Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ξέρει καμιά αν Στον Πικιώνη έχει ξεκινήσει το θερινό ωράριο? Γιατί σκέφτομαι να ξαμοληθουμε το απόγευμα αλλά αν κλείνει ακόμα 5 την πατήσαμε.

Και για πείτε για ΣΚ τίποτα καλό!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(τζάμπα τα σχολια φαρμακόγλωσσες γυναίκες πάλι ανα διωράκι ξυπνάγαμε!!!!! )

Αχα κι εσύ σέξι βράδυ πέρασες! Κι εμένα μέχρι τις τέσσερις κάθε μια δύο ώρες και μετά μέχρι τις εφτά αγκαλιά :rolleyes: Να έρθει το καλοκαίρι να ξεβουλώσουν μπας και κοιμηθούμε κάπως καλύτερα...

Το Άλσος Συγγρού είναι τέλειο!!! Ειδικά τώρα στις αμυγδαλιες θα είναι ιδανικά... ψήνομαι αλλά πρέπει να καθαρίσουμε κάποτε το τσαρδάκι μας...

Διαφημίσεις

καλημερα!

αχ εχω τρελλα με τα ποταμια ,τα λετρευωωω..τι ωραιο μερος ειναι αυτο?

τελειες φωτο φαινεται οτι περασατε σουπερ !!

σε αυτη που ειναι ληδα και θοδωρης μοιαζουν παρα πολυ σαν αδερφια ,κριμα που χαλασε τετοιο προξενιο ,για ξανασκεφτειτε το

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλέ, πρώην συμπεθέρα, πες τι αποτυχημένοι γονείς είμαστε!

Λοιπόν, τα παιδιά κλαίγαν και παραμιλούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, μάλλον μέχρι να πέσουμε εμείς για ύπνο. Ούτε ΜΙΑ φορά δεν μαντέψαμε σωστά ποιό παιδί έκλαιγε! Όλο λάθος πηγαίναμε οι άχρηστοι!!! Κι ύστερα σου λέει μητρικό ένστικτο, και ''θα ξεχώριζα το κλάμα του παιδιού μου ανάμεσα σε χιλιάδες'' και άλλες π@#@#$%ς!!!!

Διαφημίσεις

με έχει φάει η περιέργεια για τις φώτος (το photobucket album δεν το βλέπει κανένα από τα δυο web proxies που χρησιμοποιώ, οπότε λεγκολίνι μην τις βγάλεις ακόμα!!!!).

Μυρτώ....πόσες μπύρες είχατε πιει και δεν αναγνωρίζατε τα κλάμματα? :lol: :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μυρτώ....πόσες μπύρες είχατε πιει και δεν αναγνωρίζατε τα κλάμματα? :lol: :lol:

Καλέ τι μπύρες; Με τα χαμομήλια είμασταν και ούτε μια φορά δεν αναγνωρίσαμε τις φωνές... Και μάλιστα στην αρχή είχαμε και τουπε του στυλ "μυρτώ η κόρη σου" ή "ο σοζ πάλι"... μετά άρχισε το ψάρωμα "μάλλον είναι..." και στο τέλος το ρίξανε στα στοιχήματα:tongue:

Πανεμορφες φωτος!!!!

Ελιζα να χαιρεσαι τα καμαρια σου και χρονια πολλα στη Σοφια !!!!

Τις φωτο απο ΤρεΛεγκωοικογενεια και Μυρτωοικογενεια τις ειδαμε μαζι με την φακη που φιλαγε τα παιδακια στην οθονη και ορμησε φωναζοντας "μμμαααμμ" στο πιατο της Λυδας και του Θοδωρικου!!!

Πολυ ομορφα , παντα τετοια κοριτσια !!!

Προχτες ειδα στον υπνο μου τη Μυρτω και την Αφροδιτη . Ειμασταν λεει σε ενα παρκο και βραδιασε οποτε η Αφροδιτη προσπαθουσε να αναψει φωτια ! Τα δικα σας παιδακια δεν ηταν εκει , εγω ημουν με τη φακη αλλα επρεπε να παω και καπου αλλου και μετα να γυρισω και γενικα ενα μπερδεμα . Τοτε αρχισε η Μυρτω να μου λεει οτι ειμαι ανοργανωτη και πρεπει να ιεραρχησω τις προτεραιοτητες μου .... Γιατρεεε θα γλιτωσω τον λευκο μανδυα ;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...