Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλώς το Γιογκινάκι!

Μυρτώ και Λέγκω, δεν ξέρω τι σόι γονείς είναι αυτοί που δεν αναγνωρίζουν το κλάμμα των παιδιών τους (ντροπή σας ορέ!:P:p), αλλά οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους σε τέτοια υπέροχα μέρη με τέτοια υπέροχη παρέα είναι άπαιχτοι, οι καλύτεροι!:wink::D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς το Γιογκινάκι!

Μυρτώ και Λέγκω, δεν ξέρω τι σόι γονείς είναι αυτοί που δεν αναγνωρίζουν το κλάμμα των παιδιών τους (ντροπή σας ορέ!:P:p), αλλά οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους σε τέτοια υπέροχα μέρη με τέτοια υπέροχη παρέα είναι άπαιχτοι, οι καλύτεροι!:wink::D

προσυπογράφω!!!

ΈΤΣΙ, η Πελοπόννησος μαμεί!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: αυτά είναι μέρη :D:D:D:D

Πότε θα πάμε Λάδωνα για καγιάκ?? Πρωτομαγιά? Ημερήσια εκδρομούλα, θα φύγουμε πρωί, θα γυρίσουμε κατά τις 8. Φαγητό στη Βυτίνα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Το πράσινο, τα νερά τι να πρωτοθαυμάσεις στις φώτο??? Την παράσταση τελικά έκλεψαν τα παιδάκια σας και ιδίως τα δύο μικράκια! Τι υπέροχη παρέα που είσαστε!!!

Ο γιος μου ξεβρακώνεται συνεχώς και παρόλο που σήμερα μου φώναζε ο κακομοιρης το μεσημέρι κακά μαμά (έτσι λέει και τα τσίσα), εγώ νόμιζα ότι το κάνει για να τραβήξει την προσοχή μου και να μην κοιμηθεί (το κάνει αυτό το κολπάκι) μόνο που αυτή τη φορά το εννοούσε και το αποτέλεσμα ήταν να κατουρήσει απλά τα πάντα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Λέγκωωωω, τέλειες φωτογραφίες!!!

Έχω σκοπό να πάω κι εγώ αυτό το καλοκαίρι.

Ευγενία η Νέδα είναι ποτάμι και όπως είπε και η Ελένη,

το μόνο θηλυκό στην Ελλάδα,

και βρίσκεται στην δυτική Πελοπόννησο.

Το τρέξιμο Μαράκι μου οφείλεται στο γεγονός ότι αυτήν την εβδομάδα

είχα να συναντηθώ με τον υδρονομέα της περιοχής (χωράφι είναι)

για να μάθουμε τελικά ότι το δίκτυο είναι 1χλμ μακριά (απέναντι υπάρχουν 2κατοικίες που κατοικούνται και είχαμε υποθέσει ότι έχουν και νερό)

ότι κοστίζει 7000ευρώ

να βρώ λοιπόν νερό άμεσα (από γεώτρηση)

να καθαριστεί το χωράφι από τα χόρτα που μου φτάνουν μέχρι τη μέση

να συναντηθώ με τα συνεργεία να τους δώσω τα σχέδια

να πάω σε μαγαζιά να πάρω προσφορές για τη στεγάνωση του υπογείου

να κάνουμε τα τελευταία παζάρια και να τους συντονίσω όλους για την Τετάρτη που θα πέσει το μπετόν καθαριότητας.

899667.png226174.png

καλα τελειες φωτο λεγκούλι!!!!

Τρελάθηκα με αυτη που ειναι τα 2 μωράκια ξαπλα, αυτη με την τετράδα με το δαχτυλο στο στομα, ενα πορτραίτο της Ληδας ολο νάζιι και του Θοδωρικου με την μπαλα...ειναι κουκλος παρα τη βαναυση επιθεση στην κομμη.

Τα δικά μας νεα ειναι οτι εσκασαν μαζι οι 2 τραπεζιτες οι τελευταιοι, να λοιπον και η γκρινια που ειχε δικαιολογείται... σημερα ηταν αρκετα πιο ηρεμη...

Επισης τζενακι, παρελαβα σε μολις 4 μερες το καθσματακι, ειναι τελειο και οχι πλαστικουρα οπως νομιζα ειναι σαν πανι το υλικο... και δεν γυρναει με τιποτα η Ειρηνη την κραταει πολυ καλα, ειναι αρκετα ψηλο αυτο το "βρακακι " οπως ειπε η Ειρηνη , φανταζομαι ακόμα καλυτερα θα κραταει και τον Στεφανακο.

Και απο αμαζον πολυ εξπρες ντου όντως σε 3 μερες η ειδοποιηση!

Ελενη πολυ με προβληματισε αυτο που ειπε στον Αλεκο, γιατι να μην πει απλα την αληθεια, ποσο μαλλον οταν το ελεγε το ιδιο το παιδι! Γιατι κανουν τη ζωη τους πιο δυσκολη?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες! Μπράβο σας κορίτσια! διαλέξατε πάρα πολύ καλή εποχή να επισκεφθείτε τη Νέδα. Εγώ έχω πάει καλοκαίρι και γίνεται χαμός από κόσμο! Καλά το μικρό ταλιμπανάκι τόλμησε και βούτηξε τα ποδαράκια του στο νερό;:shock: κατακαλόκαιρο κι είναι μπούζι!

αχ τι όμορφες φωτογραφίες!

Καλημερα.

Δεν προλαβα να μπω χτες κ ειχα τρελλη αγωνια να δω τις φωτος. Επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα συγκρατηθω και δεν θα σας βρισω, αλλα θα ομολογησω οτι εχω πρασινισει απο το κακο μου που δεν ηρθαμε. Ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!! Παντα τετοια κοριτσαρες και μπραβο που αποφασισατε να την κανετε την πεζοπορια με 4 σθακουλια! Μπραβο κ παλι μπραβο, ειμαι σιγουρη οτι ολα τους το κατευχαριστηθηκαν!

Για πειτε, οι καταραχτες που λετε ειναι αυτος που φαινεται στη φωτο που ειναι η Λεγκω με το λουλουδικο στο αυτί αλα καρμεν κ η πλατη του σουπεραμαν που εχει αγκαλια το Ληδακι? Μυρτω, εσυ σε αυτη τη βαθρα ειχες κανει μπανιο? Διοτι αν λετε αυτη, σας λεω οτι πιο πανω εχει κ αλλη μια. Θα ανασκαψω να βρω φωτος και θα σας βαλω. Και την επομενη φορα που θα παμε ολοι μαζι, θα ξανακανουμε την εκδρομη κ θα παμε κ στη πιο πανω βαθρα!

Βασουλινι, συγχαρητηρια για το πτυχιο, εγω δυστυχως φωτο δεν προλαβα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα λαμπατε!!!

Ευη καλο κουραγιο κ καλο τρεξιμο. Και γω θυμαμαι ειχε αρχισει το τρεξιμο απο πριν τις εκσκαφες κ τελεωσε πολυ μετα αφου μπηκαμε μεσα. Μανικι διαδικασια αλλα το αποτελεσμα σιγουρα αξιζει!

Λαμρινουλα πολλα φιλακια στη φακουλα σου! Τελικα την αναψα τη φωτια η φυσιοδιφης?

Εκεινο το πικνικ δεν ευοδώθηκε ή ειναι για Κυριακη?

Καλημέρααααααααα... εμείς χτυπήσαμε μια λαρυγγιτιδα το βράδυ, τουτέστιν ρομαντικές βόλτες στην αυλή και το γάργαρο ήχο του υγραντήρα. Εντομεταξύ εχθές τον είδε ο παιδίατρος στο σχολείο και έγραψε ουδεν εύρημα. Η αλήθεια είναι ότι εκτός απ'την βραδινές κρίσεις δεν έχει τίποτ'αλλο... Τώρα είμαστε όλοι στο πόδι και απολαμβάνουμε το πρωινό καφεδάκι μας και αναρωτιόμαστε πως θα γίνει αυτό το αχούρι ξανά σπίτι... επίσης μου πέρασε απ'το μυαλό η ιδέα μετά από τρια χρόνια αγώνες και θυσίες να πληθούν οι κουρτίνες... αλλά μπομπόλια όπως λέει και ο πολυαγαπημένος μου σύντροφος στη μάταιη αυτή ζωή:tongue:

Αύριο θα χτουπήσουμε καμια τσάρκα;;;

Διαφημίσεις

Αααααχ, τι μου κανατε πρωι πρωι... Νοσταλγησα!!!!

DSC01025.jpg

DSC01028.jpg

DSC01031.jpg

DSC01033.jpg

DSC01036-1.jpg

DSC01038-1.jpg

Λοιπον κοριτσακια μου, οι δυο πρωτες φωτο ειναι απο τον κατω καταραχτη κ οι υπολοιπες απο τον πανω που ειναι κ μεγαλυτερος (Δεν θελω σχολια για τις κορμρες). Σε αυτη πηγατε?

Για την ιστορια σας λεω οτι αυτες οι φωτος ειναι απο το καλοκαιρι του 2005 κ οτι απο το κρυο μου ειχε κοπει η αναπνοη ειδικα οταν επεφτε ο καταραχτης απευθειας πανω μου. Καταπληκτικη εμπειρια ομως! Δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι να κανεις μπανιο στον Βοϊδοματη που λενε οτι εχει τα πιο κρυα νερα!

φιλω σας, παω να καμω καμια δουλεια!

Οι καλύτερες φώτο για να σου φτιάξουν την μέρα! Καλημέρα :P

Κατά εκεί κάτω δεν έχω πάει καθόλου αλλά το μέρος φαίνεται απλά ονειρικό.

Και πόσα ωραία μέρη έχουμε ακόμα που αγνοούμε την ύπαρξη τους και δεν βρίσκουμε την ευκαιρία να τα ανακαλύψουμε.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Τοτε αρχισε η Μυρτω να μου λεει οτι ειμαι ανοργανωτη και πρεπει να ιεραρχησω τις προτεραιοτητες μου .... Γιατρεεε θα γλιτωσω τον λευκο μανδυα ;;;;;

Χαχαχα, μόνο σε όνειρο θα μπορούσε να συμβαίνει να λέω εγώ κάποιον ανοργάνωτο!!!Και να ιεραρχήσει τις προτεραιότητες του!!! Μουαχαχα!!! Εγώ ούτε τη βάση δεν πιάνω σ'αυτά τα θέματα!!! Ντοντ γουόρι Λαμπρουλίνι!!!

Λοιπόν, Αφροδιτάκι, θυμήθηκα τελικά ότι είχα κάνει και στον πάνω καταρράχτη μπάνιο. Γενικά, είχαμε κάνει διάσχιση του ποταμού και ούτως ή άλλως όλο το ΣΚ τσαλαβουτούσαμε,κάναμε μπάνιο παντου! Πάντως θυμάμαι ήταν Ιούλιος και τα νερά δεν ήταν κρύα...Το χάιλαιτ ήταν ένα σημείο που έπρεπε να περάσεις κολυμπώντας μέσα από μια σπηλιά....αν δεν σ'έπιανε η κλειστοφοβία και γλύτωνες την κριση, έπρεπε να αντιμετωπίσεις και το γεγονός ότι η σπηλιά ήταν τίγκα στην νυχτερίδα....μπρρρρρ......

Ντουντου...μέσα για το καγιάκ...δεν νομίζω όμως ότι αφήνουν τόσο μικρά πιτσιρίκια. Οπότε μάλλον θα αφήσουμε τους άντρες με τα παιδιά και θα κάνουμε εμείς τα εξτρίμ σπορτς μας!!!

Καλη σας μέρα, είπα;;;

Α, και σχετικά με τη θερμοκρασία του Βοιδομάτη...Δεν έχω δοκιμάσει αλλά μπήκα στον Ενειπέα (στον Όλυμπο) έναν Αύγουστο και νόμιζα ότι θα μουδιάσει ο εγκέφαλος μου!

Επισης τζενακι, παρελαβα σε μολις 4 μερες το καθσματακι, ειναι τελειο και οχι πλαστικουρα οπως νομιζα ειναι σαν πανι το υλικο... και δεν γυρναει με τιποτα η Ειρηνη την κραταει πολυ καλα, ειναι αρκετα ψηλο αυτο το "βρακακι " οπως ειπε η Ειρηνη , φανταζομαι ακόμα καλυτερα θα κραταει και τον Στεφανακο.

Και απο αμαζον πολυ εξπρες ντου όντως σε 3 μερες η ειδοποιηση!

τέλεια νέα!

επειδη δεν αξιώθηκα να βγω στα μαγαζιά ακόμη να ψάξω δεν μου στέλνεις το λινκ αυτου που πηρες μπας και το παρω από αμαζον??? ευχαριστω!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...