίζουν τα παιδιά!!! Ένας τέτοιος σταθμός θα έπρεπε να υπάρχει και στα FM!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλώς την κουμπάρα μου!

Πως πάει η σκάλα;

Και εγώ θέλω να δω την τσουλουφίτσα!

Να σας πω, από τότε που η Λήδα άκουσε τα παπάκια δε θέλει να ακούει τίποτα άλλο. Λιλιπούπολες, γαργαληστές και λοιπά ποιοτικά έχουν φάει τη σκόνη τους. Που θα οδηγηθεί το παιδάκι μου, ε;;;

ποια παπάκια??????? μυρτώώώώώώ ξέρεις με τι έχει κολλήσει η Μαρίνα??????? δε θα το πιστέψεις!!!!! με τη Βουγιουκλάκη!!!!!!!! Συνέχεια μου ζητάει το "νιάου" (νιάου βρε γατούλα) και το "τικ-τακ" (από το χτυποκάρδια στο θρανίο). ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...