Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Νοιώθω ότι κάποιος με έχει καταραστεί σε αιώνια αυπνοία... δεν είμαι σίγουρη καν αν έχω καταφέρει να κλείσω ένα δίωρο ύπνο ή μάλλον δεν είμαι σίγουρη αν έχω κλείσει μία ώρα ύπνο... βασικά δεν είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσω, έχω μπλοκάρει εντελώς και με έχει πιάσει απελπισία γμτ... δεν τα καταφέρνω, τι θα κάνω γμτ;;; έχω κουραστεί και το μόνο που θέλω είναι να μείνω λίγο μόνη μου να κοιμηθώ και να μη βλέπω άνθρωπο αλλά απ'οτι φαίνεται αυτό δεν μπορεί να γίνει για τα επόμενα δεκαοχτώ χρόνια. Τι λέω;;;;; Δεν ξέρω, δεν την παλεύω... δεν κάνω για μαμά και σίγουρα δεν κάνω για χαρωπή νοικοκυρούλα και σύζυγος... σκατά... καλημέρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά καταλαβαίνεις ελπίζω ότι είναι η αϋπνία που σε κάνει να λες τέτοιες χαζομάρες...... Εσύ είσαι πιο ήρωας απ'όλες που περνάς όλες τις ώρες με τα μωρά, χωρίς καμία βοήθεια και πολύ συχνά και χωρίς Γιώργο!

Για δώσε λίγο τα τέκνα στο σύζυγο για καμιά ωρίτσα όταν ξυπνήσει και πέσε να συνέλθεις λίγο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

λεγκουίν, ελπίζω να κοιμασαι! Το καλο που σου θελω δλδ να κοιμασαι! Κυρια μου, κατεβασε λιγο τον πηχη, τον εχεις βάλει πολυ ψηλα! και ολομοναχη με δυο παιδια, και σε ολα μεσα και νοικοκυρα και χαρωπη, και μεσα σε ολα και αυπνη.... Μμμμ! Ελα κοιμομαστε λιγο λέμε κ κουραγιο,θα ερθουν καλυτερες μερες!!!! ΣΜΑΤΣ ΣΜΟΥΤΣ!

Καλημερα!

λεγκουίν, ελπίζω να κοιμασαι! Το καλο που σου θελω δλδ να κοιμασαι! Κυρια μου, κατεβασε λιγο τον πηχη, τον εχεις βάλει πολυ ψηλα! και ολομοναχη με δυο παιδια, και σε ολα μεσα και νοικοκυρα και χαρωπη, και μεσα σε ολα και αυπνη.... Μμμμ! Ελα κοιμομαστε λιγο λέμε κ κουραγιο,θα ερθουν καλυτερες μερες!!!! ΣΜΑΤΣ ΣΜΟΥΤΣ!

Αυτό ακριβώς! Κατ' αρχήν κόβεις το νοικοκοιρά, δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση! Το χαρωπή μην το κόψεις, καλό είναι!:tongue: Χωρίς πλάκα τώρα, νομίζω έχεις πέσει στην παγίδα της νοικοκυράς, κάνεις πολύ εξτρήμ πράγματα και έχεις μεγάλες απαιτήσεις απ' τον εαυτό σου σ' αυτό το κομμάτι!

Σήμερα που είναι εκεί ο Γιωργάκης, να αναλάβει παρακαλώ εξολοκλήρου τα μικρά, μόνο να σου φέρνει τον μπέμπη για κανέναν ξαπλωτό θηλασμό εκεί που θα κοιμάσαι στο κρεβάτι και να τον ξαναπέρνει μετά! Άντε, και μην ακούω βλακείες!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ax Λεγκουλι μου...πολλες φορές νιώθω κι εγώ ετσι...χανω την υπομονη μου... ειναι απλα μια ασχημη διαθεση, πεσε για υ0πνο, το σωμα σου σου στελνει μηνυματα. περισσοτερο απο την ξεκουραση χρειαζεσαι λιγο υπνο για το αντιστρεσσαρισμα... σε φιλω πολυ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ποιο από αυτα τα 3 πηρες? και με πόσο μεταφορικά?

το γουινι. το μεταφορικα τα γραφει αν πατησεις, νομιζω 5 λιρες. της στελνεις μηνυμα ή μαιλ και της λες ποιο σχεδιο θες. Ειναι απιστυετα εξυπηρετική και αξιοπιστη.

το αγορίστικο μου αρεσει πολυ αλλα ειναι σαν και αυτο που πηρες να δένει γερά?

ναι ειναι το ιδιο.

επισης γιατι να παρω μονο από πωλήτη? συνηθως ψωνιζω και από αμαζον κατευθειαν...

αυτο εννοουσα δεν το διατυπωσα καλα, συμφερει μονο απο αμαζον.

ναι εχουμε εμεις το καροτσι inglesina zippy και πηραμε και το δικο του καρεκλακι αυτκινητου το οποίο ειναι πολυ βολικο γιατι κουμπώνει ευκολα στο αμαξι σε δικη του βάση (όχι isofix όμως) και ετσι το βγαζεις οταν κοιμαται το μωρο και το ειχαμε σπιτι σαν ριλαξ,,,επίσης χρειάστηκε καποιες φορες να το κουμπώσουμε απευθείας στο καρότσι είτε γιατι κοιμόταν και δεν θελαμε να το ξυπνησουμε είτε γιατι θελαμε να μας κοιτάει. Αλλά γενικά δεν το κάναμε και πολυ συχνά.

μμμ ναι τελικα δεν αξιζει να παρω μονο απλα γιατι κουμπωνει στο καροτσι... εχω τετοιο καρεκλακι καλαθακι μαλλον θα χρησιμοποιησω αυτο. Λιγοι μηνες ειναι θα περασουν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κι εγω δεν έβαλα ποτε το καθισματακι πάνω στο καρότσι....βαλε βγάλε μου φάνηκε μανούρα.

Μια φορα εκανα μπάνιο στον Αχέρωντα και εμεινα κάγκελο! Νομιζα οτι θα παθω έμφραγμα! Αλλα πως και πως περιμένω να μεγαλώσει λιγο το αγοράκι μου να το πηγαίνω καμια εκδρομούλα!

Πολύ καλησπέρα σας.

Να ΄μαστε και εμείς και φυσικά..... άϋπνη - αυτό το λέω για μερικές μερικές να ακούνε και να πέρνουνε κουράγιο - ονόματα δε λέμε. Πολύ κούραση αλλά τί να κάνουμε?!

Εσείς πως ήσαστε σε γενικές γραμμές? Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω :mad:. Ελπίζω όλες να σας βρίσκω καλά καιν χωρίς αρρώστιες.

Αχχχχχ χθες έκλεισα τα 34!!!!! Μάλλον πρέπει σύντομα να βάλω μπρος και για το 2ο τέκνο και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω μετά :rolleyes:.... μια δοκιμή θα με πείσει, ε?

Δε σας είπα... έχουμε γίνει πολύ φαγανές :shock:, εκτός από το φρούτο, που δυσκολευόμαστε αλλά έχουμε βελτιωθεί, τα άλλα τα τσακίζουμε και... χωρίς παιχνίδια!!!!

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

geia sas και απο εδω!!!

εφτιαξα εχτες καρυδοπερπατοπιτα και σπανακοπιτακια!!!!:Dκερναω lolol:D:D

πολυ ωραια βγηκαν και τα δυο!!!!!:D

εφαγε και η μικρη σπανακοπιτακια (χωρις αλατι, της εκανα μερικα;))

εμεις δεν εχουμε παει σαμοθρακη αλλα μου εχουν πει τα απιστευτα!!!

κοριτσια εφτασε ο καιρος μου τον παιρνουν τον καλο μου φανταρο...ουτε ενας μηνας δεν εμεινε......:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αθηνά αποφάσισα να πάρω και εγώ αυτό to καθισματακι με το γουίνι αλλα δεν το στέλνουν Ελλάδα :mad:

Για αυτο το πήρες από το ebay? Σορρυ αν ρωτάω τα ίδια αλλα δεν σε ειχα παρακολουθήσει όταν το έψαχνες...

επίσης ηθελα να σε ρωτησω αν το έβαλες στο πλυντηριο (γιατι στα reviews λενε οτι δεν πρέπει) και αν έρχεται μαζί με τη θήκη του...

:roll:

geia sas και απο εδω!!!

εφτιαξα εχτες καρυδοπερπατοπιτα και σπανακοπιτακια!!!!:Dκερναω lolol:D:D

πολυ ωραια βγηκαν και τα δυο!!!!!:D

εφαγε και η μικρη σπανακοπιτακια (χωρις αλατι, της εκανα μερικα;))

εμεις δεν εχουμε παει σαμοθρακη αλλα μου εχουν πει τα απιστευτα!!!

κοριτσια εφτασε ο καιρος μου τον παιρνουν τον καλο μου φανταρο...ουτε ενας μηνας δεν εμεινε......:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ωχ!:!! Δεσποινάκι κουράγιο!!! Για πόσο καιρό θα πάει? πίκρα μωρέ...ελπίζω να περάσει γρήγορα ο καιρός και να επιστρέψει πριν καλά καλά το καταλάβεις!

συγχαρητήρια και για την περπατόπιτα!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...