Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ωχ!:!! Δεσποινάκι κουράγιο!!! Για πόσο καιρό θα πάει? πίκρα μωρέ...ελπίζω να περάσει γρήγορα ο καιρός και να επιστρέψει πριν καλά καλά το καταλάβεις!

συγχαρητήρια και για την περπατόπιτα!!!:D

συνολικα 8 μηνες!

40 μερες μαλλον θα ειναι στην κορινθο με επισκεπτηριο καθε κυριακη!

μετα υποτιθεται 4 μηνες μακρυα και το υπολοιπο κοντα εδω και εξοδουχος μερα παρα μερα!

ελπιζω να κανει και τιποτα καλυτερο ενα μεσον που εχουμε...θα δειξει, αλλα εχει αρχισει να με παιρνει πολυ απο κατω....:(:(

με τη μετακομιση τι γινεται??? πως παει???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συνολικα 8 μηνες!

40 μερες μαλλον θα ειναι στην κορινθο με επισκεπτηριο καθε κυριακη!

μετα υποτιθεται 4 μηνες μακρυα και το υπολοιπο κοντα εδω και εξοδουχος μερα παρα μερα!

ελπιζω να κανει και τιποτα καλυτερο ενα μεσον που εχουμε...θα δειξει, αλλα εχει αρχισει να με παιρνει πολυ απο κατω....:(:(

με τη μετακομιση τι γινεται??? πως παει???

δεν πάει...λονγκ στορι...

Αθηνά αποφάσισα να πάρω και εγώ αυτό to καθισματακι με το γουίνι αλλα δεν το στέλνουν Ελλάδα :mad:

Για αυτο το πήρες από το ebay? Σορρυ αν ρωτάω τα ίδια αλλα δεν σε ειχα παρακολουθήσει όταν το έψαχνες...

επίσης ηθελα να σε ρωτησω αν το έβαλες στο πλυντηριο (γιατι στα reviews λενε οτι δεν πρέπει) και αν έρχεται μαζί με τη θήκη του...

:roll:

το πηρα απο το ebay γιατι το βρηκα φθηνοτερο συνολικα με τα μεταφορικα.

Νομιζω καποιοι στο αμαζον εστελναν αλλα ητνα πολλα τα μεταφορικα και η αμαζον δεν το ειχε , ειχε μονο αυτα τα 2 σχεδια ροζ- γαλαζιο.

το ιδιο το καρεκλακι ειναι η θηκη του! οταν διπλώνει γινεται τσαντα.

Στο πλυντηριο δεν το εβαλα, ενταξει δεν χρειαζεται με τα ρουχα καθεται η μικρη και ηταν καλα συσκευασμενο.

υποτιθεται οτι δεν μπαινει πλυντηριο, μονο τοπικο καθαρισμα, αν το κανεις τοπικα ισα να φυγει η σκονη αν σε προβληματιζει αυτο δεν υπαρχει προβλημα...

το μαξιλαρακι που φουσκωνει αφαιρειται , αλλα το προβλημα ειναι η πλατη του που εχει κατι σαν σκληρο χαρτονι απο μεσα για να τη κραταει ισια, αυτο δεν ξερω τι θα παθει. Μια παντως το εβαλε και καθαρισε λεει μια χαρα...

παντως εγώ σου προτεινω και το ebay αν θες το συγκεκριμενο σχεδιο δεν υπαρχει προβλημα! και ειναι και με paypal... συνολικά 33,5 ευρω μου πηγε νομιζω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες!

Πως είστε σήμερα; Εμείς μύξα μύξα και μύξα...

Ντεπονάκι μου θα περάσει ο καιρός γρήγορα φαντάζομαι... οι τέσσερις μήνες θα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αλλά μπορείς κάλιστα αν είναι σε κανα νησί να πας εκεί για διακοπές για κανα μήνα αν την παλεύεις οικονομικά.

Ρενέ, πολύχρονη και πάντα χαρούμενη!

Αθηνά θα ρθω να σου κρύψω την πιστωτική!:tongue:

Γεια σου Σοφούκι με τα ντιτζεϊλίκια σου;)

Διαφημίσεις

ΚΑλημέρα! Καλή εβδομάδα!

Τι μου κάνετε?

Εμείς καλά. Περάσαμε ένα όμορφο ΣΚ.

Είδαμε και daF με φοβερή Ερατώ:D Καλά είναι πολύ γλύκα! Την έπεφτε και στον Κωστή αλλά αυτός πολύ σοβαρός "'επαιζε συνεργείο με τη μαμά της Ερατώς" :tongue: όπως μου είπε μετά.

Ρενέ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Kαλημέρα!

Πρός όλες τις μανούλες (Λεγκω, Μυρτω κλπ) που έχουν το ergobaby ερώτηση: Ποιο ειναι πιο βολικό για μια νέα μανούλα? Το sling ή το ergobaby?

Προβληματίζομαι και πρέπει να αποφασίσω σύντομα γιατι θα το παρω δωρο για κολλητη που γεννάει σε 2 μήνες και αυτή μου είπε να διαλέξω εγώ όποιο θεωρώ καλύτερο...ποιο να πάρω?:confused:

Καλημέρα κορίτσια!

Η μικρή μου είναι καλύτερα από την ίωση που την ταλαιπώρησε με πυρετό και ύστερα ήρθαν οι μύξεεεςςςς........πότε θα καθαρίσει να μην τυρανιόμαστε όλοι??? Αφήστε που μας ψιλοκόλησε και εμάς!

Βρέχει σήμερα και έχει συννεφιά, ελπίζω αργότερα να στρώσει και να μας χαμογελάσει λιγάκι και ο ήλιος!

Εγώ είχα πάρει sling και με βόλεψε, το άλλο δεν το ξέρω???

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα!

Τζενάκι, νομίζω ότι το ergobaby είναι καλύτερο γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα και όταν μεγαλώσει και βαρύνει το παιδί. Φαντάσου ότι εγώ άνετα βάζω μέσα και τη Λήδα (εντάξει, είναι λίγο τσιλιβίθρα, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! ). Εγώ με τον συνδιασμό ergobaby-pouch είμαι τελείως κομπλέ...

Μπου-μπου, γιατί να θες να απαλαγεις από τις μύξες; Η μύξα είναι το απόλυτο αξεσουάρ του κάθε πιτσιρικίου που σέβεται τον εαυτό του! Πιτσιρίκι χωρίς μύξα θα πρέπει να αισθάνεται τελείως μίζερο και κομπλεξικό!

Μουτς-μουτς!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τζενάκι, νομίζω ότι το ergobaby είναι καλύτερο γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα και όταν μεγαλώσει και βαρύνει το παιδί. Φαντάσου ότι εγώ άνετα βάζω μέσα και τη Λήδα (εντάξει, είναι λίγο τσιλιβίθρα, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! ). Εγώ με τον συνδιασμό ergobaby-pouch είμαι τελείως κομπλέ...

Σε ευχαριστω...αυτο που με προβληματίζει όμως αν μόνο με το ergo baby θα είναι καλυμμένη για τον πρώτο καιρό γιατι αυτή δεν θα έχει Pouch...το νεογέννητο μπαίνει στο ergo μόνο κάθετα ε? και ειναι άνετα? εσυ το εβαλες το μικρό σου?

Μπου-μπου, γιατί να θες να απαλαγεις από τις μύξες; Η μύξα είναι το απόλυτο αξεσουάρ του κάθε πιτσιρικίου που σέβεται τον εαυτό του! Πιτσιρίκι χωρίς μύξα θα πρέπει να αισθάνεται τελείως μίζερο και κομπλεξικό!

ΑΑΑΑ! Εντάξει! Εμείς είμαστε κομπλέ εδώ και μήηηηηηνες!:tongue:

Ρε παιδιά από τον Σεπτεμβρη πρέπει συνολικά τα παιδιά να έχουν ξεμείνει από μύξα καμιά εβδομάδα, βαριά 10 μέρες:shock:

DPYUp2.png EYukp3.png

Σε ευχαριστω...αυτο που με προβληματίζει όμως αν μόνο με το ergo baby θα είναι καλυμμένη για τον πρώτο καιρό γιατι αυτή δεν θα έχει Pouch...το νεογέννητο μπαίνει στο ergo μόνο κάθετα ε? και ειναι άνετα? εσυ το εβαλες το μικρό σου?

Έχει ένα αξεσουάρ, σαν μαξιλαράκι, για να μπορείς να βάζεις και νεογέννητο. Ναι, εγώ τον έβαλα από πολύ μικρούλι, βολικό είναι...Μόνο που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή...

:tongue: :tongue: :tongue: δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό το αξεσουάρ!!! δεν το πολυφοράμε!

Ωωωω, μα είστε πασέ!!!

ΑΑΑΑ! Εντάξει! Εμείς είμαστε κομπλέ εδώ και μήηηηηηνες!:tongue:

Ρε παιδιά από τον Σεπτεμβρη πρέπει συνολικά τα παιδιά να έχουν ξεμείνει από μύξα καμιά εβδομάδα, βαριά 10 μέρες:shock:

Έτσι, έτσι, μια από τα ίδια, αφού όταν δεν ακούω να αντηχεί το ''μυυυυυυυξα'' αρχίζω και ανησυχώ!

Kαλημέρα!

Πρός όλες τις μανούλες (Λεγκω, Μυρτω κλπ) που έχουν το ergobaby ερώτηση: Ποιο ειναι πιο βολικό για μια νέα μανούλα? Το sling ή το ergobaby?

Ευγενάκο μου στην ηλικία που είναι ο παίδαρός σου ψηφίζω αβλεπή το ergobaby!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...