Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλημέρα.Και μεις είμαστε από προχτές με το 'απαραίτητο αξεσουάρ', συναχώθηκε πάλι το μικιό μου....

Είδα και γω φωτό,τέλειες!!!!!!!!πολύ σας χαίρομαι που κάνετε τέτοιες εξορμήσεις με τόσο μικρά μωρά,εμείς ούτε κατά διάνοια,είμαστε δυσκολοκίνητοι...

Ρε συ Λεγκ,τί μωρό είναι αυτός ο Νικόλας????Ξανθό με ανοιχτά μάτια????Πού το κρύβατε το γονίδιο???????:D:D:D

Ρενέ, χρόνια σου πολλά και καλά!!!Πώς πήγε η πρώτη εβδομάδα στη δουλειά???

Ντεπονάκι,καλό κουράγιο μωλέ.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευγενάκο μου στην ηλικία που είναι ο παίδαρός σου ψηφίζω αβλεπή το ergobaby!

όχι δεν ειναι για μένα! εμεις εχουμε παρει μει ται για τώρα...

ειναι για δώρο για κολλητη που γεννάει συντομα και προλβέπεται να βγάλει πολύ μεγάλο μωρό! οπότε και στο sling δεν ξερω αν θα χωράει...:roll:

Έτσι, έτσι, μια από τα ίδια, αφού όταν δεν ακούω να αντηχεί το ''μυυυυυυυξα'' αρχίζω και ανησυχώ!

Το καλύτερο είναι σε παιδική χαρά που φωνάζει παιδάκι "μυξαααααααα" και βλέπει τρομοκρατημένο 5-6 φρικαρισμένες άυπνες μανάδες να τρέχουν με το χαρτομάντηλο στο χέρι προς διάφορα σημεία νομίζοντας ότι είναι το δικό τους που φωνάζει:tongue:

Αθηνά θα ρθω να σου κρύψω την πιστωτική!:tongue:

χαχαχαχα ναι ναι ελα! αλλα περιμενε να παρω τα sigg Μπουκαλακια πρωτα και ενα καροτσι για τον αδερφο μου κα μετα.

Σημερα παρελαβα και το λεγκο, ουτε που ασχοληθηκε, λιγο με το αυτοκινητακι...εσενα τα παιζει λεγκουλι?

Το καλύτερο είναι σε παιδική χαρά που φωνάζει παιδάκι "μυξαααααααα" και βλέπει τρομοκρατημένο 5-6 φρικαρισμένες άυπνες μανάδες να τρέχουν με το χαρτομάντηλο στο χέρι προς διάφορα σημεία νομίζοντας ότι είναι το δικό τους που φωνάζει:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρε συ Λεγκ,τί μωρό είναι αυτός ο Νικόλας????Ξανθό με ανοιχτά μάτια????Πού το κρύβατε το γονίδιο???????:D:D:D

Βασικά έχουμε απ'ολα... γαλανο μάτι, πράσινο μάτι, κόκκινο μαλί, άφρο μαλί... το χρώμα αν το κρατήσει είναι απ'την μάνα του γιωργου. Βασικά εγώ αυτό που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου είναι φακίδες μ'αρέσουν πάααρα πολύ οι φακίδες και κυρίως στις γυναίκες.

Ξέρει καμία τσούπρα πως κάνουμε διακοπή απ'το τεβε;

Και επίσης ξέρετε που μπορώ να βρω φτηνές κλασικές σβούρες και βόλους;

Διαφημίσεις

Α ναι τα lego του αρέσανε πολύ... βασικά απο παιχνίδια lego και μπάλα παίζει και μετά ότι έχει σχέση με σκάψιμο, έχει οργώσει όλο τον κήπο, οι φραουλίτσες μου χαροπαλεύουν κάθε φορά που εμφανίζεται ο θοδωράκης. Τελευταία τιμάει και κάτι παζλ που του χει φέρει η συμπεθέρα αλλά του λείπει η υπομονή όσο τα βάζει σωστά όλα καλά αν κάποιο το βάλει λάθος εκνευρίζεται και τα πετάει και πάει να παίξει μπάλα... κλασικός αρπακόλας:rolleyes:

Καλημέρα!

Λέγκω, γιατί να διακόψεις το ΤΕΒΕ???

Πάντως για ότι θες μπες στο oeee.gr. η μείωση των καταβολών 50% δεν είναι και για το ΤΕΒΕ? Δηλαδή ως μαμά πληρώνεις μείον 50%...

Αυτά γιατί δουλεύω και έχω να πάω να πάρω και γιο από παιδικό!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

όχι δεν ειναι για μένα! εμεις εχουμε παρει μει ται για τώρα...

ειναι για δώρο για κολλητη που γεννάει συντομα και προλβέπεται να βγάλει πολύ μεγάλο μωρό! οπότε και στο sling δεν ξερω αν θα χωράει...:roll:

Το να μην χωράει δεν παίζει. Εγώ βάζω ακόμα και τον Κωστή! Βέβαια ψιλοξεπατώνομαι για να τον κουβαλήσω πια...

DPYUp2.png EYukp3.png

Τα έλεγα και στη μυρτώ, βασικά απόδειξη να κόψω χλωμό, όταν χρονίσει ο μικρούλης θα πάει παιδικό και θα βγω για δουλεια και λογικα θα με βάλουν ικα... άρα σε λιγότερο απο χρονο θα ξαναέχω ασφαλεια. Με τη μείωση το μπουγιουρντί πάει στα 350, καθόλου ευκαταφρόνητο ποσο. Τα συντάξιμα σκέφτομαι αλλά απ'την άλλη για λιγότερο από ένα χρόνο δεν χάθηκε κι ο κόσμος... εε;

Διαφημίσεις

Το να μην χωράει δεν παίζει. Εγώ βάζω ακόμα και τον Κωστή! Βέβαια ψιλοξεπατώνομαι για να τον κουβαλήσω πια...

ναι αλλα τα νεογέννητα πρέπει να χωράνε οριζόντια και όχι κάθετα...εμένα που ηταν τοτε ψηλός δεν μπόρεσα ποτέ να τον βάλω οριζόντια...δεν χωρούσε!

ναι αλλα τα νεογέννητα πρέπει να χωράνε οριζόντια και όχι κάθετα...εμένα που ηταν τοτε ψηλός δεν μπόρεσα ποτέ να τον βάλω οριζόντια...δεν χωρούσε!

Ευγενάκο μπορεις και κάθετα... ούτε εγώ τον έβαλα οριζόντια γιατί δεν του άρεσε καθόλου... http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_tummytotummy.htm

Εκτός από κάθετα μπορείς και ξάπλα με τα πόδια έξω. Δες εδώ τα βιντεάκια

http://asterakislings.blogspot.com/2009/05/blog-post.html

DPYUp2.png EYukp3.png

Γεια σας τσουπρες!

Εργασια και χαρα απο δω...

Πειναωωωωω Εφαγα μια κομματα κεικ που ειχα μαζι μου, εφαγα κ το τοστακι μου κ παλι πειναω. Εχω παρατηρησει οτι ειναι καποιες μερες, μετα την ωαρηξια κ πριν την περιοδο μου (σχεδον ο μισος κυκλος μου δλδ) που τρωω, τρωω τρωω κ δε χορταινω με τιποτα. Οχι οτι τον υπολοιπο καιρο τρωω λιγο, αλλα ειμαι πιο συγκρατημενη. Τωρα νιωθω λες κ ειμαι στη κατοχη. Αμα στρωβωσουν τα πραματα παιδια κ πεινασουμε, εγω δε θα τη βγαλω σας το λεω

Λεγκουιν, πως εισαι σημερα μωρο μου? Ξεκουραστηκες καθολου ή μαλλια?

Τζεν, τον εγκο μπειμπι ψηφιζω, μαζι με το μαξιλαρακι του ομως. Βγαινει λιγο τσουχτερο βεβαια, δε ξερω ποσα διαθετεις. Μια χαρα ωραιοτατη ειναι η ορθια σταση, μπορει να ειναι κ καλυτερη απο την ξαπλωτη σε περιπτωση παλλινδομισης κολικων κτλ.

Α, εμενα τα παιδια μου, να μη τα ματιασω εχουν βελτιωθει παρα πολυ στις μυξες. Εχουνε βεβαια, αλλα οχι τα ποταμια του προηγουμενου μηνα!

Ρενε πολυχρονη. Καλα τα σκεφτεσαι, αλλα μην αγχωνεσαι κιολας. Οποτε νιωσεις ετοιμη, θα ερθει κ το αδερφακι!

Ντεπονακι, τον πρωτο καιρο ειναι πολυ ζορι, αλλα μετα συνηθιζεις τη νεα κατασταση και εκμεταλλευεσαι τα θετικά της! Θα περασει γρήγορα ο καιρος!

καλησπέρα κι από δω!

επιτελους κουρεύτηκα και τώρα βάφω τα μαλλιά μου!

Αν πάω κάποια στιγμή και για αποτρίχωση και πεντικιούρ θα μοιάζω με γυναίκα!!!!!

Το ergo baby φαίνεται πολύ βολικό, αλλά εγώ θα κάνω δώρο σε μια φίλη που γέννησε mei tai.

Εγώ η χαζή δεν είχα μελετήσει καλά το σάιτ της Στέλλας και νόμιζα ότι μέχρι 3ων μηνών μόνο ξαπλωτή έπρεπε να βάζω τη Σοφία, που φυσικά δεν χωρούσε γιατί ήταν μεγάλο μωρό, και όταν ανακάλυψα πολύ αργότερα ότι μπορούσα να την βάλω όρθια μουτζωνόμουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...